DI > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 14:10

Liknande nyheter

Taggar: Postnord, ändrar, regler, Dyrareatt , beställafrån , Kina
DalaDemokraten - 06 okt 16 kl. 17:22

Postnord ändrar sig efter kritiken – Tommy Hinders får jobba kvar

Postnord drar tillbaka uppsägningen av brevbäraren Tommy Hinders från Mora. Det skriver fackförbundet SECO i ett pressmeddelande..

Dalarnas tidningar - 06 okt 16 kl. 17:22

Postnord ändrar sig efter kritiken – Tommy Hinders får jobba kvar

Postnord drar tillbaka uppsägningen av brevbäraren Tommy Hinders från Mora. Det skriver fackförbundet SECO i ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 05:00

Postnord ändrar rutiner efter hot och våld

Postnords personal har under det senaste året utsatts för rån, våld och hot på kvällarna i nordöstra Göteborg. Nu har företaget ändrat brevlådornas tömningstider för att komma undan problemet.
– Vi måste sätta vår personals säkerhet främst, säger Mats Stålgren, regionchef för Postnord i västra Sverige..

NSD - 01 jun 18 kl. 12:07

Efter kritiken: Postnord ändrar sig om charmturné

Postnord tänkte hoppa över Norrbotten..

SR - 26 mar 15 kl. 20:30

Norwegian ändrar regler efter flygkraschen - SAS avvaktar

Två av Europas stora lågprisflygbolag ändrar nu sina regler och säger att det alltid ska vara två personer i planets cockpit. SAS väljer, precis som flera andra europeiska konkurrenter, att istället att avvakta och lita till de rutiner som bolaget har..

Västerbottens Folkblad - 22 feb 18 kl. 15:34

Umeå ändrar regler för förskolekön

Efter kritiken mot Umeå kommun som inte har klarat att hålla platsgarantin in förskolan. Nu ändrar kommunen på sina regler. Så sent som för drygt en månad sedan fick Umeå kommun kritik av Skolinspektionen för att de inte klarat av att ge barn i behov av förskola en plats inom fyra månader och därmed inte klarat platsgarantin.

Nerikes Allehanda - 28 sep 17 kl. 21:26

Kommunen ändrar regler för omstridd korsning – tillåter parkering

Turerna har länge gått fram och tillbaka kring Längbrotorg på Norr i Örebro och vad som gäller för parkering där Längbrotorg möter Rynningegatan. Kommunen håller fast vid att det är en korsning men ändrar nu reglerna för parkering..

Västerbottens Folkblad - 22 feb 18 kl. 15:34

[PLUS] Umeå ändrar regler för förskolekön

Efter kritiken mot Umeå kommun som inte har klarat att hålla platsgarantin in förskolan. Nu ändrar....

GöteborgsPosten - 28 feb 14 kl. 11:26

Radion ändrar regler efter Mellofifflet

Även programmet Svensktoppen nästa gör om sina regler efter röstfifflet i Melodifestivalen..

DI - 21 apr 16 kl. 12:41

Finansinspektionen ändrar regler kring insynspersoner

Finansinspektionen genomför flera ändringar av reglerna kring insynspersoner från den 3 juli 2016. Det innebär bland annat utökade regler om insiderförteckningar, att begreppet insynsperson ersätts med person i ledande ställning, att tidsperioden inom vilken förändringar ska rapporteras kortas till tre dagar och att fler instrument ska anmälas..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Johan Nylander: Trumps försök att stoppa Kina är lönlösa

HONGKONG. Donald Trumps nya tullar på kinesiska varor skapade blodbad på börserna. Men att stoppa Kinas framfart med handelshinder är lönlöst..

DI - 10 minuter sedan

Vd-byte i Ratos sorgebarn – rekryterar från Atlas Copco

Ratosägda Diab, som var ett av de bolag som låg bakom Ratos svaga resultat för det första kvartalet, byter vd. Tobias Hahn, med tio års operativ och internationell erfarenhet som divisionschef inom Atlas Copco-koncernen, ersätter Lennart Hagelqvist som lämnar Diab efter sex år som vd. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Stigande försäljning hos amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,3 procent vecka 24, som avslutades den 16 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,4 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Ryssland positivt till ökat tryck i oljekranarna

Opec+ skulle kunna överväga en ökning av produktionen med 1,5 miljoner fat per dag jämfört med de överenskomna kvoterna från 2016 eftersom efterfrågan ökar och marknaden ligger nära balans..

DI - 30 minuter sedan

Riksbanken säger upp avtalet med sedeltryckeriet

Riksbanken har beslutat att säga upp avtalet med Crane som trycker de svenska sedlarna.  Det skriver Riksbanken i ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen: SSAB faller tungt

Stockholmsbörsen backade markant vid tisdagens öppning men återhämtade sig delvis under förmiddagen. Det tilltagande globala ordkriget om nya importtullar bidrog till börsnedgångar världen över..

DI - 1 timme sedan

"Sveriges Warren Buffett": Spartipset som ofelbart gör dig till miljonär

Den som följer det viktigaste spartipset blir tids nog miljonär, menar Per H Börjesson - som kallats Sveriges Warren Buffett.  "Alla kan bli rika".

DI - 1 timme sedan

First North-bolag handelsstoppas

Handeln i RLS Global stoppades på tisdagen, enligt ett börsmeddelande från First North där aktien är listad. .

DI - 1 timme sedan

MP håller fast vid miljözonerna i Stockholm

Socialdemokraterna har i princip dödförklarat planerna på nya miljözoner i Stockholm. Men från koalitionspartnern Miljöpartiet kommer nu helt andra signaler. ”Min bedömning är att vi kommer att införa miljözoner”, säger trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP)..

DI - 1 timme sedan

Norwegians vd: Fler bolag har visat intresse

Norwegian har tagit emot intresse från andra aktörer än IAG, Lufthansa och Ryanair, uppgav vd Bjørn Kjos i en intervju på tisdagen. Han sade även att bolaget för stunden inte är i behov av någon ytterligare finansiering, rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.