Dagens PS > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:04

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 09:28

Rally på 466 procent – för den som vågarBioteknikbolaget Toleranzia är, efter förseningar, på banan igen med läkemedelskandidat TOL2 mot den autoimmuna sjukdomen myastenia gravis. Värderingen i den pågående nyemissionen är låg och riskvilliga bioteknikinvesterare kan ta sig en närmare titt på bolaget. Det skriver SvD Börsplus i en dagsfärsk analys på torsdagen. Bolaget har i dagsläget ett börsvärde på 53 miljoner kronor och Börsplus ser i ett optimistiskt scenario ett tänkbart börsvärde på 300 miljoner kronor år 2020. Det motsvarar en ökning på 466 procent på två år.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Toleranzia, TOL2, SvD Börsplus, Börsplus, Rally, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rally, 466procent för den som , vågar
Skånskan - 19 feb 18 kl. 23:21

Vollsjöpar kör vinterrally på isvägar i Ludvika

MOTORSPORT Han har bytt från kartläsare till att sitta själv i förarstolen, och i helgen kör Ted Malm vinterrallyt Skogsrundan i Ludvika.
– Det ska bli jättehäftigt, säger Vollsjöföraren, som kommer att ha sin fru Katharina bredvid sig på isvägarna i Dalarna. ERWP.

Skånskan - 12 feb 18 kl. 22:12

Tom Kristensson kör för EM-titeln i rally

MOTORSPORT Tom Kristensson hoppas titulera sig Europamästare i rally framåt hösten.
– Det är målet för hela den här säsongen, förklarar den 26-årige Hörbyföraren. ERWP.

YLE - 06 nov 13 kl. 12:26

Rally på västnyländska vägar på lördag

Över hundra bilar deltar i N3M Power Rally i Raseborg på lördag. Det är Ekenäs motorklubb som håller i trådarna för rallyt som kräver stora arrangemang, till exempel deltar cirka 200 frivilliga i arrangemangen.
Spela upp klipp på Arenan
Ingen får inte i förväg veta vilka sträckor som ska köras, men sammanlagt kör bilarna en bit över 100 kilometer.

Kristianstadsbladet - 18 apr 14 kl. 20:28

Rally lockade 313 mc-förare

Foto: Tommy Svensson
I fjol ställde snön till det och Lille Mats mc-rally fick ställas in. I år kunde långfredagstraditionen hållas som vanligt. 313 deltagare slöt upp för en elva mil lång tur.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jul 12 kl. 07:30

Tidemand kör rally i Tjeckien

Under kommande helg körs den 39:e upplagan av rallytävlingen Rally Bohemia i Tjeckien. Under de två etapperna ska 16 stycken specialsträckor på totalt 20 mil köras på krävande asfaltsvägar..

YLE - 04 dec 13 kl. 17:34

Nya regler i rally-VM

Den förare som leder VM-serien kommer att starta först på öppningsdagen i VM-deltävlingarna i rally nästa år. Med regelförändringen vill FIA få bort sölandet på specialsträckorna. Enligt tidningen Autosports webbplats har Internationella Bilsportsförbundet (FIA) dessutom bestämt att man inte kommer att köra tidskval i rallytävlingar som körs på grusvägar.

SR - 05 okt 14 kl. 14:38

Latvala håller rally-spänningen vid liv

På franska hemmavägar skulle Sebastien Ogier säkra VM-titeln i rally. Men segern i Strasbourg gick till finländaren Jari-Matti Latvala, som knappade in rejält på Ogier i sammandraget och håller VM-spänningen vid liv med två rallyn kvar..

Sydsvenskan - 30 jan 15 kl. 11:07

Toyota tillbaka i rally-VM

Nästan två decennier efter att man lämnade rally-VM återvänder Toyota 2017 till VM-serien. Bilmärket tog hem segern i 43 VM-deltävlingar och vann VM-titeln individuellt tre gånger och märkes-VM fyra gånger fram till 1999 då man man som regerande mästare lämnade VM.— Det är som att jag återförenas med en länge förlorad kärlek efter 18 år, säger Toyotas ordförande Akio Toyoda.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 15 kl. 11:07

Toyota tillbaka i rally-VM

Nästan två decennier efter att man lämnade rally-VM återvänder Toyota 2017 till VM-serien. Bilmärket tog hem segern i 43 VM-deltävlingar och vann VM-titeln individuellt tre gånger och märkes-VM fyra gånger fram till 1999 då man man som regerande mästare lämnade VM.— Det är som att jag återförenas med en länge förlorad kärlek efter 18 år, säger Toyotas ordförande Akio Toyoda.

Magazin24 - 11 jun 15 kl. 09:49

Rally på allmän väg

Sock´na runt. Körs delvis på kommunala vägar.På lördag är det dags för rallytävlingen ”Sock´na runt”, ett så kallat regularity-rally som ingår i den svenska cupen regularity.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 timmar sedan

Börsen varningsblinkar – tecken på extrem rädsla

De amerikanska börserna föll på bred front under torsdagen efter oro över handelskrig mellan USA och Kina. Det innebar samtidigt att Fear & Greed Index sjönk från 16 till 9 och därmed indikerar extrem rädsla i marknaden. Det är den lägsta nivån sedan februari i samband med att börsfrossan inleddes.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Svenska företag nöjd med konjunkturen

Konjunkturläget bedöms vara gott och har varit så under det senaste året. Det menar företrädare för några av Sveriges största företag, enligt Riksbankens senaste företagsundersökning. Industriföretagen möter stark efterfrågan från i stort sett alla exportmarknader.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Nissan siktar på att sälja en miljon elbilar 2022

Japanska Nissan har tillkännagivit planer på att sälja en miljon elbilar årligen 2022, rapporterar Reuters. För att nå upp till målet ska bolaget utveckla åtta nya elbilsmodeller, varav fyra kommer att vara enbart för Kina. Nissan ser stora expansionsmöjligheter på vad som är världens största elbilsmarknad.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Fiat-Chrysler förlikas med stjärnans familj

Fiat-Chrysler har nått en förlikning med familjen till omkomna Star Trek-stjärnan Anton Yelchin, rapporterar Marketwatch. Skådespelaren dog i samband med att hans Jeep klämt fast honom vid uppfarten till hans hem för snart två år sedan. Som ett resultat av händelsen valde familjen att stämma Fiat-Chrysler för växelspaken i stadsjeepen.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Skottsäkra lyxsuven – världens dyraste

Spänn fast säkerhetsbältet – prislappen på den här stadsjeepen börjar nämligen på 16,4 miljoner kronor. Och fullt utrustad är bilen dubbelt så dyr. Jodå.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Techjättarnas vd:ar åker till Kina

De amerikanska teknikföretagen Apple, Google och IBM:s vd:ar ska åka till Kina denna vecka för att bygga upp relationer med landets regeringstjänstemän. Resultaten har traditionellt varit undermåliga på detta område och försvåras nu även av USA:s importtullar på Kina, skriver Bloomberg News. Det är under China Development Forum som toppcheferna är tänkta att stärka banden.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Svenskt dieselförbud orsakar panik

Det säger privat- och tjänstebilsexperten Ronny Svensson till Dina Pengar i Expressen apropå regeringens förslag om förbud mot dieselbilar i landets storstäder. Förslaget – som klubbas i dag på förmiddagen – är linje med dieselförbuden som bland annat Tyskland fattat; och det här är ett dråpslag mot framför allt andrahandsmarknaden för dieselbilar, konstaterar Ronny Svensson. ”Det är uruselt, folk har panik”, säger han till Dina Pengar.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Hållbara fonder lockar flest kvinnor

Sparalternativet vanligare bland kvinnor än hos män, enligt en ny rapport, skriver TT. Var fjärde person placerar pengar i hållbara fonder, framför allt är det populärt bland kvinnor, enligt en ny undersökning från Fondbolagens förening. Två av tio män anser att fonder med inriktning på hållbarhet är viktigt.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Dumpade bolån oroar: ”Kunderna tar en risk”

Experter varnar nu för upplägget med billiga bolån med toklåg ränta, skriver Svenska Dagbladet. Enligt Andreas Håkansson, bankanalytiker på franska Exane BNP Paribas, är det obestridligt att kunderna ”tar en risk”, som han uttrycker det i SvD. ”Det finns inga garantier för att Enkla hittar nya attraktiva lån på den globala finansmarknaden om tre år.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.