News55 > Nyheter

Friday, 14 December, 01:24

News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet. Ebba var på väg från skolan och var stolt över att ha sprungit ett lopp till förmån för Cancerfonden tidigare på dagen.        LÄS MER: Akilovs advokat: “Ifrågasatt som aldrig förr” Fick dödsbeskedet först dagen därpå Sedan hörde Stefan inte mer av sin dotter.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ebba, Ebba Åkerlund, Drottninggatan,  malou, Sivers, TV4, Stefan, Cancerfonden, LÄS MER, Fick, Sedan, Ebbas, Malou, Har, Han, Thomas Bodström, Rakhmat Akilov, Sverige, Alla

Dela artikeln

119 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappantill , 11-åriga, Ebbaom , sorgenefter , terrordådet
News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

SVT - 07 jun 18 kl. 16:56

Ebba Åkerlunds mamma: ”Kommer få leva resten av mitt liv utan Ebba”

Elvaåriga Ebba Åkerlund blev yngsta dödsoffret i terrordådet på Drottninggatan 2017. I en kommentarer till SVT Nyheter uttrycker hennes mamma Jeanette besvikelse över skadeståndet, och pappan Stefan säger att han överväger att överklaga..

SVT - 31 jan 18 kl. 07:09

Hans 11-åriga dotter dog i dådet – nu vill pappan stämma staten för terrorattacken

Advokaten Thomas Bodström, som företräder 11-åriga Ebba Åkerlunds pappa, överväger att ställa staten eller Stockholm stad juridiskt till svars för att säkerheten brustit på Drottninggatan i samband med terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm förra året då fem personer dog..

Nyheter 24 - 14 nov 13 kl. 16:13

14-åring mobbades för att han hade rött hår – hängde sig självSkolan: "Känner fortfarande sorgen"

WOLVERHAMPTON. I flera månader mobbades Simon Walters, 14, för att han var rödhårig. Till slut tvingade han sin pappa att låta honom färga håret brunt.

GöteborgsPosten - 04 dec 16 kl. 20:23

Pappan om sorgen efter sönernas död

Pappan till de två bröderna som sköts till döds under fredagskvällen i Stockholm berättar nu om sorgen efter sönerna. Han tackar alla som uttryckt sitt stöd till familjen, skriver Expressen..

Blekinge Läns tidning - 02 feb 17 kl. 19:30

”Humlans” son om sorgen efter pappan

I sorgen efter pappan bestämde han sig - Leo Holgersson ska leva upp till ”Humlans” minne. Han växte upp på krogen, nu är målet att starta en egen..

Nyheter 24 - 29 nov 13 kl. 11:16

Efter självmordet – nu kräver pappan att mobbning mot rödhåriga ska räknas som hatbrottLovande musiker

I januari hittade han sin dotter Helena Farrells kropp i skogen i närheten av deras hem. Dödsorsaken har fortfarande inte fastställts, men nu har pappan Enda Farrell gått ut och sagt att hans 15-åriga dotter tog livet av sig.Vill likställa med hatbrottAnledningen bakom självmordet?

Expressen - 12 feb 16 kl. 19:42

Sorgen efter Olivia, 7: "Fruktansvärt jobbigt"

Sjuåriga Olivia insjuknade i leukemi år 2005. Fem år senare tog sjukdomen hennes liv – sedan dess har familjen inte orkat gå in i hennes rum: – Det har varit så fruktansvärt jobbigt. Det kändes så otroligt fel att begrava sin dotter, säger pappan Micke i "Sofias änglar".

Skånskan - 04 apr 17 kl. 07:00

Anhöriga reagerar mot kommunens utredning

ESLÖV Den bild som Eslövs kommuns ansvariga tecknar av händelsen i sin utredning är helt olik de anhörigas. De anhöriga säger att väldigt mycket i utredningen inte stämmer, och de reagerar starkt på att fakta de har förstahandsinformation om totaländrats i kommunens svar till IVO. ERWP.

Expressen - 27 sep 18 kl. 11:35

Ditte, 14, mördade sin bror – nu berättar pappan om sorgen

En söndagsnatt för 15 år sedan kom pappa Hans-Kurt Kaul hem till skrik.Genast sprang han upp till sonen Jess rum där han såg sin 14-åriga dotter sitta gränsle över sonen.– Naturligtvis är man arg, men det är fortfarande vår dotter, säger han till danska Station 2.

Fler nyheter från News55

News55 - Igår: 18:34

“Ett svek mot landets pensionärer”

Den nya budgeten kommer att ge nya jobbskatteavdrag för löntagare, något som PRO menar strider mot pensionsuppgörelsen 1994. – Det är ett brott mot pensionsuppgörelsen från 1994 där en av de viktigaste förutsättningarna för det nya pensionssystemet var lika skatt på pension och lön, säger Christina Tallberg, ordförande Pensionärernas Riksorganisation PRO, i ett pressmeddelande. Lägre skatt till de som arbetar och mest till de som tjänar mest är delar av innehållet för den nya budgeten.

News55 - Igår: 14:56

Här är sidorna som försvinner från text-tv

Från och med årsskiftet träder den nya spellagen i kraft och därför väljer SVT att ta bort sidorna från ATG och Svenska spel på sin text-tv. Det innebär att sidorna 551–553 och 568–579 försvinner. På PRO är man kritiska och menar att det är ett demokratiproblem, skriver Sportbladet.

News55 - 03 dec 18 kl. 12:15

Ernst glögg exploderade – stoppas av Systembolaget

Hittills är det tre fall med personer som köpt flaskan med Ernst Glögg där flaskan exploderat i hemmet. – Den exploderade i mitt vinställ. Det blev som en riktig splittergranat, berättar Jonathan Lindén Eriksson för Aftonbladet Hemma hos familjen Sparby exploderade flaskan i ett skåp och lämnade flera skador efter sig.

News55 - 28 nov 18 kl. 12:59

Därför blir det ny rättegång för Martin Timell

Under sommaren rättegång nekade Martin Timell anklagelserna och friades av rätten. Men målsägandebiträdet överklagade domen och nu kommer fallet att tas upp av Svea hovrätt skriver Expressen. Målsägandebiträdet Elisabeth Massi Fritz menar också att det kan finnas ny bevisning.

News55 - 21 nov 18 kl. 12:13

Här njuter Peppe och Artur av värmen med News55:s läsare

I måndags landade Peppe Eng och Artur Ringart på Kanarieöarna för News55:s Aktiva seniorresa. Och hittills har resan levt upp till alla förväntningar. – Det är 25-27 grader och helt perfekt!

News55 - 16 nov 18 kl. 12:52

Bo Kaspers Orkester: Vi har haft tur

Bo Kaspers Orkester startades 1991 och har under åren hunnit med en hel del skivor och turnéer. Men denna gång har de fått en chans att titta tillbaka på sina karriärer och nu tar de med publiken på en resa. De lovar att bjuda på något helt nytt i sin show.

News55 - 16 nov 18 kl. 08:00

Tävla och vinn biljetter till Bo Kaspers Orkester konsert

Inlägget Tävla och vinn biljetter till Bo Kaspers Orkester konsert dök först upp på News55..

News55 - 13 nov 18 kl. 00:09

Femårsjubileum för News55 Seniorevent i Norrköping

Vi ser fram emot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje. På denna mässa har vi utställare från sju olika kategorier på plats som under dagen informerar besökarna om möjligheter, tjänster och fantastiska erbjudanden samt bjuder på roliga aktiviteter.
Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer föreläsa om viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer allt under ledning av mässans moderatorer, Artur Ringart och Uffe Holmertz.

News55 - 11 nov 18 kl. 07:30

Läsarbrev: Därför skjuter Sverker Olofsson över målet

Tidigare programledaren för “Plus”, Sverker Olofsson, har en intressant krönika på News55. Olofsson ger sin förklaring till varför socialdemokraterna tappade så mycket i väljarstöd i de norrländska länen. Analysen är intressant, om än ytlig.

News55 - 08 nov 18 kl. 22:16

News55 Seniorevent kommer till Enköping

Vi ser fram emot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje. Det kommer finnas många intressanta utställare på plats med fantastiska erbjudanden och roliga aktiviteter. Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer föreläsa om viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.