News55 > Nyheter

Monday, 18 June, 21:03

News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet. Ebba var på väg från skolan och var stolt över att ha sprungit ett lopp till förmån för Cancerfonden tidigare på dagen.        LÄS MER: Akilovs advokat: “Ifrågasatt som aldrig förr” Fick dödsbeskedet först dagen därpå Sedan hörde Stefan inte mer av sin dotter.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ebba, Ebba Åkerlund, Drottninggatan,  malou, Sivers, TV4, Stefan, Cancerfonden, LÄS MER, Fick, Sedan, Ebbas, Malou, Har, Han, Thomas Bodström, Rakhmat Akilov, Sverige, Alla

Dela artikeln

119 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappantill , 11-åriga, Ebbaom , sorgenefter , terrordådet
SVT - 07 jun 18 kl. 16:56

Ebba Åkerlunds mamma: ”Kommer få leva resten av mitt liv utan Ebba”

Elvaåriga Ebba Åkerlund blev yngsta dödsoffret i terrordådet på Drottninggatan 2017. I en kommentarer till SVT Nyheter uttrycker hennes mamma Jeanette besvikelse över skadeståndet, och pappan Stefan säger att han överväger att överklaga..

SVT - 31 jan 18 kl. 07:09

Hans 11-åriga dotter dog i dådet – nu vill pappan stämma staten för terrorattacken

Advokaten Thomas Bodström, som företräder 11-åriga Ebba Åkerlunds pappa, överväger att ställa staten eller Stockholm stad juridiskt till svars för att säkerheten brustit på Drottninggatan i samband med terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm förra året då fem personer dog..

Nyheter 24 - 14 nov 13 kl. 16:13

14-åring mobbades för att han hade rött hår – hängde sig självSkolan: "Känner fortfarande sorgen"

WOLVERHAMPTON. I flera månader mobbades Simon Walters, 14, för att han var rödhårig. Till slut tvingade han sin pappa att låta honom färga håret brunt.

GöteborgsPosten - 04 dec 16 kl. 20:23

Pappan om sorgen efter sönernas död

Pappan till de två bröderna som sköts till döds under fredagskvällen i Stockholm berättar nu om sorgen efter sönerna. Han tackar alla som uttryckt sitt stöd till familjen, skriver Expressen..

Blekinge Läns tidning - 02 feb 17 kl. 19:30

”Humlans” son om sorgen efter pappan

I sorgen efter pappan bestämde han sig - Leo Holgersson ska leva upp till ”Humlans” minne. Han växte upp på krogen, nu är målet att starta en egen..

Nyheter 24 - 29 nov 13 kl. 11:16

Efter självmordet – nu kräver pappan att mobbning mot rödhåriga ska räknas som hatbrottLovande musiker

I januari hittade han sin dotter Helena Farrells kropp i skogen i närheten av deras hem. Dödsorsaken har fortfarande inte fastställts, men nu har pappan Enda Farrell gått ut och sagt att hans 15-åriga dotter tog livet av sig.Vill likställa med hatbrottAnledningen bakom självmordet?

Skånskan - 04 apr 17 kl. 07:00

Anhöriga reagerar mot kommunens utredning

ESLÖV Den bild som Eslövs kommuns ansvariga tecknar av händelsen i sin utredning är helt olik de anhörigas. De anhöriga säger att väldigt mycket i utredningen inte stämmer, och de reagerar starkt på att fakta de har förstahandsinformation om totaländrats i kommunens svar till IVO. ERWP.

Expressen - 12 feb 16 kl. 19:42

Sorgen efter Olivia, 7: "Fruktansvärt jobbigt"

Sjuåriga Olivia insjuknade i leukemi år 2005. Fem år senare tog sjukdomen hennes liv – sedan dess har familjen inte orkat gå in i hennes rum: – Det har varit så fruktansvärt jobbigt. Det kändes så otroligt fel att begrava sin dotter, säger pappan Micke i "Sofias änglar".

YLE - 11 jul 12 kl. 12:57

MTV3: Pappan och flickvännen har erkänt

Pappan och hans flickvän har erkänt för polisen att de varit inblandade i dödandet av den 8-åriga flickan i Helsingfors. Det här säger kriminalkommissarie Juha Rautaheimo till MTV3. Det var på morsdagen i år som flickan hittades död i hemmet i östra Helsingfors.

Expressen - 17 aug 15 kl. 21:10

Pappan skriver själv om ettåringens död

Nu skriver pappan Thomas Hartman själv om sorgen efter sin och sambon Anna Sjödins ettårige son, Cornelius. Pojken avled på sjukhus efter en uppmärksammad drunkningsolycka i Umeälven i fredags. På måndagen valde pappan att berätta med egna ord i sin blogg om mardrömmen som blivit familjens verklighet.

Fler nyheter från News55

News55 - 03 jun 18 kl. 14:40

SPF kräver ett trygg liv som senior

– Att tala om dessa frågor utifrån just trygghet är väldigt viktigt för oss, säger SPF Seniorernas förbundsordförande Eva Eriksson. Som senior ska du kunna leva ett tryggt liv utan att oroa dig för att pengarna inte räcker till mat, att omsorgen inte fungerar eller att du sitter fast i en dåligt anpassad bostad. Idag ser vi tyvärr att alldeles för många seniorer känner sig otrygga i sin livssituation.

News55 - 03 jun 18 kl. 14:31

“Äldreperspektivet ofta frånvarande i politiken”

Vilka är de viktigaste äldrefrågorna i dag?
– Pensionerna, bostäderna, vården och omsorgen. De är helt avgörande frågor för våra äldres välfärd.

News55 - 03 jun 18 kl. 14:28

PRO-fokus i Almedalen: Trygga pensioner, jämlik tandvård och utmaningar i äldreomsorgen

I årets Almedalsvecka fokuserar Pensionärernas Riksorganisation, PRO, på tre områden. Seminarier hålls om att trygga pensionerna, en ojämlik tandvård och om utmaningar i äldreomsorgen. – Tidigare år har vi haft fullt i publiken på PRO:s seminarier, vilka håller hög kvalitet, säger Christina Tallberg.

News55 - 01 jun 18 kl. 09:28

News55 satsar på vinsajt och siktar samtidigt på snabbare lönsamhet

News55 AB:s ledning har beslutat att ta över sajten Vinliv.se med tillhörande databas. Satsningen är ett steg mot snabbare lönsamhet och ett ökat fokus på de delar av verksamheten som har störst intjäningspotential.

News55 - 19 maj 18 kl. 15:34

Bildspecial: Det kungliga bröllopet

Inlägget Bildspecial: Det kungliga bröllopet dök först upp på News55..

News55 - 14 maj 18 kl. 13:45

Dagens Dahlgren – Badliv

Inlägget Dagens Dahlgren – Badliv dök först upp på News55..

News55 - 13 maj 18 kl. 09:13

Kackel med mening vann Eurovision

Attityden var maxad, karisman stark och det feministiska budskapet tydligt. Killar som ger sig på henne på olika sätt är fega som kycklingar. När Netta kammade hem flest tittarröster säkrades förstaplatsen – I sista skälvande sekunden var rysaren över.

News55 - 11 maj 18 kl. 13:33

Lasse Kronér skriver själv om anklagelserna: “Jag har aldrig sextrakasserat någon”

Programledaren Lasse Kronér skriver ett långt känsloladdat inlägg på Facebook om sexanklagelserna som riktades mot honom i samband med #metoorörelsen. Det är första gången han själv berättar om sin upplevelse av hur tiden sedan han anklagades har varit. Han skriver också om sin besvikelse över hur medierna agerat, inte minst efter att han har blivit frikänd.

News55 - 09 maj 18 kl. 11:14

Så vill Kristdemokraterna bli bäst för äldre väljare

Ebba Busch Thor kom till Kungsträdgården i Stockholm i sällskap av Bert Karlsson för att hålla tal. Partiledaren vände sig huvudsakligen till landets äldre väljare. Därför skrev hon på ett kontrakt – ett så kallat ”äldrekontrakt” – för att lova att hon inte ska svika väljargruppen, skriver Expressen.

News55 - 09 maj 18 kl. 08:18

Seniorevent besöker Södertälje för första gången

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra skådespelaren och sångaren Peter Harryson med visor och artisten Rick Line kommer för att uppträda. Det bjuds även på modevisning av Seniorshop.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.