News55 > Nyheter

Tuesday, 25 September, 14:42

News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet. Ebba var på väg från skolan och var stolt över att ha sprungit ett lopp till förmån för Cancerfonden tidigare på dagen.        LÄS MER: Akilovs advokat: “Ifrågasatt som aldrig förr” Fick dödsbeskedet först dagen därpå Sedan hörde Stefan inte mer av sin dotter.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ebba, Ebba Åkerlund, Drottninggatan,  malou, Sivers, TV4, Stefan, Cancerfonden, LÄS MER, Fick, Sedan, Ebbas, Malou, Har, Han, Thomas Bodström, Rakhmat Akilov, Sverige, Alla

Dela artikeln

119 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappantill , 11-åriga, Ebbaom , sorgenefter , terrordådet
News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

SVT - 07 jun 18 kl. 16:56

Ebba Åkerlunds mamma: ”Kommer få leva resten av mitt liv utan Ebba”

Elvaåriga Ebba Åkerlund blev yngsta dödsoffret i terrordådet på Drottninggatan 2017. I en kommentarer till SVT Nyheter uttrycker hennes mamma Jeanette besvikelse över skadeståndet, och pappan Stefan säger att han överväger att överklaga..

SVT - 31 jan 18 kl. 07:09

Hans 11-åriga dotter dog i dådet – nu vill pappan stämma staten för terrorattacken

Advokaten Thomas Bodström, som företräder 11-åriga Ebba Åkerlunds pappa, överväger att ställa staten eller Stockholm stad juridiskt till svars för att säkerheten brustit på Drottninggatan i samband med terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm förra året då fem personer dog..

Nyheter 24 - 14 nov 13 kl. 16:13

14-åring mobbades för att han hade rött hår – hängde sig självSkolan: "Känner fortfarande sorgen"

WOLVERHAMPTON. I flera månader mobbades Simon Walters, 14, för att han var rödhårig. Till slut tvingade han sin pappa att låta honom färga håret brunt.

GöteborgsPosten - 04 dec 16 kl. 20:23

Pappan om sorgen efter sönernas död

Pappan till de två bröderna som sköts till döds under fredagskvällen i Stockholm berättar nu om sorgen efter sönerna. Han tackar alla som uttryckt sitt stöd till familjen, skriver Expressen..

Blekinge Läns tidning - 02 feb 17 kl. 19:30

”Humlans” son om sorgen efter pappan

I sorgen efter pappan bestämde han sig - Leo Holgersson ska leva upp till ”Humlans” minne. Han växte upp på krogen, nu är målet att starta en egen..

Skånskan - 04 apr 17 kl. 07:00

Anhöriga reagerar mot kommunens utredning

ESLÖV Den bild som Eslövs kommuns ansvariga tecknar av händelsen i sin utredning är helt olik de anhörigas. De anhöriga säger att väldigt mycket i utredningen inte stämmer, och de reagerar starkt på att fakta de har förstahandsinformation om totaländrats i kommunens svar till IVO. ERWP.

Nyheter 24 - 29 nov 13 kl. 11:16

Efter självmordet – nu kräver pappan att mobbning mot rödhåriga ska räknas som hatbrottLovande musiker

I januari hittade han sin dotter Helena Farrells kropp i skogen i närheten av deras hem. Dödsorsaken har fortfarande inte fastställts, men nu har pappan Enda Farrell gått ut och sagt att hans 15-åriga dotter tog livet av sig.Vill likställa med hatbrottAnledningen bakom självmordet?

Expressen - 12 feb 16 kl. 19:42

Sorgen efter Olivia, 7: "Fruktansvärt jobbigt"

Sjuåriga Olivia insjuknade i leukemi år 2005. Fem år senare tog sjukdomen hennes liv – sedan dess har familjen inte orkat gå in i hennes rum: – Det har varit så fruktansvärt jobbigt. Det kändes så otroligt fel att begrava sin dotter, säger pappan Micke i "Sofias änglar".

YLE - 11 jul 12 kl. 12:57

MTV3: Pappan och flickvännen har erkänt

Pappan och hans flickvän har erkänt för polisen att de varit inblandade i dödandet av den 8-åriga flickan i Helsingfors. Det här säger kriminalkommissarie Juha Rautaheimo till MTV3. Det var på morsdagen i år som flickan hittades död i hemmet i östra Helsingfors.

Fler nyheter från News55

News55 - 21 sep 18 kl. 07:59

Arena Vesterhavet i Falkenberg nästa anhalt för News55 Seniorevent

Förutom den skönsjungande skådespelaren Peter Harrysson som tillsammans med den fantastiske gitarristen Bengt Magnusson kommer bjuda på ett mycket uppskattat nummer med vackra visor och härliga anekdoter kan man även njuta av både körsång och en uppvisning i linedance från SKPFs pensionärer. Scenprogrammet innehåller även föredrag i ämnen som är aktuella och intressanta för kommunens alla 55 plussare. Vi ser framemot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje.

News55 - 17 sep 18 kl. 21:00

Magi och Musik när News55 besöker Halmstad för fjärde året i rad.

För fjärde året i rad kommer Seniorevent till Halmstad. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+ på Halmstads Arena. På tisdagen underhåller bland andra skådespelaren Peter Harrysson tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson med ett nummer där de varvar visor med underhållande anekdoter.

News55 - 23 aug 18 kl. 16:29

News55 markerar mot nazism

Vi på News55 vill manifestera mot nazismen som demonstrerar på Stockholms gator på lördag. News55 står för de grundläggande demokratiska principerna om alla människors lika värde. Den historielöshet som härskar är skrämmande.

News55 - 17 aug 18 kl. 16:17

Ingvar Oldsbergs rädsla inför höstens operationer

Ingvar Oldsberg har en tuff höst framför sig. Hela tre olika operationer är den 73-årige TV-profilen tvingad att genomföra efter sommaren. Det handlar om problem med ryggen, höften och en pacemaker som behöver bytas ut.

News55 - 16 aug 18 kl. 15:01

Seniorfestivalen tillbaka till Karlskrona

Under torsdagen kommer Peter Harryson med gitaristen Bengt Magnusson och underhåller med visor och anekdoter. På fredagen kommer magikern, buktalaren och ståupp komikern John Houdi med ett förtrollande nummer Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. På programmet har vi även tre särskilda frågestunder där pensionärsorganisationerna i förväg har fått ställa frågor till de lokala partierna som de nu kommer att få chans att svara på, direkt på scenen.

News55 - 16 aug 18 kl. 15:02

Seniorfestivalen gästar Linköpings Stadsfest

Festivalens första dag intas scenen av Peter Harryson som vid två tillfällen under dagen, tillsammans med gitaristen Bengt Magnusson framför ett uppskattat nummer med visor och anekdoter. På festivalens andra dag gästas vi av Dansbandet Wizex som även de kommer inta scenen vid två tillfällen under dagen. Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer.

News55 - 16 aug 18 kl. 14:20

Fjärde året i rad för News55 Seniorevent i Göteborg

På scen underhåller bland andra skådespelaren Peter Harryson tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson med visor och anekdoter. Även författaren och professor emerita Bodil Jönsson gästar mässan med en intressant föreläsning. Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal lokala politiker samt även riksdagspolitikerna Anders Ygeman (S) och Ibrahim Baylan (S) debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

News55 - 16 aug 18 kl. 09:04

SVT stoppade Anne Lundberg från att begå brott

I november har SVT:s nya serie ”Maträddarna” premiär där Anne Lundberg, 52, tillsammans med kocken Paul Svensson, 43, ska lära oss göra något åt det stora matsvinnet. Faktum är att det slängs så mycket som en tredjedel av all mat som produceras i Sverige. I serien kommer Paul Svensson att tillaga rätter på sådant man inte direkt tänker på som välsmakande råvaror; morotsblast, ägg- och lökskal – och kaffesump som duon kommer att baka knäckebröd på.

News55 - 10 aug 18 kl. 12:50

Hemligheten bakom rocklegendarens död

30 år efter den legendariske sångaren Roy Orbisons död kan det nu avslöjas nya detaljer kring vad som ledde till hans bortgång 52 år gammal, det skriver Expressen. Artisten – som hade stora hits med låtar som ”Only the Lonely”, ”Crying”, ”In dreams” och kanske framför allt ”Oh, Pretty Woman” – dog den 6 december 1988 av en hjärtattack. Han hade då nyligen gått ner mycket i vikt inför lanseringen av det som skulle komma att bli hans sista album, ”Mystery girl”.

News55 - 08 aug 18 kl. 14:06

Lia Boysen efter sjukdomarna: “Livet är fantastiskt – men jäklar vad tuffa år det varit”

Just nu spelar 52-åriga Lia Boysen sommarteater på gotländska Romateatern. Där har hon rollen som Desirèe Armfeldt i Ingmar Bergmans klassiska komedi ”Sommarnattens leende” – första gången hon närmar sig Bergman i sitt yrkesutövande. – Jag har alltid inspirerats av starka kvinnor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.