Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 16:25

Dagens PS - 14 feb 18 kl. 10:37

H&M:s vd: ”Bra att vi vet om vad vi gjorde för fel”Klädjätten H&M har inte utvecklats som man önskat och bolaget har insett att marknaden är besviken. Att verka i en miljö med kvartalsvis avrapportering har varit utmanande då man vill ha ett långsiktigt fokus, påpekade H&M:s styrelseordförande Stefan Persson när han inledde bolagets kapitalmarknadsdag med att utlova transparens i bolagets framtida strategi. I samband med kapitalmarknadsdagen – som Dagens PS berättade om även i morgonbrevet – avslöjade klädbolaget hur onlineförsäljningen utvecklats, något som tidigare varit hemligt. Under dagen ska bolaget berätta mer i detalj om varumärkenas utveckling samt satsningen på onlinehandeln. Stefan Persson lyfte särskilt fram varumärket COS.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Stefan Persson, Dagens PS, Persson, COS, Karl-Johan Persson, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M:svd , Braatt vi , vetom vad vi , gjorde för fel
Kristianstadsbladet - 18 feb 16 kl. 13:30

VD: "Jag vet att det var fel"

Bromölla Fritidscenter och vd Jonny Åkesson fick kritik av JO för hanteringen av allmänna handlingar. "Jag vet att det var fel, men där har jag ändrat mig", säger han..

YA - 11 sep 18 kl. 19:00

Affärslokal används olagligt som boende: ”Vet att jag gjort fel”

En gammal affärslokal i Ystads kommun har sedan en tid använts som bostad. Fastighetsägaren har inte ansökt om bygglov för ändrad användning och elva personer bor därför olagligt i lokalen. – Jag vet att jag gjort fel och jag ska söka bygglov, säger fastighetsägaren..

GöteborgsPosten - 07 jul 14 kl. 15:56

Krul: "Jag tycker inte att jag gjorde något fel"

Tim Krul blev stor hjälte i Holland efter straffdramat mot Costa Rica. Krul tog två straffar men fick utså kritik efteråt.– Jag tycker inte att jag gjorde något fel, säger han..

Dagens PS - 21 maj 18 kl. 12:33

Fond-vd om blankarkupp: ”Vi vet att de har fel”

Nordic Capital har fyra börsfloppar och ett ”blankardrama” i bagaget när man nu tar in rekordmånga miljarder i bolagets nionde fond. Det råder goda tider i svensk riskkapitalsektor och det märks inte minst på bolaget Nordic Capital. Den senaste fonden, och nionde i ordningen, har nu stängts på motsvarande 44 miljarder kronor vilket är betydligt mer än de 3,5 miljarder euro man hade hoppats på, rapporterar Dagens Industri.

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 10:25

Rosenberg om FCK-utspel: Alla vet att han har fel

Erik Johansson hyllade FC Köpenhamn som större än Malmö FF.
Nu svarar Markus Rosenberg.
– Vi vet väl alla att han har fel, säger MFF-kaptenen..

Expressen - 05 jan 12 kl. 15:25

Petter Northug: Jag gjorde inte något fel

Petter Northug åkte utanför bangränsen men slapp straff från tävlingsjuryn. Nu berättar han själv om situationen. - Jag tycker inte att jag gjorde något fel.

SVT - 18 apr 13 kl. 11:41

?Ser över vad vi gjorde för fel?

Serieettan Lugi lyckades vinna första semifinalmatchen mot Drott hemma i Lund med 31-28, men det satt hårt inne. ? Vi pressade dem rejält, säger Ulf Sivertsson, tränare i Drott.

Entreprenör24 - 25 sep 13 kl. 11:38

Allt du vet om kreativitet är fel

För att vara en framgångsrik företagare måste du vara snabb på att hitta nya idéer och infallsvinklar. Men vad vet du egentligen om att vara kreativ? Att vara kreativ är något vi ofta tror är medfött och något som somliga av oss bara är.

Nyhetskanalen - 12 maj 12 kl. 01:33

Polisen gjorde husrannsakan i fel lägenhet

Polisen i Gävle bröt upp dörren och genomförde en husrannsakan - men i fel lägenhet.
-Det känns som ett övergrepp. De har grävt runt i sovrummet, i skåp och lådor, säger Yvonne Henriksson, som bor i lägenheten, till Gefle Dagblad.

DalaDemokraten - 14 sep 14 kl. 20:44

Robert Sundberg: Vallokalundersökningen – Bra ha men kan visa fel

Klockan 20 publicerade SVT sin vallokalundersökning, ValU. Den gav tydliga siffror för partierna och blocken. Det är bra att få ett sådant resultat att förhålla sig till.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 4 timmar sedan

Våld och hot skrämmer i väg Spotify

Nu flyttar den svenska musikjätten kontoret till ett tryggare område. Breakit, som  hänvisar till San Francisco Chronicle, berättar att Spotify säger upp hyreskontraktet på Market Street i San Francisco. Bakgrunden är att de anställda inte känner sig trygga i kvarteren, som kantas av droger, våldsbrott och hemlöshet.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Småbolagsfond ger börsen storstryk

Fondproffsen på Didner & Gerge tioårsjubilerar med en uppgång på hela 671 procent. Didner & Gerges småbolagsfond startade den 23 december 2008 och fyller alltså tio år dagen före julafton. Småbolagsfonden har milt uttryckt haft en behaglig resa.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Analys: Prisraset på bostäder inte över

Danske Bank målar upp dystert scenario och räknar även med att mindre bostadsutvecklare ”slukas av större konkurrenter”. Det här skriver Dagens Industri. ”Ekonomin har tuffat på rätt hyfsat, och bostadspriserna har om något kanske till och med återhämtat sig en aning.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Simon Blecher: Börsen har tappat fotfästet

Aktiemarknaden har börjat att tappa fotfästet och kortsiktigt är den nog på väg nedåt. Det skriver Carnegie Sverigefonds förvaltare Simon Blecher i en kommentar. Han lyfter upp att flera verkstadsaktier handlas till krisnivåer och att exempelvis Duni glömts bort.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Analys: Aktien har ”lockande värdering”

Kredithanteringsbolaget Hoist inlåning ger låga räntekostnader. En ny tolkning från den europeiska bankmyndigheten kan dock öka kapitalkraven. Trots det är aktien intressant, skriver Dagens Industri i tisdagens utgåva.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Ledarkollen: Kaos och kärlek

Dagens ledarkoll handlar om politik och ekonomi på internationell toppnivå, om det svåra politiska läget i Sverige och hur demokratins förutsättningar egentligen ser ut. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Politik och ekonomi Dagens Industri skriver om det höga tonläget mellan USA och Kina, inte minst när det gäller affärer på hög nivå: ”Det finns ibland säkerhetsskäl att stoppa en affär.

Dagens PS - 9 timmar sedan

11 december: Här är dagens kalender

Håll dig ajour med vad som händer på affärsfronten med hjälp av Dagens PS. Varje vardagsmorgon. Börs Utländska rapporter 07:00 Aurubis Stämmor 10:00 Hansa Medical (extra), 10:00 Pantaluren (extra), 15:00 Dustin, 15:00 Recyctec (extra), 15:00 Venue Retail, 16:00 Doxa (extra) Utländska stämmor 09:30 Urb-it (extra) Investerarmöte 13:00-16:00 Camurus kapitalmarknadsdag Kapitalmarknads- och FoU-dag Sprint Bioscience investerarmöte Redeye Early Bird Utländska investerarmöte 07:45-08:45 Sverige investerarmöte Redeye Early Bird Carlsberg investerarmöte i Singapore Novo Nordisk investerarmöte Exane Global Healthcare Leaders Forum Utländska övriga händelser Lufthansa passagerarstatistik Sverige månadsrapport läget på elmarknaden enligt Nordic Green

Dagens PS - 8 timmar sedan

Huvudägaren vill köpa ut Ahlsell

Riskkapitalbolaget och storägaren CVC Fonder har via bolaget Quimper lagt ett bud på teknikhandelsbolaget Ahlsell på 55 kronor per aktie som inte kan höjas. Budet värderar bolaget till 24 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Priset som erbjuds för aktierna innebär en premie om 32,5 procent i förhållande till stängningskursen för aktierna den 10 december och en premie om 24,8 procent i förhållande till den volymvägda genomsnittliga betalkursen för aktierna under de senaste 10 handelsdagarna som avslutades den 10 december.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Blandad utveckling på Asiens börser

De asiatiska börserna handlades blandat under tisdagen efter en volatil handelsdag på Wall Street. Indexen i Fastlandskina steg i slutändan medan de japanska börserna backade.
Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 0,3 procent till 21 148,02, medan det bredare Topix-indexet backade med 0,9 procent till 1 575,31.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Hennes besked hotar 8.200 jobb i Sverige

Det hävdar Stockholms Handelskammare och får medhåll av EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C). Dagens Industri skriver att notan blir hög för Sverige efter den brittiska premiärministern Theresa Mays besked på måndagen om att skjuta upp omröstningen om brexitavtalet i underhuset. ”Beslutet att skjuta på omröstningen ökar riskerna för ett avtalslöst utträde, vilket hotar 8.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.