Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 23 September, 13:58

Dagens PS - 14 feb 18 kl. 10:37

H&M:s vd: ”Bra att vi vet om vad vi gjorde för fel”Klädjätten H&M har inte utvecklats som man önskat och bolaget har insett att marknaden är besviken. Att verka i en miljö med kvartalsvis avrapportering har varit utmanande då man vill ha ett långsiktigt fokus, påpekade H&M:s styrelseordförande Stefan Persson när han inledde bolagets kapitalmarknadsdag med att utlova transparens i bolagets framtida strategi. I samband med kapitalmarknadsdagen – som Dagens PS berättade om även i morgonbrevet – avslöjade klädbolaget hur onlineförsäljningen utvecklats, något som tidigare varit hemligt. Under dagen ska bolaget berätta mer i detalj om varumärkenas utveckling samt satsningen på onlinehandeln. Stefan Persson lyfte särskilt fram varumärket COS.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Stefan Persson, Dagens PS, Persson, COS, Karl-Johan Persson, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M:svd , Braatt vi , vetom vad vi , gjorde för fel
Kristianstadsbladet - 18 feb 16 kl. 13:30

VD: "Jag vet att det var fel"

Bromölla Fritidscenter och vd Jonny Åkesson fick kritik av JO för hanteringen av allmänna handlingar. "Jag vet att det var fel, men där har jag ändrat mig", säger han..

YA - 11 sep 18 kl. 19:00

Affärslokal används olagligt som boende: ”Vet att jag gjort fel”

En gammal affärslokal i Ystads kommun har sedan en tid använts som bostad. Fastighetsägaren har inte ansökt om bygglov för ändrad användning och elva personer bor därför olagligt i lokalen. – Jag vet att jag gjort fel och jag ska söka bygglov, säger fastighetsägaren..

GöteborgsPosten - 07 jul 14 kl. 15:56

Krul: "Jag tycker inte att jag gjorde något fel"

Tim Krul blev stor hjälte i Holland efter straffdramat mot Costa Rica. Krul tog två straffar men fick utså kritik efteråt.– Jag tycker inte att jag gjorde något fel, säger han..

Dagens PS - 21 maj 18 kl. 12:33

Fond-vd om blankarkupp: ”Vi vet att de har fel”

Nordic Capital har fyra börsfloppar och ett ”blankardrama” i bagaget när man nu tar in rekordmånga miljarder i bolagets nionde fond. Det råder goda tider i svensk riskkapitalsektor och det märks inte minst på bolaget Nordic Capital. Den senaste fonden, och nionde i ordningen, har nu stängts på motsvarande 44 miljarder kronor vilket är betydligt mer än de 3,5 miljarder euro man hade hoppats på, rapporterar Dagens Industri.

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 10:25

Rosenberg om FCK-utspel: Alla vet att han har fel

Erik Johansson hyllade FC Köpenhamn som större än Malmö FF.
Nu svarar Markus Rosenberg.
– Vi vet väl alla att han har fel, säger MFF-kaptenen..

Expressen - 05 jan 12 kl. 15:25

Petter Northug: Jag gjorde inte något fel

Petter Northug åkte utanför bangränsen men slapp straff från tävlingsjuryn. Nu berättar han själv om situationen. - Jag tycker inte att jag gjorde något fel.

SVT - 18 apr 13 kl. 11:41

?Ser över vad vi gjorde för fel?

Serieettan Lugi lyckades vinna första semifinalmatchen mot Drott hemma i Lund med 31-28, men det satt hårt inne. ? Vi pressade dem rejält, säger Ulf Sivertsson, tränare i Drott.

Entreprenör24 - 25 sep 13 kl. 11:38

Allt du vet om kreativitet är fel

För att vara en framgångsrik företagare måste du vara snabb på att hitta nya idéer och infallsvinklar. Men vad vet du egentligen om att vara kreativ? Att vara kreativ är något vi ofta tror är medfött och något som somliga av oss bara är.

Nyhetskanalen - 12 maj 12 kl. 01:33

Polisen gjorde husrannsakan i fel lägenhet

Polisen i Gävle bröt upp dörren och genomförde en husrannsakan - men i fel lägenhet.
-Det känns som ett övergrepp. De har grävt runt i sovrummet, i skåp och lådor, säger Yvonne Henriksson, som bor i lägenheten, till Gefle Dagblad.

DalaDemokraten - 14 sep 14 kl. 20:44

Robert Sundberg: Vallokalundersökningen – Bra ha men kan visa fel

Klockan 20 publicerade SVT sin vallokalundersökning, ValU. Den gav tydliga siffror för partierna och blocken. Det är bra att få ett sådant resultat att förhålla sig till.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - Igår: 06:00

”Jag blir förbannad över hyckleriet”

Douglas Roos har varit en stjärna i svenskt näringsliv under lång tid och alltid satt en ära i att hålla högt i tak och gå sina egna vägar.   Han är konkret. Pratar tydligt och enkelt.

Dagens PS - I förrgår: 10:43

Då faller skynket för ny Nokia-smartphone

HMD Global som säljer mobiltelefoner under Nokias varumärke har skickat ut en inbjudan om en presentation den 4 oktober. Det rapporterar CNet. I inbjudan framgår det tydligt att eventet kommer att avse det ”senaste tillskottet till Nokias familj av smartphones”.

Dagens PS - I förrgår: 11:17

Börsrookie rusade med 59 procent

Biljett- och eventbolaget Eventbrite rusade med 59 procent under första handelsdagen på torsdagen. Aktien stängde på 36,50 dollar efter att ha satt teckningskursen till 23 dollar, vilket var i toppen av det reviderade intervallet på 21-23 dollar per aktie. I samband med noteringen har Eventbrite fått in 230 miljoner dollar, pengar man avser att använda för att dra ned på skulder och andra företagsändamål.

Dagens PS - I förrgår: 09:33

AFV: Vänta in läget – då ska du slå till

Programvarubolaget Vitec Software har en förhållandevis hög värdering vilket mynnar ut i en rekommendation att avvakta aktien. Det skriver Affärsvärlden Analys+ på fredagen. Vitec har under lång tid haft som strategi att förvärva bolag vilket varit framgångsrikt.

Dagens PS - I förrgår: 10:32

Tips: Så stor bör sparbufferten vara

Spana in expertens rekommendation på vad som är rimligt att ha undanstoppat om olyckan är framme. Nicklas Andersson, som beskrivs som en sparguru av Dagens Industri, inser att det där med storleken på sparbuffert varierar från person till person. Men en realistisk summa som åtminstone är värd att sikta på är 50.

Dagens PS - I förrgår: 08:34

Så mycket tjänar musikerna på streaming

Musikströmningstjänsterna blir en allt viktigare del för musikindustrin och nu svarar segmentet för 75 procent av samtliga intäkter för branschen, i alla fall i USA. Det rapporterar The Verge som hänvisar till en rapport från Recording Industry Association of America. På andra plats kommer digitala nedladdningar, vilket svarar för 12 procent av branschen.

Dagens PS - I förrgår: 09:00

Ledarkollen: En marknad i förändring

Dagens ledarkoll handlar om en marknad i förändring, om det politiska kaoset och att media hotas av SD, enligt Aftonbladet. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Kaoset Det mesta just nu handlar om läget i svensk politik.

Dagens PS - I förrgår: 08:53

Supertipset: Köp aktier som trendar

Här är hela listan på just sådana aktier. Dags att tanka portföljen eller ta hem vinsten? Dagens Industri har sammanställt vilka aktier i år som går starkast, men också sämst, på Stockholmsbörsen.

Dagens PS - I förrgår: 06:31

21 september: Det här händer i dag

Håll dig uppdaterad om vad som händer på affärsfronten med hjälp av Dagens PS business-almanacka. Börs Rapporter 08:30 Scandidos Stämmor 08:00 Xintela (extra), 10:00 Ivisys (extra), 13:00 Com Hem (extra), 13:00 Tele2 (extra), 14:00 Evendo (extra), 17:00 Topright Nordic (extra) Utländska stämmor Golden Ocean Group Utländska investerarmöte Tomra kapitalmarknadsdag Handlas exklusive utdelning Castellum (utd 2,65 kr) Makro 01:30 Japan KPI 02:30 Japan PMI industri preliminär 06:30 Nederländerna BNP definitiv 08:00 Danmark arbetslöshet 08:00 Nederländerna husprisindex 08:45 Frankrike BNP reviderad 09:00 Spanien industriorder 09:15 Frankrike PMI industri preliminär 09:15 Frankrike PMI tjänstesektorn preliminär 09:30 Tyskland PMI tjänstesektorn

Dagens PS - I förrgår: 07:26

Di: Risk att Alliansen spricker – Björklund orsaken

Alliansen har svårt att enas efter att Socialdemokraterna avvisat möjligheterna att agera som ett stödparti. Enligt källor till Dagens industri riskerar nu det borgerliga samarbetet att falla sönder på att framförallt Liberalerna har svårast att acceptera ett potentiellt regerande med stöd av Sverigedemokraterna. Liberalernas partiledare Jan Björklund har tydligt sagt att det är uteslutet att alliansen tar aktivt stöd av SD.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.