Dagens PS > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:05

Dagens PS - 14 feb 18 kl. 10:37

H&M:s vd: ”Bra att vi vet om vad vi gjorde för fel”Klädjätten H&M har inte utvecklats som man önskat och bolaget har insett att marknaden är besviken. Att verka i en miljö med kvartalsvis avrapportering har varit utmanande då man vill ha ett långsiktigt fokus, påpekade H&M:s styrelseordförande Stefan Persson när han inledde bolagets kapitalmarknadsdag med att utlova transparens i bolagets framtida strategi. I samband med kapitalmarknadsdagen – som Dagens PS berättade om även i morgonbrevet – avslöjade klädbolaget hur onlineförsäljningen utvecklats, något som tidigare varit hemligt. Under dagen ska bolaget berätta mer i detalj om varumärkenas utveckling samt satsningen på onlinehandeln. Stefan Persson lyfte särskilt fram varumärket COS.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Stefan Persson, Dagens PS, Persson, COS, Karl-Johan Persson, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M:svd , Braatt vi , vetom vad vi , gjorde för fel
Kristianstadsbladet - 18 feb 16 kl. 13:30

VD: "Jag vet att det var fel"

Bromölla Fritidscenter och vd Jonny Åkesson fick kritik av JO för hanteringen av allmänna handlingar. "Jag vet att det var fel, men där har jag ändrat mig", säger han..

GöteborgsPosten - 07 jul 14 kl. 15:56

Krul: "Jag tycker inte att jag gjorde något fel"

Tim Krul blev stor hjälte i Holland efter straffdramat mot Costa Rica. Krul tog två straffar men fick utså kritik efteråt.– Jag tycker inte att jag gjorde något fel, säger han..

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 10:25

Rosenberg om FCK-utspel: Alla vet att han har fel

Erik Johansson hyllade FC Köpenhamn som större än Malmö FF.
Nu svarar Markus Rosenberg.
– Vi vet väl alla att han har fel, säger MFF-kaptenen..

Expressen - 05 jan 12 kl. 15:25

Petter Northug: Jag gjorde inte något fel

Petter Northug åkte utanför bangränsen men slapp straff från tävlingsjuryn. Nu berättar han själv om situationen. - Jag tycker inte att jag gjorde något fel.

SVT - 18 apr 13 kl. 11:41

?Ser över vad vi gjorde för fel?

Serieettan Lugi lyckades vinna första semifinalmatchen mot Drott hemma i Lund med 31-28, men det satt hårt inne. ? Vi pressade dem rejält, säger Ulf Sivertsson, tränare i Drott.

Entreprenör24 - 25 sep 13 kl. 11:38

Allt du vet om kreativitet är fel

För att vara en framgångsrik företagare måste du vara snabb på att hitta nya idéer och infallsvinklar. Men vad vet du egentligen om att vara kreativ? Att vara kreativ är något vi ofta tror är medfött och något som somliga av oss bara är.

Nyhetskanalen - 12 maj 12 kl. 01:33

Polisen gjorde husrannsakan i fel lägenhet

Polisen i Gävle bröt upp dörren och genomförde en husrannsakan - men i fel lägenhet.
-Det känns som ett övergrepp. De har grävt runt i sovrummet, i skåp och lådor, säger Yvonne Henriksson, som bor i lägenheten, till Gefle Dagblad.

DalaDemokraten - 14 sep 14 kl. 20:44

Robert Sundberg: Vallokalundersökningen – Bra ha men kan visa fel

Klockan 20 publicerade SVT sin vallokalundersökning, ValU. Den gav tydliga siffror för partierna och blocken. Det är bra att få ett sådant resultat att förhålla sig till.

Expressen - 12 maj 12 kl. 05:01

Gjorde husrannsakan - i fel lägenhet

STOCKHOLM. Polisen i Gävle bröt upp dörren och genomförde en husrannsakan ? men i fel lägenhet..

Sydsvenskan - 24 okt 13 kl. 14:46

Polisen: Vi gjorde bara ett fel

Polisen medger ett enda fel vid registreringen av romer - de många tusen som skrevs in utan misstanke om brott markerades inte särskilt. Allt annat är rätt, eftersom minst 626 av de registrerade antingen dömts eller misstänkts för brott, anser Skånepolisen..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 timmar sedan

Börsen varningsblinkar – tecken på extrem rädsla

De amerikanska börserna föll på bred front under torsdagen efter oro över handelskrig mellan USA och Kina. Det innebar samtidigt att Fear & Greed Index sjönk från 16 till 9 och därmed indikerar extrem rädsla i marknaden. Det är den lägsta nivån sedan februari i samband med att börsfrossan inleddes.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Svenska företag nöjd med konjunkturen

Konjunkturläget bedöms vara gott och har varit så under det senaste året. Det menar företrädare för några av Sveriges största företag, enligt Riksbankens senaste företagsundersökning. Industriföretagen möter stark efterfrågan från i stort sett alla exportmarknader.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Nissan siktar på att sälja en miljon elbilar 2022

Japanska Nissan har tillkännagivit planer på att sälja en miljon elbilar årligen 2022, rapporterar Reuters. För att nå upp till målet ska bolaget utveckla åtta nya elbilsmodeller, varav fyra kommer att vara enbart för Kina. Nissan ser stora expansionsmöjligheter på vad som är världens största elbilsmarknad.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Fiat-Chrysler förlikas med stjärnans familj

Fiat-Chrysler har nått en förlikning med familjen till omkomna Star Trek-stjärnan Anton Yelchin, rapporterar Marketwatch. Skådespelaren dog i samband med att hans Jeep klämt fast honom vid uppfarten till hans hem för snart två år sedan. Som ett resultat av händelsen valde familjen att stämma Fiat-Chrysler för växelspaken i stadsjeepen.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Skottsäkra lyxsuven – världens dyraste

Spänn fast säkerhetsbältet – prislappen på den här stadsjeepen börjar nämligen på 16,4 miljoner kronor. Och fullt utrustad är bilen dubbelt så dyr. Jodå.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Techjättarnas vd:ar åker till Kina

De amerikanska teknikföretagen Apple, Google och IBM:s vd:ar ska åka till Kina denna vecka för att bygga upp relationer med landets regeringstjänstemän. Resultaten har traditionellt varit undermåliga på detta område och försvåras nu även av USA:s importtullar på Kina, skriver Bloomberg News. Det är under China Development Forum som toppcheferna är tänkta att stärka banden.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Svenskt dieselförbud orsakar panik

Det säger privat- och tjänstebilsexperten Ronny Svensson till Dina Pengar i Expressen apropå regeringens förslag om förbud mot dieselbilar i landets storstäder. Förslaget – som klubbas i dag på förmiddagen – är linje med dieselförbuden som bland annat Tyskland fattat; och det här är ett dråpslag mot framför allt andrahandsmarknaden för dieselbilar, konstaterar Ronny Svensson. ”Det är uruselt, folk har panik”, säger han till Dina Pengar.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Hållbara fonder lockar flest kvinnor

Sparalternativet vanligare bland kvinnor än hos män, enligt en ny rapport, skriver TT. Var fjärde person placerar pengar i hållbara fonder, framför allt är det populärt bland kvinnor, enligt en ny undersökning från Fondbolagens förening. Två av tio män anser att fonder med inriktning på hållbarhet är viktigt.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Dumpade bolån oroar: ”Kunderna tar en risk”

Experter varnar nu för upplägget med billiga bolån med toklåg ränta, skriver Svenska Dagbladet. Enligt Andreas Håkansson, bankanalytiker på franska Exane BNP Paribas, är det obestridligt att kunderna ”tar en risk”, som han uttrycker det i SvD. ”Det finns inga garantier för att Enkla hittar nya attraktiva lån på den globala finansmarknaden om tre år.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.