DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 17:30

DI - 14 feb 18 kl. 11:07

Norge: Försäljning av nya bostäder sjönk dramatisktFörsäljningen av nya bostäder i Norge sjönk med 33 procent under januari, jämfört med motsvarande period i fjol.  Det visar statistik från Boligprodusentenes Forening, enligt TDN. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norge, Boligprodusentenes Forening, TDN

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norge, Försäljningav nya , bostäder, sjönk, dramatiskt
Affärsvärlden - 25 feb 15 kl. 14:30

Stark försäljning av nya bostäder i Norge

Det har sålts drygt 90 procent fler nyproducerade bostäder i Norge under de senaste två månaderna jämfört med samma period för ett år sedan, rapporterar norska Dagens Näringsliv..

Cornucopia - 24 aug 16 kl. 09:26

"Bostadbristen" - över 35 497 bostäder tillgängliga - 7 675 lägenheter i Stockholm

Det finns ingen bostadsbrist i Sverige eller ens i Stockholm, där det just nu finns minst 7 675 lägenheter tillgängliga för den som vill flytta. Den enda boendeformen är nämligen inte ett centralt beläget förstahandskontrakt på en hyresreglerad lägenhet.En bostad kan inte definieras som ett hyresreglerat förstahandskontrakt i attraktivt läge.

DI - 04 sep 17 kl. 11:20

Dyrare att bygga bostäder i Sverige än i Norge

Kostnaden för att bygga bostäder i Sverige är nu högre än kostnaden för att bygga bostäder i Norge.   Det rapporterar Göteborgsposten..

DI - 20 dec 17 kl. 08:39

Prisfall på nya bostäder i Norge

Priset på nya bostäder i Norge sjönk 2,4 procent mellan det andra och tredje kvartalet, enligt statistik från Statistisk sentralbyrå, SSB. I årstakt steg priset på nya bostäder med 2,2 procent..

DI - 13 mar 18 kl. 10:10

Norge: Trendbrott – försäljningen av nya bostäder steg

Försäljningen av nya bostäder i Norge steg med 1 procent under februari, jämfört med motsvarande period i fjol. Detta efter att försäljningen minskat tio månader i rad. Det visar statistik från Boligprodusentenes Forening, enligt TDN.

DI - 22 aug 18 kl. 10:39

Fler nya bostäder säljs i Norge

Försäljningen av nya bostäder i Norge under sommarmånaderna var i år relativt god. Det visar rapporten Econ Nye Boliger, som publiceras av Samfunnsøkonomisk analyse och utkommer varannan månad, skriver Dagens Næringsliv..

DI - 07 aug 18 kl. 10:26

Norskt trendbrott: Försäljningen av nya bostäder lyfter

Försäljningen av nya bostäder i Norge ökade 2 procent i juni i år mot samma månad 2017. Det visar statistik från Boligprodusentenes Forening..

DI - 08 feb 18 kl. 07:29

Veidekke räknar med färre sålda bostäder

Den norska byggkoncernen Veidekke ser bostadsmarknaderna i Sverige och Norge som mer krävande. Bolaget bedömer att dess bostadsförsäljning och antal byggstarter blir lägre framöver. Det skriver vd:n Arne Giske i bokslutet för 2017..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 17 kl. 11:52

Norskt prisfall på bostäder

Efter en viss uppgång i oktober faller åter igen bostadspriserna i Norge visar ny statistik från Eiendom Norge. Prisfallet i november jämfört med föregående månad var 0,4 procent i säsongsjusterad takt. Utan justering var tillbakagången 1,1 procent.

Kristianstadsbladet - 05 dec 17 kl. 11:52

Norskt prisfall på bostäder

Efter en viss uppgång i oktober faller åter igen bostadspriserna i Norge visar ny statistik från Eiendom Norge. Prisfallet i november jämfört med föregående månad var 0,4 procent i säsongsjusterad takt. Utan justering var tillbakagången 1,1 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Need Invest nyttjar sina teckningsoptioner i Bublar Group

Bublar Group AB (publ), noterat på NGM Nordic MTF, har idag blivit informerade av Need Invest att de har nyttjat sina teckningsoptioner av serie BUBL TO1 genom en bindande teckningsanmälan. Peter Engdahl, VD i Need Invest, sitter i styrelsen i Bublar Group sedan 2017 och är därmed en insynsperson som rapporterar egna och närståendes transaktioner i Bublar Groups aktie..

DI - 30 minuter sedan

CVC räddar ansiktet i Ahlsell

När CVC köper tillbaka Ahlsell från börsen är den potentiella förlusten 860 miljoner kronor för det två år långa börsäventyret. För riskkapitalbolaget är det ett nödvändigt offer för att behålla ansiktet inför kommande försäljningar..

DI - 15 minuter sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Gårdagens dystra siffror är nu ett minne blott. Under tisdagen var det rejält uppåt på Stockholmsbörsen – med flera storbolag i topp. Missa inte börsstängningen i Di TV:s Closing Bell.

DI - 1 timme sedan

USA-räntor och dollarn stärks – Europaräntor backar

Europaräntorna var något ned på tisdagen, med tyska räntor 1-2 punkter lägre, samtidigt som börserna överlag stod på ett rejält plus. .

DI - 45 minuter sedan

Rekyl för fordonssektorn på stigande USA-börser

New York-börserna inledde positivt på tisdagen. Uppgifter om att Kinas vice premiärminister Liu He har talat med USA:s finansminister Steven Mnuchin om den fortsatta tidtabellen för handelssamtal gav stöd. .

DI - 45 minuter sedan

Välkommen återgång till alliansens arbetslinje

LEDARE. Den här onsdagen får Sverige en statsbudget. Eftersom C och L gett besked att de ska lägga ned sina röster i slutvoteringen kommer Moderaternas och Kristdemokraternas budgetalternativ att vinna.

DI - 1 timme sedan

Audi A6 – lugnt, rent, funktionellt

Ingenting talar emot att nya Audi A6 Avant blir en populär tjänstebil. Bra har blivit bättre, igen, och förarmiljön är uppdaterad och rensad på onödiga knappar. Det är lugnt, rent och funktionellt.

DI - 1 timme sedan

Wärtsilä tar mångmiljonsmäll efter dyrt kärnkraftsprojekt

Den finländska verkstadsgruppen Wärtsilä har beslutat att reservera cirka 70 miljoner euro, motsvarande cirka 720 miljoner kronor, relaterat till två kärnkraftsprojekt "för att täcka kostnadsöverskridningar och förseningar"..

DI - 1 timme sedan

Finansinspektionen bemöter kritik i media

Finansinspektionen kommenterar i ett pressmeddelande den kritik som Svenska Dagbladet i rad artiklar har framfört mot myndighetens tillsyn av penningtvätt. .

DI - 1 timme sedan

Spotlight-bolaget CGIT får order

CGIT, vars aktie handlas på Spotlight, har tecknat ett nytt avtal med en befintlig kund som verkar inom mjukvarubranschen avseende lösningar för transportsektorn. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.