DN > Nyheter

Monday, 20 August, 11:14

DN - 14 feb 18 kl. 07:00

DN gratulerar Hanna och Zabi på alla hjärtans dagZabi var 16 år när han anlände till Sverige hösten 2015, utpumpad och mager. Här har han mött kärleken Hanna och fått en ny familj. Men allt kan gå i kras. I dag ska han höras i rätten.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hanna, Zabi, Sverige

Dela artikeln

1382 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN gratulerar, Hannaoch , Zabipå alla , hjärtans, dag
Skånskan - 02 feb 17 kl. 09:21

Regnbågsflaggan ska vaja på skolor

Lund På alla hjärtans dag den 14 februari ska regnbågsflaggan vaja över flera skolor i Lund. Katedralskolans Feministgrupp har arbetat för att det ska ske och fått ja från Spyken, Polhem och Lunds Dans- och musikalgymnasium. ERWP.

YLE - 15 feb 17 kl. 05:03

Slut med söta mellanmål på Kimitoöns daghem

Alla hjärtans dagen till ära bjöds det på hjärtan av vattenmelon och apelsinbitar till mellanmål på daghemmet Silva i Kimito. Silva har tjuvstartat med den nya sockerfria linjen på daghemmen men snart omfattas hela Kimitoöns barnomsorg med över trehundra barn av kommunens nya hälsosamma linje. - Äppel, banan, mandarin, gurka, tomat och sallad räknar föreskoleleverna Alice Ekholm, Venla Hoikkala och Ada Lindroth upp då jag ber dem ge exempel på hälsosamma mellanmål.

Skånskan - 14 feb 16 kl. 14:54

Befriande minimalism i scenens Jane Eyre

Kultur och Nöje SCEN
Jane Eyre
Av: Charlotte Brontë
Dramatisering: Camilla Blomqvist och Anna Azcárate
Regi: Anna Azcárate
Koreografi: Camilo Ge Bresky
Scenografi och kostym: Kirsten Thomsen
Ljus: Sven-Erik Andersson
Ljud: Jonathan Flygare
Mask: Agneta von Gegerfelt
Skådespelare: Natalie Sundelin, Joakim Gräns, Li Brådhe, Kajsa Ericsson, August Lindmark, Hanna Normann, Lars-Göran Ragnarsson
Premiär på Intiman i Malmö 13/2Recension Sju skådespelare, en liten scen, sparsamt med dekor och scenografi. Malmö Stadsteater och regissören Anna Azcárates Jane Eyre är minimalistisk och befriande fragmentarisk. Och jag som känt mig tveksam till om det finns något kvar att tillföra denna visserligen så älskade men också sönde

Expressen - 15 feb 14 kl. 12:08

Här friar de till sina kära via Expressen

Här blomstrar kärleken! Maria Larsson, 42, och Claes-Göran Olofsson, 32, passade på att fria till sin respektive partner på alla hjärtans dag - via Expressen. - Det var lite chockartat, jag trodde att vi skulle hämta någon tung möbel, säger Hanna Zaar, 31..

Skånskan - 19 okt 16 kl. 15:47

Fullspäckat på årets upplaga av Kulturkalaset

SVALÖV I helgen bjuds det på massvis med aktiviteter för alla kulturälskare.
Det numera traditionella Kulturkalaset går av stapeln och på programmet står mycket och intressanta upplevelser.– Vi har ett bra program i år.

Skånskan - 02 nov 16 kl. 16:25

Tändning av alla ljus blir startpunkt

Lund Starten för Vinterlund sker fredagen den 25 november med grantändning på Stortorget av förre universitetsrektorn Göran Bexell. Samtidigt tänds alla kommunala granar, ljusträd, gatugirlanger och ljusbollar, liksom kronhjorten på Clemenstorget, och den dagliga marschalltändningen på fyra torg inleds. ERWP.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Olsen får godkänt av italienska pressen: ”Han är inte Batman”

Robin Olsen får godkända betyg, men inga ovationer efter sin första match med Roma.  Men tränaren Eusebio Di Francesco lovordar svensken..

DN - 5 minuter sedan

Specialistläkare ska fixa svenske speedwaystjärnan

Specialistbehandling i Girona i Spanien. Det ska förhoppningsvis göra att speedwaystjärnan Fredrik Lindgren kan köra VM-deltävlingen i Gorzow i Polen kommande helg – trots handledsskadan..

DN - 15 minuter sedan

Konsertrecension: Säkert och suggestivt med Annika Norlin

Annika Norlin får det att kännas som om åskan och blixtarna kommer från scenen på Gröna Lund snarare än himlen, skriver Mattias Dahlström..

DN - 45 minuter sedan

Författartipset: Elise Karlsson om fem favoritböcker

Vad ska du läsa i sommar? Författaren Elise Karlsson tipsar om fem böcker..

DN - 45 minuter sedan

Just nu: Regeringen håller presskonferens om beredskapen

Vice statsminister Isabella Lövin (MP) och näringsminister Mikael Damberg (S) håller presskonferens med anledning av sommarens extremvärme, bränder och torka. .

DN - 1 timme sedan

Live: Nya regeringsuppdrag efter sommarens extremvärme

Vice statsminister Isabella Lövin och näringsminister Mikael Damberg håller pressträff om nya regeringsuppdrag med anledning av sommarens extremvärme. Följ pressträffen live..

DN - 1 timme sedan

Anlagda skolbränder ökar kraftigt i Stockholm

Antalet anlagda skolbränder i Stockholms län ökar kraftigt, enligt Brandskyddsföreningen. – Siffrorna är oroväckande, det är bara en tidsfråga innan det sker en dödsbrand, säger generalsekreteraren Anders Bergqvist..

DN - 1 timme sedan

Bokrecension: Edvard Munch målade för att hantera världen

Edvard Munchs konstnärskap täckte sju decennier och innehöll flera radikala stilskiften. Karl Ove Knausgård har svårt att komma till rätta med all denna mångfald i sin essä, skriver Steve Sem-Sandberg..

DN - 1 timme sedan

Vilhelm Moberg 120 år – här är nio av hans bästa böcker

Lotta Olsson tipsar: Vilhelm Moberg är mest känd för Utvandrarsviten, men hans tankar om samtiden kunde ha varit skrivna i dag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.