DN > Nyheter

Monday, 19 November, 02:36

DN - 14 feb 18 kl. 07:00

DN gratulerar Hanna och Zabi på alla hjärtans dagZabi var 16 år när han anlände till Sverige hösten 2015, utpumpad och mager. Här har han mött kärleken Hanna och fått en ny familj. Men allt kan gå i kras. I dag ska han höras i rätten.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hanna, Zabi, Sverige

Dela artikeln

1382 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN gratulerar, Hannaoch , Zabipå alla , hjärtans, dag
Skånskan - 02 feb 17 kl. 09:21

Regnbågsflaggan ska vaja på skolor

Lund På alla hjärtans dag den 14 februari ska regnbågsflaggan vaja över flera skolor i Lund. Katedralskolans Feministgrupp har arbetat för att det ska ske och fått ja från Spyken, Polhem och Lunds Dans- och musikalgymnasium. ERWP.

YLE - 15 feb 17 kl. 05:03

Slut med söta mellanmål på Kimitoöns daghem

Alla hjärtans dagen till ära bjöds det på hjärtan av vattenmelon och apelsinbitar till mellanmål på daghemmet Silva i Kimito. Silva har tjuvstartat med den nya sockerfria linjen på daghemmen men snart omfattas hela Kimitoöns barnomsorg med över trehundra barn av kommunens nya hälsosamma linje. - Äppel, banan, mandarin, gurka, tomat och sallad räknar föreskoleleverna Alice Ekholm, Venla Hoikkala och Ada Lindroth upp då jag ber dem ge exempel på hälsosamma mellanmål.

Skånskan - 14 feb 16 kl. 14:54

Befriande minimalism i scenens Jane Eyre

Kultur och Nöje SCEN
Jane Eyre
Av: Charlotte Brontë
Dramatisering: Camilla Blomqvist och Anna Azcárate
Regi: Anna Azcárate
Koreografi: Camilo Ge Bresky
Scenografi och kostym: Kirsten Thomsen
Ljus: Sven-Erik Andersson
Ljud: Jonathan Flygare
Mask: Agneta von Gegerfelt
Skådespelare: Natalie Sundelin, Joakim Gräns, Li Brådhe, Kajsa Ericsson, August Lindmark, Hanna Normann, Lars-Göran Ragnarsson
Premiär på Intiman i Malmö 13/2Recension Sju skådespelare, en liten scen, sparsamt med dekor och scenografi. Malmö Stadsteater och regissören Anna Azcárates Jane Eyre är minimalistisk och befriande fragmentarisk. Och jag som känt mig tveksam till om det finns något kvar att tillföra denna visserligen så älskade men också sönde

Expressen - 15 feb 14 kl. 12:08

Här friar de till sina kära via Expressen

Här blomstrar kärleken! Maria Larsson, 42, och Claes-Göran Olofsson, 32, passade på att fria till sin respektive partner på alla hjärtans dag - via Expressen. - Det var lite chockartat, jag trodde att vi skulle hämta någon tung möbel, säger Hanna Zaar, 31..

Skånskan - 19 okt 16 kl. 15:47

Fullspäckat på årets upplaga av Kulturkalaset

SVALÖV I helgen bjuds det på massvis med aktiviteter för alla kulturälskare.
Det numera traditionella Kulturkalaset går av stapeln och på programmet står mycket och intressanta upplevelser.– Vi har ett bra program i år.

Skånskan - 02 nov 16 kl. 16:25

Tändning av alla ljus blir startpunkt

Lund Starten för Vinterlund sker fredagen den 25 november med grantändning på Stortorget av förre universitetsrektorn Göran Bexell. Samtidigt tänds alla kommunala granar, ljusträd, gatugirlanger och ljusbollar, liksom kronhjorten på Clemenstorget, och den dagliga marschalltändningen på fyra torg inleds. ERWP.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

SSU Skånes ordförande avgår med omedelbar verkan

SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed avgår från sin post med omedelbar verkan.  ”Jag inser att min person riskerar att stå i vägen för organisationens bästa, och valet blir då enkelt.” skriver han på Aftonbladet Debatt.

DN - 2 timmar sedan

Medelålders plus

DN - 2 timmar sedan

Ernie

DN - 2 timmar sedan

Republikansk vinst i Florida efter jämn kamp om senatsplatsen

Republikanen Rick Scott har utropats som vinnare i senatsvalet i Florida, efter en omräkning av rösterna. Det ger Republikanerna båda Floridas senatsplatser för första gången sedan 1800-talet. .

DN - 3 timmar sedan

Smällare inkastade i lokaler på flera håll i Malmö

Under söndagskvällen kastades smällare in i lokaler runt om i Malmö. Polisen har gripit fem personer misstänkta för försök till grov misshandel. .

DN - 3 timmar sedan

Svårt allergiska barn kunde äta jordnötter efter gradvis tillvänjning

Även svårt jordnötsallergiska barn kan gradvis vänjas vid att tåla jordnötter visar en ny studie. Men det är inte riskfritt, flera barn fick allergiska reaktioner under behandlingen. – Det här är ingenting man ska försöka sig på hemma, säger barnallergiläkaren Magnus Wickman..

DN - 4 timmar sedan

Älgkalv fastnade i gödselbrunn

På söndagen larmades räddningstjänsten i Hylte kommun om en älgkalv som fastnat i en gödselbrunn. Efter en knapp timmes arbete kunde älgen springa fritt. .

DN - 4 timmar sedan

Inget förlängt kontrakt för Rydström

Allsvenska Kalmar FF väljer att inte förlänga kontraktet med tränaren Henrik Rydström, meddelar klubben under söndagen..

DN - 4 timmar sedan

Zverev fick revansch på världsettan

I gruppspelet fick han storstryk. I finalen fick Alexander Zverev, 21, sin revansch mot världsettan Novak Djokovic – och tog därmed hem hela ATP-slutspelet. – Just nu kan jag inte beskriva det.

DN - 4 timmar sedan

Påven kritiserar behandlingen av migranter

Påve Franciskus kritiserar växande ekonomiska ojämlikheter i världen, men även hur migranter behandlas.  – Orättvisa är roten till fattigdom, säger påve Franciskus under en mässa i Vatikanstaten, enligt Reuters. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.