DN > Nyheter

Friday, 22 February, 14:02

DN - 14 feb 18 kl. 07:00

DN gratulerar Hanna och Zabi på alla hjärtans dagZabi var 16 år när han anlände till Sverige hösten 2015, utpumpad och mager. Här har han mött kärleken Hanna och fått en ny familj. Men allt kan gå i kras. I dag ska han höras i rätten.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hanna, Zabi, Sverige

Dela artikeln

1382 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN gratulerar, Hannaoch , Zabipå alla , hjärtans, dag
Skånskan - 02 feb 17 kl. 09:21

Regnbågsflaggan ska vaja på skolor

Lund På alla hjärtans dag den 14 februari ska regnbågsflaggan vaja över flera skolor i Lund. Katedralskolans Feministgrupp har arbetat för att det ska ske och fått ja från Spyken, Polhem och Lunds Dans- och musikalgymnasium. ERWP.

YLE - 15 feb 17 kl. 05:03

Slut med söta mellanmål på Kimitoöns daghem

Alla hjärtans dagen till ära bjöds det på hjärtan av vattenmelon och apelsinbitar till mellanmål på daghemmet Silva i Kimito. Silva har tjuvstartat med den nya sockerfria linjen på daghemmen men snart omfattas hela Kimitoöns barnomsorg med över trehundra barn av kommunens nya hälsosamma linje. - Äppel, banan, mandarin, gurka, tomat och sallad räknar föreskoleleverna Alice Ekholm, Venla Hoikkala och Ada Lindroth upp då jag ber dem ge exempel på hälsosamma mellanmål.

Skånskan - 14 feb 16 kl. 14:54

Befriande minimalism i scenens Jane Eyre

Kultur och Nöje SCEN
Jane Eyre
Av: Charlotte Brontë
Dramatisering: Camilla Blomqvist och Anna Azcárate
Regi: Anna Azcárate
Koreografi: Camilo Ge Bresky
Scenografi och kostym: Kirsten Thomsen
Ljus: Sven-Erik Andersson
Ljud: Jonathan Flygare
Mask: Agneta von Gegerfelt
Skådespelare: Natalie Sundelin, Joakim Gräns, Li Brådhe, Kajsa Ericsson, August Lindmark, Hanna Normann, Lars-Göran Ragnarsson
Premiär på Intiman i Malmö 13/2Recension Sju skådespelare, en liten scen, sparsamt med dekor och scenografi. Malmö Stadsteater och regissören Anna Azcárates Jane Eyre är minimalistisk och befriande fragmentarisk. Och jag som känt mig tveksam till om det finns något kvar att tillföra denna visserligen så älskade men också sönde

Expressen - 15 feb 14 kl. 12:08

Här friar de till sina kära via Expressen

Här blomstrar kärleken! Maria Larsson, 42, och Claes-Göran Olofsson, 32, passade på att fria till sin respektive partner på alla hjärtans dag - via Expressen. - Det var lite chockartat, jag trodde att vi skulle hämta någon tung möbel, säger Hanna Zaar, 31..

Skånskan - 19 okt 16 kl. 15:47

Fullspäckat på årets upplaga av Kulturkalaset

SVALÖV I helgen bjuds det på massvis med aktiviteter för alla kulturälskare.
Det numera traditionella Kulturkalaset går av stapeln och på programmet står mycket och intressanta upplevelser.– Vi har ett bra program i år.

Skånskan - 02 nov 16 kl. 16:25

Tändning av alla ljus blir startpunkt

Lund Starten för Vinterlund sker fredagen den 25 november med grantändning på Stortorget av förre universitetsrektorn Göran Bexell. Samtidigt tänds alla kommunala granar, ljusträd, gatugirlanger och ljusbollar, liksom kronhjorten på Clemenstorget, och den dagliga marschalltändningen på fyra torg inleds. ERWP.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Försökte sälja myndighetstjänster – stäms av KO

Konsumenter som sökt på nätet efter tjänster som myndigheter erbjuder gratis har istället hamnat på en sajt där det kostat pengar.  Nu tar Konsumentombudsmannen, KO, mannen bakom sajten till domstol. .

DN - 1 timme sedan

”Swexit och allians med USA bäst för Sverige”

Vi bör göra som Storbritannien och ansöka om utträde ur EU..

DN - 1 timme sedan

Kraftigt skalv i Ecuador

DN - 2 timmar sedan

Stöld av regalier från domkyrka gav fyra år

Den 22-årige man som sedan i höstas har varit misstänkt för den uppmärksammade stölden av begravningsregalierna från Strängnäs domkyrka döms till fängelse i fyra år och sex månader, enligt SVT..

DN - Igår: 10:00

Nytt sätt att beskriva drycker och smaker

DN:s Alf Tumble bryter mallen och skriver personligt om sina favoriter..

DN - 23 timmar sedan

Vad minns du av Oscarsgalorna?

Testa dig själv på vad du minns från 2000-talets Oscarsgalor..

DN - 6 timmar sedan

Man publicerade kvinnors gynekologiuppgifter på Instagram

En man som varit anställd på en vårdinrättning i Region Skånes regi misstänks för att ha tagit fram uppgifter från 63 kvinnors journaler från gynekologundersökningar och lagt ut känsliga uppgifter på Instagram, rapporter Aftonbladet..

DN - 7 timmar sedan

Sportlov i Stockholm? 10 bra tips för barn

Vad kan man göra på sportlovet i Stockholm? Du behöver inte åka långt för att hitta roliga saker att göra. Här är tio aktiviteter för dig som ska vara kvar i stan.

DN - 7 timmar sedan

Nu faller domen efter regaliestölden

Under sista förhandlingsdagen erkände 22-åringen: Det var han som stal begravningsregalierna från Strängnäs domkyrka. Nu meddelar Eskilstuna tingsrätt domen mot mannen, som i sista stund överbevisades av dna-spår på föremålen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.