DN > Nyheter

Monday, 21 May, 09:17

DN - 14 feb 18 kl. 07:00

DN gratulerar Hanna och Zabi på alla hjärtans dagZabi var 16 år när han anlände till Sverige hösten 2015, utpumpad och mager. Här har han mött kärleken Hanna och fått en ny familj. Men allt kan gå i kras. I dag ska han höras i rätten.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hanna, Zabi, Sverige

Dela artikeln

1382 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN gratulerar, Hannaoch , Zabipå alla , hjärtans, dag
Skånskan - 02 feb 17 kl. 09:21

Regnbågsflaggan ska vaja på skolor

Lund På alla hjärtans dag den 14 februari ska regnbågsflaggan vaja över flera skolor i Lund. Katedralskolans Feministgrupp har arbetat för att det ska ske och fått ja från Spyken, Polhem och Lunds Dans- och musikalgymnasium. ERWP.

YLE - 15 feb 17 kl. 05:03

Slut med söta mellanmål på Kimitoöns daghem

Alla hjärtans dagen till ära bjöds det på hjärtan av vattenmelon och apelsinbitar till mellanmål på daghemmet Silva i Kimito. Silva har tjuvstartat med den nya sockerfria linjen på daghemmen men snart omfattas hela Kimitoöns barnomsorg med över trehundra barn av kommunens nya hälsosamma linje. - Äppel, banan, mandarin, gurka, tomat och sallad räknar föreskoleleverna Alice Ekholm, Venla Hoikkala och Ada Lindroth upp då jag ber dem ge exempel på hälsosamma mellanmål.

Skånskan - 14 feb 16 kl. 14:54

Befriande minimalism i scenens Jane Eyre

Kultur och Nöje SCEN
Jane Eyre
Av: Charlotte Brontë
Dramatisering: Camilla Blomqvist och Anna Azcárate
Regi: Anna Azcárate
Koreografi: Camilo Ge Bresky
Scenografi och kostym: Kirsten Thomsen
Ljus: Sven-Erik Andersson
Ljud: Jonathan Flygare
Mask: Agneta von Gegerfelt
Skådespelare: Natalie Sundelin, Joakim Gräns, Li Brådhe, Kajsa Ericsson, August Lindmark, Hanna Normann, Lars-Göran Ragnarsson
Premiär på Intiman i Malmö 13/2Recension Sju skådespelare, en liten scen, sparsamt med dekor och scenografi. Malmö Stadsteater och regissören Anna Azcárates Jane Eyre är minimalistisk och befriande fragmentarisk. Och jag som känt mig tveksam till om det finns något kvar att tillföra denna visserligen så älskade men också sönde

Expressen - 15 feb 14 kl. 12:08

Här friar de till sina kära via Expressen

Här blomstrar kärleken! Maria Larsson, 42, och Claes-Göran Olofsson, 32, passade på att fria till sin respektive partner på alla hjärtans dag - via Expressen. - Det var lite chockartat, jag trodde att vi skulle hämta någon tung möbel, säger Hanna Zaar, 31..

Skånskan - 19 okt 16 kl. 15:47

Fullspäckat på årets upplaga av Kulturkalaset

SVALÖV I helgen bjuds det på massvis med aktiviteter för alla kulturälskare.
Det numera traditionella Kulturkalaset går av stapeln och på programmet står mycket och intressanta upplevelser.– Vi har ett bra program i år.

Skånskan - 02 nov 16 kl. 16:25

Tändning av alla ljus blir startpunkt

Lund Starten för Vinterlund sker fredagen den 25 november med grantändning på Stortorget av förre universitetsrektorn Göran Bexell. Samtidigt tänds alla kommunala granar, ljusträd, gatugirlanger och ljusbollar, liksom kronhjorten på Clemenstorget, och den dagliga marschalltändningen på fyra torg inleds. ERWP.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Vinstlyft för Ryanair

Det Dublinbaserade flygbolaget Ryanair redovisar en vinst på 1,45 miljarder euro för räkenskapsåret som avslutades i mars. Det är ett vinstlyft på 10 procent och den högsta årsvinst bolaget hittills uppnått..

DN - 10 minuter sedan

”Att visa skogen för barnet är att visa henne döden”

Den moderna människan vill gärna se skogen som en plats för avkoppling. Men där, bland ­träden, blir det tydligt att vårt öde är att brytas ned och skingra­s, skriver ­författaren Andrea Lundgren..

DN - 15 minuter sedan

Live: Så ska du bete dig om krisen eller kriget kommer

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) presenterar broschyren "Om krisen eller kriget kommer". Se pressträffen live..

DN - 30 minuter sedan

Rättegången mot Martin Timell inleds i dag

På måndag inleds rättegången mot den tidigare TV4-profilen Martin Timell som står åtalad för en våldtäkt 2008. Med största sannolikhet kommer förhandlingen i tingsrätten att hållas bakom stängda dörrar..

DN - 30 minuter sedan

Krav på varningstexter mot den allt aggressivare spelreklamen

Varningsmärk spelreklamen. Det kravet kommer Spelberoendes riksförbund. – Det finns varningstexter på tobak och alkohol.

DN - 45 minuter sedan

Tre Kronor firas i eftermiddag

I fjol blev det guldfirande för Tre Kronor på Sergels torg i Stockholm. Men i dag återvänder VM-guldhjältarna till Kungsträdgården..

DN - 45 minuter sedan

Strid om sista hästdroskorna i Rom

Rom. Stadens sista hästdroskor är föremål för en hätsk tvist mellan djurvänner som företräds av kommunen och ett 40-tal kuskar som ser sitt arbete och en unik tradition försvinna. För Roms kommun, nu ledd av regeringsaktuella Femstjärnerörelsen, vill totalförbjuda hästarna i centrum..

DN - 1 timme sedan

Ozzy: ”Så länge jag känner att jag inte sålt ut mig mig själv är jag nöjd”

MALMÖ. Det har varit en lång väntan inför debuten. Men nu är det äntligen dags.

DN - 1 timme sedan

Maduro vann valet i Venezuela

Som väntat vann President Nicolás Maduro valet i Venezuela. Men många bojkottade valet..

DN - 1 timme sedan

Alien: Jag tänker orimligt mycket på rabattkanter just nu

Kåseri. När man blir med trädgård tvingas man plötsligt fundera över rabattkanter, konstaterar Elin ”Alien” Peters, som inte förstår varför de måste vara så fula..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.