Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 20 August, 12:45

Liknande nyheter

Taggar: I Blekinge, räddas, flest, hjärtan
Blekinge Läns tidning - 14 feb 18 kl. 13:44

I Blekinge räddas flest hjärtan i landet

Alla hjärtans dag firas med ny topplacering för länets hjärtvård. Blekinge är bäst i landet på att rädda hjärtan..

Blekinge Läns tidning - 11 okt 16 kl. 13:21

Fler ska kunna få hjärtan att slå

Om fler vet hur en hjärtstartare används kan fler liv räddas i samband med plötsligt hjärtstopp. Svenska HLR-rådet jobbar hårt för att sprida den livräddande kunskapen. I Sverige är viljan att försöka hjälpa till när någon drabbas av hjärtstopp stor.

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 15 kl. 04:00

Hjältar lever för evigt

Supporter. Ett ord som allt för ofta har använts på fel sätt inte minst av oss i media. Ordets rätta innebörd omfattar gemenskap, bistånd, vänskap och viljan att hjälpa varandra.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Kerala-bo: Värsta vi har upplevt på hundra år

Hundratusentals människor har tvingats lämna sina hem och antalet döda stiger till flera hundra i de svåra översvämningarna i sydindiska Kerala. - Det är en fruktansvärd situation i hela delstaten, säger Alexander Devasia, som driver ett litet hotell vid kusten, till TT.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Nya kulturhuset börjar ta form – kan få större konsthall

Arbetet med det nya kulturhuset kommit igång igen. Arkitekttävling är öppnad och planeringen fortskrider i stor politisk enighet. Det menade Moderaternas Jan Lennartsson vid en presskonferens på måndagen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nu ökar risken för utländsk påverkan på valet

Med tre veckor kvar till valet är risken som störst att utländska aktörer försöker påverka valet. En vanlig metod är smutskastning av enskilda politiker. - Man klämmer till med något ganska saftigt som det blir svårt att hinna reda ut, säger Mikael Tofvesson från MSB.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Emma Franzén och Tomas Olsson

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nytt personbästa för Peterson

Det är upp och ner i tennisen just nu för Rebecca Peterson. Aldrig tidigare har 23-åringen varit så högt rankad som nu, en vecka före US Open.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Franskt oljebolag lämnar Iran

Det franska oljebolaget Total har lämnat Iran, uppger den iranske oljeministern Bijan Namdar Zanganeh. Beskedet kommer efter det att USA hotat företag verksamma i Iran med sanktioner. Enligt ministern pågår det en process för att hitta ett nytt företag som ska vara med i det projekt där Total deltog.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Offentliga verksamheter besudlades med hundbajs

Flera offentliga verksamheter i Ryd har fått sina dörrar inkletade med hundbajs. Det är inte första gången i samhället där idrottshallen och vårdcentralen utsatts vid flera tillfällen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stenson om Ryder Cup: Vänta vid telefonen

Tjugondeplatsen i Greensboro förstärkte inte Henrik Stensons chans till en direktplats i Ryder Cup. Men kanske kan avslutningsronden, 64 slag, öka den svenska golfstjärnans möjligheter till ett wildcard. - Jag får vänta vid telefonen, säger han.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sabina Ddumba på höstturné

Exklusiva spelningar på intima scener - så beskrivs Sabina Ddumbas turné som drar i gång den 21 oktober. "Förutsättningarna för den här turnén möjliggör en helt annan typ av möte och jag tror att det kommer kännas lika intimt för mig som för publiken", säger hon i ett pressmeddelande.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man gripen utomlands för dubbelmord

En av de två män som varit anhållna i sin frånvaro för dubbelmordet i Vivalla i Örebro i början av juli har gripits utomlands, uppger Aftonbladet. Tre män blev skjutna i stadsdelen Vivalla i Örebro den 3 juli i år, två av dem avled av sina skador.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.