Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 22 February, 08:57

Liknande nyheter

Taggar: I Blekinge, räddas, flest, hjärtan
Blekinge Läns tidning - 14 feb 18 kl. 13:44

I Blekinge räddas flest hjärtan i landet

Alla hjärtans dag firas med ny topplacering för länets hjärtvård. Blekinge är bäst i landet på att rädda hjärtan..

Blekinge Läns tidning - 11 okt 16 kl. 13:21

Fler ska kunna få hjärtan att slå

Om fler vet hur en hjärtstartare används kan fler liv räddas i samband med plötsligt hjärtstopp. Svenska HLR-rådet jobbar hårt för att sprida den livräddande kunskapen. I Sverige är viljan att försöka hjälpa till när någon drabbas av hjärtstopp stor.

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 15 kl. 04:00

Hjältar lever för evigt

Supporter. Ett ord som allt för ofta har använts på fel sätt inte minst av oss i media. Ordets rätta innebörd omfattar gemenskap, bistånd, vänskap och viljan att hjälpa varandra.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Jackpot för utländska spelaktörer

Efter utbetalda vinster omsatte den svenska spelmarknaden drygt 23 miljarder kronor under 2018. Det är en ökning med 1,5 procent jämfört med föregående år, meddelar Spelinspektionen. Utländska spelaktörers omsättning ökade 12 procent under 2018.

Blekinge Läns tidning - 3 minuter sedan

Nu har våren kommit till Blekinge – ny värme på väg

Den 15 februari kom våren officiellt till länet enligt SMHI. För när dygnsmedeltemperaturen har varit över nollan sju dygn i rad blir det meteorologisk vår. – Det är ganska tidigt för att vara i Blekinge, säger meteorologen Max Lindberg Stoltz..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Johaug inför comebacken: "Blir en stor dag"

Therese Johaug är redo för sitt första mästerskapslopp sedan tremilsguldet i Falun för fyra år sedan. - Äntligen ska jag få gå ett mästerskapslopp igen. Det blir en stor dag, säger hon inför lördagens skiathlon över 15 kilometer.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kvinna död efter måltid på Michelinkrog

En kvinna har avlidit och ytterligare 28 personer har blivit matförgiftade efter att ha ätit på en Michelinbelönad krog i spanska Valencia, rapporterar flera medier.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Därför satsar vi på #vistårbakom

Äntligen är vi igång med BLT:s kampanj #vistårbakom. Den är en av våra viktigaste satsningar under BLT:s 150-årsjubileum, som pågår under hela 2019.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Swedbanks granskare granskas själv

Revisionsbolaget EY som ska granska Swedbank utifrån anklagelserna om penningtvätt är självt föremål för granskning. EY misstänks vara inblandat i penningtvättsskandalen i Danske Bank, skriver Affärsvärlden. En av Swedbanks toppchefer har även varit anställd som Sverigechef för EY tidigare.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Japanska vildsvin ska vaccineras mot pest

Japan planerar att vaccinera vildsvin för att stoppa utbrottet av svinpest i landet, rapporterar etermediebolaget NHK. Enligt landets jordbruksdepartement ska vaccineringen av vildsvin, som pekats ut som spridare av svinpesten till lantbruksbesättningar, påbörjas i mitten av mars.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Turkiet beordrar nya massgripanden

Turkiska myndigheter har beordrat att 295 militärer ska gripas för misstänkt samröre med predikanten Fethullah Gülen, som anklagas för att ha legat bakom kuppförsöket 2016. Bland de som ska gripas finns bland annat åtta majorer.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Karlshamnsprofilen gör revy med kända komiker

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Väder: Halt och blåsigt över Sverige

Stora delar av landet kan få en hal morgon. Och i fjällen gäller det att hålla hårt i hatten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.