Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 16 October, 11:41

Liknande nyheter

Taggar: Ringlande, till , drop-in, vigsel

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Duon som kämpade mot de bästa

Två av Karlskrona ASK:s tjejer fanns med i elitserietävlingen Istrofén. Bäst gick det för Babeth Hansson-Östergaard i ungdom 13 A. .

Sydöstran - 10 minuter sedan

Konsumenter prioriterar miljön framför mode

Stopp för slit och släng - många svenska konsumenter vill inte längre köpa kläder för att bara använda en kort tid. Intresset för miljön är större än för mode och kläder, enligt en färsk webbundersökning.(TT).

Sydöstran - 5 minuter sedan

Börsras för Volvo efter fel i avgassystem

Volvokoncernen varnar för betydande kostnader i samband med ett fel i avgasbehandlingssystemet hos koncernens lastbilar och bussar. Samtidigt rasade Volvo på börsen efter beskedet..

Sydöstran - 5 minuter sedan

Här är årets kulturstipendiater

Fem kulturaktörer vinner Region Blekinges kulturstipendium i år. De tilldelas nu 15 000 kronor vardera..

Sydöstran - 4 minuter sedan

Duo ger julkonsert i Karlskrona

Staffan Hellstrand tar med sig Linda Ström till Karlskrona för ”en klassisk julkonsert” den 15 december..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Köp inte in kyld mat till äldre

Sydöstran berättade 12 oktober att äldre inte vill ha kyld mat längre. Trots det fortsätter en viss kommun att köpa in kyld mat till de äldre, .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Miljardböter för Audi

Tyska biljätten Audi tvingas böta 800 miljoner euro, drygt åtta miljarder svenska kronor, för inblandningen i dieselskandalen som briserade 2015. Audi skriver i ett uttalande att man accepterar bötesbeloppet samtidigt som ägaren Volkswagen i sin tur meddelar att koncernens intäkter kommer att påverkas.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Gratis filmstreaming via biblioteket

Låntagare i Olofström kan låna filmer hemma från soffan. – Filmutbudet är noga utvalt för att erbjuda både djup och bredd för filmintresserade låntagarna, säger bibliotekschefen Anders Nylander..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Hästägare misstänks för flerårigt djurplågeri

En hästägare har polisanmälts misstänkt för att ha brustit i vården av sina hästar under en längre tid. Brottet rubriceras som misstänkt djurplågeri. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kvinna hittad död på Ålandsfärja

En finländsk kvinna har hittats död i en hytt på Tallink Siljas passagerarfartyg Baltic Princess, som trafikerar rutten Stockholm-Åbo, rapporterar Ilta-Sanomat. Polisen utreder fallet och förhör en man i 30-årsåldern som reste tillsammans med kvinnan.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.