Barometern > Nyheter

Friday, 22 February, 10:06

Barometern - 14 feb 18 kl. 05:00

Snart öppnar Rings café: ”Jag står garanterat bakom disken”Snart öppnar han kafé i Oskarshamn. I kväll kommer han med föreställningen En musikalisk upplevelse till det som blivit något av hans andra hemstad. ”Jag är i Oskarshamn minst en gång i veckan”, säger den kontroversielle rapparen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Rings, Oskarshamn, En

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart öppnar Rings, caféJag , står, garanterat, bakom, disken
Posh24 - 05 apr 11 kl. 11:38

Heidi Montags nya såpa - garanterat en flopp!?

Vi fick syn på Heidi Montag på Café Med på Sunset Plaza i West Hollywood igår och du kan aldrig igssa vem som var med henne! Jake Pavelka, den skandalomsusade ungkarlen (Bachelor) och hemmafrun (Real Housewives) Danielle Staub. Dessa tre före detta reality-kändisar som alla lyckades få publiken att hata och skrata åt dem ska nu göra något ihop.

VBL - 04 dec 12 kl. 14:03

Du blir garanterat mätt

Café Rondo, vid rondellen på Glimmergränden i Stenhaga, satsar på kvantitet, men inte lika mycket på kvalitet..

YLE - 02 jul 15 kl. 14:57

Miljövänlighet premieras - men inte alltid av kunden

Årets mest miljövänliga lantbruk finns i Hyvinge. Det är Khehtilä gård, som ägs av Markus Eerola och Minna Sakki-Eerola, som enligt prismotiveringen bidrar till skyddet av naturen och Östersjön på ett övergripande sätt. Lantbrukarparet har på sin åkerareal på 340 hektar använt gödsel, återvunnit näringsämnen och upprätthållit skyddszoner på ett sådant sätt att det förhindrat näringsämnen att spridas till vattendragen.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

Dagens PS - 01 feb 19 kl. 19:45

10 skräckhotell som ger dig kalla kårar

Garanterat rysningar och nackhår som reser sig. Vågar du checka in? Livsstilsmagasinet Café har listat världens läskigaste hotell och den som söker frid, fröjd och nattro uppmanas att söka sig till något annat hotell än just dessa skräckinrättningar.

YLE - 13 aug 14 kl. 13:42

Itella: Inte dyrt att byta namn

Namnbytet från Itella till Posti kommer inte att kosta speciellt mycket. Det säger koncernens marknadsförings- och varumärkeschef till Yle Nyheter. Pirjo Kaasinen säger att Itella inte har använt sig av konsulter i samband med namnbytet.

BT - 13 sep 13 kl. 10:55

En pärla i Borås lunchdjungel

Om Coop Kök & Café hade legat i stan, i en finare lokal, hade det garanterat varit en av boråsarnas lunchfavoriter. Nu är det istället en undangömd liten husmanskostpärla, bortanför hyllorna på Coop Forum. Läget är kanske inte det bästa.

YLE - 24 jul 14 kl. 14:13

Pop up-affär gör ungdomsgarantin synlig

Genom att placera en 20 fots sjöcontainer på torget i Jakobstad vill TE-byrån och NTM-centralen få ungdomsgarantin att synas i vår vardag. Ungdomsgarantin angår alla, säger projektchef Matti Koivisto som bjuder på kaffe, kakor och information om ungdomars möjligheter till jobb och studier. "En garanterat bra pop up-affär" heter projektet som syftar till att marknadsföra ungdomsgarantin och Sanssi-kortet.

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Yle Åboland i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Lyssna på intervjuerna från Yle Åbolands livesändning i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Dan Ekborg tävlar i "Let's dance"

Dan Ekborg är klar för "Let's dance". Skådespelaren avslöjade sin medverkan i TV4 under fredagsmorgonen. - Jag är i ganska bra form, jag gick igenom läkarkontrollerna utan problem, konstaterade han i tv-sändningen.

Barometern - 10 minuter sedan

Nya fynd från Andrées polarexpedition

Läkaren och författaren Bea Uusma har hittat "rödbruna fläckar" på insidan av den kavaj som upptäckaren Knut Frænkel hade på sig när han dog i oktober 1897, efter ett försök att nå Arktis med luftballong tillsammans med upptäckarna Andrée och Strindberg.(TT).

Barometern - 5 minuter sedan

Bad Cash Quartet återförenas på ny musikfest

Fjolårets endagsfestival Garden byter namn till Gården och utökar till två dagar. Ett återförenat Bad Cash Quartet, The Streets, Tame Impala och Sarah Klang kommer att spela i Göteborg i juni.(TT).

Barometern - 5 minuter sedan

Fler misstänkta brott - färre åklagare

Antalet brottsmisstankar till Åklagarmyndigheten ökar, samtidigt som antalet åklagare i fjol blev något färre. Det visar myndighetens årsredovisning. Totalt kom 437 200 brottsmisstankar in under 2018.

Barometern - 4 minuter sedan

Eide hyllades: "Vi ylade och skrek"

Astrid Uhrenholdt Jacobsen brast i gråt när hon fick frågan om Mari Eides VM-brons i sprint. Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som själv fick ett dödsbud mitt under OS i Sotji 2014, hade svårt att få fram orden på det norska skidlandslagets presskonferens i morse.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Dömd missbrukare trött på att knarka

En 30-årig man har dömts till skyddstillsyn för narkotikabrott..

Barometern - 30 minuter sedan

Trasig basketsko sänkte Nike

Sportskoföretaget Nike har hamnat i en storm på sociala medier och företagets aktier föll en procent på torsdagen. Kanske beror det på en trasig sko. Men det är inte vilken sko som helst.

Barometern - 15 minuter sedan

Sveriges Hamnar varslar om ny lockout

Arbetsgivarorganisationen Sveriges Hamnar varslar om övertidslockout för samtliga medlemmar i Hamnarbetarförbundet. "Hamnarbetarförbundets agerande följer ett tydligt mönster, de är konfliktorienterade och inte lösningsorienterade. Att hela tiden välja konflikt är inte seriöst utan oansvarigt.

Barometern - 45 minuter sedan

Misstänkta företagsregistreringar stoppas

Omkring 250 registreringar har stoppats sedan Bolagsverket införde nya rutiner mot ekonomisk brottslighet för ett år sedan. Den 1 mars i fjol fick Bolagsverket nya befogenheter att kontrollera företag innan de registreras.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Nybro Musikkår firar 70 årOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.