Barometern > Nyheter

Thursday, 15 November, 14:24

Barometern - 14 feb 18 kl. 05:00

Snart öppnar Rings café: ”Jag står garanterat bakom disken”Snart öppnar han kafé i Oskarshamn. I kväll kommer han med föreställningen En musikalisk upplevelse till det som blivit något av hans andra hemstad. ”Jag är i Oskarshamn minst en gång i veckan”, säger den kontroversielle rapparen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Rings, Oskarshamn, En

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart öppnar Rings, caféJag , står, garanterat, bakom, disken
Posh24 - 05 apr 11 kl. 11:38

Heidi Montags nya såpa - garanterat en flopp!?

Vi fick syn på Heidi Montag på Café Med på Sunset Plaza i West Hollywood igår och du kan aldrig igssa vem som var med henne! Jake Pavelka, den skandalomsusade ungkarlen (Bachelor) och hemmafrun (Real Housewives) Danielle Staub. Dessa tre före detta reality-kändisar som alla lyckades få publiken att hata och skrata åt dem ska nu göra något ihop.

VBL - 04 dec 12 kl. 14:03

Du blir garanterat mätt

Café Rondo, vid rondellen på Glimmergränden i Stenhaga, satsar på kvantitet, men inte lika mycket på kvalitet..

YLE - 02 jul 15 kl. 14:57

Miljövänlighet premieras - men inte alltid av kunden

Årets mest miljövänliga lantbruk finns i Hyvinge. Det är Khehtilä gård, som ägs av Markus Eerola och Minna Sakki-Eerola, som enligt prismotiveringen bidrar till skyddet av naturen och Östersjön på ett övergripande sätt. Lantbrukarparet har på sin åkerareal på 340 hektar använt gödsel, återvunnit näringsämnen och upprätthållit skyddszoner på ett sådant sätt att det förhindrat näringsämnen att spridas till vattendragen.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

YLE - 13 aug 14 kl. 13:42

Itella: Inte dyrt att byta namn

Namnbytet från Itella till Posti kommer inte att kosta speciellt mycket. Det säger koncernens marknadsförings- och varumärkeschef till Yle Nyheter. Pirjo Kaasinen säger att Itella inte har använt sig av konsulter i samband med namnbytet.

BT - 13 sep 13 kl. 10:55

En pärla i Borås lunchdjungel

Om Coop Kök & Café hade legat i stan, i en finare lokal, hade det garanterat varit en av boråsarnas lunchfavoriter. Nu är det istället en undangömd liten husmanskostpärla, bortanför hyllorna på Coop Forum. Läget är kanske inte det bästa.

YLE - 24 jul 14 kl. 14:13

Pop up-affär gör ungdomsgarantin synlig

Genom att placera en 20 fots sjöcontainer på torget i Jakobstad vill TE-byrån och NTM-centralen få ungdomsgarantin att synas i vår vardag. Ungdomsgarantin angår alla, säger projektchef Matti Koivisto som bjuder på kaffe, kakor och information om ungdomars möjligheter till jobb och studier. "En garanterat bra pop up-affär" heter projektet som syftar till att marknadsföra ungdomsgarantin och Sanssi-kortet.

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Yle Åboland i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Lyssna på intervjuerna från Yle Åbolands livesändning i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

YA - 16 jan 14 kl. 11:20

Fler elever ska få spetsutbildning

Foto: Mark Hanlon
Flera veckors extra praktiktid på en riktig bilverkstad och garanterat sommarjobb. Det blir moroten för Parkgymnasiets fordonselever sedan en försöksverksamhet nu blivit permanent.
Nu är det klart att Parkgymnasiets satsning med q-elever – utvalda duktiga elever som får en än mer kvalificerad utbildning genom bland annat längre arbetsplatsförlagd praktik – blir ett permanent inslag på fordonsprogrammet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ekdal redo för spel mot Turkiet

Albin Ekdal har varit ett litet frågetecken för Janne Andersson. Men mittfältaren ger nu klartecken inför Nations League-matchen i fotboll mot Turkiet på lördag. - Jag är "fit for fight", säger han.

Barometern - 15 minuter sedan

31-åring försnillade flera hundra tusen kronor

31-åringen visste att han skulle bli ertappad, men han inte kunde sluta ändå. I februari 2015 testade han att föra över en kunds pengar till sitt eget konto och sedan fortsatte han..

Barometern - 45 minuter sedan

Guidetti trivs i Spanien trots flyttrykten

John Guidettis klubblag Alavés går som tåget i La Liga. Själv får anfallaren, som ryktas till turkiska Galatasaray, sparsamt med speltid. - Jag förstår att man inte bryter på ett vinnande koncept, säger 26-åringen.

Barometern - 30 minuter sedan

Ofredande mot förskola - någon har bajsat utanför personalingången

Mörbylånga kommun har polisanmält att någon än en gång har bajsat utanför personalingången till Snäckstrands förskola i Färjestaden. .

Barometern - 1 timme sedan

Man gjorde motstånd när han omhändertogs

En man i 20-årsåldern skulle omhändertas av polis för sin berusning vid Rasslebygd i juli..

Barometern - 45 minuter sedan

Snövallar tas inte bort

I ett brev ställt till kommunalrådet undrar en Oskarshamnsbo varför kommunen inte tar bort de snövallar som blidas efter plogning. .

Barometern - 45 minuter sedan

Man åtalas för misshandel av kvinna

En 39-årig man åtalas för att ha slagit en kvinna i huvudet och knuffat omkull henne..

Barometern - 45 minuter sedan

Fastighetsägare tvingas åtgärda förfallen byggnad

Redan 2015 fick byggnadsnämnden in klagomål på en förfallen byggnad. Flera år senare är byggnaden fortfarande i väldigt dåligt skick..

Barometern - 45 minuter sedan

Samarbete kring konsert markerar att julen kommit till Nybro

Jazzbandet Eds Orkester kommer att göra två konserter på Mejeriet i december. Det är det tvärsäkra tecknet på att julen är i antågande..

Barometern - 1 timme sedan

Sprängning vid brandstationen oroar

”När de spränger vid brandstationen skakar det i hela vårt hus” Det skriver en kvinna i ett brev till Oskarshamns kommun. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.