Barometern > Nyheter

Sunday, 25 February, 18:45

Barometern - 14 feb 18 kl. 05:00

Snart öppnar Rings café: ”Jag står garanterat bakom disken”Snart öppnar han kafé i Oskarshamn. I kväll kommer han med föreställningen En musikalisk upplevelse till det som blivit något av hans andra hemstad. ”Jag är i Oskarshamn minst en gång i veckan”, säger den kontroversielle rapparen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Rings, Oskarshamn, En

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart öppnar Rings, caféJag , står, garanterat, bakom, disken
Posh24 - 05 apr 11 kl. 11:38

Heidi Montags nya såpa - garanterat en flopp!?

Vi fick syn på Heidi Montag på Café Med på Sunset Plaza i West Hollywood igår och du kan aldrig igssa vem som var med henne! Jake Pavelka, den skandalomsusade ungkarlen (Bachelor) och hemmafrun (Real Housewives) Danielle Staub. Dessa tre före detta reality-kändisar som alla lyckades få publiken att hata och skrata åt dem ska nu göra något ihop.

VBL - 04 dec 12 kl. 14:03

Du blir garanterat mätt

Café Rondo, vid rondellen på Glimmergränden i Stenhaga, satsar på kvantitet, men inte lika mycket på kvalitet..

YLE - 02 jul 15 kl. 14:57

Miljövänlighet premieras - men inte alltid av kunden

Årets mest miljövänliga lantbruk finns i Hyvinge. Det är Khehtilä gård, som ägs av Markus Eerola och Minna Sakki-Eerola, som enligt prismotiveringen bidrar till skyddet av naturen och Östersjön på ett övergripande sätt. Lantbrukarparet har på sin åkerareal på 340 hektar använt gödsel, återvunnit näringsämnen och upprätthållit skyddszoner på ett sådant sätt att det förhindrat näringsämnen att spridas till vattendragen.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

YLE - 13 aug 14 kl. 13:42

Itella: Inte dyrt att byta namn

Namnbytet från Itella till Posti kommer inte att kosta speciellt mycket. Det säger koncernens marknadsförings- och varumärkeschef till Yle Nyheter. Pirjo Kaasinen säger att Itella inte har använt sig av konsulter i samband med namnbytet.

BT - 13 sep 13 kl. 10:55

En pärla i Borås lunchdjungel

Om Coop Kök & Café hade legat i stan, i en finare lokal, hade det garanterat varit en av boråsarnas lunchfavoriter. Nu är det istället en undangömd liten husmanskostpärla, bortanför hyllorna på Coop Forum. Läget är kanske inte det bästa.

YLE - 24 jul 14 kl. 14:13

Pop up-affär gör ungdomsgarantin synlig

Genom att placera en 20 fots sjöcontainer på torget i Jakobstad vill TE-byrån och NTM-centralen få ungdomsgarantin att synas i vår vardag. Ungdomsgarantin angår alla, säger projektchef Matti Koivisto som bjuder på kaffe, kakor och information om ungdomars möjligheter till jobb och studier. "En garanterat bra pop up-affär" heter projektet som syftar till att marknadsföra ungdomsgarantin och Sanssi-kortet.

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Yle Åboland i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Lyssna på intervjuerna från Yle Åbolands livesändning i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

YA - 16 jan 14 kl. 11:20

Fler elever ska få spetsutbildning

Foto: Mark Hanlon
Flera veckors extra praktiktid på en riktig bilverkstad och garanterat sommarjobb. Det blir moroten för Parkgymnasiets fordonselever sedan en försöksverksamhet nu blivit permanent.
Nu är det klart att Parkgymnasiets satsning med q-elever – utvalda duktiga elever som får en än mer kvalificerad utbildning genom bland annat längre arbetsplatsförlagd praktik – blir ett permanent inslag på fordonsprogrammet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Sagnia tangerade Klüfts svenska inomhusrekord

Längdhopparen Khaddi Sagnia fortsätter visa fin form inför stundande inomhus-VM i friidrott som inleds i Birmingham, Storbritannien, i nästa vecka. Vid världstourtävlingen i Glasgow hoppade 23-åringen 6,92 meter.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Palestinsk fiskare sköts ihjäl

En palestinsk man dödades när israelisk militär besköt en fiskebåt från Gazaremsan. Den israeliska militärens talesperson sade att båten avvikit från den angivna fiskezonen i norra Gazaremsan. Marinen uppmanade båten att stanna och sköt därefter varningsskott innan besättningen besköts, enligt uttalandet.

Barometern - 1 timme sedan

Dansk Folkeparti stöder S-utspel om asyl

Danska Socialdemokraternas utspel om hårdare regler för asyl och invandring får stöd av Dansk Folkeparti (DF). Partiledaren för DF Kristian Thulesen Dahl kan tänka sig att göra upp med S - utan regeringen.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Påverkad man greps på Ölands köpstad

På lördagen fick polisen tips om en stökig man som bråkade på Ölands köpstad. Vid visitation av mannen påträffades narkotika..

Barometern - 45 minuter sedan

Jordskalv i Japan

Ett jordskalv med magnituden 5, 5 har inträffat drygt 60 kilometer utanför den japanska huvudön Honshu, meddelar USA:s geologiska myndighet USGS. Skalvet inträffade på cirka tio kilometers djup. Det finns inga uppgifter om skadade eller om att tsunamivarning utfärdats.

Barometern - 45 minuter sedan

Fyra män gripna för narkotikabrott i Kalmar

Polisen har under den gångna helgen gripit och omhändertagit fyra personer misstänkta för narkotikabrott. Tre greps i centrala Kalmar, en då polisen stoppade hans bil..

Barometern - 1 timme sedan

Årets miljöpris gick till föreningsveteran

På söndagseftermiddagen fick veteranen Bertil Svensson ta emot Döderhults Naturskyddsförening och Misterhults Hembygdsförenings kultur- och miljöpris 2017..

Barometern - 1 timme sedan

Skolkande professorer jobbar i USA

Två professorer på Kungliga tekniska högskolan (KTH) har inte kommit till jobbet på sju månader, rapporterar Dagens Nyheter. De har fått tjänster på universitet i USA och uteblivit, bland annat från undervisning, utan att lämna någon förklaring.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Brott: Ordningsvakter omhändertog kraftigt berusad man

En kraftigt berusad man greps natten mellan lördag och söndag i centrala Oskarshamn..

Barometern - 1 timme sedan

Efterlängtad seger för OBBK:”Det lossnade för många individuellt”

Det var flera månader sedan senaste segern. Men mot tabellfyran Huddinge fick OBBK jubla igen. – Det lossnade för många individuellt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.