Barometern > Nyheter

Saturday, 26 May, 00:43

Barometern - 14 feb 18 kl. 05:00

Snart öppnar Rings café: ”Jag står garanterat bakom disken”Snart öppnar han kafé i Oskarshamn. I kväll kommer han med föreställningen En musikalisk upplevelse till det som blivit något av hans andra hemstad. ”Jag är i Oskarshamn minst en gång i veckan”, säger den kontroversielle rapparen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Rings, Oskarshamn, En

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart öppnar Rings, caféJag , står, garanterat, bakom, disken
Posh24 - 05 apr 11 kl. 11:38

Heidi Montags nya såpa - garanterat en flopp!?

Vi fick syn på Heidi Montag på Café Med på Sunset Plaza i West Hollywood igår och du kan aldrig igssa vem som var med henne! Jake Pavelka, den skandalomsusade ungkarlen (Bachelor) och hemmafrun (Real Housewives) Danielle Staub. Dessa tre före detta reality-kändisar som alla lyckades få publiken att hata och skrata åt dem ska nu göra något ihop.

VBL - 04 dec 12 kl. 14:03

Du blir garanterat mätt

Café Rondo, vid rondellen på Glimmergränden i Stenhaga, satsar på kvantitet, men inte lika mycket på kvalitet..

YLE - 02 jul 15 kl. 14:57

Miljövänlighet premieras - men inte alltid av kunden

Årets mest miljövänliga lantbruk finns i Hyvinge. Det är Khehtilä gård, som ägs av Markus Eerola och Minna Sakki-Eerola, som enligt prismotiveringen bidrar till skyddet av naturen och Östersjön på ett övergripande sätt. Lantbrukarparet har på sin åkerareal på 340 hektar använt gödsel, återvunnit näringsämnen och upprätthållit skyddszoner på ett sådant sätt att det förhindrat näringsämnen att spridas till vattendragen.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

YLE - 13 aug 14 kl. 13:42

Itella: Inte dyrt att byta namn

Namnbytet från Itella till Posti kommer inte att kosta speciellt mycket. Det säger koncernens marknadsförings- och varumärkeschef till Yle Nyheter. Pirjo Kaasinen säger att Itella inte har använt sig av konsulter i samband med namnbytet.

BT - 13 sep 13 kl. 10:55

En pärla i Borås lunchdjungel

Om Coop Kök & Café hade legat i stan, i en finare lokal, hade det garanterat varit en av boråsarnas lunchfavoriter. Nu är det istället en undangömd liten husmanskostpärla, bortanför hyllorna på Coop Forum. Läget är kanske inte det bästa.

YLE - 24 jul 14 kl. 14:13

Pop up-affär gör ungdomsgarantin synlig

Genom att placera en 20 fots sjöcontainer på torget i Jakobstad vill TE-byrån och NTM-centralen få ungdomsgarantin att synas i vår vardag. Ungdomsgarantin angår alla, säger projektchef Matti Koivisto som bjuder på kaffe, kakor och information om ungdomars möjligheter till jobb och studier. "En garanterat bra pop up-affär" heter projektet som syftar till att marknadsföra ungdomsgarantin och Sanssi-kortet.

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Yle Åboland i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

YLE - 17 aug 17 kl. 13:42

Lyssna på intervjuerna från Yle Åbolands livesändning i Dalsbruk

På onsdag morgon den 16 augusti sände Yle Åboland direkt från sommartorget i Dalsbruk på Kimitoön. Gäster avlöste varann i tältet och många torgförsäljare och torgbesökare pratade om aktuella frågor och sitt Dalsbruk. Här kan du se bilder från torget och lyssna på intervjuerna!

YA - 16 jan 14 kl. 11:20

Fler elever ska få spetsutbildning

Foto: Mark Hanlon
Flera veckors extra praktiktid på en riktig bilverkstad och garanterat sommarjobb. Det blir moroten för Parkgymnasiets fordonselever sedan en försöksverksamhet nu blivit permanent.
Nu är det klart att Parkgymnasiets satsning med q-elever – utvalda duktiga elever som får en än mer kvalificerad utbildning genom bland annat längre arbetsplatsförlagd praktik – blir ett permanent inslag på fordonsprogrammet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

En regional vänstersväng

Åt vilket håll går Socialdemokraterna i Kalmar län? Handlingarna inför dagens kongress vittnar om att politiskt radikala krav får starkt stöd..

Barometern - 45 minuter sedan

Vilohemmet plats för fest

Efter sju års slit har naturen fogats till en sprudlande plats med prunkande växter. När Lotta Magnusson började på vilohemmet var parken i ledsamt skick..

Barometern - 45 minuter sedan

Snart avgörs Åkerboskolans framtid

Beslut om ombyggnation har skjutits upp flera gånger. Men på tisdag ska politikerna bestämma sig för ett alternativ som passar budgeten..

Barometern - 1 timme sedan

Kalmars glashytta fyller 20 år

För några år sedan var Kalmars mest centrala glashytta till salu. Men sedan ändrade sig paret Westholm och satsar vidare. Nu firar de 20 år..

Barometern - 1 timme sedan

Hembygdsförbundets riksstämma i Kalmar

Närmare 200 energiska hembygdsmän och kvinnor är i Kalmar län för årsstämma som pågår i tre dagar. Föreningarna har problem med nyrekryteringar men intensiviteten i arbetet är det inget fel på. .

Barometern - 1 timme sedan

Luleås OS-medaljör slutar - 27 år gammal

Luleås schweiziska forward Anja Stiefel avslutar ishockeykarriären, 27 år gammal, skriver SVT och hänvisar till Swiss Hockey News. Stiefel, en del av Schweiz OS-bronslag från vinterspelen i Sotji 2014, kom till SDHL-topplaget Luleå för två år sedan och var den här säsongen med och vann SM-guld.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Gunde Svan fick lämna "Let's dance"

Efter rytmisk fusion och känsloladdad fridans blev det klart. Finalisterna i "Let's dance" är Daniel Norberg och Jon Henrik Fjällgren. - Jag kommer fortsätta dansa, fast på ett annat sätt än jag tidigare gjort på julfesterna, sade Gunde Svan som föll på målsnöret.

Barometern - 1 timme sedan

Olsen på bänken när Johansson blev FCK-hjälte

Sveriges tilltänkta VM-målvakt Robin Olsen var återigen tillbaka på FC Köpenhamns avbytarbänk när det danska storlaget hemmabesegrade Århus med 4-1 i playoff till Europa League.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

FBI varnar för hackade routrar

USA:s federala polis FBI bekräftar nu att intrång gjorts i hundratusentals routrar av ryska hackare, som därmed kan komma över privat information och störa nätverkstrafiken. FBI uppmanar användarna att starta om apparaterna och ladda ned uppdateringar från tillverkarna, bland dem Belkin, Netgear och TP-Link.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Rot-avdrag för miljoner för utlandssvenskar

Rot-avdrag på drygt 300 miljoner kronor har gått till hantverkare och byggföretag som renoverat svenskars bostäder i utlandet. Förra året var det drygt 1 800 svenskar som drog nytta av avdraget med en skattereduktion på totalt 34 miljoner kronor, skriver Dagens industri.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.