SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 24 February, 23:12

SmålandsPosten - 14 feb 18 kl. 05:00

De träffades genom jobbetDet har hänt mycket på kort tid för Olivia Nilssons och Daniel Strandbergs del. De båda träffades på jobbet och förlovade sig den 27 november i fjol. Då hade de också fått nycklarna till sin sprillans nya lägenhet på Söder i Växjö. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Olivia Nilssons, Daniel Strandbergs, Söder, Växjö

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De träffadesgenom , jobbet
DI - 07 mar 14 kl. 19:10

De hittar kärleken på jobbet

Läkare gör det oftast, men även bussförare gör det — blir ett par. "Vi träffades via jobbet, men jag har egentligen alltid tänkt att jag inte skulle bli ihop med någon på jobbet", säger busschaufför Katarina Olsson..

Expressen - 01 apr 17 kl. 13:09

Arga snickaren: "Vi träffades på jobbet"

Han har gått från Arga snickaren till Glada dansaren – Anders Öfvergård gör succé i "Let's dance 2017". Under fredagen var både hans hustru Cecilia hans barn på plats på plats för att stötta. Nu berättar Anders Öfvergård om kärleken.

Expressen - 11 nov 13 kl. 09:25

Jobbet vanligt ställe att hitta kärleken

Var tjugonde par i Sverige består av två personer som arbetar tillsammans. Håkan Brorsson, 30, och Andrea Brorsson, 37, träffades för drygt tre år sedan på Mälarsjukhuset Eskilstuna där de arbetar än i dag. – På jobbet är kramar förbjudet, där är han Håkan.

BT - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet

En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen. Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet


En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen.Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 14 kl. 07:00

Knivhöggs på väg hem från jobbet

En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen. Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Sydsvenskan - 03 jan 16 kl. 04:00

"Vi måste ta bilen till jobbet"

De träffades på jobbet, läkemedelsföretaget Bayer vid tågstationen Ørestad. De har bosatt sig vid Lund C och är helt beroende av tågpendlingen över Öresund..

Kristianstadsbladet - 13 feb 16 kl. 03:00

De föll för varandra på jobbet

Yvonne Birgersdotter och Pax Axensköld träffades på jobbet. För dem har det aldrig varit något problem att vara ett kärlekspar på samma arbetsplats. I mars gifter de sig..

Expressen - 23 apr 16 kl. 08:31

Så får ni kärleken att fungera på jobbet

Åke och Ulrika Gustavsson träffades, blev ett par - och började sedan jobba ihop. Men hur fungerar det egentligen att ha kärleken på jobbet? – För oss så funkar det helt otroligt och man blir som bara ännu mer beroende av varandra.

BT - 15 aug 12 kl. 07:45

Samils bil träffades av föremål på motorvägen - motorhuven slets bort

När Samal Amin körde hem från jobbet i förra veckan fick han en rejäl chock. Någon i fordonet framför honom kastade av ett stort, tungt föremål som demolerade motorhuven på hans Toyota. I tisdags eftermiddag förra veckan stod regnet som spön i backen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Okända rånare hämtade man på restaurang

En man har blivit rånad av två män i Rinkeby i norra Stockholm. De två rånarna ska ha kommit in till en restaurang där mannen befann sig, beväpnade med kniv och ett pistolliknande föremål, och tvingat honom att följa med dem.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Demokraterna släpper pm om Ryssutredning

Demokraterna i underrättelseutskottet i det amerikanska representanthuset har offentliggjort en promemoria om den pågående Rysslandsutredningen.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Sverige: Allt fler misstänkta krigsbrott anmäls

79 anmälningar om misstänkta krigsbrott togs i fjol emot av svensk polis. Därmed har antalet krigsbrottsanmälningar i Sverige nästan fördubblats de två senaste åren, rapporterar Dagens Nyheter..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Så blir duellerna i Andra chansen

Artist mot artist. Alla med samma mål; att ta sig vidare till Friends Arena. Likt tidigare år består Andra chansen av fyra dueller där bara hälften av de tävlande kommer att lyckas slå sig vidare till Melodifestival-finalen.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

FN: Enigt säkerhetsråd bakom Syrienresolution

Efter långa och intensiva förhandlingar antog till slut FN:s säkerhetsråd en resolution om minst 30 dagars humanitär vapenvila i Syrien. Resolutionen, vars underlag Sverige tillsammans med Kuwait tagit fram, antogs enhälligt..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Norén spelade upp sig efter tunga rundan

Alex Norén hade en tung dag under den andra rundan av PGA-tourtävlingen i Palm Beach Gardens, Florida. Han gick den tuffa banan på fem över par och tappade ledningen i tävlingen och föll till en delad 14:e plats inför den tredje rundan.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Holmén tvåa i Göteborgs GP-hoppning

Britten Robert Whitaker vann kvällens Grand Prix-hoppning i ridsporttävlingarna i Göteborg. Nya stjärnskottet Stephanie Holmén tog hand om andraplatsen, till hemmapublikens jubel. Sju ekipage var felfria i grundomgången och gick till omhoppning.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Per Hägred: ”Felix Sandman kan bli tuff konkurrent mot Växjös John Lundvik”

Stefan Löfven försökte sno åt sig showen med en del istid. Det är ju valår och då ska till och med något så oskyldigt som schlager blandas med politik. Men den som drog vinstlotten i röstfisket var ändå Robert Gustafsson, som krängde biljetter till sin krogshow i Göteborg med Rolndz..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Villa övertänd - person befaras vara kvar

En villa står i full brand i Sundbyberg nordväst om Stockholm. Det första larmet nådde SOS strax efter klockan 21. - Vi är insatta med tre stationer och befälsbilar och kämpar på.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Allt fler misstänkta krigsbrott anmäls

79 anmälningar om misstänkta krigsbrott togs i fjol emot av svensk polis. Därmed har antalet krigsbrottsanmälningar i Sverige nästan fördubblats de två senaste åren, rapporterar Dagens Nyheter. En tredjedel av fjolårets anmälningar gällde händelser i Syrien eller Irak.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.