SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 May, 11:49

SmålandsPosten - 14 feb 18 kl. 05:00

De träffades genom jobbetDet har hänt mycket på kort tid för Olivia Nilssons och Daniel Strandbergs del. De båda träffades på jobbet och förlovade sig den 27 november i fjol. Då hade de också fått nycklarna till sin sprillans nya lägenhet på Söder i Växjö. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Olivia Nilssons, Daniel Strandbergs, Söder, Växjö

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De träffadesgenom , jobbet
Expressen - 3 timmar sedan

Chefen förbjuder shorts på jobbet i mejl till de anställda

Jacob Nybroe, chefredaktör på Jyllands-Posten, uppmanar sina anställda att skippa shortsen på jobbet i sommar.I ett mejl till de anställda uttrycker han sin åsikt i den omdebatterade frågan:– Vi är på en arbetsplats – inte en campingplats, skriver Nybroe..

DI - 07 mar 14 kl. 19:10

De hittar kärleken på jobbet

Läkare gör det oftast, men även bussförare gör det — blir ett par. "Vi träffades via jobbet, men jag har egentligen alltid tänkt att jag inte skulle bli ihop med någon på jobbet", säger busschaufför Katarina Olsson..

Expressen - 01 apr 17 kl. 13:09

Arga snickaren: "Vi träffades på jobbet"

Han har gått från Arga snickaren till Glada dansaren – Anders Öfvergård gör succé i "Let's dance 2017". Under fredagen var både hans hustru Cecilia hans barn på plats på plats för att stötta. Nu berättar Anders Öfvergård om kärleken.

Expressen - 11 nov 13 kl. 09:25

Jobbet vanligt ställe att hitta kärleken

Var tjugonde par i Sverige består av två personer som arbetar tillsammans. Håkan Brorsson, 30, och Andrea Brorsson, 37, träffades för drygt tre år sedan på Mälarsjukhuset Eskilstuna där de arbetar än i dag. – På jobbet är kramar förbjudet, där är han Håkan.

BT - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet

En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen. Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet


En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen.Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 14 kl. 07:00

Knivhöggs på väg hem från jobbet

En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen. Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Sydsvenskan - 03 jan 16 kl. 04:00

"Vi måste ta bilen till jobbet"

De träffades på jobbet, läkemedelsföretaget Bayer vid tågstationen Ørestad. De har bosatt sig vid Lund C och är helt beroende av tågpendlingen över Öresund..

Kristianstadsbladet - 13 feb 16 kl. 03:00

De föll för varandra på jobbet

Yvonne Birgersdotter och Pax Axensköld träffades på jobbet. För dem har det aldrig varit något problem att vara ett kärlekspar på samma arbetsplats. I mars gifter de sig..

Expressen - 23 apr 16 kl. 08:31

Så får ni kärleken att fungera på jobbet

Åke och Ulrika Gustavsson träffades, blev ett par - och började sedan jobba ihop. Men hur fungerar det egentligen att ha kärleken på jobbet? – För oss så funkar det helt otroligt och man blir som bara ännu mer beroende av varandra.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Barnkör övar inför Carmen

I sommar spelas Carmen i Åseda folkets park. På scenen kommer även Smålandsoperans barnkör att finnas med..

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Stemme sjunger gärna mer i Sverige

Hon har aldrig fått så många gratulationer som för Birgit Nilsson-priset. Nina Stemme känner sig hjärtevarm och "inte så lite ödmjuk". Nu fortsätter hon med Wagner i München men skulle gärna sjunga mer i Sverige.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Rekrytering: Hon blir ny toppchef på Växjö kommun

I våras meddelade Växjö kommuns näringslivschef Thomas Karlsson att han lämnar sin tjänst. Nu har kommunen hittat hans ersättare genom en extern rekrytering..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Polisen: Inget som tyder på brott

En person hittades död på Hisingen i Göteborg sent i måndags kväll. Händelsen utreddes inledningsvis som mord, men efter undersökningar på platsen avskriver nu polisen den tanken. - Det här är inte längre en mordutredning.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Eldningsförbud infört på flera håll

Sedan klockan nio på tisdagsmorgonen råder det eldningsförbud i Göteborg och dess grannkommuner, meddelar räddningstjänsten Storgöteborg på sin sajt. Det innebär att det är förbjudet att göra upp eld utomhus.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Butiksdöd drabbar Marks & Spencer

Butiksdöden slår nu även mot den anrika brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer som meddelar att man avser stänga 100 av sina butiker fram till 2022. Detta sker i ett led mot en mera tydlig strategi mot onlineförsäljning. Marks & Spencer öppnade sin första butik 1884.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Tolv års fängelse för våldtäkter via nätet

En man i Östersund, som via nätet regisserat grova våldtäkter på barn i Filippinerna, döms av hovrätten för nedre Norrland till tolv års fängelse. Övergreppen, ett 40-tal, filmades med webbkamera.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Uppmaning om bojkott av VM-invigning

Människorättsorganisationen Human Rights Watch, HRW, uppmanar världens ledande politiker att bojkotta invigningen av fotbolls-VM i Ryssland om inte "illdåden" mot civila i Syrien upphör.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Tyska åklagare vill lämna ut Puigdemont

Tyska åklagare uppger att de förbereder en ansökan om att lämna ut den tidigare regionpresidenten i Katalonien, Carles Puigdemont, till Spanien rapporterar Reuters.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Kina sänker tullavgifter på bilar

Kina meddelar att tullar på importerade bilar sänks till 15 procent från tidigare 25 procent, från och med den 1 juli. Nyheten från landets finansdepartement kommer dagen efter beskedet att hoten om nya tullar mellan USA och Kina har blåsts av.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.