SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 22 February, 19:14

SmålandsPosten - 14 feb 18 kl. 05:00

De träffades genom jobbetDet har hänt mycket på kort tid för Olivia Nilssons och Daniel Strandbergs del. De båda träffades på jobbet och förlovade sig den 27 november i fjol. Då hade de också fått nycklarna till sin sprillans nya lägenhet på Söder i Växjö. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Olivia Nilssons, Daniel Strandbergs, Söder, Växjö

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De träffadesgenom , jobbet
DI - 07 mar 14 kl. 19:10

De hittar kärleken på jobbet

Läkare gör det oftast, men även bussförare gör det — blir ett par. "Vi träffades via jobbet, men jag har egentligen alltid tänkt att jag inte skulle bli ihop med någon på jobbet", säger busschaufför Katarina Olsson..

Expressen - 01 apr 17 kl. 13:09

Arga snickaren: "Vi träffades på jobbet"

Han har gått från Arga snickaren till Glada dansaren – Anders Öfvergård gör succé i "Let's dance 2017". Under fredagen var både hans hustru Cecilia hans barn på plats på plats för att stötta. Nu berättar Anders Öfvergård om kärleken.

Expressen - 30 okt 18 kl. 17:57

Paret träffades när de körde truck på Volvo

Angelica Andersson, 22, och Kristoffer Glasö, 24, träffades då de arbetade sida vid sida på Volvo i Tuve.Kristoffer fick syn på Angelica när hon körde truck och föll direkt.– När Kristoffer frågade ut mig sa jag först nej för jag ville inte träffa någon på jobbet, säger Angelica..

Expressen - 11 nov 13 kl. 09:25

Jobbet vanligt ställe att hitta kärleken

Var tjugonde par i Sverige består av två personer som arbetar tillsammans. Håkan Brorsson, 30, och Andrea Brorsson, 37, träffades för drygt tre år sedan på Mälarsjukhuset Eskilstuna där de arbetar än i dag. – På jobbet är kramar förbjudet, där är han Håkan.

BT - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet

En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen. Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 06:58

Knivhöggs på väg hem från jobbet


En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen.Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 14 kl. 07:00

Knivhöggs på väg hem från jobbet

En 19-årig man överfölls och knivhöggs av flera gärningsmän i Enköping natten mot söndagen. Han var på väg hem från jobbet när han vid två-tiden överfölls av mellan tre och fem gärningsmän. Han påträffades knivhuggen i ryggen på gatan av förbipasserande och fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Sydsvenskan - 03 jan 16 kl. 04:00

"Vi måste ta bilen till jobbet"

De träffades på jobbet, läkemedelsföretaget Bayer vid tågstationen Ørestad. De har bosatt sig vid Lund C och är helt beroende av tågpendlingen över Öresund..

Kristianstadsbladet - 13 feb 16 kl. 03:00

De föll för varandra på jobbet

Yvonne Birgersdotter och Pax Axensköld träffades på jobbet. För dem har det aldrig varit något problem att vara ett kärlekspar på samma arbetsplats. I mars gifter de sig..

Expressen - 23 apr 16 kl. 08:31

Så får ni kärleken att fungera på jobbet

Åke och Ulrika Gustavsson träffades, blev ett par - och började sedan jobba ihop. Men hur fungerar det egentligen att ha kärleken på jobbet? – För oss så funkar det helt otroligt och man blir som bara ännu mer beroende av varandra.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Förvirring kring kyrkoskatternas säkerhet

Den glasmonter där Karl IX:s begravningsregalier i Strängnäs domkyrka förvarades var 30 år gammal. Några krav på hur föremål av denna dignitet ska förvaras finns dock inte. Det är upp till de enskilda församlingarna.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Två häktade för mord i Biskopsgården

Två pojkar, 17 respektive 15 år, har häktats misstänkta för inblandning i ett mord i Biskopsgården i Göteborg i höstas. 17-åringen är på sannolika skäl misstänkt för mord och 15-åringen misstänks för medhjälp till mord, skriver Göteborgs-Posten.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Mästarlagets ägare anklagas för sexköp

Robert Kraft, ägare till Super Bowl-mästaren New England Patriots, anklagas för två fall av sexköp. Den 77-årige affärsmannen har fastnat i polisens nät efter en aktion mot en massagesalong i Jupiter, Florida.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Inspelning av ny GW-serie startar i vår

Författaren Leif GW Perssons bokserie om kriminalkommissarien Evert Bäckström blir tv-serie ännu en gång. Inspelningen startar i vår i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Perssons böcker har tidigare legat till grund för den amerikanska tv-serien "Backstrom", med Rainn Wilson i huvudrollen.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Ryskt flygplan flög nära svensk spaningsplan: "Farligt"

I början av veckan flög ett ryskt stridsflygplan mycket nära ett svenskt signalspaningsflygplan över Östersjön. "Provocerande och farligt", anser försvarsminister Peter Hultqvist (S)..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bakterier i vårservetter inte hälsofarliga

Vårservetter av märket Libero Touch Wet Wipes återkallades tidigare i veckan efter misstanke om förhöjd bakteriehalt. Nu visar provsvaren att risken för någon negativ hälsoeffekt är låg. Enligt tillverkaren Essity är de bakterier som hittats normalt sett inte sjukdomsframkallande.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Länet: Nya ägare tar över nöjesföretaget: ”Vill göra något extra”

Mat- och nöjesföretaget Guldkant Virestad har fått nya ägare. Det är Khalid Jan Mohammad och hans utökade familj som har köpt företaget. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Uppgifter: Svenskar del i stjärnövergång

Columbus värvar Ottawas stjärna Matt Duchene i en stor affär i NHL. Två svenskar är del i dealen - bland annat Djurgårdens landslagsforward Jonathan Davidsson vars rättigheter nu hamnar hos Ottawa.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Han gillar havsutsikt och riktigt fula platser

Magnus Petersson, Växjö, är årets första utställare hos Tingsryds konstförening. Han flirtar inte med publiken genom att avbilda vackra vyer..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Avgift för onödiga brandlarm kan höjas

Mycket pekar på att det blir dyrare för Tingsryds kommun varje gång ett så kallat onödigt automatiskt brandlarm utlöses. Förslaget är att höja avgiften från drygt 4 000 kronor till 5 800 kronor. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.