DI > Ekonomi

Sunday, 24 June, 08:55

DI - 13 feb 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Dags att ge upp den svenska EU-rabattenLEDARE. På fredag nästa vecka träffas EU:s stats- och regeringschefer för ett informellt toppmöte om den kommande långtidsbudgeten. Även i vanliga fall är det här en kontroversiell fråga. Men nu handlar det om 2021-2027, alltså perioden efter britternas utträde ur unionen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallnor, EU, Ledare

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, Wallnor, Dagsatt ge upp den svenska , EU-rabatten
Helsingborgs Dagblad - 02 nov 12 kl. 08:21

Dags plöja nya fåror

"Sverige gör rätt i att säga nej till budgetförslaget i EU, en anledning är den kraftigt kapade rabatten på medlemsavgiften. Men det finns fler. EU behöver en budget som matchar framtiden.

Skånskan - 13 nov 15 kl. 14:00

Dags att fira 100-årsdagen

Personligt VETERAN. Eric Andersson har upplevt många förändringar sedan han flyttade till Önneköp 1939. Nu ska han fylla 100 år.

Dagensanalys.se - 05 feb 16 kl. 11:06

Det är dags att börja packa och ta sig upp till fjället under sportlovet

Sportlovet närmar sig med stormsteg, du har väl reserverat fjällstugan och bokat en hyrbil så att du och familjen kan ta er dit.  En del har redan fixat allt till sportlovet, men många har tyvärr inte haft tid då jobbet och familjen stjäl all din vakna tid på dygnet. Många urbana innerstadsbor äger ingen stuga eller bil.

Sydsvenskan - 03 jul 16 kl. 11:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 16 kl. 11:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

Sydsvenskan - 03 jul 17 kl. 16:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

GöteborgsPosten - 11 mar 18 kl. 12:00

Dags att låta mossa ta plats i planteringen

Trots att mossa växer överallt i våra skogar lever den en undanskymd tillvaro och i trädgårdar ses den ofta som ogräs. Trädgårdsförfattaren Ulrica Nordström vill lyfta fram dess unika egenskaper och tipsar om att mossa passar lika bra i rabatten som i planteringar inomhus..

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 04:00

En vägg av elefantöron

Det regnar mer i Mexiko City idag än när Frida Kahlo levde. Hennes trädgård i det berömda Casa Azul, som numera är ett museum, är inte densamma nu som då. Men något som fortfarande finns kvar är växter av tarosläktet.

Magazin24 - 16 sep 11 kl. 13:27

Höstfint i trädgården

Efter sommar, sol och sköna kvällar i trädgården kommer nu hösten. Det blir kallare, mörkare och framförallt är det dags att förbereda trädgården för vintern Magazin24 tog hjälp av Heli Wickman på HELIanthus Trädgårdstjänst för att prata om vad man kan göra i sin trädgård inför vintern.
Heli har för närvarande fullt upp, så jag fick bege mig till Eskilstuna där jag fann Heli i en lummig trädgård.

VA - 11 feb 11 kl. 07:00

Maktbolag med?maktproblem

11 februari Förstora Investor har möblerat om sedan Börje Ekholm blev vd 2005. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/scanpix Telefonen ringer. Börs-vd:n svarar, i luren är Jacob Wallenbergs sekreterare.

Fler nyheter från DI

DI - 17 timmar sedan

Tiotusentals demonstrerar på brexits årsdag

Runt 50.000 personer deltar i dag i en anti-brexitmarsch i London, på dagen två år sedan omröstningen, skriver The Guardian..

DI - 18 timmar sedan

Skydda dig mot börsras – bygg en kackerlacksportfölj

Är du en riskavert investerare med fokus på värdebevarande? Då kan den så kallade kackerlacksportföljen vara något för dig. Så här bygger du ihop portföljen som ska överleva nästan allt.

DI - 19 timmar sedan

Kina exporterar alltmer bensin

Kina ökade sin export av bensin med 134 procent under maj månad – till 1,47 miljoner ton – jämfört med samma period i fjol, enligt uppgifter från landets tullmyndighet. Även dieselexporten ökade med drygt 62,6 procent till 2 miljoner ton jämfört med maj månad föregående år..

DI - 20 timmar sedan

JAB reser 5 miljarder euro i ny fond

Konglomeratet JAB, är nära att resa 5 miljarder euro, motsvarande drygt 50 miljarder kronor, i en ny fond. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till källor. .

DI - 20 timmar sedan

Tsipras uppfyllde slipslöfte

Under ett framträdande inför politiska allierade i Aten på fredagen framträdde Greklands premiärminister Alexis Tsipras i en vinröd slips, och uppfyllde därmed löftet om att inte bära plagget förrän Greklands skuldproblem blivit lösta..

DI - 20 timmar sedan

Rea på köpcentrum – men ingen vill köpa

E-handels framfart sätter sina spår även på fastighetsmarknaden. Medan logistikfastigheter är glödhett fortsätter köpcentrumfastigheter att tappa. .

DI - 21 timmar sedan

Bostadsutvecklaren Axxonen går i konkurs

Nedgången har för de svenska bostadspriserna har nu skördat ett första offer i form av bostadsutvecklaren Axxonen. Bolaget har nu gått i konkurs, rapporterar E55..

DI - 21 timmar sedan

Loppisfynden att jaga i sommar – och som du kan sälja dyrt

Glas, prydnadsfigurer och vaser från 1970-talet. Det är prylar du ska lägga vantarna på när loppisarna nu avlöser varandra i Sommarsverige. I alla fall om du vill sälja de vidare på Tradera.

DI - 22 timmar sedan

Space X plockar prestigeorder

Det amerikanska försvarsdepartementet har tilldelat Elon Musks Space X ett tyngre kontrakt. .

DI - 23 timmar sedan

Tyska telejättens it-bolag sparkar tusentals

Tyska teleoperatörsjätten Deutsche Telekom egna IT-bolag T-Systems genomför ett större besparingsprogram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.