DI > Ekonomi

Sunday, 09 December, 20:08

DI - 13 feb 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Dags att ge upp den svenska EU-rabattenLEDARE. På fredag nästa vecka träffas EU:s stats- och regeringschefer för ett informellt toppmöte om den kommande långtidsbudgeten. Även i vanliga fall är det här en kontroversiell fråga. Men nu handlar det om 2021-2027, alltså perioden efter britternas utträde ur unionen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallnor, EU, Ledare

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, Wallnor, Dagsatt ge upp den svenska , EU-rabatten
Helsingborgs Dagblad - 02 nov 12 kl. 08:21

Dags plöja nya fåror

"Sverige gör rätt i att säga nej till budgetförslaget i EU, en anledning är den kraftigt kapade rabatten på medlemsavgiften. Men det finns fler. EU behöver en budget som matchar framtiden.

Skånskan - 13 nov 15 kl. 14:00

Dags att fira 100-årsdagen

Personligt VETERAN. Eric Andersson har upplevt många förändringar sedan han flyttade till Önneköp 1939. Nu ska han fylla 100 år.

Dagensanalys.se - 05 feb 16 kl. 11:06

Det är dags att börja packa och ta sig upp till fjället under sportlovet

Sportlovet närmar sig med stormsteg, du har väl reserverat fjällstugan och bokat en hyrbil så att du och familjen kan ta er dit.  En del har redan fixat allt till sportlovet, men många har tyvärr inte haft tid då jobbet och familjen stjäl all din vakna tid på dygnet. Många urbana innerstadsbor äger ingen stuga eller bil.

Sydsvenskan - 03 jul 16 kl. 11:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 16 kl. 11:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

Sydsvenskan - 03 jul 17 kl. 16:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

GöteborgsPosten - 11 mar 18 kl. 12:00

Dags att låta mossa ta plats i planteringen

Trots att mossa växer överallt i våra skogar lever den en undanskymd tillvaro och i trädgårdar ses den ofta som ogräs. Trädgårdsförfattaren Ulrica Nordström vill lyfta fram dess unika egenskaper och tipsar om att mossa passar lika bra i rabatten som i planteringar inomhus..

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 04:00

En vägg av elefantöron

Det regnar mer i Mexiko City idag än när Frida Kahlo levde. Hennes trädgård i det berömda Casa Azul, som numera är ett museum, är inte densamma nu som då. Men något som fortfarande finns kvar är växter av tarosläktet.

Magazin24 - 16 sep 11 kl. 13:27

Höstfint i trädgården

Efter sommar, sol och sköna kvällar i trädgården kommer nu hösten. Det blir kallare, mörkare och framförallt är det dags att förbereda trädgården för vintern Magazin24 tog hjälp av Heli Wickman på HELIanthus Trädgårdstjänst för att prata om vad man kan göra i sin trädgård inför vintern.
Heli har för närvarande fullt upp, så jag fick bege mig till Eskilstuna där jag fann Heli i en lummig trädgård.

VA - 11 feb 11 kl. 07:00

Maktbolag med?maktproblem

11 februari Förstora Investor har möblerat om sedan Börje Ekholm blev vd 2005. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/scanpix Telefonen ringer. Börs-vd:n svarar, i luren är Jacob Wallenbergs sekreterare.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

May och Draghi i all ära – men det hänger på bilarna

På tisdag kan Teresa May skriva historia. På torsdag kan ECB-chefen Mario Draghi göra detsamma.  Men det placerarna verkligen håller anda inför är fredagens siffra över européernas bilköparsug..

DI - 45 minuter sedan

Efter extremvädret: Lönsamhetskollaps för jordbruket

Nu kommer facit för jordbruket efter värmen och torkan 2018. Svenskt jordbruk visar de sämsta resultaten på nära tre decennier, enligt statistik från Jordbruksverket..

DI - 1 timme sedan

Kinesiskt jätteköp ger New Wave en tankeställare

Kända sportvarumärken är glödheta uppköpsobjekt. Senaste beviset är det kinesiska konglomerat som vräker ut pengar för att lägga vantarna på Peak Performance och Salomon.  Det bör ge Torsten Jansson något att fundera på..

DI - 1 timme sedan

Kina kallar upp USA:s ambassadör

Kina har kallat upp USA:s ambassadör för att protestera mot arresteringsordern mot den kinesiska it-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou. Kina kräver att USA omedelbart drar tillbaka arresteringsordern, annars väntar konsekvenser..

DI - 2 timmar sedan

Avgörande vecka för Sverige

S-ledaren Stefan Löfvens regeringsförhandlingar med C, L och MP är inne i ett avgörande skede. Sverige står inför en av de mest intensiva politiska veckorna på många år..

DI - 2 timmar sedan

Ny larmstudie: Nio av tio vill byta jobb

Jobbar du på kontor? Då är du förmodligen frustrerad och drömmer om att hoppa av hamsterhjulet. Sannolikheten för att detta stämmer är 95 procent.

DI - 3 timmar sedan

Ekonomipristagaren tänker fel om klimatet

DEBATT. På måndagen tilldelas William Nordhaus årets ekonomipris till Alfred Nobels minne för sina analyser av klimatförändringarnas ekonomiska konsekvenser. Men hans ensidiga fokus på kostnadseffektivitet och lönsamhet i klimatarbetet riskerar i själva verket att bli förödande, skriver Anders Wijkman, ordförande för Climate-KIC..

DI - 3 timmar sedan

Det är allvar nu

Natten till fredagen besköts en bostad i Malmö med flera skott. Ingen är gripen eller misstänkt för dådet..

DI - 3 timmar sedan

Uppgifter: Fängslade bilbossen planerade vd-kupp i Nissan

Carlos Ghosn planerade för att ta över vd-rollen på Nissan från Hiroto Saikawa. Det rapporterar Wall Street Journal och hänvisar till källor. .

DI - 4 timmar sedan

Konståret toppade på årets sista auktion

Konståret avslutades med ett maffigt tvåsiffrigt miljonpris på Anders Zorn när Bukowskis sista auktion för hösten genomfördes i veckan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.