DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 10:28

DI - 13 feb 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Dags att ge upp den svenska EU-rabattenLEDARE. På fredag nästa vecka träffas EU:s stats- och regeringschefer för ett informellt toppmöte om den kommande långtidsbudgeten. Även i vanliga fall är det här en kontroversiell fråga. Men nu handlar det om 2021-2027, alltså perioden efter britternas utträde ur unionen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallnor, EU, Ledare

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, Wallnor, Dagsatt ge upp den svenska , EU-rabatten
Helsingborgs Dagblad - 02 nov 12 kl. 08:21

Dags plöja nya fåror

"Sverige gör rätt i att säga nej till budgetförslaget i EU, en anledning är den kraftigt kapade rabatten på medlemsavgiften. Men det finns fler. EU behöver en budget som matchar framtiden.

Skånskan - 13 nov 15 kl. 14:00

Dags att fira 100-årsdagen

Personligt VETERAN. Eric Andersson har upplevt många förändringar sedan han flyttade till Önneköp 1939. Nu ska han fylla 100 år.

Dagensanalys.se - 05 feb 16 kl. 11:06

Det är dags att börja packa och ta sig upp till fjället under sportlovet

Sportlovet närmar sig med stormsteg, du har väl reserverat fjällstugan och bokat en hyrbil så att du och familjen kan ta er dit.  En del har redan fixat allt till sportlovet, men många har tyvärr inte haft tid då jobbet och familjen stjäl all din vakna tid på dygnet. Många urbana innerstadsbor äger ingen stuga eller bil.

Sydsvenskan - 03 jul 16 kl. 11:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 16 kl. 11:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

Sydsvenskan - 03 jul 17 kl. 16:00

Fem tips för snyggaste rabatten

Börjar grönskan bli risig? Nu är det dags att snygga upp och tänka lite framåt..

GöteborgsPosten - 11 mar 18 kl. 12:00

Dags att låta mossa ta plats i planteringen

Trots att mossa växer överallt i våra skogar lever den en undanskymd tillvaro och i trädgårdar ses den ofta som ogräs. Trädgårdsförfattaren Ulrica Nordström vill lyfta fram dess unika egenskaper och tipsar om att mossa passar lika bra i rabatten som i planteringar inomhus..

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 04:00

En vägg av elefantöron

Det regnar mer i Mexiko City idag än när Frida Kahlo levde. Hennes trädgård i det berömda Casa Azul, som numera är ett museum, är inte densamma nu som då. Men något som fortfarande finns kvar är växter av tarosläktet.

Magazin24 - 16 sep 11 kl. 13:27

Höstfint i trädgården

Efter sommar, sol och sköna kvällar i trädgården kommer nu hösten. Det blir kallare, mörkare och framförallt är det dags att förbereda trädgården för vintern Magazin24 tog hjälp av Heli Wickman på HELIanthus Trädgårdstjänst för att prata om vad man kan göra i sin trädgård inför vintern.
Heli har för närvarande fullt upp, så jag fick bege mig till Eskilstuna där jag fann Heli i en lummig trädgård.

VA - 11 feb 11 kl. 07:00

Maktbolag med?maktproblem

11 februari Förstora Investor har möblerat om sedan Börje Ekholm blev vd 2005. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/scanpix Telefonen ringer. Börs-vd:n svarar, i luren är Jacob Wallenbergs sekreterare.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Ny trend väcker många frågor

Har du hört talas om OM, ”Orgasmic Meditation”? Jag dök på metoden för några år sedan. Då fanns den ännu inte i Sverige, och jag tror fortfarande inte att den gör det, men några väninnor hade prövat i USA och de var lyriska..

DI - 15 minuter sedan

Analyshuset: De vinner på Trumps nya tullsmäll

USA:s planer på tullavgifter mot ytterligare kinesiska varor kommer sannolikt inte att få någon större påverkan på merparten av Asiens tillväxtekonomier, enligt ekonomer på Capital Economics. Men på lång sikt kan ett handelskrig gynna flera länder i regionen..

DI - 15 minuter sedan

Guide: Så fondsparar du hållbart

Många vill spara hållbart. Men det är inte enkelt att hitta rätt i djungeln av fonder och olika märkningar. Di guidar till hur du som enskild sparare kan lyckas..

DI - 15 minuter sedan

Få fonder vill vara hållbarhetsmärkta

Den nya hållbarhetsmärkningen av fonder hyllades av bland andra finansmarknadsminister Per Bolund (MP) vid lanseringen förra året. Men någon rusning har det inte blivit. Hittills har bara 14 fonder anslutit sig..

DI - 15 minuter sedan

Norska centralbanken höjer styrräntan

Norges Bank höjer sina styrräntor med 25 punkter på torsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Tussar analyserade – Gripen krockade med storskarv

Statens haverikommission har kommit fram till att det var en flock av fågelarten storskarv som kolliderade med ett Jas Gripen-plan utanför Ronneby i slutet av augusti, rapporterar P4 Blekinge..

DI - 30 minuter sedan

F-Secure TOTAL utökas för att skydda dig, dina enheter och ditt hem

I F-Secures nya erbjudande för cybersäkerhet till konsumenter kombineras skydd av det uppkopplade hemmet och lösenordshantering med internetsäkerhet och VPN.  .

DI - 45 minuter sedan

Efter 22 år – Riksrevisionen sågar momssänkning

Den momssänkning på livsmedel som genomfördes 1996 för att underlätta för låginkomsttagare och barnfamiljer är inte kostnadseffektiv. Det visar en färsk granskning av Riksrevisionen. .

DI - 45 minuter sedan

Banken om Lucara: Marknaden är för optimistisk

Rådiamantproducenten Lucara Diamond har varit en framgångssaga och är fortsatt ett av de bästa bolagen i sektorn, men marknadens förväntningar på resultatutvecklingen är för höga mot bakgrunden av tidigare fynd av jättediamanter. Det menar Berenberg, som inleder bevakning av Lucara med en säljrekommendation och riktkursen 1:80 kanadadollar, motsvarande cirka 12:35 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Dansk kommun förbjuder jobbkramar

Politiker och tjänstemän i den danska kommunen Hørsholm får inte längre krama varandra, enligt kommunens borgmästare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.