VA > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 14:43

VA - 13 feb 18 kl. 13:19

Så ska NK lura butiksdöden – driver igenom största förändringen sedan varuhuset startade år 1902NK:s tillväxt har stagnerat sedan 2015 och därför genomför varuhuset nu sin ”största förändring någonsin”.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
NK

Dela artikeln

179 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska NK , lura, butiksdöden, driver, igenomstörsta , förändringen, sedan varuhuset startade år 1902
SR - 22 aug 13 kl. 07:46

Landskrona Fotofestival utmanar butiksdöden

Imorgon startar den första Landskrona Fotofestival. Utställningarna blir på 7 olika platser och det här är ytterligare ett steg i Landskronas satsning på att profilera sig som fotostad. Och lite paradoxalt har butiksdöden i centrum blivit en fördel för festivalen..

Expressen - 06 nov 13 kl. 06:10

Butiksdöden flyttar vidare till städerna

Var fjärde livsmedelsbutik i Sverige har försvunnit sedan 1996. Mest på landet. Och nu flyttar butiksdöden vidare, till städerna.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 14:00

Butiksdöden ett allt större problem

Butiker i skånska stadskärnor får allt svårare att hävda sig. Det är dels köpcentra, men framför allt e-handeln som gör konventionella butikers ställning osäker. Malmö har haft problemet länge, men även Lund märker av butiksdöden.

Jönköpingsnytt - 15 jan 13 kl. 20:26

Butiksdöden har nått även Sesamgallerian

I över två år har Sesamgallerian i Jönköping stått klar för butiksägare. Men det har inte varit lätta år. Flera av butikerna har lagts ner och flyttat och butiksdöden som nått Passagen har även drabbat köpgallerian på Östra Storgatan..

DN - 13 jun 13 kl. 09:43

Gågata och marknad ska stoppa butiksdöden

Butiksdöden griper omkring sig i Storbritannien. Men det finns platser där man lockat tillbaka kunder med nya grepp. I Herne Hill i södra London har en marknad, en gågata och ett färgglatt piano blåst nytt liv i detalj­handeln..

GT - 18 jan 14 kl. 08:19

Trängselskatt inte orsak till butiksdöden

Nyligen hade GT artiklar om att butikerna i centrala Göteborg håller på att försvinna. En blomsterbutik togs som exempel där ägarna fått lägga ned verksamheten på grund av sviktande försäljning. Som bidragande orsak till detta angavs framför allt trängselskatten.

Expressen - 06 mar 14 kl. 10:20

Butiksdöden sprider sig - härjar fritt i Malmö

Butiksdöden har spridit sig till Malmö och härjar nu fritt i city. Då ger Socialdemokraternas Malmöordförande en känga till stadens fastighetsägare. - Fastighetsägarna tar ut för höga hyror, säger Joakim Sandell, ordförande i Malmö arbetarekommun..

Affärsvärlden - 15 maj 17 kl. 10:52

Då kan butiksdöden drabba Sverige

PODCAST KAPITALET. Butiksdöden sveper över amerikansk handel. Men när kommer utvecklingen till Sverige, och vad händer med fastighetsmarknaden när vi slutar gå i affärer?

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 10:40

De har vapnen mot butiksdöden

Personlig service, nischade tjänster i kombination med närvaro på nätet. Så kan butiksdöden i innerstäderna stoppas. – E-handeln slår ut de butiker som inte kan erbjuda det lilla extra, säger Henrik Olsson, utvecklingsledare för stadskärnan i Falkenberg..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 04:00

De har vapnen mot butiksdöden

Personlig service, nischade tjänster i kombination med närvaro på nätet. Så kan butiksdöden i innerstäderna stoppas. – E-handeln slår ut de butiker som inte kan erbjuda det lilla extra, säger Henrik Olsson, utvecklingsledare för stadskärnan i Falkenberg..

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Svenska batteridrottningen tecknade just sitt första kommersiella avtal – med Kinas batterikung

Efter flera år av utveckling har Christina Lampe-Önnerud tecknat ett jätteavtal med en av de tio största batteritillverkarna i världen. .

VA - 3 timmar sedan

Svenske disruptive-experten: Apple är som Alcatraz – och så kan Samsung få "fångarna" att vilja fly

Apple har blivit vår tids Alcatraz där kunderna blir inlåsta, trots att banbrytande innovationer som Iphone lyser med sin frånvaro av nyheter efter att Steve Jobs gick bort. .

VA - 5 timmar sedan

Uppgifter: Handelsbanken skakas av metoo-härva

Ledningen ska ha valt att tysta ned och separera de inblandade, rapporterar Dagens Industri. .

VA - 5 timmar sedan

Morgan Stanley hittar ny svensk favoritaktie: ”Kursnedgång ger köptillfälle”

Amerikanska investmentbanken plockar upp köpstämpeln. .

VA - 21 timmar sedan

Den motvilliga riskkapitalisten: ”Mina bästa investeringar har gett sju gånger pengarna”

Amerikanska affärsängeln Suzanne Biegel jobbar för att fler investerare ska sätta på sig genusglasögon.  .

VA - 22 timmar sedan

Så här enkelt fixar ditt företag kontor i Stockholms innerstad

I våras öppnade Stockholms nya coworking-kontor UMA Kungsbron. Kontoret följer samma filosofi som övriga anläggningar i UMA Workspace-konceptet, som drivs av det finska fastighetsbolaget Technopolis. Ledorden är att öka företagens flexibilitet.

VA - 22 timmar sedan

Vill du investera i god djurhållning och kött av hög kvalitet? Nu har du chansen

Älskar du kött i världsklass samtidigt som du vill att djuren ska ha det bra under sin levnadstid? Då kan du nu vara med och förändra synen på djurhållning så att djuren slaktas lugnt och värdigt i sin gårdsmiljö – och slipper långa stressande transporter som dessutom försämrar köttkvaliteten. .

VA - 23 timmar sedan

Kursexplosion på över 60% för medicinbolaget – efter nytt emissionsbesked

Xintela är måndagsbörsens största raket. .

VA - Igår: 13:38

Lämnade Avanza efter 20 år – här är Hembergs nya uppdrag

Claes Hemberg kliver in som styrelseledamot i fintech-raketen som vuxit 100 procent på ett år. .

VA - Igår: 12:21

Greentech som gör skillnad: Svensk nanoteknik kan ge elbilar ett genombrott

Med Insplorions mätteknik i batterierna kan elbilar köras längre och laddas snabbare. Nu hoppas bolagets vd Patrik Dahlqvist på ett genombrott för både elbilen och det egna bolaget. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.