VA > Ekonomi

Monday, 19 March, 21:14

VA - 13 feb 18 kl. 13:19

Så ska NK lura butiksdöden – driver igenom största förändringen sedan varuhuset startade år 1902NK:s tillväxt har stagnerat sedan 2015 och därför genomför varuhuset nu sin ”största förändring någonsin”.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
NK

Dela artikeln

176 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska NK , lura, butiksdöden, driver, igenomstörsta , förändringen, sedan varuhuset startade år 1902
SR - 22 aug 13 kl. 07:46

Landskrona Fotofestival utmanar butiksdöden

Imorgon startar den första Landskrona Fotofestival. Utställningarna blir på 7 olika platser och det här är ytterligare ett steg i Landskronas satsning på att profilera sig som fotostad. Och lite paradoxalt har butiksdöden i centrum blivit en fördel för festivalen..

Expressen - 06 nov 13 kl. 06:10

Butiksdöden flyttar vidare till städerna

Var fjärde livsmedelsbutik i Sverige har försvunnit sedan 1996. Mest på landet. Och nu flyttar butiksdöden vidare, till städerna.

Jönköpingsnytt - 15 jan 13 kl. 20:26

Butiksdöden har nått även Sesamgallerian

I över två år har Sesamgallerian i Jönköping stått klar för butiksägare. Men det har inte varit lätta år. Flera av butikerna har lagts ner och flyttat och butiksdöden som nått Passagen har även drabbat köpgallerian på Östra Storgatan..

DN - 13 jun 13 kl. 09:43

Gågata och marknad ska stoppa butiksdöden

Butiksdöden griper omkring sig i Storbritannien. Men det finns platser där man lockat tillbaka kunder med nya grepp. I Herne Hill i södra London har en marknad, en gågata och ett färgglatt piano blåst nytt liv i detalj­handeln..

GT - 18 jan 14 kl. 08:19

Trängselskatt inte orsak till butiksdöden

Nyligen hade GT artiklar om att butikerna i centrala Göteborg håller på att försvinna. En blomsterbutik togs som exempel där ägarna fått lägga ned verksamheten på grund av sviktande försäljning. Som bidragande orsak till detta angavs framför allt trängselskatten.

Expressen - 06 mar 14 kl. 10:20

Butiksdöden sprider sig - härjar fritt i Malmö

Butiksdöden har spridit sig till Malmö och härjar nu fritt i city. Då ger Socialdemokraternas Malmöordförande en känga till stadens fastighetsägare. - Fastighetsägarna tar ut för höga hyror, säger Joakim Sandell, ordförande i Malmö arbetarekommun..

Affärsvärlden - 15 maj 17 kl. 10:52

Då kan butiksdöden drabba Sverige

PODCAST KAPITALET. Butiksdöden sveper över amerikansk handel. Men när kommer utvecklingen till Sverige, och vad händer med fastighetsmarknaden när vi slutar gå i affärer?

Nya Wermlands Tidningen - 10 nov 17 kl. 06:00

Trendbrott i butiksdöden?

Värmländska kommuner brottas med butiksdöd och många företagslokaler står tomma. Men på flera håll spirar optimismen och i ett par kommuner berättar man om nya butiksetableringar..

YA - 12 feb 18 kl. 00:01

Butiksdöden på gågatan: ”Klart man kan vara orolig”

Trots idogt arbete med att hitta hyresgäster fortsätter gågatan i Ystad att uppvisa flera tomma lokaler. Finns det anledning att oroa sig över att Ystad ser början på en mer omfattande butiksdöd? Både ja och nej, verkar det som..

PrivataAffärer - 26 feb 18 kl. 06:28

Hernhag: ”Butiksdöden” kan komma till banksektorn

Först och främst betyder inte butiksdöd att butikerna kommer att dö ut. Däremot kommer de förändras i antal, storlek och utformning. Jag tror att förr eller senare lär en liknande utveckling sprida sig till bankkontoren, skriver Marcus Hernhag i....

Fler nyheter från VA

VA - 4 timmar sedan

Digitalisering och hållbarhet ger nya affärer

Sverige måste satsa på digitalisering för att bibehålla sin globala konkurrenskraft. Inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv. Det menar Nader Asnafi, forskare och professor på Örebro universitet.

VA - 5 timmar sedan

Vill du ta konferensen ett steg längre? Här är anläggningen med vilda djur i focus

Konferens på den svenska savannen med safari, lägereld och vilda möten. Kolmården har alla bekvämligheter som traditionella konferensanläggningar har – och lejon, såklart. .

VA - 6 timmar sedan

Så vände hon förlustbolaget till ett av Sveriges starkast växande företag

Trägolv är det skånska familjeföretaget Bonas innersta väsen. Under de senaste åren har tillväxten satt fart ordentligt globalt och numera finns deras produkter på åtta av de tio största detaljhandelskedjorna i USA. Bonas vd Kerstin Lindell berättar om hur bolagets siffror vände från förlust till lönsamhet.

VA - 6 timmar sedan

Portföljförvaltning skapar framgångsrika elaffärer

För många företag är elmarknaden förknippad med risker, svåra beslut och höga kostnader. Portföljförvaltning skapar framgångsrika elaffärer och minskade kostnader med kundanpassad riskhantering. .

VA - 7 timmar sedan

Storbankens analytiker om nya hotet mot storbankerna

SEB:s analytiker tar nya ko .

VA - 9 timmar sedan

Här är aktien stjärnförvaltaren Max Mittereggers dissar

Svenska låsbolaget är övervärderat – enligt förvaltaresset. .

VA - 11 timmar sedan

Startupen utmanar storbankerna med superlåg bolåneränta

Ny utmanare på svenska bankmarknaden. .

VA - 11 timmar sedan

Fingerprints nya drag – satsar på ansiktsigenkänning

Biometribolaget ger sig in i ett nytt område med satsning på ansiktsigenkänning. .

VA - 12 timmar sedan

Lyckas med din trading: Så använder du marknadens volatilitet till din fördel

Hög volatilitet kan oroa alla investerare – men med rätt kunskap kan volatiliteten bli till en fördel. .

VA - 12 timmar sedan

Ny bitcionsmäll - Twitter på väg att införa reklamförbud för kryptovalutor

Snart helt reklamkört för krypto. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.