Expressen > Nöje

Sunday, 25 February, 14:41

Expressen - 13 feb 18 kl. 12:35

Tv-parets svåra kamp – efter "Biggest loser"När Pontus Björklund var med i förra årets säsong av ”Biggest loser” gick han ner 51 kilo. Men nu har han gått upp nästan allt igen. Han är kritisk till det stöd deltagarna fick under programtiden, säger han i ”Malou efter tio.”– Jag var där i sju veckor för att få bort ett beteende och ett beroende. Jag anser jag att sju veckor inte är så lång tid, säger han i programmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Biggest, Pontus Björklund, Malou

Dela artikeln

220 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-parets, svåra, kampefter , Biggest, loser
Expressen - 13 mar 16 kl. 19:53

Parets tårar – efter filmen på Phelps

Michael Phelps planerar sitt sista adjö. I en reklamfilm från Under Armour visas hans kamp mot OS i Rio de Janeiro – en kamp från alkohol och omogenhet till faderskap. – Jag vet vad han har gått igenom, säger flickvännen Nicole Johnson gråtandes i en bakom kulisserna-film..

HBL - 18 sep 13 kl. 17:16

Med rätt att föda

? Radikala har vi alltid varit, men nog har vi blivit envisare i och med fertilitetsbehandlingarna, säger Tiina Kumpuvuori. Hon och hennes man Jukka Kumpuvuori kallar sig själva handikappaktivister.

Expressen - 25 sep 17 kl. 22:50

Anna Book i tårar – efter vändningen

Deltagarna i "Biggest loser VIP" kämpar hårdare än någonsin - för att vinna priset att få träffa sin familj.När Anna Book återförenas med maken Roberto Toledano och parets barn kan hon inte hålla tårarna tillbaka.– Det första jag fick var underbara kramar och pussar.

BT - 23 mar 14 kl. 15:33

Svenskmordmisstänkt lämnas ut

En brittisk man, misstänkt för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i november 2010, ska utlämnas till Sydafrika i april, uppgav Sydafrikas justitiedepartement på söndagen. Direkt den 33-årige, förmögne affärsmannen landar den 8 april ska domstolsprocesserna inledas.Mannen har, med hänvisning till skör psykisk hälsa, fört en lång juridisk kamp mot utlämningen.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 15:33

Svenskmordmisstänkt lämnas ut


En brittisk man, misstänkt för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i november 2010, ska utlämnas till Sydafrika i april, uppgav Sydafrikas justitiedepartement på söndagen.Direkt den 33-årige, förmögne affärsmannen landar den 8 april ska domstolsprocesserna inledas.Mannen har, med hänvisning till skör psykisk hälsa, fört en lång juridisk kamp mot utlämningen.

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 23:25

Mordmisstänkt flygs till Sydafrika


Den brittiske affärsman som misstänks för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i Sydafrika är på väg till Kapstaden för att ställas inför rätta. Enligt Scotland Yard lämnades mannen över till representanter för sydafrikanska myndigheter på flygplatsen i Bristol på måndagskvällen.Det var i november 2010 som svenskan sköts till döds utanför Kapstaden när parets bil kapades.

BT - 07 apr 14 kl. 23:25

Mordmisstänkt flygs till Sydafrika

Den brittiske affärsman som misstänks för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i Sydafrika är på väg till Kapstaden för att ställas inför rätta. Enligt Scotland Yard lämnades mannen över till representanter för sydafrikanska myndigheter på flygplatsen i Bristol på måndagskvällen. Det var i november 2010 som svenskan sköts till döds utanför Kapstaden när parets bil kapades.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 10:50

Affärsman nekar till svenskmord


Den brittiske affärsmannen Shrien Dewani, som misstänkts ha beställt mordet på sin 28-åriga svenska fru i Sydafrika 2010, säger sig vara "icke skyldig" till anklagelserna. Detta när rättegången mot honom startade i Kapstaden i Sydafrika i dag.Dewani utlämnades i våras till Sydafrika efter en lång juridisk kamp.

BT - 06 okt 14 kl. 10:50

Affärsman nekar till svenskmord

Den brittiske affärsmannen Shrien Dewani, som misstänkts ha beställt mordet på sin 28-åriga svenska fru i Sydafrika 2010, säger sig vara "icke skyldig" till anklagelserna. Detta när rättegången mot honom startade i Kapstaden i Sydafrika i dag. Dewani utlämnades i våras till Sydafrika efter en lång juridisk kamp.

Sydsvenskan - 08 maj 11 kl. 12:42

Romaningenjören

Foto: Annika af Klercker
Nicole Krauss vet vilken författare hon vill vara.
?Böcker är det bästa sällskapet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Felix Sandmans hemliga detalj i låten – efter kärlekskraschen

Felix Sandman tog sig till andra chansen utan vännerna i FO&O.Nu berättar han om revanschen efter kärlekskraschen, hur det var att sjunga om uppbrottet inför sitt ex och de hemliga detaljerna i "Every single day".– Det känns absolut som lite terapi, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Mariettes tårar – bröt ihop innan uppträdandet

Mariette Hansson levererade ett hattrick i Örnsköldsvik. Sångerskan tog sig direkt till final för tredje gången – och bröt ihop i glädjetårar.– Det är så mycket känslor, de sitter verkligen utanpå kroppen.

Expressen - 4 timmar sedan

Bilderna visar Laberos hemliga liv

Joe Labero har äntligen uppfyllt pojkdrömmen – med en helt egen show i Las Vegas. Det blir familjens femte land och familjen trivs bra i nöjesstaden. – Vi bor jättefint uppe bland bergen och har nära till fantastiska restauranger, berättar Joe Labero.

Expressen - 4 timmar sedan

Bilarna visar Laberos hemliga liv

Joe Labero har äntligen uppfyllt pojkdrömmen – med en helt egen show i Las Vegas.  Det blir familjens femte land och familjen trivs bra i nöjesstaden.  – Vi bor jättefint uppe bland bergen och har nära till fantastiska restauranger, berättar Joe Labero.

Expressen - 4 timmar sedan

David Lindgrens kärleksnatt med frun efter revanschen

Kritiken mot Melodifestivalen har fått David Lindgren att må mycket dåligt. Men i Örnsköldsvik fick programledaren sin revansch – något han firade med en kärleksnatt med hustrun Kristina. – Vi får se om nio månader om barnen får ett litet syskon, säger han och skrattar..

Expressen - 7 timmar sedan

Efter Gustafssons succé – verklighetens Roland berättar själv

Robert Gustafsson tog sig vidare till final i Melodifestivalen med dansbandet Rolandz – där han spelar karaktären Roland Järverup.Järverup i sin tur ska baseras på värmlänningen Krister Mikko - något han tidigare själv berättat om hos Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.Efter Gustafssons framgång säger nu Mikko:– Jag sjunger själv en hel del, men det gör jag dessvärre bara i duschen..

Expressen - 8 timmar sedan

Bilden visar återföreningen mellan kärleksparet i natt

Robert Gustafsson sprutade champagne över hela pressen och Marielle tog en oskuld. Det gick vilt till på efterfesten av den fjärde och sista delfinalen av Melodifestivalen 2018. – FINAAAL!

Expressen - 20 timmar sedan

Tone Bekkestads nya romans utomlands

Efter några intensiva år – och en nakenskandal – i Sverige valde Tone Bekkestad att lämna landet för ett nytt liv i Norge. I dag lever hon tillsammans med flygkaptenen Frithiof utanför Oslo, paret har storslagna planer för framtiden. – Vi har det väldigt bra tillsammans, säger väderprofilen..

Expressen - 14 timmar sedan

De går vidare direkt till final i Melodifestivalen

Mariette höll för favorittrycket och gick glädjegråtande till final.Robert Gustafssons Rolandz gjorde henne sällskap och under Melodifestivalens fjärde deltävling har han fått uppmärksamhet som beräknas vara värd miljoner.– Vi gjorde det!

Expressen - 16 timmar sedan

GETINGBETYG: De var snyggast klädda

Lördagens deltävling i Örnsköldsvik bjöd på glitter, glam och sportrender.Det var en artist och ett band som stack ut extra mycket.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.