Expressen > Nöje

Saturday, 26 May, 00:45

Expressen - 13 feb 18 kl. 12:35

Tv-parets svåra kamp – efter "Biggest loser"När Pontus Björklund var med i förra årets säsong av ”Biggest loser” gick han ner 51 kilo. Men nu har han gått upp nästan allt igen. Han är kritisk till det stöd deltagarna fick under programtiden, säger han i ”Malou efter tio.”– Jag var där i sju veckor för att få bort ett beteende och ett beroende. Jag anser jag att sju veckor inte är så lång tid, säger han i programmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Biggest, Pontus Björklund, Malou

Dela artikeln

220 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-parets, svåra, kampefter , Biggest, loser
Expressen - 13 mar 16 kl. 19:53

Parets tårar – efter filmen på Phelps

Michael Phelps planerar sitt sista adjö. I en reklamfilm från Under Armour visas hans kamp mot OS i Rio de Janeiro – en kamp från alkohol och omogenhet till faderskap. – Jag vet vad han har gått igenom, säger flickvännen Nicole Johnson gråtandes i en bakom kulisserna-film..

Expressen - 16 maj 18 kl. 09:55

Dotterns kamp för arvet från Kurt Cobain

Efter en två år lång kamp om arvet från Nirvana-stjärnan Kurt Cobain tvingas dottern Frances Bean Cobain lämna över Kurt Cobains omtalade gitarren till exmaken Isaiah Silva, skriver TMZ. Exmaken hävdar att gitarren var en gåva till honom som han fick under parets 21 månader långa äktenskap.Nu vill Frances Bean Cobain gå vidare och  lämna skilsmässan bakom sig..

Expressen - 03 apr 18 kl. 05:23

Laila Bagges kamp för att få barn med Korosh

Laila Bagge hade ställt sig in på att hon var färdig med barn, men efter att ha mött den 18 år yngre kärleken Korosh Kananian har en ny längtan vuxit fram.Men det är långt ifrån självklart att parets önskan kommer att slå in och maktlösheten har varit svår att hantera.– Jag trodde aldrig att jag skulle känna så som jag faktiskt har gjort - att man känner sig värdelös, säger hon..

HBL - 18 sep 13 kl. 17:16

Med rätt att föda

? Radikala har vi alltid varit, men nog har vi blivit envisare i och med fertilitetsbehandlingarna, säger Tiina Kumpuvuori. Hon och hennes man Jukka Kumpuvuori kallar sig själva handikappaktivister.

Expressen - 25 sep 17 kl. 22:50

Anna Book i tårar – efter vändningen

Deltagarna i "Biggest loser VIP" kämpar hårdare än någonsin - för att vinna priset att få träffa sin familj.När Anna Book återförenas med maken Roberto Toledano och parets barn kan hon inte hålla tårarna tillbaka.– Det första jag fick var underbara kramar och pussar.

BT - 23 mar 14 kl. 15:33

Svenskmordmisstänkt lämnas ut

En brittisk man, misstänkt för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i november 2010, ska utlämnas till Sydafrika i april, uppgav Sydafrikas justitiedepartement på söndagen. Direkt den 33-årige, förmögne affärsmannen landar den 8 april ska domstolsprocesserna inledas.Mannen har, med hänvisning till skör psykisk hälsa, fört en lång juridisk kamp mot utlämningen.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 15:33

Svenskmordmisstänkt lämnas ut


En brittisk man, misstänkt för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i november 2010, ska utlämnas till Sydafrika i april, uppgav Sydafrikas justitiedepartement på söndagen.Direkt den 33-årige, förmögne affärsmannen landar den 8 april ska domstolsprocesserna inledas.Mannen har, med hänvisning till skör psykisk hälsa, fört en lång juridisk kamp mot utlämningen.

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 23:25

Mordmisstänkt flygs till Sydafrika


Den brittiske affärsman som misstänks för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i Sydafrika är på väg till Kapstaden för att ställas inför rätta. Enligt Scotland Yard lämnades mannen över till representanter för sydafrikanska myndigheter på flygplatsen i Bristol på måndagskvällen.Det var i november 2010 som svenskan sköts till döds utanför Kapstaden när parets bil kapades.

BT - 07 apr 14 kl. 23:25

Mordmisstänkt flygs till Sydafrika

Den brittiske affärsman som misstänks för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i Sydafrika är på väg till Kapstaden för att ställas inför rätta. Enligt Scotland Yard lämnades mannen över till representanter för sydafrikanska myndigheter på flygplatsen i Bristol på måndagskvällen. Det var i november 2010 som svenskan sköts till döds utanför Kapstaden när parets bil kapades.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 10:50

Affärsman nekar till svenskmord


Den brittiske affärsmannen Shrien Dewani, som misstänkts ha beställt mordet på sin 28-åriga svenska fru i Sydafrika 2010, säger sig vara "icke skyldig" till anklagelserna. Detta när rättegången mot honom startade i Kapstaden i Sydafrika i dag.Dewani utlämnades i våras till Sydafrika efter en lång juridisk kamp.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Jon Henriks jubel efter semifinalen

En dans om psykisk ohälsa blev biljetten till final för Jon Henrik Fjällgren.Nu möter han Daniel Norberg i finalen av "Let's dance" nästa vecka, efter att Gunde Svan tvingats lämna i semifinalen.– Det var ett så viktigt nummer, och att vi tog oss till final med det, och fick så bra poäng.

Expressen - 3 timmar sedan

Gunde slutkörd – stoppas från att träffa hustrun

Gunde Svan går på reservkrafter när det är dags för semifinal i "Let's dance". I veckan har inspelning och dansträning tagit upp all tid, vilket har hindrat skidlegendaren från att åka hem till familjen.  – Man går på reservkrafter.

Expressen - 3 timmar sedan

Historien bakom bilderna på Gunde i ”Let's dance”

Ett par gånger under sändningen av ”Let's dance” visades bilder på Gunde Svan i kvinnokläder.Bilderna kommer från Gundes korta karriär som skådespelare under tidigt 1990-tal.– När man får på sig de där kläderna är det lättare att vara någon annan, säger Gunde Svan i TV4..

Expressen - 4 timmar sedan

Varningen i ”Let's dance”: ”Har sjukvårdare på plats”

Rekordvärmen har inte bara dragit in över Sverige –  den har också tagit sig in i tv-studion på TV4:s "Let's dance".Innan direktsändning varnas publiken på plats för den jobbiga värmen, och uppmanas dricka mycket vatten.– Skulle det hända någon i publiken något har vi varje vecka sjukvårdare på plats som kan hjälpa till, säger Amanda Hjärtmyr pressansvarig "Let's dance".

Expressen - 5 timmar sedan

Jon Henrik möter mobbarna på dansgolvet i ”Let's dance”

I semifinalen av "Let's dance" får Jon Henrik Fjällgren återuppleva en svår tid. Några av proffsdansarna ska i ett dansnummer gestalta artistens tidigare mobbare.  – Jag hade sömnparalys i många år på grund av allt som har skett, säger han..

Expressen - 5 timmar sedan

Bebislycka: Måns Zelmerlöw och Ciara har fått en son

Bebislycka! Måns Zelmerlöw och fästmön Ciara Janson har fått en liten pojke. Förlossningen ägde rum på sjukhuset i Lund och skedde genom planerat kejsarsnitt..

Expressen - 6 timmar sedan

Elvis hemliga gåva till sitt fan – säljs nu för en miljon

En 20-årig kvinna vid namn Donna Lewis tog 1975 emot en ring från sin största idol, Elvis Presley.Nu, 43 år senare, var hon till sist tvungen att sälja dyrgripen, rapporterar tidningen The Mirror.Priset?

Expressen - 7 timmar sedan

Nahids tinderdejt Anders hade 23 andra kvinnor

Nahid Persson blev chockad när hon upptäckte sanningen om Tinderdejten Anders. Han påstod att hon var den enda, när han i själva verket träffade 24 kvinnor samtidigt.Men istället för att helt enkelt avsluta relationen så valde den Guldbaggebelönade regissören att göra en film om den, bland annat för att varna andra:– Det är fruktansvärt att bli lurad på det sättet vi blev, säger hon..

Expressen - 7 timmar sedan

Det är för mycket – och för absurt

Den spontana reaktionen är skratt.För vad regissören Nadhid Persson har gått igenom med sin Tinderdejt är bara för mycket och för absurt. .

Expressen - 8 timmar sedan

”Det mest pinsamma man kan göra i Let's dance”

Nu är det dags för semifinalen för Let's Dance 2018 och vi har filtrerat bort åtta par så bara de bästa är kvar.Tre deltagare går head to head i två otroligt stora utmaningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.