Dagens PS > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:06

Dagens PS - 13 feb 18 kl. 11:46

H&M i hemlig plan: ”Inte ett sparpaket”Klädjätten påstås ha dragit åt svångremmen i det tysta, enligt nya uppgifter. Klädjätten H&M ska under hösten ha inlett ett program, som går under namnet Future Fit, som syftar till att minska kostnaderna och effektivisera organisationen. Det rapporterar Breakit. H&M bekräftar för nyhetssajten att programmet finns men påpekar att det inte är ett sparprogram. Enligt H&M:s utsago ska programmet drivas för att ”effektivisera verksamheten för att möta kundernas och marknadens förväntningar”.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Future Fit, Breakit, Breakits, KÄlla, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&Mi , hemlig, planInte ett , sparpaket
Expressen - 17 mar 13 kl. 18:56

Schlingmann: M har hemlig plan för uttryck

Moderaterna får sitt sämsta reslutat sedan valet i Sifos marsmätning. Men den tidigare chefsstrategen Per Schlingmann har en strategi för att trenden ska vända. I en öppenhjärtig intervju med Dagens Nyheter berättar han att det bland annat finns en hemlig plan om exakt på vilken dag som vissa uttryck ska användas..

SVT - 26 feb 15 kl. 11:52

Kreml: ”Uppgifterna om hemlig plan otänkbara”

Den ryska ledningen kommenterar nu uppgifterna i tidningen Novaja gazeta om att det fanns en hemlig plan att ta över delar av Ukraina redan innan ex-presidenten Viktor Janukovytj avsattes. Uppgifterna avfärdas i Kreml som ”otänkbara”..

Dagens PS - 24 sep 17 kl. 19:39

Gardell avslöjar hemlig plan för Volvo

Huvudägaren har storslagna planer för den svenska verkstadsbjässen. Volvo går som tåget på börsen och handlades i veckan till ett nytt all time-high. Nu uppger Volvos största ägare Christer Gardell till Dagens Industri att bolaget borde delas upp i flera delar för att kunna satsa fullt ut på lastbilarna.

Dagens PS - 03 feb 14 kl. 08:40

Hemlig plan "kostar tiotals miljarder"


Den svenska regeringen jobbar just nu på en hemlig proposition som kan komma att kosta skattebetalarna tiotals miljarder kronor, avslöjar Dagens Industri på måndagen..

Dalarnas tidningar - 28 sep 16 kl. 08:26

Hemlig plan för att stycka ABB:s kraftgrupp

Aktivistfonden Cevian med Christer Gardell i spetsen har en radikal plan för att stycka upp kraftdelen av ABB skriver Dagens Industri..

DalaDemokraten - 28 sep 16 kl. 08:26

Hemlig plan för att stycka ABB:s kraftgrupp

Aktivistfonden Cevian med Christer Gardell i spetsen har en radikal plan för att stycka upp kraftdelen av ABB skriver Dagens Industri..

SVT - 22 mar 17 kl. 11:55

Uppgifter: Trumps tidigare kampanjledare lanserade hemlig plan för att understödja Putin

Donald Trumps tidigare kampanjledare Paul Manafort ska i hemlighet presenterat en plan för en rysk miljardär om hur man skulle kunna ändra Europa och USA:s syn på Vladimir Putin. Det uppger nyhetsbyrån AP..

Posh24 - 27 sep 12 kl. 08:27

Taylor Swifts superhemliga plan: bli gravid innan året är slut!

För Taylor Swift har allt handlat om att gifta sig och skaffa barn sedan hon träffade sin nuvarande pojkvän, Conor Kennedy, och nu har hennes superhemliga plan avslöjats: hon vill bli gravid innan året är slut! "Taylor har en hemlig plan om hur hon ska ta med sin 18-åriga toyboy Conor Kennedy till Las Vegas, och så fort de har gift sig vill hon bli gravid", säger en källa.

Och tydligen är hon "så sugen på att heta Kennedy i efternamn att hon planerar att säga "ja" innan året är slut.

Expressen - 28 jan 16 kl. 23:48

Löfven lade fram sin plan under krismötet

Katastrofsiffrorna fortsätter för Socialdemokraterna. Under torsdagskvällen hölls ett krismöte med samtliga distriktsordföranden inom partiet där en ny hemlig plan för att vända trenden presenterades. – Stefan gick igenom det politiska läget och hans plan för att hantera den situation som partiet och regeringen är i, säger Hans Ekström, riksdagsledamot och distriktsordförande i Södermanland..

DN - 07 sep 16 kl. 12:26

Trump ger nytt besked om IS-plan

Donald Trump har vid upprepade tillfällen sagt att han har en säker, men hemlig, plan för att oskadliggöra terrorsekten IS. Men på tisdagen sade han att han ska vända sig till USA:s toppgeneraler för att få en plan..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 timmar sedan

Börsen varningsblinkar – tecken på extrem rädsla

De amerikanska börserna föll på bred front under torsdagen efter oro över handelskrig mellan USA och Kina. Det innebar samtidigt att Fear & Greed Index sjönk från 16 till 9 och därmed indikerar extrem rädsla i marknaden. Det är den lägsta nivån sedan februari i samband med att börsfrossan inleddes.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Svenska företag nöjd med konjunkturen

Konjunkturläget bedöms vara gott och har varit så under det senaste året. Det menar företrädare för några av Sveriges största företag, enligt Riksbankens senaste företagsundersökning. Industriföretagen möter stark efterfrågan från i stort sett alla exportmarknader.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Nissan siktar på att sälja en miljon elbilar 2022

Japanska Nissan har tillkännagivit planer på att sälja en miljon elbilar årligen 2022, rapporterar Reuters. För att nå upp till målet ska bolaget utveckla åtta nya elbilsmodeller, varav fyra kommer att vara enbart för Kina. Nissan ser stora expansionsmöjligheter på vad som är världens största elbilsmarknad.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Fiat-Chrysler förlikas med stjärnans familj

Fiat-Chrysler har nått en förlikning med familjen till omkomna Star Trek-stjärnan Anton Yelchin, rapporterar Marketwatch. Skådespelaren dog i samband med att hans Jeep klämt fast honom vid uppfarten till hans hem för snart två år sedan. Som ett resultat av händelsen valde familjen att stämma Fiat-Chrysler för växelspaken i stadsjeepen.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Skottsäkra lyxsuven – världens dyraste

Spänn fast säkerhetsbältet – prislappen på den här stadsjeepen börjar nämligen på 16,4 miljoner kronor. Och fullt utrustad är bilen dubbelt så dyr. Jodå.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Techjättarnas vd:ar åker till Kina

De amerikanska teknikföretagen Apple, Google och IBM:s vd:ar ska åka till Kina denna vecka för att bygga upp relationer med landets regeringstjänstemän. Resultaten har traditionellt varit undermåliga på detta område och försvåras nu även av USA:s importtullar på Kina, skriver Bloomberg News. Det är under China Development Forum som toppcheferna är tänkta att stärka banden.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Svenskt dieselförbud orsakar panik

Det säger privat- och tjänstebilsexperten Ronny Svensson till Dina Pengar i Expressen apropå regeringens förslag om förbud mot dieselbilar i landets storstäder. Förslaget – som klubbas i dag på förmiddagen – är linje med dieselförbuden som bland annat Tyskland fattat; och det här är ett dråpslag mot framför allt andrahandsmarknaden för dieselbilar, konstaterar Ronny Svensson. ”Det är uruselt, folk har panik”, säger han till Dina Pengar.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Hållbara fonder lockar flest kvinnor

Sparalternativet vanligare bland kvinnor än hos män, enligt en ny rapport, skriver TT. Var fjärde person placerar pengar i hållbara fonder, framför allt är det populärt bland kvinnor, enligt en ny undersökning från Fondbolagens förening. Två av tio män anser att fonder med inriktning på hållbarhet är viktigt.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Dumpade bolån oroar: ”Kunderna tar en risk”

Experter varnar nu för upplägget med billiga bolån med toklåg ränta, skriver Svenska Dagbladet. Enligt Andreas Håkansson, bankanalytiker på franska Exane BNP Paribas, är det obestridligt att kunderna ”tar en risk”, som han uttrycker det i SvD. ”Det finns inga garantier för att Enkla hittar nya attraktiva lån på den globala finansmarknaden om tre år.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.