Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 16:38

Liknande nyheter

Taggar: Inget, förslagom , bankskatt, före, valet
DI - 12 feb 18 kl. 17:10

Inget förslag om bankskatt före valet

Det blir inget förslag om bankskatt före valet. Finansdepartementet arbetar fortfarande med att få fram ett nytt förslag på bankskatt. Det uppger finansdepartementet till Svenska Dagbladet..

Barometern - 01 jun 17 kl. 11:11

Fosnes (M): ”Inget förslag utan en färdig avsiktsförklaring”

Avsiktsförklaringen att kommunen övertar arenan från Kalmar FF är inget förslag utan ett faktum. .

Trelleborgs Allehanda - 04 okt 14 kl. 07:00

Trelleborg: Ännu inget förslag på styre

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Torbjörn Karlsson (S) hoppades ha ett klart förslag på hur Trelleborgs kommun ska styras i slutet av den här veckan. En ambition som misslyckades.
– Vi diskuterar fortfarande med alla partier utom SD.

SVT - 19 aug 16 kl. 14:16

Löfven: Inget förslag om tiggeriförbud

Statsministern: Det finns inget sådant förslag..

HBL - 12 feb 13 kl. 11:18

Häkämies: Arbetsmarknadsorganisationerna har inget förslag

Finlands näringsliv EK:s vd Jyri Häkämies säger att arbetsmarknadsorganisationerna inte har något gemensamt förslag till hur yrkeskarriärerna kan förlängas.Statsminister Jyrki Katainen (Saml) bad i december arbetsmarknadsorganisationerna om ett sådant förslag. Jyrki Häkämies säger att arbetsgivar- och arbetstagarsidans åsikter fortfarande ligger långt ifrån varandra.

YLE - 06 nov 15 kl. 13:00

Sipilä: Det finns inget kompromissförslag

Samlingspartiets riksdagsledamot Susanna Koski uppgav tidigare i dag för Svenska Yle att Sipilä skulle ha lagt fram ett kompromissförslag på 15 vårdområden. Det här dementerade Sipilä själv för en stund sedan. När statsminister Juha Sipilä gick in i plenisalen sa han att det varken finns något kompromissförslag eller någon bakre tidsgärns.

SvD - 19 aug 16 kl. 14:20

Löfven: Finns inget förslag om tiggeriförbud

Statsminister Stefan Löfven säger att det inte finns nåt förslag från Socialdemokraterna om att stoppa tiggeri. Men han menar att det måste stoppas. – Vi måste fundera på hur vi blir av med det här, men några sådana förslag finns inte..

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 12 kl. 15:12

Inget förslag på ny styrelse från sällskapet

Överklagande, begäran om överprövning och förslag på ny styrelse. Norrvikens trädgårdssällskap säger att de gör allt för att rädda trädgårdarna..

Affärsvärlden - 20 feb 13 kl. 15:57

Rottneros: Valberedningen har ännu inget styrelseförslag

Massatillverkaren Rottneros kallar till årsstämma den 22 mars, men utan att valberedningen har ett förslag till styrelse..

VBL - 06 maj 13 kl. 10:41

Inget förslag om var rektorn ska sitta

Fusionsförslaget om Novia-Arcada innehåller åtminstone två alternativ till en omfördelning av aktieposterna mellan delägarna. Men frågan om rektorstjänstens placering fanns inte med det förslag som Roger Broo och Arne Wessberg presenterade för Söfukstyrelsen på måndagsmorgonen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

Cherrys vd begärs häktad

Cherrys vd, Anders Holmgren, skall enligt Ekobrottsmyndighetens misstankar ha begått grovt insiderbrott under perioden 23 till 27 mars..

Realtid - 30 minuter sedan

Riksbanken vill stärka bankernas motståndskraft

Hushållens höga och växande skuldsättning utgör den största risken för den svenska ekonomin. Det skriver Riksbanken i en ny rapport, och lyfter samtidigt behovet av att stärka bankernas kapitalnivåer och förmåga att hantera likviditetsrisker..

Realtid - 3 timmar sedan

Walthon har vuxit fram under sex intensiva månader

På måndag får Stockholm en ny affärsjuridisk byrå. Flera tunga namn är på väg in berättar Mats Willman, initiativtagare tillsammans med sju delägare som lämnar Nova..

Realtid - 4 timmar sedan

Nordstjernan accepterar bud på norska Ekornes

Investmentbolaget Nordstjernan har accepterat ett bud på den norska börsnoterade möbelkoncernen Ekornes och säljer därmed sitt innehav i bolaget där Nordstjernan varit största ägare sedan 2008. Köpare är kinesiska Qumei..

Realtid - Igår: 15:23

Fintech Hub försatt i tvångslikvidation – riskerar konkurs

Fintech Hub i centrala Stockholm har skulder hos kronofogden på 3,5 miljoner kronor och elva betalningsanmärkningar. Nu är bolaget även försatt i tvångslikvidation. Orsak: Styrelsen har bara haft en medlem sedan i oktober.

Realtid - 5 timmar sedan

"KPMG skulle aldrig acceptera sådant här"

Bolaget bakom Fintech Hub i centrala Stockholm har försatts i tvångslikvidation och riskerar nu konkurs. KPMG som donerat pengar till hubben beklagar situationen och sågar ledningen. "Vi hade aldrig accepterat detta", säger Kenneth Sörenson, fintech-ansvarig på KPMG..

Realtid - 7 timmar sedan

FI återkallar Monark Finans tillstånd

Monark Finans, tidigare 24Money Payments, förlorar tillståndet att ge ut elektroniska pengar, efter beslut från Finansinspektionen..

Realtid - 7 timmar sedan

Anna Kinberg Batra går in i styrelsen för Avanza Pension

Moderaternas tidigare partiordförande Anna Kinberg Batra har valts in i styrelsen för Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension..

Realtid - 7 timmar sedan

GE planerar försäljning av försäkringsdel

General Electric arbetar nu med investmentbanker för att inleda en försäljningsprocess av försäkringsdelen..

Realtid - 7 timmar sedan

SEB:s strategichef går till Nordnet

Nordnet rekryterar SEB:s strategichef Rasmus Järborg, som haft ansvaret för banken digitala kanaler. På Nordnet kommer han axla rollen som Chief Product Officer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.