Realtid > Ekonomi

Sunday, 25 February, 02:47

Realtid - 13 feb 18 kl. 11:10

Inget förslag om bankskatt före valetRegeringen och finansminister Magdalena Andersson kommer inte lägga fram ett nytt förslag till bankskatt innan riksdagsvalet i höst..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Magdalena Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, förslagom , bankskatt, före, valet
DI - 12 feb 18 kl. 17:10

Inget förslag om bankskatt före valet

Det blir inget förslag om bankskatt före valet. Finansdepartementet arbetar fortfarande med att få fram ett nytt förslag på bankskatt. Det uppger finansdepartementet till Svenska Dagbladet..

Barometern - 01 jun 17 kl. 11:11

Fosnes (M): ”Inget förslag utan en färdig avsiktsförklaring”

Avsiktsförklaringen att kommunen övertar arenan från Kalmar FF är inget förslag utan ett faktum. .

Trelleborgs Allehanda - 04 okt 14 kl. 07:00

Trelleborg: Ännu inget förslag på styre

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Torbjörn Karlsson (S) hoppades ha ett klart förslag på hur Trelleborgs kommun ska styras i slutet av den här veckan. En ambition som misslyckades.
– Vi diskuterar fortfarande med alla partier utom SD.

SVT - 19 aug 16 kl. 14:16

Löfven: Inget förslag om tiggeriförbud

Statsministern: Det finns inget sådant förslag..

HBL - 12 feb 13 kl. 11:18

Häkämies: Arbetsmarknadsorganisationerna har inget förslag

Finlands näringsliv EK:s vd Jyri Häkämies säger att arbetsmarknadsorganisationerna inte har något gemensamt förslag till hur yrkeskarriärerna kan förlängas.Statsminister Jyrki Katainen (Saml) bad i december arbetsmarknadsorganisationerna om ett sådant förslag. Jyrki Häkämies säger att arbetsgivar- och arbetstagarsidans åsikter fortfarande ligger långt ifrån varandra.

YLE - 06 nov 15 kl. 13:00

Sipilä: Det finns inget kompromissförslag

Samlingspartiets riksdagsledamot Susanna Koski uppgav tidigare i dag för Svenska Yle att Sipilä skulle ha lagt fram ett kompromissförslag på 15 vårdområden. Det här dementerade Sipilä själv för en stund sedan. När statsminister Juha Sipilä gick in i plenisalen sa han att det varken finns något kompromissförslag eller någon bakre tidsgärns.

SvD - 19 aug 16 kl. 14:20

Löfven: Finns inget förslag om tiggeriförbud

Statsminister Stefan Löfven säger att det inte finns nåt förslag från Socialdemokraterna om att stoppa tiggeri. Men han menar att det måste stoppas. – Vi måste fundera på hur vi blir av med det här, men några sådana förslag finns inte..

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 12 kl. 15:12

Inget förslag på ny styrelse från sällskapet

Överklagande, begäran om överprövning och förslag på ny styrelse. Norrvikens trädgårdssällskap säger att de gör allt för att rädda trädgårdarna..

Affärsvärlden - 20 feb 13 kl. 15:57

Rottneros: Valberedningen har ännu inget styrelseförslag

Massatillverkaren Rottneros kallar till årsstämma den 22 mars, men utan att valberedningen har ett förslag till styrelse..

VBL - 06 maj 13 kl. 10:41

Inget förslag om var rektorn ska sitta

Fusionsförslaget om Novia-Arcada innehåller åtminstone två alternativ till en omfördelning av aktieposterna mellan delägarna. Men frågan om rektorstjänstens placering fanns inte med det förslag som Roger Broo och Arne Wessberg presenterade för Söfukstyrelsen på måndagsmorgonen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 16:18

PR-branschen välkomnar karenstid för politiker

Regeringens förslag om karensregler för ministrar och statssekreterare välkomnas av PR-branschen. Tydligheten skapar förtroende, säger Martin Petersson..

Realtid - Igår: 15:55

Stendörren höjer utdelningen

Förvaltningsresultatet ökade med 17 procent och bolaget föreslår att utdelningen höjs med 12 procent. “Vi summerar ett mycket starkt 2017”, kommenterar vd:n Fredrik Brodin bokslutet..

Realtid - Igår: 16:18

PR-branschen välkomnar karens för politiker

Regeringens förslag om karensregler för ministrar och statssekreterare välkomnas av PR-branschen. Tydligheten skapar förtroende, säger man..

Realtid - Igår: 14:22

EY-profil startar egen konsultbyrå

Managementkonsulten och delägaren Susanne Tillqvist lämnar EY efter nästan 12 år och startar egen firma under namnet Still Consulting. Jämställdhetsfrågan tar hon med sig..

Realtid - Igår: 15:02

Rekordår med inkomna ärenden till EBM

Det totala antalet inkomna anmälningarna var det högsta antalet hittills på EBM. Samtidigt ökade anmälningar om misstänkt insiderbrottslighet med 56 procent jämfört med föregående år..

Realtid - Igår: 12:30

Stark avslutning i Fastator

Fastators resultat minskade samtidigt som substansvärdet ökade under 2017, visar bokslutet. “Stabil tillväxt med stabila kassaflöden i kombination med digitala initiativ leder vägen mot framtiden”, kommenterar vd:n Joachim Kuylenstierna..

Realtid - Igår: 12:00

RI varnar för tilltagande koncentration

Mindre revisionsbyråer har svårt att konkurrera om revisionsuppdragen i företag av allmänt intresse. Det varnar Revisorsinspektion för i sin årsredovisning 2017..

Realtid - Igår: 10:48

Färre konkursansökningar under 2017

Antalet inkomna mål till domstolarna ökade tydligt under 2017. Trycket på konkursenheterna minskade dock under året..

Realtid - Igår: 11:01

Volvo tar in ABB:s finanschef i styrelsen och byter revisor

ABB:s tidigare finanschef Eric Elzvik föreslås som ny ledamot i Volvos styrelse. Deloitte föreslås samtidigt bli lastbilstillverkarens nya revisor..

Realtid - Igår: 09:08

Swedbank nappade på Sivers riktade emission

Swedbank Robur och Nordic Cross har tecknat sammanlagt 4,4 miljoner aktier i Sivers IMA Holding för totalt 26,4 miljoner kronor i samband med en nyemission i bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.