Realtid > Ekonomi

Saturday, 18 August, 12:59

Liknande nyheter

Taggar: Inget, förslagom , bankskatt, före, valet
DI - 12 feb 18 kl. 17:10

Inget förslag om bankskatt före valet

Det blir inget förslag om bankskatt före valet. Finansdepartementet arbetar fortfarande med att få fram ett nytt förslag på bankskatt. Det uppger finansdepartementet till Svenska Dagbladet..

Barometern - 01 jun 17 kl. 11:11

Fosnes (M): ”Inget förslag utan en färdig avsiktsförklaring”

Avsiktsförklaringen att kommunen övertar arenan från Kalmar FF är inget förslag utan ett faktum. .

Trelleborgs Allehanda - 04 okt 14 kl. 07:00

Trelleborg: Ännu inget förslag på styre

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Torbjörn Karlsson (S) hoppades ha ett klart förslag på hur Trelleborgs kommun ska styras i slutet av den här veckan. En ambition som misslyckades.
– Vi diskuterar fortfarande med alla partier utom SD.

SVT - 19 aug 16 kl. 14:16

Löfven: Inget förslag om tiggeriförbud

Statsministern: Det finns inget sådant förslag..

HBL - 12 feb 13 kl. 11:18

Häkämies: Arbetsmarknadsorganisationerna har inget förslag

Finlands näringsliv EK:s vd Jyri Häkämies säger att arbetsmarknadsorganisationerna inte har något gemensamt förslag till hur yrkeskarriärerna kan förlängas.Statsminister Jyrki Katainen (Saml) bad i december arbetsmarknadsorganisationerna om ett sådant förslag. Jyrki Häkämies säger att arbetsgivar- och arbetstagarsidans åsikter fortfarande ligger långt ifrån varandra.

YLE - 06 nov 15 kl. 13:00

Sipilä: Det finns inget kompromissförslag

Samlingspartiets riksdagsledamot Susanna Koski uppgav tidigare i dag för Svenska Yle att Sipilä skulle ha lagt fram ett kompromissförslag på 15 vårdområden. Det här dementerade Sipilä själv för en stund sedan. När statsminister Juha Sipilä gick in i plenisalen sa han att det varken finns något kompromissförslag eller någon bakre tidsgärns.

SvD - 19 aug 16 kl. 14:20

Löfven: Finns inget förslag om tiggeriförbud

Statsminister Stefan Löfven säger att det inte finns nåt förslag från Socialdemokraterna om att stoppa tiggeri. Men han menar att det måste stoppas. – Vi måste fundera på hur vi blir av med det här, men några sådana förslag finns inte..

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 12 kl. 15:12

Inget förslag på ny styrelse från sällskapet

Överklagande, begäran om överprövning och förslag på ny styrelse. Norrvikens trädgårdssällskap säger att de gör allt för att rädda trädgårdarna..

Affärsvärlden - 20 feb 13 kl. 15:57

Rottneros: Valberedningen har ännu inget styrelseförslag

Massatillverkaren Rottneros kallar till årsstämma den 22 mars, men utan att valberedningen har ett förslag till styrelse..

VBL - 06 maj 13 kl. 10:41

Inget förslag om var rektorn ska sitta

Fusionsförslaget om Novia-Arcada innehåller åtminstone två alternativ till en omfördelning av aktieposterna mellan delägarna. Men frågan om rektorstjänstens placering fanns inte med det förslag som Roger Broo och Arne Wessberg presenterade för Söfukstyrelsen på måndagsmorgonen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 timmar sedan

Concent ger upp Barents Center

Concent har inte lyckats nå en överenskommelse med obligationsinnehavarna. Den ursprungliga planen för Barents Center i Haparanda kommer inte att förverkligas, meddelar bolaget..

Realtid - 21 timmar sedan

Fem nominerade till titeln Årets framtidsbyrå

Rekordmånga byråer klarade i år kriterierna för att kunna nominera sig till FAR:s pris Årets framtidsbyrå. Branschen har vaknat, säger prisets initiativtagare Bengt Skough..

Realtid - 21 timmar sedan

Ratos förbättrar resultatet

Investmentbolaget Ratos förbättrar resultatet mer än förväntat under årets andra kvartal. Men vd:n Jonas Wiström slår sig inte till ro. “Ett flertal av portföljbolagen uppvisade dock en alltför svag utveckling i kvartalet och utmaningarna i bolagsportföljen är således alltjämt stora”, kommenterar han rapporten..

Realtid - 21 timmar sedan

Svenska Bostadsfonden plockar vd från JLL

Daniel Gorosch, vd på JLL lämnar bolaget för att istället axla vd-rollen på Svenska Bostadsfonden..

Realtid - 23 timmar sedan

EQT investerar i China Shine

EQT:s investeringsfond Mid Market Asia III har köpt 40 procent av China Shine. Det är ett snabbväxande servicebolag inom facility management med fokus på den kinesiska marknaden..

Realtid - Igår: 11:21

Svagt resultat från Consensus

Kapitalförvaltaren Consensus halvårsresultat hamnade drygt 65 procent lägre jämfört med samma period föregående år, detta trots ökade rörelseintäkter. .

Realtid - Igår: 11:46

”Alla beslut som jag fattar kan alltid omprövas”

EBM-åklagare Thomas Hertz, som tog beslutet att lägga ned delar av misstankarna mot Allra-vd:n Alexander Ernstberger, uppger att bedömningen gjordes efter vilken bevisning som är tillgänglig. "Det vill säga vilka personer som går att höra". Mattias Bengtsson som är på flykt från EBM kan dessutom ha släppts av Dubais myndigheter..

Realtid - Igår: 10:43

Tommy Waidelich tar över utredningen

EU- och handelsminister Ann Linde har i dag utsett Tommy Waidelich till ny utredare om hur vi kan öka utländska investeringar i Sverige..

Realtid - Igår: 09:14

Bolagsverkets nya metod att komma åt ekobrott

Avskaffandet av revisionsplikten har ökat ekobrotten, enligt EBM. Bolagsverket som fått svårare att identifiera målvakter har dock kommit på en ny metod att komma åt dem..

Realtid - Igår: 08:24

Alma Property köper industrifastighet i Ljungby

Fastighetsbolaget Alma Property Partner köper en industrifastighet om drygt 23 000 kvm i Ljungby nära E4:an..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.