Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 20 August, 11:16

Liknande nyheter

Taggar: Här öppnar Lidlsin nya , butiki , Helsingborg
Expressen - 23 maj 13 kl. 20:04

Två anhållna för rån mot en Lidl-butik

Två män anhölls på torsdagseftermiddagen misstänkta för rånet mot en Lidl-butik i Borås på onsdagskvällen, skriver bt.se..

Expressen - 28 jul 16 kl. 15:49

Person med grismask rånade Lidl-butik

Ett rån inträffade på en Lidl-butik i Åkersberga. Rånaren var maskerad i grismask, skriver Lokaltidningen Mitt i..

Nyan - 26 mar 18 kl. 11:00

Ingen Lidl-butik på väg till Åland

Lidl Finland har för tillfället inga planer på att öppna butik på Åland. Det svaret ger kommunikationsassistent Katja Kuikka på Lidl Finland efter att Nya Åland från flera håll nåtts av rykten om att kedjan planerar att etablera sig i landskapet. – Vi öppnar över tio butiker om året och i år öppnar vi butiker till exempel i Tammerfors, Helsingfors, Esbo, Vanda och Åbo, skriver Kuikka i ett e-brev till redaktionen.

UNT - 07 apr 11 kl. 18:14

Misstänkt rån i Lidl-butik

Ett misstänkt rån inträffade strax före klockan sex på torsdagskvällen. Det är Lidl-butiken i Håbo på Stockholmsvägen som ska vara drabbad..

UNT - 14 dec 11 kl. 20:59

Lidl-butik utsatt för rån

Strax efter klockan 18 på onsdagskvällen blev Lidl-butiken i Gottsunda utsatt för ett rån. En ensam gärningsman ska ha hotat en kassörska med kniv..

Expressen - 12 maj 13 kl. 20:26

Väpnat rån mot Lidl-butik i Södertälje

Ytterligare ett rån har inträffat i Södertälje. På söndagskvällen slog två beväpnade rånare till mot Lidl på Bergaholmsvägen..

GöteborgsPosten - 24 jan 14 kl. 19:53

Rån mot Lidl-butik i Frölunda

En man rånar Lidl-butiken i Västra Frölunda..

GöteborgsPosten - 24 jan 14 kl. 16:41

Lidl-butik i Olskroken rånad

En man i 45-årsåldern rånade på fredagseftermiddagen Lidls butik i Olskroken. Han fick med sig en okänd summa pengar och försvann..

YLE - 10 nov 15 kl. 10:23

Lidl uppmanas bli öppnare och ta mer ansvar

Finnwatch har tillsammans med Föreningen för etisk handel Eetti inlett en kampanj där handelskedjan Lidl uppmanas till större transparens och ökat ansvar. Organisationernas mål är att samla in bilder från alla 147 Lidl-butiker i Finland och skicka dem till huvudkontoret i Tyskland tillsammans med en vädjan. - Lidl är den enda riksomfattande dagligvarukedja i Finland som inte ger ut uppgifter om sin underleverantörskedja.

YA - 16 jun 16 kl. 15:05

19-åring anhållen för Lidl-mord

En 19-årig man har anhållits misstänkt för inblandning i mordet på en 89-årig man i december förra året, rapporterar Eskilstuna-Kuriren. 89-åringen hittades svårt misshandlad i sin bil, parkerad utanför en Lidl-butik. Han avled senare av skadorna.

Trelleborgs Allehanda - 16 jun 16 kl. 15:05

19-åring anhållen för Lidl-mord

En 19-årig man har anhållits misstänkt för inblandning i mordet på en 89-årig man i december förra året, rapporterar Eskilstuna-Kuriren. 89-åringen hittades svårt misshandlad i sin bil, parkerad utanför en Lidl-butik. Han avled senare av skadorna.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Utredningar tillsätts efter extremväder

Regeringen tillsätter flera utredningar för att utvärdera de operativa insatserna vid sommarens skogsbränder. – Vi räknar med att klimatförändringar förändrar förutsättningar när det gäller väder. Det måste Sveriges beredskap beräkna för, säger närings-.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Biotoppen: Megahaj rår inte på Abba

"The meg", actionrullen där kampen mellan en förhistorisk jättehaj och Jason Statham står i centrum, går rakt in som tvåa på den svenska biotoppen. Men megalodonen rår inte på "Mamma mia – here we go again" som fortsatt är etta på listan. 1.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lindgren till Spanien

Specialistbehandling i Girona i Spanien. Det ska förhoppningsvis göra att speedwaystjärnan Fredrik Lindgren kan köra VM-deltävlingen i Gorzow i Polen kommande helg trots handledsskadan. – Det är fysioteamet som behandlade hans ryggskada i höstas.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kedjehus på 139 kvadratmeter sålt i Helsingborg – priset: 4 395 000 kronor

Försäljningen av fastigheten på adressen Duvhöksgatan 36 är klar..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Ett med naturen

Ann-Sofi Ljung Svensson läser ekokritikern Timothy Morton.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Börslyft efter handelsoptimism

Efter en trevande start lyfter Stockholmsbörsen liksom övriga ledande Europabörser i förmiddagshandeln. En viss optimism råder inför handelssamtalen mellan USA och Kina i veckan. Omkring klockan 10.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Överklaganden om böneutrop avvisas

Många har överklagat beslutet att tillåta böneutrop i moskén i Växjö. Men hittills har 59 av de 64 överklaganden som kommit in avvisats av förvaltningsrätten i Malmö, rapporterar P4 Kronoberg. Domstolen har gjort bedömningen att de inte påverkas av böne.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dom nästa vecka mot fängslade journalister

De två Reutersjournalister som sitter fängslade i Myanmar (Burma) kommer att få sin dom måndagen den 27 augusti, enligt domaren i fallet. Reportrarna Wa Lone och Kyaw Soe Oo anklagas för att ha brutit mot en lag om hantering av hemligstämplade dokument.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jill Johnson och Anders Berglund på julturné

Jill Johnson och Anders Berglund släppte i slutet av förra året samarbetet "Christmas island" – nu tar de med sig albumet på julturné till vintern, enligt ett pressmeddelande. Turnén har fått namnet "Welcome to christmas island" och startar i mitten av.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fredsaktivisten Uri Avnery död

Den israeliske journalisten och fredsaktivisten Uri Avnery har avlidit, 94 år gammal, uppger en talesperson för Ichilov-sjukhuset i Tel Aviv. Avnery, som fick Right Livelihood-priset 2001, grundade organisationen Gush Shalom, som arbetade för fred mella.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.