DI > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 19:44

DI - 13 feb 18 kl. 11:01

A3 ger kunder möjligheten att uppleva mer tillsammans genom bredband och mobiltelefoni.IT- och telekombolaget A3 lanserar ett samarbete med SAS EuroBonus som möjliggör för A3’s nya och befintliga kunder att få EuroBonus Extrapoäng genom att teckna abonnemang på bredband eller mobiltelefoni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
A3, SAS EuroBonus, EuroBonus Extrapoäng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: A3 ger kunder, möjlighetenatt , uppleva, mer, tillsammansgenom , bredband och mobiltelefoni
DrivaEget - 20 jan 15 kl. 16:52

Vinn kunder och sälj mer – med vår nya PR-skola

 Försäljning  Vinn kunder och öka omsättningen med hjälp av PR – det mest kostnadseffektiva och verkningsfulla sättet att marknadsföra småföretag. I vår nya PR-skola med experten Anna Fagerström lär vi dig lyckas. Anna Fagerström är PR-rådgivare och tidigare journalist på TV4 och Expressen.

Kristianstadsbladet - 20 dec 12 kl. 10:00

Kunder villiga att betala mer för mjölk

Foto: Anette Sjöstrand
En stor majoritet av närmare 600 kunder vill stötta de svenska bönderna med extra kronpåslag på mjölken. ?Nu har vi fått svart på vitt det vi trodde från början.

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 15:09

Rynairs kunder får betala mer


En ny avgift har införts på spaniens flygplatser som innebär att vissa flygbolag kommer ta ut en extra avgift på redan bokade biljetter. Ryanair kan vara en av dem. Har du köpt en biljett med Ryanair innan den 2 juli?

DN - 15 dec 13 kl. 21:37

Oartiga kunder får betala mer för kaffet

Säg ”tack” och du får rabatt på kaffe. En fransk caféägare slår ett slag för gammaldags artighet och straffar oförskämda kunder med högre priser, skriver The Local..

DrivaEget - 26 dec 15 kl. 09:57

7 tips: Kartlägga dina kunder – och tjäna mer

 Guide / Nätaffärer  Big data handlar om att samla in information om dina kunder, för att anpassa ditt erbjudande till dem. Så här gör du på sju sätt med expertens råd. Läs vidare, kommentera eller dela.

Expressen - 04 dec 15 kl. 09:00

Flera kunder har ännu problem med Comviq

Under torsdagseftermiddagen drabbades Comviqs nät av störningar. Företaget jobbade hårt med att åtgärda problemet – och på fredagsmorgonen ska det vara löst. Men en del kunder kan fortfarande uppleva problem.

Dalarnas tidningar - 14 aug 16 kl. 14:55

Fortfarande driftstörningar i Tv-nätet hos ett fåtal kunder

Det har tidigare i veckan varit problem med driftstörningar i fibernätet runt om i Dalarna på grund av ett fel i Borlänge hos leverantören Zitius. Problemet ska var åtgärdat, men ett fåtal kunder kan fortfarande uppleva störningar..

DalaDemokraten - 14 aug 16 kl. 14:55

Fortfarande driftstörningar i Tv-nätet hos ett fåtal kunder

Det har tidigare i veckan varit problem med driftstörningar i fibernätet runt om i Dalarna på grund av ett fel i Borlänge hos leverantören Zitius. Problemet ska var åtgärdat, men ett fåtal kunder kan fortfarande uppleva störningar..

Aftonbladet - 27 okt 11 kl. 14:39

Här får kunder betala 260 procent mer för el

Studien avslöjar - stor skillnad i elpriser i landet?Kunderna kan drabbas av kraftiga och återkommande prishöjningar?..

GöteborgsPosten - 16 dec 13 kl. 11:02

Oartiga kunder får betala mer för kaffet

Ett enkelt tack, och goddag kan jag få en kopp kaffe ger en rejäl rabatt på kaféet Petite Syrah i södra Frankrike. Om inte blir det dyrt..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Toppmöte i fokus när Trump och Moon träffas

Sydkoreas ledare Moon Jae-In anlände till Washington på tisdagen för att träffa USA:s president Donald Trump. På dagordningen står fredssamtalen med Nordkorea och det planerade toppmötet mellan Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un..

DI - 15 minuter sedan

Mats Lundstedt: Chans till revansch i H&M

H&M-aktien har klättrat rejält den senast månaden när bolagets huvudägare Stefan Persson köpt massivt. Många räknar nu med att aktien faller tillbaka när han handlat klart, men det finns faktorer som talar för att aktiekursen den här gången kan stå pall. .

DI - 15 minuter sedan

Tobias Wikström: Ingen ska säga att företagare har låg skatt

LEDARE. Sverige har högst skatt för företagare bland 16 jämförbara konkurrentländer. Dagens industri rapporterade på tisdagen om en jämförelse som Svenskt Näringsliv låtit göra.

DI - 15 minuter sedan

Moderaterna: Fem förslag för ökad tillväxt

DEBATT. Sverige är i stark högkonjunktur. Men det finns skäl till oro.

DI - 15 minuter sedan

Handelsbanken bör räta ut frågetecknen

Ledare. Di har de senaste veckorna (med start 24/4) skrivit om hur Handelsbanken dragit på sig tillsynsmyndigheternas uppmärksamhet i både Sverige och Storbritannien. Saken är extra anmärkningsvärd eftersom det rör sig om en av Europas historiskt mest lönsamma och välskötta banker..

DI - 15 minuter sedan

Trump avvaktande till handelssamtalen med Kina

USA:s president Donald Trump sade på tisdagen att han inte var nöjd med de senaste handelssamtalen med Kina, men håller dörren öppen för ytterligare förhandlingar. Han uppgav att samtalen "var en början"..

DI - 30 minuter sedan

Ny vitrysk ambassadör i Sverige efter sex år

Vitryssland har utsett sin första ambassadör till Sverige på nästan sex år efter att den senaste kallades hem i ett diplomatiskt bråk mellan länderna..

DI - 1 timme sedan

Följ partiledarduellen mellan Lööf och Åkesson

Klockan 19.00 drabbar SD:s Jimmie Åkesosn och C:s Annie Lööf samman i en duell i Di TV och Expressen TV. Du kan följa duellen här.

DI - 1 timme sedan

USA-börser: US Steel upp i oregelbunden handel

USA-börserna var upp något efter ett par timmars handel under tisdagen. Riskerna för ett handelskrig mellan USA och Kina har dämpats, vilket ökade riskaptiten hos investerarna..

DI - 1 timme sedan

Finansprofilens fonder rusar i tillväxtlandet

Finansprofilen Anders Böös gräver guld i Vietnam med sitt fondbolag Tundra. Hittills i år har det förvaltade kapitalet mer än fördubblats, och Vietnamfonden är det stora dragplåstret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.