DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 14:29

Liknande nyheter

Taggar: Saabfår , beställningfrån , FMV
Opinionen.se - 22 mar 13 kl. 15:57

Saab får Gripen-beställning

Försvarsindustrikoncernen Saab har fått en andra utvecklingsbeställning på Gripen E, kallad Super-Jas, från Försvarets materielverk (FMV). Beställningen är värd 10,7 miljarder kronor, och ligger inom ramen för det avtal som Saab och FMV tecknade i mitten av februari. Avtalet omfattar utveckling och modifiering av Gripen E för Sverige mellan åren 2013 och 2026, samt en eventuell beställning av stridsflygplanet från Schweiz, skriver Saab i ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 03 jul 13 kl. 13:13

Saab får FMV-beställning

Försvarskoncernen Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) för reservmateriel till Gripen för åren 2014-2016..

Affärsvärlden - 11 dec 14 kl. 09:06

Saab får beställning från FMV värd 576 Mkr

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) på ett förlängt lease-avtal för Gripen mellan Tjeckien och Sverige..

E24 - 22 dec 15 kl. 14:15

Gripenorder till Saab från FMV

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) gällande utvecklingsarbete samt seriebeställning av motmedelsfällare till Gripen. Beställningens totala värde uppgår till 223 miljoner kronor, framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 06 nov 15 kl. 08:26

Saab får FMV-order på 154 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk, FMV, på support och underhåll av Gripen till Försvarsmakten för år 2016. Beställningen totala värde uppgår till cirka 154 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

DI - 28 mar 17 kl. 10:24

SAAB får FMV-order värd 375 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) för upprätthållande av grundläggande utvecklings- och driftstödsresurser till Gripen för verksamhet under 2017. Beställningens totala värde uppgår till 375 miljoner kronor..

DI - 06 nov 15 kl. 08:27

Saab får beställning av försvaret

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk, FMV, på support och underhåll av Gripen till Försvarsmakten för år 2016. Beställningen totala värde uppgår till cirka 154 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

Corren - 02 jun 16 kl. 12:28

Saab får beställning på ubåtsjaktmål

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk (FMV) på kvalificerade ubåtsjaktmål och undervattensfarkosten AUV62 i ubåtsjaktövnings-version..

Corren - 22 mar 13 kl. 15:48

Beställning värd 10,7 miljarder

På fredagen fick Saab en beställning från Försvarets materielverk, FMV, som är värd hela 10,7 miljarder kronor..

Corren - 06 nov 15 kl. 10:45

Får beställning på 154 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk, FMV, på underhåll av Gripenplan..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Svenskarna tar räntehöjningar med en klackspark – "det är oroande"

Merparten av svenska bolåntagare tar stigande räntor med en klackspark. Bara var fjärde känner av en viss oro. Samtidigt är det många som inte klarar av ett par tusenlappar i ökade lånekostnader..

DI - 15 minuter sedan

Budget utan ändringar av miljöpolitiken

Övergångsregeringen presenterar i dag Sveriges första övergångsbudget. .

DI - 15 minuter sedan

Staffan Salén köper nya Green Landscaping-aktier

Staffan Salén, storägare och styrelseledamot i Green Landscaping, har via bolaget Westindia den 13 november köpt ytterligare 100.000 aktier i bolaget. .

DI - 30 minuter sedan

Miljardaffär i sågverkssektorn – kanadensare köper stor del av Vida

Kanadensiska Canfor Corporation förvärvar 70 procent av det privata svenska sågverksföretaget Vida, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Varuhusjätten JC Penney rasar i förhandeln efter sänkt prognos

Amerikanska detaljhandelskedjan JC Penney redovisar en omsättning och jämförbar försäljning som var klart lägre än väntat under tredje kvartalet. Dessutom drar bolaget tillbaka sin guidning för året vilket får aktien att rasa med över 11 procent i förhandeln..

DI - 45 minuter sedan

Banker tynger Stockholmsbörsen efter nytt hotande brexitkaos

Stockholmsbörsen visade en mindre nedgång i spåren av det brittiska EU-utträdet, som skapade osäkerhet på marknaderna. Som motvikt kom starka amerikanska rapporter efter börsens stängning på torsdagen, däribland från teknikjätten Cisco, vilket fått amerikanska terminerna att stiga. .

DI - 45 minuter sedan

Björklund: Ge uppdraget till Lööf

Liberalernas partiledare Jan Björklund anser att Annie Lööf nu borde få i uppdrag att sondera förutsättningarna för en ny regering..

DI - 1 timme sedan

Regeringens budget går mot nederlag i riksdagen

Den budget som regeringen la fram på torsdagen löper en överhängande risk att röstas ned i riksdagen eftersom M och KD nu öppnar för en gemensam budget, som även SD är redo att stödja. "Det väldigt sannolikt att vi kan stödja en sådan budget", säger Jimmie Åkesson. .

DI - 1 timme sedan

Högre vinst än väntat för Walmart

Den amerikanska varuhuskedjan Walmart redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:08 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

Atlas Copco ser fortsatt stark affärsutveckling i flera branscher

Verkstadskoncernen Atlas Copco ser alltjämt stark affärsutveckling inom flera branscher och områden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.