DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 10:11

Liknande nyheter

Taggar: Saabfår , beställningfrån , FMV
Opinionen.se - 22 mar 13 kl. 15:57

Saab får Gripen-beställning

Försvarsindustrikoncernen Saab har fått en andra utvecklingsbeställning på Gripen E, kallad Super-Jas, från Försvarets materielverk (FMV). Beställningen är värd 10,7 miljarder kronor, och ligger inom ramen för det avtal som Saab och FMV tecknade i mitten av februari. Avtalet omfattar utveckling och modifiering av Gripen E för Sverige mellan åren 2013 och 2026, samt en eventuell beställning av stridsflygplanet från Schweiz, skriver Saab i ett pressmeddelande.

Dagens PS - 21 dec 18 kl. 11:34

Saab får ytterligare en FMV-beställning

Försvarsbolaget Saab har fått en beställning från FMV avseende nytt materiel till Gripen E. Det rör sig om en tilläggsbeställning till det ursprungliga avtalet från 2013 och ordervärdet är cirka 430 miljoner kronor. I det ursprungliga avtalet var det tänkt att visst materiel skulle återanvändas från den existerande Gripen C/D-flottan som Försvarsmakten äger.

Affärsvärlden - 03 jul 13 kl. 13:13

Saab får FMV-beställning

Försvarskoncernen Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) för reservmateriel till Gripen för åren 2014-2016..

Affärsvärlden - 11 dec 14 kl. 09:06

Saab får beställning från FMV värd 576 Mkr

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) på ett förlängt lease-avtal för Gripen mellan Tjeckien och Sverige..

E24 - 22 dec 15 kl. 14:15

Gripenorder till Saab från FMV

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) gällande utvecklingsarbete samt seriebeställning av motmedelsfällare till Gripen. Beställningens totala värde uppgår till 223 miljoner kronor, framgår av ett pressmeddelande..

DI - 05 dec 18 kl. 13:06

Saab får beställning från FMV på radarsystem

Försvarsbolaget Saab har fått en beställning från FMV, Försvarets Materielverk, för att utveckla och vidmakthålla Försvarsmaktens artilleri- och vapenlokaliseringsförmåga..

SvD - 06 nov 15 kl. 08:26

Saab får FMV-order på 154 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk, FMV, på support och underhåll av Gripen till Försvarsmakten för år 2016. Beställningen totala värde uppgår till cirka 154 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

DI - 28 mar 17 kl. 10:24

SAAB får FMV-order värd 375 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) för upprätthållande av grundläggande utvecklings- och driftstödsresurser till Gripen för verksamhet under 2017. Beställningens totala värde uppgår till 375 miljoner kronor..

DI - 06 nov 15 kl. 08:27

Saab får beställning av försvaret

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk, FMV, på support och underhåll av Gripen till Försvarsmakten för år 2016. Beställningen totala värde uppgår till cirka 154 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

Corren - 02 jun 16 kl. 12:28

Saab får beställning på ubåtsjaktmål

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk (FMV) på kvalificerade ubåtsjaktmål och undervattensfarkosten AUV62 i ubåtsjaktövnings-version..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Sveriges Hamnar varslar om lockout

Hamnarbetarförbundet söker konflikt och inte en lösning, och Sveriges Hamnar tvingas därför försvara sig. .

DI - 5 minuter sedan

Investor garanterar emission i Affibody Medical

Bioteknikbolaget Affibody Medical tar in cirka 150 miljoner kronor genom en emission som är fullt garanterad av Investor-enheten Patricia Industries..

DI - 15 minuter sedan

Nordstjernan går in i Momentum Group

Investeringsboalget Nordstjernan har köpt aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och 15 procent av rösterna i Momentum Group. Säljare är Tisenholt-gruppen. .

DI - 30 minuter sedan

Mejerijätte köper ostbolag för 12 miljarder

Det kanadensiska mejerikonglomeratet Saputo förvärvar den brittiska ost- och smörproducenten Dairy Crest. Köpeskillingen uppgår till 975 miljoner pund eller nästan 12 miljarder kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Råvaror: Små rörelser för oljepriserna

Oljepriserna rörde sig runt nollstrecket på fredagsförmiddagen. Förhoppningar om mer framsteg i handelsamtalen mellan USA och Kina påverkar oljepriserna positivt samtidigt som Opecs produktionsneddragningar vägs mot växande amerikansk oljeproduktion..

DI - 30 minuter sedan

Parans ökar förlusten – nedskrivningar tynger

Parans rörelseresultat 2018 uppgick till -24,6 miljoner kronor (-16,5)..

DI - 45 minuter sedan

Ortoma förbättrar resultatet

Ortomas resultat efter finansiella poster uppgick till -1,2 miljoner kronor under det fjärde kvartalet (-1,6). Per aktie blev det -0:08 kronor (-0:10)..

DI - 45 minuter sedan

Storbanken spår kronras till finanskrisnivå

Brittiska HSBC skriver ned tillväxtprognosen för Sverige efter en svag inledning på året. Banken spår också att Riksbanken tvingas ta till mjukare tonare när inflationen viker ned – och att den svenska kronan ska försvagas till finanskrisnivåer..

DI - 45 minuter sedan

Handelsministern: Amerikanska biltullar hotar 4.000 svenska jobb

Sveriges handelsminister Ann Linde befarar att amerikanska biltullar kan betyda att upp till 4.000 svenska förlorar sina jobb inom fordonssektorn..

DI - 45 minuter sedan

Fortsatt förlust för Kancera i fjärde kvartalet

Kanceras rörelseresultat under helåret 2018 uppgick till -45,9 miljoner kronor (-56,1 Mkr) varav fjärde kvartalet utgjorde -12,4 miljoner (-11,9). .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.