DI > Ekonomi

Wednesday, 21 February, 02:05

DI - 13 feb 18 kl. 11:05

Saab får beställning från FMVFörsvarsjätten Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk (FMV) på multi-taktiska datalänkar till svenska Marinen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
FMV, Saab, Försvarets Materielverk, Marinen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabfår , beställningfrån , FMV
Opinionen.se - 22 mar 13 kl. 15:57

Saab får Gripen-beställning

Försvarsindustrikoncernen Saab har fått en andra utvecklingsbeställning på Gripen E, kallad Super-Jas, från Försvarets materielverk (FMV). Beställningen är värd 10,7 miljarder kronor, och ligger inom ramen för det avtal som Saab och FMV tecknade i mitten av februari. Avtalet omfattar utveckling och modifiering av Gripen E för Sverige mellan åren 2013 och 2026, samt en eventuell beställning av stridsflygplanet från Schweiz, skriver Saab i ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 03 jul 13 kl. 13:13

Saab får FMV-beställning

Försvarskoncernen Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) för reservmateriel till Gripen för åren 2014-2016..

Affärsvärlden - 11 dec 14 kl. 09:06

Saab får beställning från FMV värd 576 Mkr

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) på ett förlängt lease-avtal för Gripen mellan Tjeckien och Sverige..

E24 - 22 dec 15 kl. 14:15

Gripenorder till Saab från FMV

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) gällande utvecklingsarbete samt seriebeställning av motmedelsfällare till Gripen. Beställningens totala värde uppgår till 223 miljoner kronor, framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 06 nov 15 kl. 08:26

Saab får FMV-order på 154 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk, FMV, på support och underhåll av Gripen till Försvarsmakten för år 2016. Beställningen totala värde uppgår till cirka 154 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

DI - 28 mar 17 kl. 10:24

SAAB får FMV-order värd 375 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk (FMV) för upprätthållande av grundläggande utvecklings- och driftstödsresurser till Gripen för verksamhet under 2017. Beställningens totala värde uppgår till 375 miljoner kronor..

DI - 06 nov 15 kl. 08:27

Saab får beställning av försvaret

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk, FMV, på support och underhåll av Gripen till Försvarsmakten för år 2016. Beställningen totala värde uppgår till cirka 154 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

Corren - 02 jun 16 kl. 12:28

Saab får beställning på ubåtsjaktmål

Saab har fått en beställning från Försvarets Materielverk (FMV) på kvalificerade ubåtsjaktmål och undervattensfarkosten AUV62 i ubåtsjaktövnings-version..

Corren - 22 mar 13 kl. 15:48

Beställning värd 10,7 miljarder

På fredagen fick Saab en beställning från Försvarets materielverk, FMV, som är värd hela 10,7 miljarder kronor..

Corren - 06 nov 15 kl. 10:45

Får beställning på 154 miljoner

Saab har fått en beställning från Försvarets materielverk, FMV, på underhåll av Gripenplan..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Spiltan lägger Pardoxpengar på Boulebar

Investmentbolaget Spiltan, storägare i dataspelsutvecklaren Paradox Interactive, går in i en mer jordnära bransch. Med en investering på 20 miljoner kronor greppas 25 procent av snabbväxande kedjan Boulebar..

DI - 3 timmar sedan

New York-börser: Wal-Mart sänke humöret

USA-börserna backade när handelsveckan inleddes på Wall Street efter långhelgen. Wal-Marts kvartalsvinst var sämre än väntat och tillväxten i näthandeln saktade in kraftigt under julhandeln jämfört med året innan..

DI - 4 timmar sedan

Här är svenskarnas drömbostad

Drömmen om ett eget hus är starkast när svenskarna får välja bostad. Men bostadsrätten är på stark frammarsch. Var fjärde hushåll föredrar en ägd lägenhet..

DI - 4 timmar sedan

Sparkade Ericssonchefen får nytt jobb

Den tidigare Ericsson-vd:n Jan Frykhammar blir ny styrelseledamot i it-bolaget Telavox..

DI - 4 timmar sedan

Råvaror: Begränsade rörelser

Priserna på råolja och basmetaller uppvisade under tisdagen begränsade förändringar. Prisskillnaden mellan den amerikanska WTI-oljan och den dyrare Nordsjöoljan Brent minskade något när båda kontrakten närmade sig varandra..

DI - 5 timmar sedan

Analys till salu lockar fler bolag

Det sker stora förändringar inom storbankernas analys av svenska börsbolag.  Nu kan Di avslöja att den topprankade banken SEB börjar med så kallad uppdragsanalys där bolagen själva finansierar analysen..

DI - 5 timmar sedan

Ulf Petersson: Börsen borde ge bolagen mer hjälp

  Beskedet att SEB följer efter storbankerna Nordea och Danske Bank och börjar ta betalt av börsbolagen för aktieanalys är ett tydligt tecken på att analysen i sig inte har uppskattats av bankernas kunder, fondbolagen. I varje fall har inte uppskattningen varit tillräckligt stor för att fonderna ska vara beredda att själva betala notan nu när fondbolagen inte längre smidigt kan skicka över analyskostnaden till fondandelsägarna..

DI - 5 timmar sedan

Jan Wahlström köper i Elos Medtech

Jan Wahlström, som är vd för Elos Medtech, har köpt sammanlagt 3.800 aktier i bolaget vid två transaktioner under måndagen och tisdagen. Kurserna uppgick till cirka 68-69 kronor per aktie, innebärande en total köpeskilling om cirka 0,26 miljoner kronor.

DI - 5 timmar sedan

Göran Jonsson: Tronskifte på den svenska kroghimlen

KÖPENHAMN. Mitt under Dagens industris segerintervju med Björn Frantzén på scenen i det pampiga rådhuset i Köpenhamn bryter Mathias Dahlgren in, räcker honom handen och säger: "Grattis!".

DI - 6 timmar sedan

HSBC-chefen lämnar efter vänd nedåttrend

HONGKONG. Efter sex år med vikande intäkter lyckades vd Stuart Gulliver – lagom till sin avgång – vända trenden för HSBC. Men det är inte slut på motgångarna för bankjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.