Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 21 February, 02:10

Dagens PS - 13 feb 18 kl. 10:57

Persbrandts bolag går lysandeNu har skådespelarstjärnan betalat av en skuld på knappt 13 miljoner. Skådespelaren Mikael Persbrandts bolag ökade enligt Di omsättningen med nära 150 procent senaste räkenskapsåret till dryga 11,5 miljoner kronor. Samtidigt stack rörelseresultat i väg – jämfört med räkenskapsåret innan – och ökade från 610.699 kronor till drygt 8 miljoner kronor, framgår det. Produktionsbolaget Cambo Productions har bland annat en verksamhet som består av att hyra ut skådespelare och att siffrorna ser så bra ut nu beror enligt Dagens Industri på att Mikael Persbrandt under perioden minskat sina tillgångar i form av fastigheter och mark; det handlar om en minskning av dessa tillgångar från 18,5 miljoner kronor till knappt 5,9 miljoner kronor, enligt Di, som uppger att Persbran
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Mikael Persbrandts, Di,  Cambo Productions, Dagens Industri, Mikael Persbrandt, Persbrandt, Dagens PS, Persbrandts, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Persbrandts, bolag, går, lysande
VA - 19 jan 11 kl. 17:40

Börsen hetaste bolag

19 januari Förstora Ray Mauritsson, vd Axis Utmärkelsen Börsens bästa bolag tilldelas Axis. Motivering lyder:
Inget annat av Stockholmsbörsens bolag har en bättre kombination av vinster, tillväxt, lönsamhet och kursutveckling under en längre, uthållig period. Axis är ett bolag som håller i alla väder och är en av de lätträknade, värdiga arvtagarna till våra många sekelgamla svenska storföretagssuccéer.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 09:00

Ljus framtid för allt mer effektivt bolag

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Hässleholm Teknik är bolaget som lyckats genomföra delvis häpnadsväckande effektiviseringar. Under 2011 genomfördes en effektivisering på 8 procent och effektiviseringen 2012 beräknas landa på 4?5 procent.

Sydsvenskan - 27 jul 12 kl. 06:30

Lysande Spacey ger girigheten ett ansikte

Reklamfilmaren Jeffrey ?JC? Chandors långfilmsdebut är en lätt förtäckt skildring av vad som pågick dygnet innan senaste finanskrisen bröt ut bakom kulisserna på investmentbolagen Lehman Brothers och Merrill Lynch, där Chandors far arbetat som börsmäklare i över fyrtio år.

SvD - 22 jun 14 kl. 11:58

Tufft år för nya bolag på smålistorna

Först glada börsceremonier, sedan branta börsfall. Nyintroduktionerna på Stockholmsbörsens mindre lista, First North, går i moll. 12 av 19 nya bolag ligger på minus trots ett lysande börsår.

PrivataAffärer - 14 feb 14 kl. 13:05

Lovande bolag på sikt

Komponenttillverkaren med lysande utsikter var en av många aktier som diskuterades i fredagens aktiechatt med Marcus Hernhag....

Affärsvärlden - 21 dec 16 kl. 09:08

SEB: En lysande stjärna på börsen

SEB har lagt till hygien- och skogskoncernen SCA till sin lista med svenska stjärnföretag - "Swedish stars" - som omfattar åtta bolag, uppger banken i ett morgonbrev..

Realtid - 10 aug 17 kl. 11:14

Lysande börsår gav utdelningar till Wallenbergarna

Familjen Wallenbergs bolag FAM redovisar rejäla utdelningar från innehaven, samtidigt delas en saftig summa ut till ägarna, Wallenbergstiftelserna..

Sydsvenskan - 07 maj 11 kl. 09:20

Halv miljard i skuld om köpet blir av

Foto: Lars Brundin
Om Malmö FF lyckas i ambitionen att köpa loss hela Swedbank stadion, kommer föreningen att stå med en låneskuld på en halv miljard kronor.
? Jo, så är det.

BT - 26 okt 14 kl. 20:29

En dödsdans som brinner

Recension: Dödsdansen TEATER Dödsdansen av August Strindberg Med: Mikael Persbrandt, Lena Endre och Thomas Hanzon Regi: Stefan Larsson Scen: Maximteatern, Stockholm ? [ungefär lika med] av ?Jonas Hassen Khemiri Med: Hamadi Khemiri, Christopher ?

BT - 27 dec 14 kl. 16:37

Fredrik Söderlunds bästa album

2014 regerade tjejerna i princip varje genre och satt ”den ledsna mannen” på plats. Några lysande exempel är den mörka soulen hos Banks, den stökiga genremixen hos EMA, Lykke Lis uppbrotts-album, norskan Rebekka Karijords filmiska vemod och St. Vincents alltid nyskapande version av popmusik.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 15 timmar sedan

Oväntat låg inflation – ränteprognos ligger kvar

Inflationen i januari var 0,2 procentenheter under både marknadens och Riksbankens prognos, men Swedbank finner ändå inte tillräckliga skäl att ändra sin bedömning om att den första räntehöjningen kommer i juli. På årsbasis var KPIF (KPI med fast ränta) upp med 1,7 procent, vilket kan jämföras med +1,9 procent i december. Från december var KPIF ned med 0,9 procent, mot väntade -0,7 procent.

Dagens PS - 14 timmar sedan

BMW 5-serien: ”Praktisk och rolig”

Körglädjen hyllas som oslagbar i test. BMW:n är en av finalisterna i Årets bil. Bytabil.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Sparproffset rasar mot rika skatteflyktingar

”Jag blir mer upprörd när jag hör det”, säger han till Di. I går meddelade Avanzas kände sparekonom Claes Hemberg att han lämnar nischbanken efter 20 år. Men om någon tror att det för den skull blir tyst från honom i affärspressen, så är det av allt att döma ett fel antagande.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Sony ska lansera AI-taxiapptjänst i Japan

Sony planerar att rulla ut en taxiapptjänst i Japan som drivs med hjälp av artificiell intelligens. Det skriver Techcrunch. Bolaget sade att satsningen sker ihop med fem lokala taxibolag och att AI-tekniken kommer att hantera utskick av taxibilar samt prognostiserad efterfrågan baserad på faktorer som väder, trafik och lokala händelser.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Postnord: Så mycket ökar svensk e-handel

Den svenska e-handeln ökade på årsbasis med 16 procent under 2017, enligt ett pressmeddelande från Postnord. Det betyder att e-handeln i Sverige omsätter 67 miljarder kronor och utgör 8,7 procent av den totala detaljhandeln. Prognosen inför 2017 löd 17 procent tillväxt enligt Postnord.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Spar-appen för små och stora drömmar

”Jag förstod att det fanns ett systemfel i bankvärlden”, säger Dreams grundare och vd Henrik Rosvall. I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Åhléns-leksaker kan kväva småbarn

Nu återkallar Åhléns leksakerna – en barnservis, maracas och en xylofon. Det här skriver Åhléns på sin hemsida, rapporterar Omni Ekonomi. ”Funktionalitet och säkerhet är av högsta prioritet”, deklarerar företaget, som nu funnit att smådelar kan lossna från leksakerna och utgöra en kvävningsrisk – därför återkallas leksakerna.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Analys: Börsens två skilda världar

En är ljus och en är mörk, enligt Di:s aktieexpert. ”Just nu finns det goda skäl för att blunda för den mörka”, anser han. Mikael Vilenius konstaterar att Stockholmsbörsen går fortsatt starkt, bortsett från ”skräckduon” H&M och Ericsson.

Dagens PS - 17 timmar sedan

SSAB:s kassako – höjer priset för sjätte gången

Stålbolaget SSAB gynnas av en starkare amerikansk grovplåtsmarknad och annonserade på fredagen den sjätte prishöjningen på grovplåt sedan oktober. Det skriver Dagens industri i tisdagens utgåva. SSAB höjde i slutet på förra veckan priset på grovplåt med 50 dollar per ton, vilket innebar att stålbolaget höjt priset vid sex tillfällen sedan oktober eller med 280 dollar per ton.

Dagens PS - 17 timmar sedan

I dag släpper Venezuela nationella kryptovalutan

Venezuela kommer under tisdagen att inleda en förtidsförsäljning av sin nationella kryptovaluta, petro, uppbackad av landets olika råvarureserver, däribland oljan. Det rapporterar CNBC. Den nya valutans regulator uppgav i fredags att försäljningen kommer att locka till sig intresse från Mellanöstern och Turkiet, men även USA och Europa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.