Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 15 November, 13:18

Dagens PS - 13 feb 18 kl. 10:57

Persbrandts bolag går lysande



Nu har skådespelarstjärnan betalat av en skuld på knappt 13 miljoner. Skådespelaren Mikael Persbrandts bolag ökade enligt Di omsättningen med nära 150 procent senaste räkenskapsåret till dryga 11,5 miljoner kronor. Samtidigt stack rörelseresultat i väg – jämfört med räkenskapsåret innan – och ökade från 610.699 kronor till drygt 8 miljoner kronor, framgår det. Produktionsbolaget Cambo Productions har bland annat en verksamhet som består av att hyra ut skådespelare och att siffrorna ser så bra ut nu beror enligt Dagens Industri på att Mikael Persbrandt under perioden minskat sina tillgångar i form av fastigheter och mark; det handlar om en minskning av dessa tillgångar från 18,5 miljoner kronor till knappt 5,9 miljoner kronor, enligt Di, som uppger att Persbran
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Mikael Persbrandts, Di,  Cambo Productions, Dagens Industri, Mikael Persbrandt, Persbrandt, Dagens PS, Persbrandts, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Persbrandts, bolag, går, lysande
VA - 19 jan 11 kl. 17:40

Börsen hetaste bolag

19 januari Förstora Ray Mauritsson, vd Axis Utmärkelsen Börsens bästa bolag tilldelas Axis. Motivering lyder:
Inget annat av Stockholmsbörsens bolag har en bättre kombination av vinster, tillväxt, lönsamhet och kursutveckling under en längre, uthållig period. Axis är ett bolag som håller i alla väder och är en av de lätträknade, värdiga arvtagarna till våra många sekelgamla svenska storföretagssuccéer.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 09:00

Ljus framtid för allt mer effektivt bolag

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Hässleholm Teknik är bolaget som lyckats genomföra delvis häpnadsväckande effektiviseringar. Under 2011 genomfördes en effektivisering på 8 procent och effektiviseringen 2012 beräknas landa på 4?5 procent.

Sydsvenskan - 27 jul 12 kl. 06:30

Lysande Spacey ger girigheten ett ansikte

Reklamfilmaren Jeffrey ?JC? Chandors långfilmsdebut är en lätt förtäckt skildring av vad som pågick dygnet innan senaste finanskrisen bröt ut bakom kulisserna på investmentbolagen Lehman Brothers och Merrill Lynch, där Chandors far arbetat som börsmäklare i över fyrtio år.

SvD - 22 jun 14 kl. 11:58

Tufft år för nya bolag på smålistorna

Först glada börsceremonier, sedan branta börsfall. Nyintroduktionerna på Stockholmsbörsens mindre lista, First North, går i moll. 12 av 19 nya bolag ligger på minus trots ett lysande börsår.

PrivataAffärer - 14 feb 14 kl. 13:05

Lovande bolag på sikt

Komponenttillverkaren med lysande utsikter var en av många aktier som diskuterades i fredagens aktiechatt med Marcus Hernhag....

Affärsvärlden - 21 dec 16 kl. 09:08

SEB: En lysande stjärna på börsen

SEB har lagt till hygien- och skogskoncernen SCA till sin lista med svenska stjärnföretag - "Swedish stars" - som omfattar åtta bolag, uppger banken i ett morgonbrev..

Realtid - 10 aug 17 kl. 11:14

Lysande börsår gav utdelningar till Wallenbergarna

Familjen Wallenbergs bolag FAM redovisar rejäla utdelningar från innehaven, samtidigt delas en saftig summa ut till ägarna, Wallenbergstiftelserna..

VA - 29 maj 18 kl. 15:41

Här är världens främsta unicorn-bolag med kvinnliga grundare

Den exklusiva unicorn-klubben domineras av män, men det finns en hel del lysande undantag. .

Länstidningen i Jämtland - 7 timmar sedan

Lysande resultat lyfter it-bolag i Östersund - Enhetschef: "Vi skulle kunna växa mer om vi hittar mer personal"

It- konsultbolaget CGI stärker ställningarna vid enheten i Östersund. Delar av bolagets....

Sydsvenskan - 07 maj 11 kl. 09:20

Halv miljard i skuld om köpet blir av

Foto: Lars Brundin
Om Malmö FF lyckas i ambitionen att köpa loss hela Swedbank stadion, kommer föreningen att stå med en låneskuld på en halv miljard kronor.
? Jo, så är det.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Ikea öppnar ny butik i Tokyo

Ikea planerar att öppna en mindre showroom-butik i centrala Tokyo under våren 2020. Satsningen avviker från tidigare strategi att öppna stora butiker utanför citykärnan och i stället vända sig mer mot yngre konsumenter och turister, rapporterar Nikkei Asian Review. Butiken kommer att vara 2.

Dagens PS - 1 timme sedan

Ledarkollen: Så vad händer nu?

Dagens ledarkoll handlar mest om det politiska spelet i Sverige. Men också om att bygga stängsel runt sitt bostadskvarter, vilket skett i Kviberg i Göteborg… PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Hur ger man ett parti inflytande?

Dagens PS - 2 timmar sedan

Placera köptipsar: Det ”andas kvalitet”

Investmentbolaget Latours portfölj är verkstadstung och aktien har länge handlats med en premie. För ett år sedan handlades Latour till en premie på 8 procent. Marknaden har länge varit van att betala mer för aktien än det bokförda värdet av motsvarande i portföljen, skriver Placera i en analys.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Brexit-minister avgår efter EU-avtal

Dominic Raab avgår som Storbritanniens Brexit-minister, meddelar han på Twitter. ”Jag kan inte med gott samvete stödja de villkor som föreslagits för vår överenskommelse med EU”, skriver Raab och bifogar ett brev med sin uppsägning. Beskedet kommer efter att premiärminister Theresa May i går presenterat ett utkast till ett Brexit-avtal..

Dagens PS - 2 timmar sedan

Analytikerduo hissar Stockholmsbörsen

Fortfarande är Stockholmsbörsen ett bättre investeringsalternativ än räntemarknaden, anser de. Privata Affärer återger marknadsanalysen från Enter Fonders experter: Anders Wilson, chef för ränteförvaltning och makroanalys på Enter och Jon Hyltner, aktieförvaltare och analytiker på Enter. Även om Stockholmsbörsen tappade historiskt i oktober, över 10 procent, är aktiemarknaden enligt deras resonemang hetare än olika alternativ på räntemarknaden.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Oraklet från Omaha storshoppar aktier

Warren Buffetts investeringskonglomerat Berkshire Hathaway har köpt aktier i JP Morgan Chase för fyra miljarder dollar, motsvarande 1,1 procent av kapitalet. Det framgår av inskickade dokument till amerikanska finansinspektionen. Ägandet avser perioden fram till slutet av september, vilket betyder att Buffett sedan dess kan ha fyllt på mer med aktier i JP Morgan eller mindre sannolikt sålt av en del.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Di-tips: Missa inte den här aktien

När börsen skakar och mörka moln rullar in över en tidigare klarblå makrohimmel blir teleoperatörerna alltmer intressanta placeringsalternativ. Efter sammanslagningen med Comhem är Tele2 en utdelningsaktie du inte vill missa. Det skriver Dagens Industris analytiker Richard Bråse i en analys i torsdagens utgåva av tidningen.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Svagt uppåt på Asiens börser

Asien-börserna visar en dragning uppåt på torsdagen. Marknaden följer utvecklingen i Brexit-förhandlingarna där den brittiska premiärministern Theresa May uppgett att hon har stöd för avtalet som har förhandlats fram med EU. IT-jätten Tencent steg drygt 4 procent efter rapporten i går.

Dagens PS - I förrgår: 10:40

Stjärnduo lämnar Swedbank Robur

Förvaltarna Carl Armfelt och Erik Sprinchorn lämnar under hösten Swedbank Robur för att starta upp en egen verksamhet utanför banken. Det påverkar fyra av bankernas fonder, bland annat populära Ny Teknik. ”Vi vill tacka Carl och Erik för det fina arbete de gjort för Swedbank Robur i allmänhet och fondandelsägarna i de fonder de förvaltat i synnerhet.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Pensionärer vinnare i avskalad budget

Magdalena Andersson (S) presenterar i dag på morgonen en tunn övergångsbudget. Då Sverige fortfarande inte har någon regering som styr landet efter valet läggs en så kallad övergångsbudet fram. Det är första gången det sker och budgeten innehåller inga radikala förslag, förutom att pensionärsskatten sänks.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.