Mobil > Teknik

Friday, 23 March, 14:03

Liknande nyheter

Taggar: Nya läckor, kommande, Sonymobiler
SmålandsPosten - 17 jan 15 kl. 09:10

Gamla ledningar och många läckor

De senaste åren har Älmhult drabbats av allt fler läckor och stopp i VA-nätet.
– Det gäller att lägga våra pengar på exakt rätt ställe, säger Fredrik Danielsson. Produktionschef Fredrik Danielsson, Älmhults kommun har full koll på läckor, stopp i rören och standarden på kommunens vatten- och avloppsnät.

YLE - 29 jul 17 kl. 11:10

Latvala leder efter 18 specialsträckor – finländarna parkerar på placeringarna 1, 2, 3 och 4

När 18 av 25 specialsträckor körts i Finlands VM-rally är det Finland, Finland, Finland och Finland i täten. Jari-Matti Latvala leder före Esapekka Lappi. Efter torsdagens och fredagens sammanlagt tretton specialsträckor ledde Esapekka Lappi knappt före landsmännen Jari-Matti Latvala och Teemu Suninen.

Kristianstadsbladet - 15 jul 14 kl. 13:53

67 jättesnäckor fast i tullen

Tullinspektörerna på flygplatsen i Los Angeles har gjort ett stort beslag av något ovanlig karaktär.Inte mindre än 67 afrikanska jättesnäckor fastnade på väg från Nigeria till Kalifornien.
Afrikanska jättesnäckor ses som en delikatess i Nigeria, men de kan också vara glupska skadedjur som gillar att mumsa i sig både grödor och målarfärg.

BT - 15 jul 14 kl. 13:53

67 jättesnäckor fast i tullen

Tullinspektörerna på flygplatsen i Los Angeles har gjort ett stort beslag av något ovanlig karaktär. Inte mindre än 67 afrikanska jättesnäckor fastnade på väg från Nigeria till Kalifornien.Afrikanska jättesnäckor ses som en delikatess i Nigeria, men de kan också vara glupska skadedjur som gillar att mumsa i sig både grödor och målarfärg.

Barometern - 09 apr 14 kl. 06:37

Grönt vatten spårar läckor

Nybro Energi har börjat färga vattnet i fjärrvärmenätet. På så sätt ska läckor kunna upptäckas snabbare. Färgämnet Pyranin har använts på olika håll i landet sedan 1989, och har nu också börjat användas av Nybro Energi.

YLE - 12 sep 14 kl. 12:08

Latvala tvåa efter åtta specialsträckor

Finländaren Jari-Matti Latvala befinner sig på en andraplats bakom fransmannen Sebastien Ogier efter fredagens specialsträckor i Australien. Mikko Hirvonen visade också bra fart och är sju sekunder efter täten. Citroenföraren Kris Meeke höll länge förstaplatsen före Mikko Hirvonen, men under de sista specialsträckorna kunde Volkswagenförarna med Ogier och Latvala i täten ta sig upp i ledning.

YLE - 30 jul 17 kl. 09:17

Lappi tre specialsträckor från sin första seger i VM-serien

Esapekka Lappi är på god väg mot sin första VM-seger i det finska VM-rallyt. När tre specialsträckor återstår är hans försprång till tvåorna Juho Hänninen och Teemu Suninen drygt 49 sekunder. 26-årige Esapekka Lappi har en klar ledning och när bara tre specialsträckor, eller drygt 23 kilometer, återstår av Finlands VM-rally är det mycket osannolikt att han ska tappa segern, trots att han tog det lite lugnare på dagens första etapp.

BT - 21 sep 12 kl. 21:00

Just nu: två vattenläckor i Mark

Det kraftiga regnet har under kvällen orsakat vattenläckor i två villor i Marks kommun. Räddningstjänsten är just nu på plats i Hajom och Istorp där det kraftiga regnet har orsakat vattenläckor i de två husens respektive källare. De två larmen kom in strax före klockan 20.

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 12 kl. 14:37

Två vattenläckor i Klippan

Tekniska förvaltningen fick på fredagen två vattenläckor att hantera, en i centrala Klippan och en i stugområdet i Ljung.Läckaget i Klippan hade man på eftermiddagen ännu inte lokaliserat. Däremot hade man hittat den i Ljung och den skulle enligt uppgift vara åtgärdad under kvällen.

Kristianstadsbladet - 09 jun 13 kl. 09:02

Läckor brottsanmälda i USA

En förundersökning är inledd efter den senaste tidens läckor om den övervakning som USA:s säkerhetstjänst NSA genomför av telefonsamtal och datatrafik.
USA:s nationella säkerhetstjänst (NSA) har lämnat in en anmälan om brott till justitiedepartementet, sade NSA-talesmannen Shawn Turner under natten till söndagen.Justitieministern Eric Holder föreföll knappast ha haft någon annan möjlighet än att inleda en utredning om läckorna.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Garmin Pay får stöd för Danske Bank

Betaltjänsten Garmin Pay har nu lagt till danske Bank till listan över bankkort som du kan använda att betala med klockan..

Mobil - 2 timmar sedan

Snart fungerar dina streaming-tjänster inom hela EU

Nu blir det snart möjligt att på helt laglig väg spana in en säsong av HBO:s Silicon Valley på sin smartphone när man ligger under ett parasoll på stranden i Spanien. Detta då EU:s nya regler kring geoblockering av streamingtjänster träder i kraft den 1 april..

Mobil - 2 timmar sedan

Hublot släpper lyx-smartwatch med fotbollstema

Det blev – möjligen något skrällartat – lyxurstillverkaren Hublot som kom först med en smartwatch baserad på Wear OS. Klockan tillverkas i samarbete med fotbollsorganisationen FIFA inför fotbolls-vm i Ryssland 2018 och blir – desto mindre förvånande – svindyr..

Mobil - 2 timmar sedan

Huawei sägs plamera mobil med stöd för blockkedjor

Efter AI kan blockkedjor vara nästa modeord som Huawei hakar på sina mobiler, men det finns en logik i planen..

Mobil - 5 timmar sedan

Rapporter om pekskärms-problem med både Galaxy S9 och S9+

Alla nya telefoner kommer med barnsjukdomar. Och nu kommer de första uppgifterna om problem med Samsungs nya flaggskeppsenheter Galaxy S9 och S9+. Detta i form av användarrapporter om att skärmarna ibland inte tycks registrera beröring..

Mobil - 5 timmar sedan

Här är AR-appen som hjälper dig montera Ikea-möblerna

Ikea Place i all ära. Att möblera i augmented reality är smidigt, men om det nu finns någonting Ikea-relaterat som vissa av oss verkligen vill ha hjälp med så är det snarare monteringen. Det har designern Adam Pickard tagit fasta på..

Mobil - 23 timmar sedan

Snart får Samsung Galaxy S9 stöd för Googles AR

Listan över telefoner som har stöd för Googles Augmented reality-teknik är för närvarande kort, men snart kommer Samsung Galaxy S9 och S9 plus att finnas på den..

Mobil - Igår: 14:02

Siri-bugg kan avslöja dolda notifieringar

IOS ger Iphone-användarna möjligheten att dölja innehållet i notifieringar på låsskärmen. Men det har visat sig vara pinsamt enkelt att kringgå skyddet. Allt man behöver göra är att be Siri läsa upp notifieringen..

Mobil - Igår: 13:13

Test: Nest uppkopplade kameror för övervakning

Nest med sina smarta hemmet-produkter har kommit till Sverige och vi har testat tre av bolagets uppkopplade övervakningskameror..

Mobil - Igår: 13:56

Uppgifter: Produktionen av 2018 års Iphone-modeller snart igång

Normalt sett brukar Apple inleda produktionen av varje års nya Iphone-modeller i juli. Men enligt obekräftade uppgifter från olika Apple-leverantörer i Taiwan, så ska årets Iphone-modeller börja testproduceras redan under andra kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.