Mobil > Teknik

Friday, 22 June, 05:16

Mobil - 13 feb 18 kl. 10:49

Nya läckor på kommande SonymobilerSnart är det mässa, och läckorna kring vad Sony kommer att lansera duggar tätt..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Sonymobiler, Sony

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya läckor, kommande, Sonymobiler
Nya Wermlands Tidningen - 26 mar 18 kl. 09:20

Flera vattenläckor måste lagas

Kristinehamnskommun har upptäckt flera vattenläckor som ska åtgärdas under kommande veckor.Denna veckan är det vattenläckan vid Romelevägen som kommer att lagas. Därefter kommer kommunen att åtgärda vattenläckan vid Göthlingatan och sedan Mossvägen.

SmålandsPosten - 17 jan 15 kl. 09:10

Gamla ledningar och många läckor

De senaste åren har Älmhult drabbats av allt fler läckor och stopp i VA-nätet.
– Det gäller att lägga våra pengar på exakt rätt ställe, säger Fredrik Danielsson. Produktionschef Fredrik Danielsson, Älmhults kommun har full koll på läckor, stopp i rören och standarden på kommunens vatten- och avloppsnät.

YLE - 29 jul 17 kl. 11:10

Latvala leder efter 18 specialsträckor – finländarna parkerar på placeringarna 1, 2, 3 och 4

När 18 av 25 specialsträckor körts i Finlands VM-rally är det Finland, Finland, Finland och Finland i täten. Jari-Matti Latvala leder före Esapekka Lappi. Efter torsdagens och fredagens sammanlagt tretton specialsträckor ledde Esapekka Lappi knappt före landsmännen Jari-Matti Latvala och Teemu Suninen.

Kristianstadsbladet - 15 jul 14 kl. 13:53

67 jättesnäckor fast i tullen

Tullinspektörerna på flygplatsen i Los Angeles har gjort ett stort beslag av något ovanlig karaktär.Inte mindre än 67 afrikanska jättesnäckor fastnade på väg från Nigeria till Kalifornien.
Afrikanska jättesnäckor ses som en delikatess i Nigeria, men de kan också vara glupska skadedjur som gillar att mumsa i sig både grödor och målarfärg.

BT - 15 jul 14 kl. 13:53

67 jättesnäckor fast i tullen

Tullinspektörerna på flygplatsen i Los Angeles har gjort ett stort beslag av något ovanlig karaktär. Inte mindre än 67 afrikanska jättesnäckor fastnade på väg från Nigeria till Kalifornien.Afrikanska jättesnäckor ses som en delikatess i Nigeria, men de kan också vara glupska skadedjur som gillar att mumsa i sig både grödor och målarfärg.

Barometern - 09 apr 14 kl. 06:37

Grönt vatten spårar läckor

Nybro Energi har börjat färga vattnet i fjärrvärmenätet. På så sätt ska läckor kunna upptäckas snabbare. Färgämnet Pyranin har använts på olika håll i landet sedan 1989, och har nu också börjat användas av Nybro Energi.

YLE - 12 sep 14 kl. 12:08

Latvala tvåa efter åtta specialsträckor

Finländaren Jari-Matti Latvala befinner sig på en andraplats bakom fransmannen Sebastien Ogier efter fredagens specialsträckor i Australien. Mikko Hirvonen visade också bra fart och är sju sekunder efter täten. Citroenföraren Kris Meeke höll länge förstaplatsen före Mikko Hirvonen, men under de sista specialsträckorna kunde Volkswagenförarna med Ogier och Latvala i täten ta sig upp i ledning.

YLE - 30 jul 17 kl. 09:17

Lappi tre specialsträckor från sin första seger i VM-serien

Esapekka Lappi är på god väg mot sin första VM-seger i det finska VM-rallyt. När tre specialsträckor återstår är hans försprång till tvåorna Juho Hänninen och Teemu Suninen drygt 49 sekunder. 26-årige Esapekka Lappi har en klar ledning och när bara tre specialsträckor, eller drygt 23 kilometer, återstår av Finlands VM-rally är det mycket osannolikt att han ska tappa segern, trots att han tog det lite lugnare på dagens första etapp.

Skånskan - 20 apr 18 kl. 10:49

Fler läckor i Sjöbos ledningsnät

SJÖBO Problemen med vattenläckor fortsatte under natten i Sjöbo.Ytterligare två läckor uppstod, en i Malenas gränd vid Planteringsgatan och ytterligare en läcka på Idegatan där den första läckan uppstod torsdagen strax innan lunch.
Orsaken till läckorna är det efter ett VA-arbete kommit in luft i dricksvatten nätet.

BT - 21 sep 12 kl. 21:00

Just nu: två vattenläckor i Mark

Det kraftiga regnet har under kvällen orsakat vattenläckor i två villor i Marks kommun. Räddningstjänsten är just nu på plats i Hajom och Istorp där det kraftiga regnet har orsakat vattenläckor i de två husens respektive källare. De två larmen kom in strax före klockan 20.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 13 timmar sedan

Uppgifter: Apples laddningsplatta försenad till följd av tekniska problem

Apple avslöjade redan i september förra året att man skulle släppa en platta för trådlös laddning kallad Airpower. Men plattan har fortfarande inte blivit verklighet, och nu kommer uppgifter som gör gällande att enheten är försenad till följd av att Apple stött på diverse tekniska problem..

Mobil - 14 timmar sedan

Nio toppmodeller i jämförande test

Nu har de flesta av vårens toppmobiler kommit. Vilken är bäst? Vi har jämfört dem..

Mobil - 17 timmar sedan

VR-stöd inte längre aktuellt för spelkonsolen Xbox One

Den som hade hoppats på att få spela VR-spel på sin Xbox One-konsol hoppas förgäves. Microsofts marknadschef Mike Nichols har nu nämligen avslöjat att några sådana planer inte längre finns..

Mobil - 19 timmar sedan

Tips: Tre klockor till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - 18 timmar sedan

Vi har provat Android Messages via datorn

Googles senaste variant på textmeddelanden låter dig hantera sms via datorn. Vi har testat..

Mobil - 19 timmar sedan

Tvivelaktig ”bildläcka” skulle kunna föreställa Galaxy S10-prototyp

Techläckaren Ice Universe har publicerat en bild på Twitter föreställande en i princip kantfri telefon. Och han antyder att det kan handla om en tidig Galaxy S10-prototyp, något som vi är mycket skeptiska till, även om det inte är helt uteslutet..

Mobil - 20 timmar sedan

Uppgifter: Huaweis nya mobilchipp dubbelt så kraftfullt som Kirin 970

Färska rykten gör gällande att Huawei har ett nytt och mycket kraftfullt chipp på gång kallat Kirin 1020..

Mobil - Igår: 15:31

Uppgifter: Gear S4 och Galaxy Tab 4 presenteras först i september

Den som hoppades på att få se smartwatch-enheten Gear S4 och surfplattan Galaxy Tab S4 i samband med lanseringen av Galaxy Note 9 hoppas förgäves. Åtminstone om man får tro färska men obekräftade uppgifter som nu börjat cirkulera. De båda enheterna sägs vara aktuella att presenteras först i september..

Mobil - Igår: 15:23

Försäljningen av VR-headsets rasar – men trots det väntas strålande tider

Försäljningen av VR- och AR-headsets föll under årets första kvartal med hela 30,5 procent jämfört med samma period 2017. Men trots det så tror analysfirman IDC att goda tider väntar segmentet, som man menar har mognat..

Mobil - Igår: 13:09

Ny prislista hos operatören Vimla

Vimla har stuvat om bland sina priser med färre alternativa abonnemang som följd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.