SVT > Inrikes

Friday, 23 February, 07:08

SVT - 13 feb 18 kl. 10:06

Anna Jarl lever i ett öppet förhållande: ”Monogami har aldrig fungerat för mig”Anna Jarl lever i ett icke-monogamt förhållande, en relationsform som har blivit allt vanligare. – Monogami har aldrig fungerat för mig, säger hon i Morgonstudion i SVT..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Jarl, Morgonstudion, SVT

Dela artikeln

454 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anna, Jarl, leveri ett , öppet, förhållande, Monogamihar , aldrig fungerat för mig
Expressen - 13 maj 15 kl. 22:53

Anna Book lever med ett hål i sin mage

Anna Book lever med ett hål i sin mage. Men sångerskan vägrar låta operera sig innan hon nått sin drömvikt. – Mina magmuskler har ingen kontakt med varandra.

Expressen - 01 dec 17 kl. 16:50

Fyrbarnsmamman Anna, 43, lever nästan helt avfallsfritt

Anna Rydne har fyra små barn – men behöver ändå bara slänga sopor en gång varannan månad.Familjen lever efter ”zero waste”, alltså i princip avfallsfritt. Och enligt Anna har det inte försvårat vardagen.

SVT - 25 mar 17 kl. 13:25

Mats Knutson: Anna Kinberg Batra öppet självkritisk

Anna Kinberg Batra öppna självkritik gör att hon går stärkt ur sitt tal på partikongressen. Samtidigt spelar det ingen roll om partiets opinionssiffror fortsätter att sjunka, menar SVT:s politiske kommentator Mats Knutson. – Det som kommer att ha betydelse är om hon lyckas vända den nedåtgående trenden..

UT - 01 aug 16 kl. 11:05

Hos Anna-Lena lever kampen vidare

När äldreboendet Björkgården i Hössna skulle läggas ner 2003, ställde sig Anna-Lena Hultman på barrikaderna och stred tills håret blev grått och hon fick en grundlag uppkallad efter sig..

YLE - 09 dec 14 kl. 15:08

Simma i öppet vatten

Ett triathlon börjar alltid med simning och simsträckan avverkas i regel i havet, i en sjö eller en å. Simningen är rent tekniskt den mest utmanande delen av ett triathlon. Många upplever simningen som lite skrämmande, mycket för att man inte utövat simning aktivt och är orolig för att simma i öppet vatten där man inte riktigt har kontroll.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:55

"Anna Anka klarar sig alltid"

Anna Anka lever fortfarande lyxliv, drygt tre år efter att hon och sångaren Paul Anka gick skilda vägar. Men några pengar fick hon inte i uppgörelsen, säger hon: - Jag gifte mig inte rikt. Jag gifte mig med honom av kärlek.

DN - 21 jan 13 kl. 10:43

"Anna Anka klarar sig alltid"

Anna Anka lever fortfarande lyxliv, drygt tre år efter att hon och sångaren Paul Anka gick skilda vägar. Men några pengar fick hon inte i uppgörelsen, säger hon: ? Jag gifte mig inte rikt.

DN - 29 jun 12 kl. 10:20

Anna Parrow lever i Hoppers målning

YLE - 30 aug 17 kl. 09:30

Glasblåsaren i Dalsbruk: Jag lever för glaset

I somras flyttade 26-åriga Jarl Hohenthal sin glashytta från ön Vänoxa till tackjärnsgjuteriet i Dalsbruk. Glashytta står det på en stor skylt utanför det gamla gjuteriet. Inne är det varmt, det glöder i ugnarna, musiken står på och en ung man i ärmlös skjorta svingar ett glödande klot.

SmålandsPosten - 27 jun 14 kl. 07:04

Kommunen håller öppet för barn som inte kommer

Föräldrars behov av förskola på sommaren stämmer inte alltid. Det gör att kommunen håller öppet mer än vad som behövs och personalkostnaderna blir onödigt höga. – Vi skickar ut och frågar vilka som har behov av förskola under sommaren.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Kraftig ökning av drunkningar i januari

Antalet drunkningsolyckor på is i januari i år är det högsta på 18 år. Nu varnas allmänheten för isarnas bärighet. – Det är livsviktigt att ha kunskap innan man ger sig ut på isen, säger Issäkerhetsrådets ordförande Mikael Olausson..

SVT - 10 timmar sedan

Fredrik Lindström om den svenska självbilden

I fredagens program av Skavlan berättar skribenten och TV-personligheten Fredrik Lindström om den svenska självbilden. – Vi svenskar tror att bara för att vi inte viftar med flaggor eller firar nationaldagen så är vi inga nationalister, men det är bullshit, säger Fredrik Lindström i programmet..

SVT - 11 timmar sedan

Lo 1,5 år föddes hemma i ett stort badkar

Madeleine Sundberg är mamma och barnmorska. Hon valde att föda sitt andra barn i ett stort badkar hemma i vardagsrummet. För henne var vattenfödsel något positivt..

SVT - 14 timmar sedan

Moderaterna KU-anmäler Margot Wallström

Utrikesminister Margot Wallström (S) har anmälts till riksdagens konstitutionsutskott (KU) efter att dokument rörande Sveriges kampanj om att få en plats i FN:s säkerhetsråd har försvunnit. Anmälan har gjorts av Moderaternas talesperson i utrikesfrågor, Jonas Jacobsson Gjörtler, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 14 timmar sedan

SVT:s Pontus Mattsson om Ekeroth (SD): ”Det här är ju inte slutet”

Sverigedemokraternas valberedning petar riksdagsledamoten Kent Ekeroth från partiets riksdagslista. SVT Nyheters politikreporter Pontus Mattsson svarar på tre frågor om vad petningen betyder..

SVT - 16 timmar sedan

SD petar Kent Ekeroth från riksdagslistan

Sverigedemokraterna petar Kent Ekeroth från riksdagslistan, rapporterar Aftonbladet. – Jag kan bekräfta att Kent Eneroth inte kommer att finnas med i valberdningens förslag, säger Michael Rosenberg, valberedningens ordförande till tidningen..

SVT - 19 timmar sedan

Säpo varnar för utländsk påverkan i riksdagsvalet

Säpo varnar för att andra stater kan försöka blanda sig årets riksdagsval genom påverkansoperationer och elektroniska angrepp. Allmänheten uppmanas vara källkritiska. – Demokratin måste alltid förvaras och här har alla ett ansvar, säger biträdande enhetschef Linda Escar..

SVT - 19 timmar sedan

Sexuella övergrepp och utnyttjande av barn inom hjälporganisationen Plan International

”Övergrepp och trakasserier hör inte hemma i vår organisation”.

SVT - 20 timmar sedan

NFC:s metoder kritiseras: ”Övertygad om att det blir felaktiga domar”

Nationellt forensiskt centrum (NFC) som utför kriminaltekniska undersökningar och analyser åt polisen, kritiseras nu för att ha metoder som är obegripliga och så pass rättsosäkra att det kan riskera att oskyldiga döms för brott. – Jag är orolig för rättssäkerheten och övertygad om att det blir felaktiga domar, säger kriminalteknikern Sonny Björk i Veckans brott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.