SVT > Inrikes

Monday, 21 May, 09:18

SVT - 13 feb 18 kl. 10:06

Anna Jarl lever i ett öppet förhållande: ”Monogami har aldrig fungerat för mig”Anna Jarl lever i ett icke-monogamt förhållande, en relationsform som har blivit allt vanligare. – Monogami har aldrig fungerat för mig, säger hon i Morgonstudion i SVT..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Jarl, Morgonstudion, SVT

Dela artikeln

604 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anna, Jarl, leveri ett , öppet, förhållande, Monogamihar , aldrig fungerat för mig
Expressen - 13 maj 15 kl. 22:53

Anna Book lever med ett hål i sin mage

Anna Book lever med ett hål i sin mage. Men sångerskan vägrar låta operera sig innan hon nått sin drömvikt. – Mina magmuskler har ingen kontakt med varandra.

Expressen - 01 dec 17 kl. 16:50

Fyrbarnsmamman Anna, 43, lever nästan helt avfallsfritt

Anna Rydne har fyra små barn – men behöver ändå bara slänga sopor en gång varannan månad.Familjen lever efter ”zero waste”, alltså i princip avfallsfritt. Och enligt Anna har det inte försvårat vardagen.

UT - 01 aug 16 kl. 11:05

Hos Anna-Lena lever kampen vidare

När äldreboendet Björkgården i Hössna skulle läggas ner 2003, ställde sig Anna-Lena Hultman på barrikaderna och stred tills håret blev grått och hon fick en grundlag uppkallad efter sig..

SVT - 25 mar 17 kl. 13:25

Mats Knutson: Anna Kinberg Batra öppet självkritisk

Anna Kinberg Batra öppna självkritik gör att hon går stärkt ur sitt tal på partikongressen. Samtidigt spelar det ingen roll om partiets opinionssiffror fortsätter att sjunka, menar SVT:s politiske kommentator Mats Knutson. – Det som kommer att ha betydelse är om hon lyckas vända den nedåtgående trenden..

YLE - 09 dec 14 kl. 15:08

Simma i öppet vatten

Ett triathlon börjar alltid med simning och simsträckan avverkas i regel i havet, i en sjö eller en å. Simningen är rent tekniskt den mest utmanande delen av ett triathlon. Många upplever simningen som lite skrämmande, mycket för att man inte utövat simning aktivt och är orolig för att simma i öppet vatten där man inte riktigt har kontroll.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:55

"Anna Anka klarar sig alltid"

Anna Anka lever fortfarande lyxliv, drygt tre år efter att hon och sångaren Paul Anka gick skilda vägar. Men några pengar fick hon inte i uppgörelsen, säger hon: - Jag gifte mig inte rikt. Jag gifte mig med honom av kärlek.

DN - 21 jan 13 kl. 10:43

"Anna Anka klarar sig alltid"

Anna Anka lever fortfarande lyxliv, drygt tre år efter att hon och sångaren Paul Anka gick skilda vägar. Men några pengar fick hon inte i uppgörelsen, säger hon: ? Jag gifte mig inte rikt.

DN - 29 jun 12 kl. 10:20

Anna Parrow lever i Hoppers målning

YLE - 30 aug 17 kl. 09:30

Glasblåsaren i Dalsbruk: Jag lever för glaset

I somras flyttade 26-åriga Jarl Hohenthal sin glashytta från ön Vänoxa till tackjärnsgjuteriet i Dalsbruk. Glashytta står det på en stor skylt utanför det gamla gjuteriet. Inne är det varmt, det glöder i ugnarna, musiken står på och en ung man i ärmlös skjorta svingar ett glödande klot.

SmålandsPosten - 27 jun 14 kl. 07:04

Kommunen håller öppet för barn som inte kommer

Föräldrars behov av förskola på sommaren stämmer inte alltid. Det gör att kommunen håller öppet mer än vad som behövs och personalkostnaderna blir onödigt höga. – Vi skickar ut och frågar vilka som har behov av förskola under sommaren.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Rättegången mot Martin Timell inleds

Rättegången mot våldtäktsmisstänkte Martin Timell inleds på måndagsmorgonen i Attunda Tingsrätt utanför Stockholm. Den tidigare TV4-profilen står åtalad för en våldtäkt mot en tidigare kollega..

SVT - 1 timme sedan

–Det är inte Sverige man är ute efter utan territoriet

2005 lades pansarregementet på Gotland ner. Men nu är det dags igen, idag Hör Niklas Granholm, forskningsledare på FOI, förklara varför det är viktigt att vi har försvar på just Gotland..

SVT - 4 timmar sedan

Förseningar i tågtrafiken under morgonen

Ett förlängt banarbete på västra stambanan orsakar förseningar i tågtrafiken Göteborg–Skövde–Stockholm och sträckorna Göteborg till Jönköping samt Göteborg till Mariestad, meddelar Trafikverket..

SVT - 6 timmar sedan

Solrik maj kan bjuda på rekord

Maj har hittills bjudit på fler soltimmar än normalt, trots att en tredjedel av månaden återstår. Även om svalare väder är på väg är det inte osannolikt att det blir en rekordmånad på flera håll i landet..

SVT - 7 timmar sedan

Hans Rosling får årlig minnesdag

Varje år ska en folkbildningsdag hållas till minne av Hans Rosling, meddelar företrädare för Gapminder Foundation, Nobelstiftelsen och Nobel Center på DN Debatt..

SVT - 10 timmar sedan

Debatt om brottsligheten: ”Politiker och media har ett ansvar”

I söndagens Agenda möttes journalisterna Gellert Tamas och Anna Dahlberg för att diskutera brottsligheten och bilden av brottsligheten i Sverige. De är oeniga om huruvida anmälningsgraden är en bra indikator på brottsutvecklingen..

SVT - 11 timmar sedan

Rikspolischefen: ”Kommer bli värre under 2018”

I söndagens Agenda medverkade Sveriges nye rikspolischef Anders Thornberg i sin första intervju med SVT. Han vittnar om omfattande behov av att rekrytera ny personal – hela 22 000 personer måste in i rekryteringsprocessen om målet för 2024 ska mötas. – Det blir tuffare än någonsin under 2018, men sedan vänder det, säger han..

SVT - 15 timmar sedan

Bränder på flera håll i landet

Just nu rasar utomhusbränder på flera olika håll i Sverige. Det torra och soliga vädret orsakar enligt SMHI stor eller mycket stor risk för skogs- och gräsbränder i södra och mellersta Sverige..

SVT - 15 timmar sedan

Sommarvärmens baksida – stor risk för skogsbränder i Sverige

Den extrema värmen som dragit in över landet ökar risken för skogs- och markbränder. Och enligt väderprognosen ser det ut att hålla i sig den närmsta tiden..

SVT - 16 timmar sedan

Söder i Helsingborg – upplevs som otryggast i hela Sydsverige

Enligt en trygghetsmätning utförd av polis och kommuner i region Syd i fjol är stadsdelen Söder i Helsingborg den mest otrygga stadsdelen i hela södra Sverige. Aldrig tidigare har en så hög siffra uppmätts i regionen. Åsikterna om livet i stadsdelen går dock isär.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.