Sydöstran > Nyheter

Saturday, 17 November, 09:33

Sydöstran - 13 feb 18 kl. 10:01

32 föreningar får dela på en miljon– Vi är en förening som vänder på varje krona och när jag fick beskedet på telefon i går kväll så grät jag mig till söms. Helt fantastiskt och mycket välkomna pengar, säger Tommy Månsson, tränare och eldsjäl bakom boxningsklubben Revansch..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Tommy Månsson, Revansch

Dela artikeln

355 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 32 föreningarfår , delapå en , miljon
Dalarnas tidningar - 13 dec 13 kl. 08:04

53 000 kronor får föreningarna dela på

Nu är det klart vilka föreningar som 2014 får verksamhetsbidrag av kommun. Totalt får fyra föreningar dela på 53 000 kronor..

Expressen - 23 nov 13 kl. 15:40

Ideella föreningar får 43 miljoner kronor

GÖTEBORG. Många ideella föreningar i Göteborg kämpar för att hjälpa hemlösa, misshandlade och andra utsatta personer. De är ett viktigt komplement till de offentliga insatserna.

BT - 10 nov 15 kl. 08:15

Bidragsregn när föreningar i Mark får dela på en miljon

21 föreningar från Mark får dela på en miljon kronor i underhålls- och reparationsbidrag från kultur- och fritidsnämnden. För Öxabäcks VIK innebär bidraget att de kan installera energisnåla lampor till sitt elljusspår..

Blekinge Läns tidning - 13 feb 18 kl. 10:59

32 föreningar får dela på en miljon

32 lokala föreningar med ungdomsverksamhet får dela på en miljon kronor när kommunen redovisar ett historiskt stort ekonomiskt överskott för 2017. Ett överskott på 34 miljoner kronor har Sölvesborg aldrig tidigare varit i närheten av. .

Barometern - 28 jun 13 kl. 09:43

Tio föreningar med i första penningregnet

Tio föreningar får dela på 440 000 kronor i första penningregnet från Föreningslyftet. Mest pengar får Kristdala samhällsförening, 100 000 kronor. Pengarna ska användas till att rusta upp och försköna torget i Kristdala.

YA - 06 dec 16 kl. 16:20

Halv miljon delades ut till föreningar i Sjöbo

17 föreningar i Sjöbo kommun fick häromkvällen dela på en halv miljon kronor, när Färs och Frosta sparbanksstiftelse delade ut sina projektstöd..

LV - 30 dec 16 kl. 15:00

15 föreningar får dela på en miljon

Samhällsutbyggnadsutskottet i Åtvidabergs kommun beslutade nyligen om hur den så kallade integrationspengen på totalt en miljon kronor ska fördelas mellan 15 olika föreningar i Åtvidabergs kommun..

BT - 23 okt 17 kl. 06:00

Föreningar får dela på miljon till LED-lampor

Föreningar som har elljusspår kan få bidrag av Marks kommun att byta till LED-belysning. Kommunen har avsatt en miljon kronor på satsningen..

Skånskan - 14 sep 18 kl. 15:00

Föreningar kan få extramiljon

Eslöv De kritiserade föreningsbidragen kan komma att höjas med en miljon kronor. Det hoppas i alla fall kultur- och fritidsnämnden.Skånskan rapporterade i somras om Eslövs BK som får så lite pengar av kommunen i bidrag att de har svårt att klara skötseln av Husarängen.

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 06:38

Föreningar får dela på drygt 700 000

Kommunens anordningsbidrag har fördelats. Föreningar i Uppvidinge får dela på 783 802 kronor. Bidragen för 2015 ges till nybyggnad, större reparationer och underhållsarbeten på idrottsanläggningar som ägs och används av föreningar som har aktiviteter för barn och ungdomar.

Skånskan - 13 nov 15 kl. 08:00

Ny miljon till bygden från Sparbanken

Skurup På söndag delar Skurups Sparbank ut en miljon kronor till 16 aktörer.
Nio miljoner har banken satsat på bygden de senaste fem åren.På Svaneholms slott på söndag vid lunchtid offentliggörs vilka mottagarna är av Skurupsmiljonen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Costa Rica tillåter samkönade äktenskap

Personer av samma kön kommer tillåtas att gifta sig i Costa Rica från och med 2020 efter ett beslut i landets författningsdomstol. Landet blir först ut i det traditionellt socialkonservativa Centralamerika att tillåta samkönade äktenskap.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Försvarsmakten stoppar begravningar i skogen

Stupade soldater ska inte längre kunna begravas ute i skogen i händelse av krig, enligt Försvarsmaktens nya gravtjänstreglemente som är under utveckling.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

I natt kulminerar Leoniderna

Håll utkik efter himlafenomen i helgen när jorden återigen passerar genom meteorsvärmen Leoniderna. För dem som har otur med vädret och missar fenomenet i helgen kommer nästa chans strax före jul.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Rusch efter julbord i länet

Någon som tröttnat på julbordens klassiker? Nej, det verkar inte så om man dömer efter alla de bokningar som länets julbordsarrangörer redan fått in. – De första anmälningarna kom redan i juni, berättar Ulrika Eriksson, Stiftsgården Södra Hoka i Asarum..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Hildur Höglind gör nära och personlig spelning

Hildur Höglind har spelat på några av länets största musikfestivaler. Nu tar hon steget ner i källaren på Elsas lilla krog och gör en nära och personlig spelning tillsammans med sin far..

Sydöstran - 1 timme sedan

Trump gav medalj till Elvis Presley

Donald Trump har delat ut presidentens frihetsmedalj, den finaste civila utmärkelsen som finns i USA, till Elvis Presley. Under utdelningen förklarade Trump att han personligen valt ut låten "How great thou art", som spelades vid ceremonin.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Svenskar mindre sugna på Spanienbostad

Efter en tid där en stadig ström av svenskar köpt bostäder i Spanien syns nu tecken på att intresset mattas av. Under det senaste kvartalet registrerades 843 köp av svenskar, visar siffror från spanska myndigheter, enligt Fastighetsbyrån.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Ben Stiller: Skönt att inte skådespela

Ben Stiller är tillbaka men ingenting är som vanligt. "Escape at Dannemora" är ett verklighetsbaserat drama och han själv syns inte i bild. - Jag har länge velat göra någonting annat än komedi.

Sydöstran - 1 timme sedan

Just nu: Larm om villabrand

Sydöstran - 1 timme sedan

Tunga L-politiker kräver nej till Löfven

Nio framträdande L-politiker i Skåne kräver att partiets riksdagsgrupp och partiledaren Jan Björklund säger nej till Stefan Löfven (S) som statsminister. I en debattartikel räknar de upp ett stort antal frågor där Liberalerna och Socialdemokraterna står långt i från varandra.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.