Sydöstran > Nyheter

Friday, 15 February, 19:44

Sydöstran - 13 feb 18 kl. 10:01

32 föreningar får dela på en miljon– Vi är en förening som vänder på varje krona och när jag fick beskedet på telefon i går kväll så grät jag mig till söms. Helt fantastiskt och mycket välkomna pengar, säger Tommy Månsson, tränare och eldsjäl bakom boxningsklubben Revansch..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Tommy Månsson, Revansch

Dela artikeln

355 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 32 föreningarfår , delapå en , miljon
Dalarnas tidningar - 13 dec 13 kl. 08:04

53 000 kronor får föreningarna dela på

Nu är det klart vilka föreningar som 2014 får verksamhetsbidrag av kommun. Totalt får fyra föreningar dela på 53 000 kronor..

Expressen - 23 nov 13 kl. 15:40

Ideella föreningar får 43 miljoner kronor

GÖTEBORG. Många ideella föreningar i Göteborg kämpar för att hjälpa hemlösa, misshandlade och andra utsatta personer. De är ett viktigt komplement till de offentliga insatserna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tre lokala föreningar fick puff för hjärtat

Staffanstorp/Kävlinge På alla hjärtans dag var det full rush till Sparbanken Skånes bankkontor. Orsaken var att 30 föreningar skulle hämta hjärtstartare, som de fått i gåva. Staffanstorp fick en medan tre föreningar i Kävlinge delar på två hjärtstartare.

BT - 10 nov 15 kl. 08:15

Bidragsregn när föreningar i Mark får dela på en miljon

21 föreningar från Mark får dela på en miljon kronor i underhålls- och reparationsbidrag från kultur- och fritidsnämnden. För Öxabäcks VIK innebär bidraget att de kan installera energisnåla lampor till sitt elljusspår..

Blekinge Läns tidning - 13 feb 18 kl. 10:59

32 föreningar får dela på en miljon

32 lokala föreningar med ungdomsverksamhet får dela på en miljon kronor när kommunen redovisar ett historiskt stort ekonomiskt överskott för 2017. Ett överskott på 34 miljoner kronor har Sölvesborg aldrig tidigare varit i närheten av. .

Barometern - 28 jun 13 kl. 09:43

Tio föreningar med i första penningregnet

Tio föreningar får dela på 440 000 kronor i första penningregnet från Föreningslyftet. Mest pengar får Kristdala samhällsförening, 100 000 kronor. Pengarna ska användas till att rusta upp och försköna torget i Kristdala.

Sydöstran - 07 feb 19 kl. 15:05

Här är föreningar som får dela på skärgårdsmiljonen

Karlskrona kommun ska dela ut 1,7 miljoner kronor till olika föreningar ur landsbygds- och skärgårdsmiljonen. Budgeten för projektet har under 2019 utökats från en miljon till två..

Sydöstran - 07 feb 19 kl. 15:46

20 föreningar får dela på 1,7 miljoner

Karlskrona kommun ska dela ut 1,7 miljoner kronor till olika föreningar ur projektet ”Skärgårdsmiljonen”. Budgeten för projektet har under 2019 utökats från en miljon till två..

YA - 06 dec 16 kl. 16:20

Halv miljon delades ut till föreningar i Sjöbo

17 föreningar i Sjöbo kommun fick häromkvällen dela på en halv miljon kronor, när Färs och Frosta sparbanksstiftelse delade ut sina projektstöd..

LV - 30 dec 16 kl. 15:00

15 föreningar får dela på en miljon

Samhällsutbyggnadsutskottet i Åtvidabergs kommun beslutade nyligen om hur den så kallade integrationspengen på totalt en miljon kronor ska fördelas mellan 15 olika föreningar i Åtvidabergs kommun..

BT - 23 okt 17 kl. 06:00

Föreningar får dela på miljon till LED-lampor

Föreningar som har elljusspår kan få bidrag av Marks kommun att byta till LED-belysning. Kommunen har avsatt en miljon kronor på satsningen..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Hermansson tar S-striden till riksnivå

Tidigare i veckan avsattes Ann-Sofie Hermansson som gruppledare för Socialdemokraterna i Göteborg av fullmäktigegruppen, efter en intern konflik inom partiet. Nu väljer Hermansson att överklaga till partistyrelsen i Stockholm, rapporterar GT.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Larm om trafikolycka med flera fordon

Sydöstran - 30 minuter sedan

Mordmisstänkt svensk utlämnas

Den svensk som sitter häktad i Frankrike misstänkt för ett mord i Oslo kommer att utlämnas till Norge under mars. Det rapporterar norska public servicekanalen NRK, med hänvisning till den franska åklagarmyndigheten. Mannen i 20-årsåldern greps i Dijon i slutet av oktober förra året.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Miljonbidrag till landsbygden kan få tuffare krav

Karlskrona kommun ska betala två miljoner kronor till flera olika föreningar som vill utveckla landsbygden och skärgården. Nu kan det bli tuffare krav för att få ut pengarna framöver. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Franska ambassadören återvänder till Rom

Frankrikes ambassadör i Italien återvänder till Rom på fredagen, en dryg vecka efter att denne kallats hem med anledning av svajiga politiska relationer mellan länderna.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

66 döda hittade i centrala Nigeria

66 döda kroppar har upptäckts av polis i centrala Nigeria. Kvarlevorna hittades i delstaten Kaduna, sydöst om delstatshuvudstaden med samma namn. Lokala myndighetsföreträdare säger att personerna dödats i attacker av kriminella, utan att utveckla saken ytterligare.

Sydöstran - 1 timme sedan

Dåligt resultat för Oscar Properties

Fastighetsbolaget Oscar Properties vinstvarnar för det fjärde kvartalet, rapporterar Dagens Industri. "Liksom föregående kvartal påverkas resultatet i fjärde kvartalet även av prissänkningar och en fortsatt låg försäljningstakt.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

AF vann digitaliseringstvist i hovrätten

Arbetsförmedlingen dömdes 2017 i tingsrätten efter att myndighetens digitala satsning havererat. Tillsammans med bolaget CGI utvecklades systemet ELDA i syfte att digitalisera myndighetens pappershantering, men avtalet sades upp efter att Arbetsförmedlingen upptäckt allvarliga brister i systemet.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Cherrie släpper ny singel

R'n'b-stjärnan Cherrie släpper en ny singel med titeln "Og", kort för ortengäri (tjej från förorten). Det är den första låten från ett kommande mixtape. "Låten är ett anthem för tjejer som gjort något utav inget.

Sydöstran - 1 timme sedan

Naturbilder tar plats på Naturhistoriska

En utställning med fotografier från den ansedda internationella naturfototävlingen "Wildlife photographer of the year" kommer till Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.