Mobil > Teknik

Monday, 19 March, 21:08

Mobil - 13 feb 18 kl. 06:23

“Dramatiskt ny design i nästa Android”Den kommande versionen av Android, Android P, kommer att bjuda på många påtagliga nyheter enligt källor som har insyn i Googles arbete..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Android, Googles

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dramatisktny , designi nästa , Android
Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 15:00

YouTube experimenterar med ny, bildrikare design

Googleägda YouTube håller just nu på att testa en ny design, som verkar satsa på fler bilder och ikoner och mindre text. Designen verkar vara renare och tycks vara med i linje med något som kallas ”Material Design”, som är det grafiska användargränssnittet som Google använder på Android-enheter. Kortfattat handlar det om lager-på-lager, färgglädje och intuitiva ikoner – plus mindre text.

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 13 kl. 19:59

Android-mjukvara från Facebook


Facebook har visat upp mjukvara som helt integrerar det sociala nätverket med Android-telefoner. Nya appar ska göra att Facebook får en helt framträdande plats i telefonerna, sade Mark Zuckerberg, Facebooks vd och grundare, på torsdagen i företagets högkvarter i Menlo Park i Kalifornien.Facebook hoppas att åtgärden ska ge större självständighet gentemot Apple och Google, som dominerar mjukvara till Iphone och Android-telefoner.

IDG - 15 jul 14 kl. 13:09

Google Play Store får ny design - funktionaliteten oförändrad

Det är inte bara Android som kommer få en ny design inom kort. Googles app-butik kommer också att omarbetas och kommer bli snyggare än aldrig förr..

IDG - 25 jul 14 kl. 13:04

Material design i Chrome beta - Androidversionen alltså

Androidutvecklarna på Google jobbar hårt med nya Android L för tillfället. En av de stora nyheterna är den nya designen, som företaget valt att döpa till Material design. Känner du att du vill ta del av den nya designen redan innan Androiduppdateringen så kan du nu göra detta genom att ladda ner Chrome Beta..

IDG - 04 sep 15 kl. 10:00

Helt ny design i Skype 6.0 för IOS


Microsoft har släppt nya mobilversioner av Skype för både IOS och Android, med helt ny design och bättre textchatt..

Dagensanalys.se - 16 jun 17 kl. 08:50

Twitter förbättrar sin design i hopp om nya användare

I förhoppning om att locka till sig nya användare ändrar Twitter sin design för både mobilt och desktop. Det är ingen stor förändring denna gång utan handlar mer om detaljerna. Man har ändrat till ett mer modernt typsnitt, bytt plats på inställningar och uppdaterat ikoner.

IDG - 29 aug 14 kl. 09:20

Här är LG:s nya runda Android-klocka

Android Wear-klockan LG G Watch R får en väldigt klassisk design och bygger kring en 1,3 tum stor rund oled-skärm. .

Mobil - 17 jun 15 kl. 16:32

Material Design-exempel till Android

Exempel av Googles designkod för Android finns nu att hämta på utvecklarbloggen..

IDG - 09 feb 16 kl. 15:03

Mycket nytt i 1Password 6 för Android


Agilebits har släppt version 6 av 1Password för Android, med Material Design, upplåsning med fingeravtryck och mycket mer..

Dagensanalys.se - 28 sep 17 kl. 09:29

Design är grunden till din digitala framgång

Vi på Dagensanalys.se delar ofta med oss om tips & guider om hur du kan förbättra din digitala marknadsföring med hjälp av Sociala medier SEO eller andra smarta strategier. En sak som dock sällan dyker upp är designen som är ditt digitala fönster av ditt företag mot dina kunder och prospekts.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 4 timmar sedan

Samsungs chipset långsammare än Snapdragon 845

Ryktena om att Samsungs Exynos-chipset underpresterar får stöd i vår jämförelse av benchmark-tester..

Mobil - 6 timmar sedan

Galaxy S9 Plus kostar cirka 3 100 kronor att tillverka

Tech Insights har gjort en bedömning av vad komponenterna till Samsungs pinfärska flaggskepp Galaxy S9 Plus kostar och kommit fram till en summa som motsvarar cirka 3 100 kronor..

Mobil - 9 timmar sedan

GPS-spåra: Telenor ger hunden mobilabonnemang

Telenor låter dig nu ge hunden ett eget mobilabonnemang med nummer och allt. Tanken är att det ska användas för att spåra hundens position via en gps-sändare, men du kan även ringa hunden och ge den röstkommandon..

Mobil - 11 timmar sedan

Tre släpper obegränsad surf och nya abonnemang

Tre gör om hela sitt abonnemangserbjudande. Nyheterna inkjluderar så väl prishöjningar som -sänkningar och ett nytt abonnemang med obegränsad surfmängd..

Mobil - 11 timmar sedan

Rykte: Apple har börjat tillverka egna Micro LED-skärmar

Enligt uppgifter från källor ”med insyn i saken” så ska Apple ha inlett verksamhet med egen tillverkning av så kallade Micro LED-skärmar. Det är sannolikt Apple Watch som skärmarna är ämnade för initialt, men på sikt kan man förstås även komma att förse Iphone-modeller med Micro LED-skärmar också..

Mobil - 11 timmar sedan

”LG G7 kan få LCD-skärm i stället för OLED”

Enligt källor till flera investerare så ska den koreanska elektronikjätten LG:s kommande flaggskeppstelefon G7 vara rustad med en LCD-skärm snarare än en OLED-skärm, detta primärt för att spara pengar..

Mobil - 12 timmar sedan

Teliakunder surfar fritt även på Snapchat

Telia har lagt till även Snapchat till sitt erbjudande om fri surf på sociala medier. Tjänsten adderas till de tio andra tjänster som redan finns i erbjudandet..

Mobil - 16 mar 18 kl. 15:40

Mobilens batteri: Det här gäller och så får du batteriet att räcka längre

Mobilens batteri åldras för varje laddning, men använder du det på rätt sätt kan du få det att räcka längre..

Mobil - 16 mar 18 kl. 15:05

Bild som påstås föreställa HTC U12 Plus läcker ut

HTC:s nya flaggskeppsenhet U12 Plus ska inte offentliggöras förrän tidigast i maj, men specifikationerna på enheten har redan läckt ut. Och nu tycks vi av allt att döma även ha fått veta hur telefonen ser ut. Detta då den notoriske techläckaren Evan Blass nu publicerat en bild på enheten som förvisso inte håller högsta kvalitet, men som ändå avslöjar en hel del..

Mobil - 16 mar 18 kl. 15:07

Rykte: Iphone-tillverkare använde otillåtna delar

Enligt rapporter från källor som påstås ha insyn i saken ska Iphone-tillverkaren Wistron, vid tillverkningen av Iphone 8 Plus, ha använt komponenter som Apple inte godkänt. Wistron säger att man inte kommenterar uppgifter som rör specifika kunder, men förnekar att något driftstopp ska ha ägt rum till följd av den påstådda upptäckten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.