Mobil > Teknik

Wednesday, 23 May, 12:51

Liknande nyheter

Taggar: Sandisks, backuptill , Iphone, testad
Mobil - 3 timmar sedan

Produktionen av chippen till höstens Iphone-modeller påstås vara igång

Apple förväntas släppa tre nya Iphone-modeller i höst. Och nu kommer uppgifter om att leverantören TSMC redan ska ha inlett produktionen av chippen som ska sitta i telefonerna..

Mobil - 09 okt 13 kl. 14:54

Flickr: Gratis backup av bilder i Ios7

Med en uppdatering som just kommit erbjuder Flickr gratis och automatisk backup av alla bilder du tar i Iphone med Ios7. Med en terabyte gratis ryms mer än 400 000 bilder..

IDG - 11 jan 11 kl. 07:00

Nu får alla Sandisks usb-minnen kryptering

Sandisks säkrar usb-portföljen med 128-bitars kryptering även för de minnen som inte är riktade direkt mot enterprise-segmentet..

Mobil - 23 feb 16 kl. 08:28

Här är Sandisks vildmarkslagring

Sandisks nyheter på mässan är en SSD som tål tuffa tag, ett nytt hastighetsrekord för minneskort, och ett USB-minne med typ C-kontakt..

Cornucopia - 29 jan 17 kl. 16:49

Tips - så raderar du enklast privat information från din iPhone vid resa till USA

Redan innan Trump kunde USA:s gränskontroller godtyckligt kräva att få söka igenom medhavda datorer, telefoner eller surfplattor. Med Trump vid makten blir det ännu viktigare att inte ha några sociala mediespår på sina prylar vid inresa till USA. Här följer hur jag själv gjorde vid USA-besöket i december.

DalaDemokraten - 16 mar 15 kl. 16:26

Smakfull folkmusik av Testad

Riksspelman Paula Testad har tillsammans med sin mor, kantor Gunnel Testad, i många år turnerat i kyrkorna med ett program med spelmanslåtar på fiol och kyrkorgel. Till utgångspunkt för sin andra CD Vi på den här planeten har duon valt några rader ur Voluspá, den poetiska Eddans första dikt:.

NT - 26 mar 11 kl. 15:27

Backup firar tio år i Norrköping

I år firar Backup i Norrköping tio år. Backup vill vara en länk mellan vuxna och unga i Norrköping och arbetar förebyggande, uppsökande och kartläggande..

IDG - 07 apr 11 kl. 14:14

5 backup-tips: Så undviker du katastroferna

De flesta av oss vet hur viktigt det är med en backup men även den bästa backup är värdelös ifall du inte kan återskapa informationen på ett logiskt sätt. Här följer fem tips på saker du bör tänka på då det gäller back-up..

IDG - 20 apr 11 kl. 07:00

Ett gränssnitt för all backup

EMC har vidareutvecklat sin backup-mjukvara Avamar för central hantering av alla Data Domain-diskenheter och förbättrad backup av virtuella maskiner..

IDG - 17 maj 12 kl. 14:37

Norrmannen som vill bli Sverige-etta på backup

Han har drivit företag sedan han var 17. Nu vill Alexander Hagerup göra sitt The Online Backup Company till störst på online-backup i Sverige..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 45 minuter sedan

HTC U12 Plus lanserad

HTC har nu officiellt visat upp sin nya toppmodell..

Mobil - 2 timmar sedan

Oneplus 6 i stort test: Fortfarande mycket prisvärd

Oneplus kanske inte riktigt lever upp till sitt motto att aldrig slå sig till ro, men man fortsätter att göra en utmärkt telefon till ett utmärkt pris..

Mobil - 3 timmar sedan

Direkt från Mi 6 till Mi 8 när Xiaomi bjuder in till lansering

Kinesiska Xiaomi har skickat ut en ibjudan till ett evenemang den 31 maj, då man av allt att döma kommer att presentera en ny flaggskeppstelefon kallad Mi 8. Vad som hänt med Mi 7 är oklart..

Mobil - 3 timmar sedan

Produktionen av chippen till höstens Iphone-modeller påstås vara igång

Apple förväntas släppa tre nya Iphone-modeller i höst. Och nu kommer uppgifter om att leverantören TSMC redan ska ha inlett produktionen av chippen som ska sitta i telefonerna..

Mobil - 21 timmar sedan

Twitter har ledsnat på fragmenteringen – lanserar egna Android-emojis

Twitter väljer nu att erbjuda en fast uppsättning emoji-symboler för alla som använder mikrobloggen på Android, oavsett vilken version av Googles operativsystem man kör..

Mobil - 22 timmar sedan

Läsartest: Två av Mobils läsare testar Moto G6 Plus

För en tid sedan bad vi er läsare att testa Moto G6 Plus och berätta vad ni tyckte om telefonen. Många anmälde sig och här är nu de två första läsarnas åsikter om telefonen efter att ha använt den i ungefär en vecka..

Mobil - 22 timmar sedan

Läcka hos HTC själva avslöjar allt om nya flaggskeppet U12+

Som om det inte vore nog att HTC:s kommande flaggskeppstelefon U12+ redan kan vara en av världshistoriens sämst bevarade hemligheter, så har HTC själva nu dessutom lyckats läcka all information om telefonen bara en dag innan offentliggörandet..

Mobil - Igår: 09:21

Nej, Siri avslöjar inte förbättrad Siri på WWDC 2018

Den som frågar Apples AI-assistent Siri om utvecklarkonferensen WWDC får veta att Siri snart kommer att bli smartare och får en ny röst, samt att någon form av ny hårdvara är på gång. Men uppgiften som nu fått stor spridning har visat sig vara felaktig och gäller förra årets upplaga av WWDC..

Mobil - Igår: 10:22

HMD Global tar in nästan en miljard för att göra fler Nokia-mobiler

HMD Global har tagit in mer finansieringskapital för att kunna fortsätta att växa..

Mobil - Igår: 09:48

Instagram testar funktion som meddelar när du sett allt nytt i flödet

För en tid sedan kom uppgifter om att Instagram testkör en funktion som ska ge användarna insikt i hur mycket man använder appen. Och nu bekräftar Instagram att man dessutom testar en funktion som säger till när man sett allt nytt i flödet. Om den kommer att rullas ut i en skarp version är däremot inte bestämt ännu..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.