DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 04:09

DI - 12 feb 18 kl. 14:45

Vattenfall stiger igen - så mycket är kraftjätten värdVärdet på svenska folkets största bolag Vattenfall har stigit till runt 200 miljarder kronor efter fjolårets vändning. Men jämfört med toppnoteringen har uppemot 150 miljarder kronor gått upp i rök under krisen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, stiger, igen, mycket är , kraftjätten, värd
BT - 04 okt 12 kl. 09:53

Vattnet i Ätran stiger igen - stenbron spärras av

Vattennivån i Ätran stiger igen. Under dagen i går var läget ganska lugnt och vattnet sjönk undan något, men på morgonen i dag var nivån på 142,79 vilket är åtta centimeter högre än klockan 20 i går kväll. Noteringen är elva centimeter högre än i går morse.

SvD - 11 nov 14 kl. 18:58

Amorteringschocken kommer först när räntorna stiger igen

Effekten av det nya amorteringskravet lär kännas ordentligt först när räntorna stiger igen. Många knutar med stor privatekonomisk betydelse återstår dessutom för FI att lösa innan vi vet hur kravet egentligen slår mot bolåntagarnas plånböcker..

LV - 24 jan 15 kl. 06:06

Priset på skogsmark stiger igen

Priset på skogsmark stiger igen. I Småland ökade priset på en skogskubikmeter mark med fyra procent 2014. Ett klart trendbrott efter nedgången 2013.

UNT - 06 jul 18 kl. 20:00

Villapriserna i länet stiger igen

Villapriserna stiger igen i Uppsala län..

SVT - 14 mar 16 kl. 08:03

Bostadspriserna stiger igen

Efter en paus stiger bostadspriserna igen. – Nu sätter det fart igen, det är anmärkningsvärt, säger Per-Arne Sandegren på Svensk Mäklarstatistik..

Expressen - 21 jan 16 kl. 09:24

Stockholmsbörsen stiger igen

Stockholmsbörsen trotsar den kinesiska frossan, och stiger i torsdagsöppningen. Efter onsdagens fall på drygt 3 procent stiger det breda indexet OMXSPI med 0,6 procent efter ett par minuters handel..

DI - 09 dec 11 kl. 12:13

Krisräntorna stiger igen

Räntorna i skuldkrisländerna stiger efter beskeden från EU-toppmötet. Men den stora rörelsen kom efter Mario Draghis nej till utökade stödköp på torsdagen..

Nyhetskanalen - 15 maj 12 kl. 12:14

Priset på bostäder stiger igen

Det är högsäsong på bostadsmarknaden. Avmattningen i fjol har lett till att många har ett uppdämt behov av att byta boende och priserna stiger försiktigt.Medelpriset för en villa i Sverige har stigit med 2 procent under de senaste tre månaderna.

DI - 06 maj 14 kl. 14:01

Råvaror: Nicklet stiger igen

Priserna på råvaror visar fortsatt generellt små rörelser efter lunch, förutom nickel som på nytt stiger kraftigt där Ukraina-oro och Indonesiens exportförbud lyfter priserna..

DI - 03 jun 15 kl. 09:55

Marknadsräntorna stiger igen

Europeiska marknadsräntor stiger åter kraftigt. Högre inflation i EMU och optimism om Grekland pekas ut som orsaker..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 7 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 8 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 8 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 10 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 11 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 11 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 11 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 11 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 12 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.