DI > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 12:50

DI - 12 feb 18 kl. 14:45

Vattenfall stiger igen - så mycket är kraftjätten värdVärdet på svenska folkets största bolag Vattenfall har stigit till runt 200 miljarder kronor efter fjolårets vändning. Men jämfört med toppnoteringen har uppemot 150 miljarder kronor gått upp i rök under krisen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, stiger, igen, mycket är , kraftjätten, värd
BT - 04 okt 12 kl. 09:53

Vattnet i Ätran stiger igen - stenbron spärras av

Vattennivån i Ätran stiger igen. Under dagen i går var läget ganska lugnt och vattnet sjönk undan något, men på morgonen i dag var nivån på 142,79 vilket är åtta centimeter högre än klockan 20 i går kväll. Noteringen är elva centimeter högre än i går morse.

SvD - 11 nov 14 kl. 18:58

Amorteringschocken kommer först när räntorna stiger igen

Effekten av det nya amorteringskravet lär kännas ordentligt först när räntorna stiger igen. Många knutar med stor privatekonomisk betydelse återstår dessutom för FI att lösa innan vi vet hur kravet egentligen slår mot bolåntagarnas plånböcker..

LV - 24 jan 15 kl. 06:06

Priset på skogsmark stiger igen

Priset på skogsmark stiger igen. I Småland ökade priset på en skogskubikmeter mark med fyra procent 2014. Ett klart trendbrott efter nedgången 2013.

SVT - 14 mar 16 kl. 08:03

Bostadspriserna stiger igen

Efter en paus stiger bostadspriserna igen. – Nu sätter det fart igen, det är anmärkningsvärt, säger Per-Arne Sandegren på Svensk Mäklarstatistik..

Expressen - 21 jan 16 kl. 09:24

Stockholmsbörsen stiger igen

Stockholmsbörsen trotsar den kinesiska frossan, och stiger i torsdagsöppningen. Efter onsdagens fall på drygt 3 procent stiger det breda indexet OMXSPI med 0,6 procent efter ett par minuters handel..

DI - 09 dec 11 kl. 12:13

Krisräntorna stiger igen

Räntorna i skuldkrisländerna stiger efter beskeden från EU-toppmötet. Men den stora rörelsen kom efter Mario Draghis nej till utökade stödköp på torsdagen..

Nyhetskanalen - 15 maj 12 kl. 12:14

Priset på bostäder stiger igen

Det är högsäsong på bostadsmarknaden. Avmattningen i fjol har lett till att många har ett uppdämt behov av att byta boende och priserna stiger försiktigt.Medelpriset för en villa i Sverige har stigit med 2 procent under de senaste tre månaderna.

DI - 06 maj 14 kl. 14:01

Råvaror: Nicklet stiger igen

Priserna på råvaror visar fortsatt generellt små rörelser efter lunch, förutom nickel som på nytt stiger kraftigt där Ukraina-oro och Indonesiens exportförbud lyfter priserna..

DI - 03 jun 15 kl. 09:55

Marknadsräntorna stiger igen

Europeiska marknadsräntor stiger åter kraftigt. Högre inflation i EMU och optimism om Grekland pekas ut som orsaker..

SvD - 14 apr 16 kl. 08:00

Köplusten är tillbaka – bopriserna stiger igen

Kring årsskiftet såg boprisrallyt ut att vara slut i Sverige. Men nu stiger priserna på många håll. Under första kvartalet 2016 rapporteras en prisstegring på 3 procent för både villor och bostadsrätter på riksnivå..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Booli: Kraftig ökning av utbud på bomarknaden

Hittills under 2018 har såväl utbud som annonstider för nyproduktion i riket som helhet och i alla Sveriges tre största städer varit högre än i början av 2017..

DI - 15 minuter sedan

Gruvjätte hejdas efter dödliga protester

En indisk domstol har beslutat att stoppa den brittiska gruvjätten Vedanta Resources planer på att utvidga sin verksamhet vid ett kritiserat smältverk i Thoothukkudi i södra Indien..

DI - 15 minuter sedan

EU: Frankrike inte längre budgetsyndare

EU-kommissionen rekommenderade på onsdagen att Frankrike avförs från den svarta listan över EU-länder med alltför höga budgetunderskott.

DI - 30 minuter sedan

Sverige uppfyller inte EMU-kraven

Sverige kvalificerar fortfarande inte för inträde i EMU eftersom kronan flyter fritt och inte deltar i växelkursmekanismen ERM2..

DI - 30 minuter sedan

ITAB:s styrelseledamot har sålt aktier

Sune Lantz, styrelseledamot i Itab, har sålt 40.500 B-aktier i bolaget för 37 kronor styck. Det motsvarande en likvid på nära 1,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Uppgift: Huthi-attack mot oljetanker avstyrd

Den saudiskledda militäralliansen som strider mot Huthirebellerna i Jemen har förstört två båtar tillhörande rebellerna som hotat en oljetanker i Röda havet, rapporterar den saudiska tv-kanalen al-Arabiya..

DI - 1 timme sedan

Chefsekonomen: Svag krona dåligt på sikt

En svag krona ger draghjälp åt svenska exportföretag på kort sikt, men en lång period av en svag valuta hämmar strukturomvandling och är inte bra för den underliggande tillväxtkraften i ekonomin. Det säger Teknikföretagens chefsekonom Mats Kinnwall till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 1 timme sedan

H&M-konkurrent ska slakta 100 butiker

Brittiska detaljhandelsjätten Marks & Spencer stänger en av tre kläd- och heminredningsbutiker fram till 2022. Det handlar om 100 enheter och tusentals jobb, rapporterar Brittiska The Guardian..

DI - 1 timme sedan

Nordiskt samarbete om 5G

De nordiska statsministrarna avslutade sitt två dagar långa möte i Örnsköldsvik med att underteckna en avsiktsförklaring om ett nytt fördjupat samarbete om den nya 5G-tekniken..

DI - 1 timme sedan

Tyska storstaden stoppar äldre dieselbilar

Det lokala styret i Hamburg har beslutat att från och med den 31 maj införa körförbud för äldre dieselbilar i vissa delar av staden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.