DI > Ekonomi

Saturday, 17 November, 22:11

DI - 12 feb 18 kl. 14:45

Vattenfall stiger igen - så mycket är kraftjätten värdVärdet på svenska folkets största bolag Vattenfall har stigit till runt 200 miljarder kronor efter fjolårets vändning. Men jämfört med toppnoteringen har uppemot 150 miljarder kronor gått upp i rök under krisen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, stiger, igen, mycket är , kraftjätten, värd
BT - 04 okt 12 kl. 09:53

Vattnet i Ätran stiger igen - stenbron spärras av

Vattennivån i Ätran stiger igen. Under dagen i går var läget ganska lugnt och vattnet sjönk undan något, men på morgonen i dag var nivån på 142,79 vilket är åtta centimeter högre än klockan 20 i går kväll. Noteringen är elva centimeter högre än i går morse.

SvD - 11 nov 14 kl. 18:58

Amorteringschocken kommer först när räntorna stiger igen

Effekten av det nya amorteringskravet lär kännas ordentligt först när räntorna stiger igen. Många knutar med stor privatekonomisk betydelse återstår dessutom för FI att lösa innan vi vet hur kravet egentligen slår mot bolåntagarnas plånböcker..

LV - 24 jan 15 kl. 06:06

Priset på skogsmark stiger igen

Priset på skogsmark stiger igen. I Småland ökade priset på en skogskubikmeter mark med fyra procent 2014. Ett klart trendbrott efter nedgången 2013.

UNT - 06 jul 18 kl. 20:00

Villapriserna i länet stiger igen

Villapriserna stiger igen i Uppsala län..

SVT - 14 mar 16 kl. 08:03

Bostadspriserna stiger igen

Efter en paus stiger bostadspriserna igen. – Nu sätter det fart igen, det är anmärkningsvärt, säger Per-Arne Sandegren på Svensk Mäklarstatistik..

Expressen - 21 jan 16 kl. 09:24

Stockholmsbörsen stiger igen

Stockholmsbörsen trotsar den kinesiska frossan, och stiger i torsdagsöppningen. Efter onsdagens fall på drygt 3 procent stiger det breda indexet OMXSPI med 0,6 procent efter ett par minuters handel..

DI - 09 dec 11 kl. 12:13

Krisräntorna stiger igen

Räntorna i skuldkrisländerna stiger efter beskeden från EU-toppmötet. Men den stora rörelsen kom efter Mario Draghis nej till utökade stödköp på torsdagen..

Nyhetskanalen - 15 maj 12 kl. 12:14

Priset på bostäder stiger igen

Det är högsäsong på bostadsmarknaden. Avmattningen i fjol har lett till att många har ett uppdämt behov av att byta boende och priserna stiger försiktigt.Medelpriset för en villa i Sverige har stigit med 2 procent under de senaste tre månaderna.

DI - 06 maj 14 kl. 14:01

Råvaror: Nicklet stiger igen

Priserna på råvaror visar fortsatt generellt små rörelser efter lunch, förutom nickel som på nytt stiger kraftigt där Ukraina-oro och Indonesiens exportförbud lyfter priserna..

DI - 03 jun 15 kl. 09:55

Marknadsräntorna stiger igen

Europeiska marknadsräntor stiger åter kraftigt. Högre inflation i EMU och optimism om Grekland pekas ut som orsaker..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Finanskrisens husskal blev designsuccéer i Åre

Från konkursbo till glossiga reportage i internationella arkitekturmagasin – de tre sluttande husen i Solbringen har väckt starka känslor. "Det var att köpa grisen i säcken", säger Lisa Seligson som äger och har färdigställt ett var dem..

DI - 1 timme sedan

Stockholms nya stjärnskott – Jennifer Gates

Sweden International Horse Show står inför ett nytt rekordår som den mest besökta hästshowen i världen. Tävlingens nya stjärnskott i år är Microsoftgrundaren Bill Gates dotter Jennifer Gates:  ”Hon är ett framtidsnamn”, säger Malin Baryard Johnsson..

DI - 3 timmar sedan

Topprekryterarnas favoriter: 20 bolag som lyfter ditt CV

Sugen på att klättra några pinnhål på karriärstegen? Ett smart CV-drag är att göra några år på traditionella tungviktare. Och krydda gärna med en roll i ett snabbväxande tillväxtbolag.

DI - 4 timmar sedan

Supersuven trollar med naturkrafterna

Suv? Ja det ska vi ha en, sa Lamborghini. Men det ska vara en supersuv.

DI - 5 timmar sedan

Här går hushållens räntegräns

När räntan klättrar uppåt drar vi främst ned på sparande, mat och kläder. Samtidigt är det först vid boräntor runt 5 procent som hushållen stramar åt på allvar, enligt en ny undersökning..

DI - 5 timmar sedan

Tre experter: Så hög boränta ska du klara av

Di frågar tre sparexperter hur man bäst rustar sin ekonomi för stigande boräntor. .

DI - 5 timmar sedan

Kändisarnas vegetariskta köttbolag på väg mot börsen

Beyond Meat, som säljer vegetariska hamburgare, har ansökt om börsnotering på Nasdaq. Det skriver Axios..

DI - 6 timmar sedan

Tesla börjar ta emot beställningar av Model 3 i Kina

Tesla har börjat ta emot beställningar av Model 3 i Kina, enligt bolagets kinesiska webbsida. Det framgår av Seeking Alpha..

DI - 6 timmar sedan

Börsstrategin du ska akta dig noga för

Visst kan en investering i småbolag bli fantastisk. Men sannolikheten är större att det blir en förlust.  Att investera i förhoppningsbolag när börsen är på väg att toppa är ingen vinnarstrategi.

DI - 8 timmar sedan

Pfizer säljer miljardpost

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer har sålt en storpost i ICU Medical till C.P. Pharmaceuticals för ungefär 523 miljoner dollar, cirka 4,7 miljarder svenska kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.