DI > Ekonomi

Sunday, 25 February, 10:50

DI - 12 feb 18 kl. 14:45

Vattenfall stiger igen - så mycket är kraftjätten värdVärdet på svenska folkets största bolag Vattenfall har stigit till runt 200 miljarder kronor efter fjolårets vändning. Men jämfört med toppnoteringen har uppemot 150 miljarder kronor gått upp i rök under krisen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, stiger, igen, mycket är , kraftjätten, värd
BT - 04 okt 12 kl. 09:53

Vattnet i Ätran stiger igen - stenbron spärras av

Vattennivån i Ätran stiger igen. Under dagen i går var läget ganska lugnt och vattnet sjönk undan något, men på morgonen i dag var nivån på 142,79 vilket är åtta centimeter högre än klockan 20 i går kväll. Noteringen är elva centimeter högre än i går morse.

SvD - 11 nov 14 kl. 18:58

Amorteringschocken kommer först när räntorna stiger igen

Effekten av det nya amorteringskravet lär kännas ordentligt först när räntorna stiger igen. Många knutar med stor privatekonomisk betydelse återstår dessutom för FI att lösa innan vi vet hur kravet egentligen slår mot bolåntagarnas plånböcker..

LV - 24 jan 15 kl. 06:06

Priset på skogsmark stiger igen

Priset på skogsmark stiger igen. I Småland ökade priset på en skogskubikmeter mark med fyra procent 2014. Ett klart trendbrott efter nedgången 2013.

SVT - 14 mar 16 kl. 08:03

Bostadspriserna stiger igen

Efter en paus stiger bostadspriserna igen. – Nu sätter det fart igen, det är anmärkningsvärt, säger Per-Arne Sandegren på Svensk Mäklarstatistik..

Expressen - 21 jan 16 kl. 09:24

Stockholmsbörsen stiger igen

Stockholmsbörsen trotsar den kinesiska frossan, och stiger i torsdagsöppningen. Efter onsdagens fall på drygt 3 procent stiger det breda indexet OMXSPI med 0,6 procent efter ett par minuters handel..

DI - 09 dec 11 kl. 12:13

Krisräntorna stiger igen

Räntorna i skuldkrisländerna stiger efter beskeden från EU-toppmötet. Men den stora rörelsen kom efter Mario Draghis nej till utökade stödköp på torsdagen..

Nyhetskanalen - 15 maj 12 kl. 12:14

Priset på bostäder stiger igen

Det är högsäsong på bostadsmarknaden. Avmattningen i fjol har lett till att många har ett uppdämt behov av att byta boende och priserna stiger försiktigt.Medelpriset för en villa i Sverige har stigit med 2 procent under de senaste tre månaderna.

DI - 06 maj 14 kl. 14:01

Råvaror: Nicklet stiger igen

Priserna på råvaror visar fortsatt generellt små rörelser efter lunch, förutom nickel som på nytt stiger kraftigt där Ukraina-oro och Indonesiens exportförbud lyfter priserna..

DI - 03 jun 15 kl. 09:55

Marknadsräntorna stiger igen

Europeiska marknadsräntor stiger åter kraftigt. Högre inflation i EMU och optimism om Grekland pekas ut som orsaker..

SvD - 14 apr 16 kl. 08:00

Köplusten är tillbaka – bopriserna stiger igen

Kring årsskiftet såg boprisrallyt ut att vara slut i Sverige. Men nu stiger priserna på många håll. Under första kvartalet 2016 rapporteras en prisstegring på 3 procent för både villor och bostadsrätter på riksnivå..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Vänskap väckte nya drömmar

För Steffen Sander var det en självklarhet att bli mentor, men vad han inte visste var att det skulle ge honom mycket tillbaka. För adepten Marko Gorgis har vägledningen lett till såväl sommarjobb som till nya drömmar..

DI - 15 minuter sedan

SEB:s vd Johan Torgebys viktigaste tips till elever inför gymnasievalet

Som jobbmentor på högstadiet vill SEB:s vd Johan Torgeby peppa ungdomar inför deras gymnasieval. ”Det viktigaste är inte alltid att vara smart eller duktig i skolan, utan att aldrig ge upp”, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Mexiko och Kanada i Nafta-samtal med USA

Mexiko och Kanada avser omarbeta Nafta-delar tillsammans med USA i samband med att nya samtal inleds under dagen. .

DI - 30 minuter sedan

Stark tro på Indiens BNP-utveckling

Indien väntas växa vidare och ambitionen är att BNP överstiger 10 biljoner dollar 2030, vilket skulle betyda att ekonomin växer fyra gånger. Det uppgav en grupp företagsledare vid ett seminarium på fredagen i New Delhi. Det rapporterar Times of India.

DI - 1 timme sedan

Kylie Jenners tweet fick Snapchat att rasa

Snap, bolaget bakom den populära appen Snapchat, sjunker 6 procent efter negativt uttalande av realitystjärnan Kylie Jenner. Ett glatt besked för blankarna som tjänade 163 miljoner dollar..

DI - 1 timme sedan

Geely uppges möta Daimler nästa vecka

Geely uppges möta Daimler-chefer nästa vecka, och har även förhoppningar om att träffa tyska regeringsföreträdare i Berlin. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Sony Music-ordförande lämnar

Apple Musics styrelseordförande Doug Morris lämnar musikförlaget Sony Music i slutet av mars för det nya skivbolaget 12 Tone som har ett samarbete med Apple. Det rapporterar Engadget.  .

DI - 1 timme sedan

Här är pensionsproffsets tips för att vässa ditt sparande

Två av tre personer saknar kunskap kring hur de ska placera sitt pensionssparande för att få avkastning. Det visar en ny undersökning. Här är expertens råd som får ditt pensionskapital att växa.

DI - 14 timmar sedan

Pop-up-galleria öppnar i Stockholm

Som ett livsstilsmagasin som varje månad byter innehåll. Och där den klassiska butikshandeln möter den digitala. Så beskriver Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter, den nya gallerian ”The Lobby” som slår upp sina portar i centrala Stockholm i början av april..

DI - 15 timmar sedan

Finanskändisar öppnar dörrar för utländsk kompetens

På återvinningsbolaget Stena Metall vill man kunna bidra till integrationen och att uppnå affärsnytta på samma gång. Ett nytt traineeprogram, helt inriktat på personer med internationell bakgrund, har nu startat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.