DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 15:03

DI - 12 feb 18 kl. 13:20

Sara Öhrvall: Framtidens e-handel är socialButikskedjorna slår nu knut på sig själva för att locka alltmer motvilliga konsumenter till sina butiker. Den engelska kosmetikkedjan Charlotte Tilbury erbjuder virtuella läppstiftstest, prestigemodekedjan Rebecca Minkoff har interaktiva provrum som visar olika färg-, storleks- och stylingalternativ och dagligvarukedjan Walmart köpte nyligen mjukvaruföretaget Spatialand, som bygger virtuella upplevelser..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öhrvall, Charlotte Tilbury, Rebecca Minkoff, Walmart, Spatialand

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, Öhrvall, Framtidens, e-handelär , social
IDG - 02 mar 15 kl. 07:00

Mobilen är nyckeln till framtidens e-handel


Mobilen kommer att göra e-handel bättre, tack vare ett större fokus på användarnas upplevelse. Utan smart mobilanpassning överlever inte näthandlarna, spår Internetworlds e-handelsexpert Urban Lindstedt..

VA - 30 okt 17 kl. 11:37

Så här blir framtidens B2B-handel

I december presenteras en omfattande rapport om e-handel inom just B2B, med syftet att öka förståelsen bland företag som säljer till andra företag..

IDG - 04 mar 13 kl. 13:31

Här byggs framtidens e-handel

Surfplatta mobil, sociala medier och fysiska butiker - nu ska alla kanaler ge kunderna samma shoppingupplevelse. Möt CIO:erna som ska lyfta detaljhandeln..

IDG - 11 nov 14 kl. 10:00

Fyndiq är framtidens e-handel

Riskkapitalfonden Northzone tror så mycket på marknadsplatsen Fyndiq att de är beredda att satsa 150 miljoner kronor på en ganska ful butik. Men snyggast slår sällan billigast på nätet.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 07:00

Framtidens hus byggs om

Foto: Peter Åklundh
Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl. Framtidens hus ska byggas om med fasaden på bottenvåningen och en våning upp. Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl.

Dagensanalys.se - 25 apr 18 kl. 13:01

Kundens köpresa och hur man gör sig redo för framtidens konsument

Det digitala klimatet vi lever i idag sätter stor press på dagens detaljhandel. Vi har en ständig tillgång av möjligheter både kring att genomföra köp, men också antal källor att inspireras av. Rebecka Olosson har i sitt examensarbete undersökt hur kundens köpresa ser ut idag och fått lärdom om hur man ska bemöta framtidens konsumenter.

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 09:50

Svensk julhandel hotas av utländsk e-handel

2016 ökar trenden att e-handla utomlands och Rabble förutspår att julhandeln framöver i allt större utsträckning kommer ske digitalt. En konstant ökande digitaliserad handel genom alla generationer gör att den svenska e-handeln hotas av utländsk e-handel. Anledningen är att det är billigare och bättre.

Dagens Media - 13 nov 13 kl. 14:53

Mätning A och O för framtidens handel

Mätning, uppföljning och varumärkesbyggande är viktiga byggstenar för framtidens handel..

VA - 14 maj 18 kl. 13:49

Omnichannel är ute – så kommer framtidens handel att se ut

Digitaliseringen har förändrat hur konsumenter väljer att handla. Det är alla överens om. Omnichannel har länge dominerat samtalet men nu menar experterna att framtidens handel istället kommer att kretsa kring unified commerce..

VA - 14 maj 18 kl. 13:49

Unified Commerce – så kommer framtidens handel att se ut

Digitaliseringen har förändrat hur konsumenter väljer att handla. Det är alla överens om. Omnichannel har länge dominerat samtalet men nu menar experterna att framtidens handel istället kommer att kretsa kring unified commerce.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Lyft för USA:s detaljhandel

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,8 procent vecka 38, som avslutades den 22 september, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 4 minuter sedan

50.000 aktier sållades bort – här är förvaltarens guldkorn

Med vad han kallar en "fokuserad värdebaserad strategi" förvaltar Mikael Tarnawski-Berlin Carnegies nya globalfond. Utifrån ett universum med över 50.000 bolag har han sållat fram ett tjugotal som klarar hans kritierier..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen: SSAB en tisdagsvinnare

Stockholmsbörsen handlades nära oförändrat på tisdagseftermiddagen. SSAB hittades i storbolagstopp medan Autoliv tappade efter att hela den europeiska fordonssektorn fått sig en kyss av tyska BMW:s vinstvarning strax efter lunchtid. De ledande Europabörserna handlades på plus.

DI - 15 minuter sedan

Ledamot i Irlab Therapeutics köper 4.000 aktier

John Wakely, styrelseledamot i Irlab Therapeutics, har på måndagen den 24 september köpt 4.000 aktier i bioteknikbolaget.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 15 minuter sedan

Telias ex-vd: Ägare ville väl vara anonyma

Telias förre vd Lars Nyberg bad inte om information om vem företagets partner var i Uzbekistan. ”De här människorna ville väl inte att vi skulle veta. Jag kan ge hur mycket instruktioner som helst då, vi kommer i alla fall inte att få veta”, svarar Nyberg, när han förhörs i korruptionsmålet i Stockholms tingsrätt..

DI - 30 minuter sedan

UBS spår lyft för Stora Enso i Kina

Massa- och pappersbolaget Stora Enso står inför en period med fortsatt höjda försäljningspriser och en storinvestering i Kina som kommer att ge bra avkastning kommande år. Det menar UBS, som på tisdagen återupptog bevakning av Stora Enso med rekommendationen köp och riktkursen 19 euro, motsvarande cirka 196 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat..

DI - 30 minuter sedan

Guldläge för SAS heavy metal-fans

I ett samarbete mellan konsertarrangören Live Nation och flygbolaget SAS får Eurobonus–medlemmar chans att köpa biljetter före officiellt biljettsläpp. .

DI - 30 minuter sedan

Den globala stålproduktionen ökade i augusti

Produktionen av råstål globalt uppgick till 151,7 miljoner ton i augusti, motsvarande en ökning med 2,6 procent jämfört med samma månad i fjol. Det uppger World Steel Association, WSA, i ett pressmeddelande på tisdagen..

DI - 45 minuter sedan

Experten: Risk för bensinprissmäll väntar - oavsett regering

Framtiden för Miljöpartiets indexuppräkning av bensinskatten är oklar – oavsett regering, enligt Ulf Svahn, vd på branschorganisationen Svenska petroleum- & biodrivmedelinstitutet. ”Inget oppositionsparti, möjligtvis med undantag av SD, driver någon syn kring bensinpriset”, säger han till Di..

DI - 45 minuter sedan

Storägare köper ytterligare i Dist It

Dist It:s storägare Athanase Industrial Partners har på tisdagen köpt ytterligare 100.000 aktier i bolaget för totalt cirka 3,6 miljoner kronor.  Det framgår Finansinspektionens insynslista.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.