DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 21:06

DI - 12 feb 18 kl. 13:20

Sara Öhrvall: Framtidens e-handel är socialButikskedjorna slår nu knut på sig själva för att locka alltmer motvilliga konsumenter till sina butiker. Den engelska kosmetikkedjan Charlotte Tilbury erbjuder virtuella läppstiftstest, prestigemodekedjan Rebecca Minkoff har interaktiva provrum som visar olika färg-, storleks- och stylingalternativ och dagligvarukedjan Walmart köpte nyligen mjukvaruföretaget Spatialand, som bygger virtuella upplevelser..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öhrvall, Charlotte Tilbury, Rebecca Minkoff, Walmart, Spatialand

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, Öhrvall, Framtidens, e-handelär , social
IDG - 02 mar 15 kl. 07:00

Mobilen är nyckeln till framtidens e-handel


Mobilen kommer att göra e-handel bättre, tack vare ett större fokus på användarnas upplevelse. Utan smart mobilanpassning överlever inte näthandlarna, spår Internetworlds e-handelsexpert Urban Lindstedt..

VA - 30 okt 17 kl. 11:37

Så här blir framtidens B2B-handel

I december presenteras en omfattande rapport om e-handel inom just B2B, med syftet att öka förståelsen bland företag som säljer till andra företag..

IDG - 04 mar 13 kl. 13:31

Här byggs framtidens e-handel

Surfplatta mobil, sociala medier och fysiska butiker - nu ska alla kanaler ge kunderna samma shoppingupplevelse. Möt CIO:erna som ska lyfta detaljhandeln..

IDG - 11 nov 14 kl. 10:00

Fyndiq är framtidens e-handel

Riskkapitalfonden Northzone tror så mycket på marknadsplatsen Fyndiq att de är beredda att satsa 150 miljoner kronor på en ganska ful butik. Men snyggast slår sällan billigast på nätet.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 07:00

Framtidens hus byggs om

Foto: Peter Åklundh
Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl. Framtidens hus ska byggas om med fasaden på bottenvåningen och en våning upp. Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl.

Dagens Media - 13 nov 13 kl. 14:53

Mätning A och O för framtidens handel

Mätning, uppföljning och varumärkesbyggande är viktiga byggstenar för framtidens handel..

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 09:50

Svensk julhandel hotas av utländsk e-handel

2016 ökar trenden att e-handla utomlands och Rabble förutspår att julhandeln framöver i allt större utsträckning kommer ske digitalt. En konstant ökande digitaliserad handel genom alla generationer gör att den svenska e-handeln hotas av utländsk e-handel. Anledningen är att det är billigare och bättre.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 14:04

Framtidens Kristianstad

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstad styrs i dag av en brokig Folkpartiledd majoritet där M, MP, C och ÅÅ också ingår.
Min förhoppning är att väljarna ska rösta fram en tydlig röd-grön majoritet. Jag kommer i mitt arbete söka stöd för ett samarbete där Kristianstads bästa står över såväl cementerad blockpolitik som politiska låsningar.

Dagensanalys.se - 27 sep 17 kl. 12:01

Life of Svea satsar på programmatisk handel

Modern Women Media som ägs av Peter Scheffer Group satsar vill bygga Sveriges största räckviddspaket online mot kvinnor i åldersspannet 20-45 år och erbjuder automatiserad annonsering och programmatisk handel tillsammans med PubMatic. I Life of Svea ingår sajter som Familjeliv, Allt för föräldrar, Min Bebis och Familjepaketet, som skall bli ett digitalt mediehus med fullservice inom digitala medielösningar för varumärken som som vill nå familjen. – För vårt programmatiska erbjudande har vi valt att ingå ett partnerskap med PubMatic, då vi ser att PubMatics erbjudande av expertis, service och support kan stötta oss både operativt och strategiskt.

YLE - 20 feb 14 kl. 04:20

Svårt sia om framtidens jobb

Äldreomsorgen och tjänstesektorn växer, industrin krymper eller hålls i bästa fall på nuvarande nivå. Mycket mer än så vågar inte forskarna förutspå när det gäller frågan om var jobben finns i landskapet Österbotten i framtiden. Globaliseringen, digitaliseringen och den snabba samhällsutvecklingen överlag har gjort prognosarbetet allt svårare.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Bankens oberoende står på spel

Slutar Oktogonen få vinstavsättningar från Handelsbanken tvingas stiftelsen att sälja aktier i banken. Det riskerar påverka bankens oberoende och bli en stor skattesmäll för Oktogonens andelsägare..

DI - 10 minuter sedan

Richard Bråse: Uppförsbacke när digitaliseringen tar fart

Efter H&M:s kurskollaps riskerar Handelsbanken att bli nästa börsjätte att hamna under hård strukturell press. Den kontorsfokuserade affärsmodellen kan vändas till en utmaning när banktjänster digitaliseras i allt högre utsträckning..

DI - 10 minuter sedan

Håkan Blomdahl fortsätter öka i Mertiva - har nu 54,5 procent

Mertivas majoritetsägare Håkan Blomdahl fortsätter att steg för steg öka sitt innehav i investeringsbolaget. .

DI - 5 minuter sedan

Atrium Ljungbergs vd köper aktier för 700.000

Annica Ånäs har per den 19 mars köpt 5.431 B-aktier i Atrium Ljungberg, där hon är vd..

DI - 10 minuter sedan

Missnöjd personal hot mot Handelsbanken

Vinstandelsstiftelsen Oktogonen, som har varit avgörande för Handelsbankens framgångar, riskerar att bli ett allvarligt problem för banken. Om Handelsbankens lönsamhet fortsätter att sjunka, jämfört med konkurrenterna, stoppar banken avsättningarna till stiftelsen..

DI - 45 minuter sedan

Kryphål i nya Postnord-lagen

Den första mars införde Postnord avgifter på varor från Kina. Det riskerar att sänka näthandeln på billiga produkter. Men lågprishandlare har hittat ett kryphål, rapporterar SVT.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Uppstickarnas bolån pressar storbankerna

När det gäller tjänster inom bank och finans är svenska kunder konservativa och i många fall ointresserade av nya aktörer. Det visar sig i de fyra svenska storbankernas dominans på en mängd områden..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Hur blev Andersson en vänsterpopulist?

LEDARE. Erfaren, kompetent, skolad. De orden använde Di på ledarplats om Magdalena Andersson, dagen efter att hon för sex år sedan hade utsetts till Socialdemokraternas finansministerkandidat.

DI - 1 timme sedan

Sex and the city-stjärna vill bli guvernör

Cynthia Nixon, mest känd för sin roll i tv-serien Sex and the city, ställer upp i guvernörsvalet i New York, skriver amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde om avtalet: "Trodde inte det skulle komma så här snabbt"

”Idag är det vit rök i Bryssel. Avtalet är ett väldigt stort framsteg. Jag trodde inte att det skulle komma så här snabbt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.