DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 07:35

DI - 12 feb 18 kl. 13:20

Sara Öhrvall: Framtidens e-handel är socialButikskedjorna slår nu knut på sig själva för att locka alltmer motvilliga konsumenter till sina butiker. Den engelska kosmetikkedjan Charlotte Tilbury erbjuder virtuella läppstiftstest, prestigemodekedjan Rebecca Minkoff har interaktiva provrum som visar olika färg-, storleks- och stylingalternativ och dagligvarukedjan Walmart köpte nyligen mjukvaruföretaget Spatialand, som bygger virtuella upplevelser..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öhrvall, Charlotte Tilbury, Rebecca Minkoff, Walmart, Spatialand

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, Öhrvall, Framtidens, e-handelär , social
IDG - 02 mar 15 kl. 07:00

Mobilen är nyckeln till framtidens e-handel


Mobilen kommer att göra e-handel bättre, tack vare ett större fokus på användarnas upplevelse. Utan smart mobilanpassning överlever inte näthandlarna, spår Internetworlds e-handelsexpert Urban Lindstedt..

VA - 30 okt 17 kl. 11:37

Så här blir framtidens B2B-handel

I december presenteras en omfattande rapport om e-handel inom just B2B, med syftet att öka förståelsen bland företag som säljer till andra företag..

IDG - 04 mar 13 kl. 13:31

Här byggs framtidens e-handel

Surfplatta mobil, sociala medier och fysiska butiker - nu ska alla kanaler ge kunderna samma shoppingupplevelse. Möt CIO:erna som ska lyfta detaljhandeln..

IDG - 11 nov 14 kl. 10:00

Fyndiq är framtidens e-handel

Riskkapitalfonden Northzone tror så mycket på marknadsplatsen Fyndiq att de är beredda att satsa 150 miljoner kronor på en ganska ful butik. Men snyggast slår sällan billigast på nätet.

Dagensanalys.se - 30 okt 18 kl. 13:36

E-handelsgurun talar ut om framtidens e-handel

Craig Paisley har jobbat på Magento under sex år de har idag 1200 företag som använder e-handelstjänsten idag det var framförallt deras initiativ med ”open source” community i Tyskland som skapade den stora tillväxten.  Skälet till att Adobe köpte Magento var att man saknade e-handelsdelen i ”Experience Marketing” för att koppla ihop deras lösningar för att skapa content samt koppla ihop analys och data med nya e-handelslösningar. Magento satsar nu på ”Native” lösningar där man endast arbetar med 1:a parts data.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 07:00

Framtidens hus byggs om

Foto: Peter Åklundh
Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl. Framtidens hus ska byggas om med fasaden på bottenvåningen och en våning upp. Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl.

Dagensanalys.se - 25 apr 18 kl. 13:01

Kundens köpresa och hur man gör sig redo för framtidens konsument

Det digitala klimatet vi lever i idag sätter stor press på dagens detaljhandel. Vi har en ständig tillgång av möjligheter både kring att genomföra köp, men också antal källor att inspireras av. Rebecka Olosson har i sitt examensarbete undersökt hur kundens köpresa ser ut idag och fått lärdom om hur man ska bemöta framtidens konsumenter.

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 09:50

Svensk julhandel hotas av utländsk e-handel

2016 ökar trenden att e-handla utomlands och Rabble förutspår att julhandeln framöver i allt större utsträckning kommer ske digitalt. En konstant ökande digitaliserad handel genom alla generationer gör att den svenska e-handeln hotas av utländsk e-handel. Anledningen är att det är billigare och bättre.

Dagens Media - 13 nov 13 kl. 14:53

Mätning A och O för framtidens handel

Mätning, uppföljning och varumärkesbyggande är viktiga byggstenar för framtidens handel..

VA - 14 maj 18 kl. 13:49

Omnichannel är ute – så kommer framtidens handel att se ut

Digitaliseringen har förändrat hur konsumenter väljer att handla. Det är alla överens om. Omnichannel har länge dominerat samtalet men nu menar experterna att framtidens handel istället kommer att kretsa kring unified commerce..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Miljardregn: Här är världens bäst betalda artister

Varför uppfinna hjulet två gånger? Det lönar sig ju att damma av ett 31 år gammalt album, ge sig ut på vägarna och spela det live på nytt. Fråga bara Bono och de andra i U2..

DI - 5 minuter sedan

Uppgifter: Italiens premiärminister vill sänka budgetunderskottet

Enligt tidningen Il Messaggero söker Italiens premiärminister Giuseppe Conte en överenskommelse om ett budgetunderskott på 2 procent, rapporterar Bloomberg..

DI - 15 minuter sedan

IPC:s och Blackpearls fusion godkänd av ägarna

Oljebolaget IPC och Blackpearl har erhållit fusionsgodkännande från båda bolagens aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Vd köper aktier i Scandic Hotels 720.000 kronor

Even Frydenberg har den 7 december köpt 9 000 stycken aktier i Scandic Hotels Group där han är vd. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 15 minuter sedan

Miljardrullning i julhandeln – men tillväxten är måttlig

I år kommer vi att lägga ungefär 23 miljarder kronor på julklappar, enligt Svensk handels prognos. Men trots att julhandeln väntas slå rekord är tillväxten måttlig i relation till hushållens inkomster, säger chefsekonomen Johan Davidson..

DI - 30 minuter sedan

Europeisk investerare ökar i Minesto

Innoenergy, en europeisk investerare inom ren energi, utökar sitt engagemang i det svenska miljöteknikbolaget Minesto genom en investering på 1 miljon euro i kommersialiseringen av Minestos teknologi för marin energi..

DI - 30 minuter sedan

Nissan och Ghosn åtalade i Japan

Både fordonstillverkaren Nissan och den tidigare styrelseordföranden Carlos Ghosn har åtalats enligt uppgifter i japanska medier. .

DI - 30 minuter sedan

Undersökning: Nordea fortsatt i botten med kundnöjdhet – här är de bästa bankerna

Handelsbanken är den enda storbanken som har mer nöjda kunder än branschsnittet vad gäller lån och sparande. Nordea är samtidigt kvar på sistaplatsen i alla kategorier. Det visar SKI:s senaste undersökning..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Exportbesvikelse sänker Asienbörser

Svag handelsdata från Kina tynger de asiatiska börserna i måndagshandeln. Japanska Nikkei backar 2,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Fortsatt riskaversion – USA-räntorna sjunker

Amerikanska statspappersräntor sjönk 4-5 punkter efter den svenska marknadens stängning på fredagen när ett tilltagande ras för framför allt teknikaktier lockade tillbaka investerare till säkra statspapper. Nettorörelsen för dollarn mot andra större valor var dock begränsade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.