DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 21:10

DI - 12 feb 18 kl. 13:20

Sara Öhrvall: Framtidens e-handel är socialButikskedjorna slår nu knut på sig själva för att locka alltmer motvilliga konsumenter till sina butiker. Den engelska kosmetikkedjan Charlotte Tilbury erbjuder virtuella läppstiftstest, prestigemodekedjan Rebecca Minkoff har interaktiva provrum som visar olika färg-, storleks- och stylingalternativ och dagligvarukedjan Walmart köpte nyligen mjukvaruföretaget Spatialand, som bygger virtuella upplevelser..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öhrvall, Charlotte Tilbury, Rebecca Minkoff, Walmart, Spatialand

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, Öhrvall, Framtidens, e-handelär , social
IDG - 02 mar 15 kl. 07:00

Mobilen är nyckeln till framtidens e-handel


Mobilen kommer att göra e-handel bättre, tack vare ett större fokus på användarnas upplevelse. Utan smart mobilanpassning överlever inte näthandlarna, spår Internetworlds e-handelsexpert Urban Lindstedt..

VA - 30 okt 17 kl. 11:37

Så här blir framtidens B2B-handel

I december presenteras en omfattande rapport om e-handel inom just B2B, med syftet att öka förståelsen bland företag som säljer till andra företag..

IDG - 04 mar 13 kl. 13:31

Här byggs framtidens e-handel

Surfplatta mobil, sociala medier och fysiska butiker - nu ska alla kanaler ge kunderna samma shoppingupplevelse. Möt CIO:erna som ska lyfta detaljhandeln..

IDG - 11 nov 14 kl. 10:00

Fyndiq är framtidens e-handel

Riskkapitalfonden Northzone tror så mycket på marknadsplatsen Fyndiq att de är beredda att satsa 150 miljoner kronor på en ganska ful butik. Men snyggast slår sällan billigast på nätet.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 07:00

Framtidens hus byggs om

Foto: Peter Åklundh
Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl. Framtidens hus ska byggas om med fasaden på bottenvåningen och en våning upp. Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl.

Dagensanalys.se - 25 apr 18 kl. 13:01

Kundens köpresa och hur man gör sig redo för framtidens konsument

Det digitala klimatet vi lever i idag sätter stor press på dagens detaljhandel. Vi har en ständig tillgång av möjligheter både kring att genomföra köp, men också antal källor att inspireras av. Rebecka Olosson har i sitt examensarbete undersökt hur kundens köpresa ser ut idag och fått lärdom om hur man ska bemöta framtidens konsumenter.

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 09:50

Svensk julhandel hotas av utländsk e-handel

2016 ökar trenden att e-handla utomlands och Rabble förutspår att julhandeln framöver i allt större utsträckning kommer ske digitalt. En konstant ökande digitaliserad handel genom alla generationer gör att den svenska e-handeln hotas av utländsk e-handel. Anledningen är att det är billigare och bättre.

Dagens Media - 13 nov 13 kl. 14:53

Mätning A och O för framtidens handel

Mätning, uppföljning och varumärkesbyggande är viktiga byggstenar för framtidens handel..

VA - 14 maj 18 kl. 13:49

Omnichannel är ute – så kommer framtidens handel att se ut

Digitaliseringen har förändrat hur konsumenter väljer att handla. Det är alla överens om. Omnichannel har länge dominerat samtalet men nu menar experterna att framtidens handel istället kommer att kretsa kring unified commerce..

VA - 14 maj 18 kl. 13:49

Unified Commerce – så kommer framtidens handel att se ut

Digitaliseringen har förändrat hur konsumenter väljer att handla. Det är alla överens om. Omnichannel har länge dominerat samtalet men nu menar experterna att framtidens handel istället kommer att kretsa kring unified commerce.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Carl Bildt storsågar affären: "Underligt att det inte är krav i Sverige"

Carl Bildt är öppet kritisk till Patriotaffären.  I en serie Twitterinlägg ifrågasätter han valet av det amerikanska luftvärnssystemet och dömer ut dess prestanda..

DI - 45 minuter sedan

Norge testar eldrivet passagerarflygplan

Ett litet, eldrivet passagerarflygplan har testats i Norge. Det är första steget mot regeringens målsättning att landet ska börja med eldriven linjeflygtrafik år 2025..

DI - 1 timme sedan

Luftvärnsnotan saltas med miljarder

Valutaeffekter har på fyra månader fördyrat Sveriges inköp av nytt luftvärn från USA med miljardbelopp. Samtidigt kan Di avslöja att underhållet av Patriot kostar uppemot 300 miljoner kronor om året – motsvarande en tredjedel av arméns totala materielunderhåll i dag..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Africa Oil med och förhandlar i mångmiljardaffär

Africa Oil ingår i ett konsortium som leds av Vitol och som förhandlar med brasilianska oljejätten Petrobras om afrikanska tillgångar som omfattar två nigerianska tillgångar offshore.     .

DI - 1 timme sedan

Trump skapar amerikansk rymdstyrka

USA:s president Donald Trump vill att den amerikanska militären gör sig redo för rymden..

DI - 1 timme sedan

Låt Europa bygga egna globala jättar

Ledare. Det är ingen tillällighet att det är just franska och tyska politiker som nu sätter hård press på Margrethe Vestager, EU-kommissionär med ansvar för konkurrensfrågor. .

DI - 1 timme sedan

Debatt: Därför har Shekarabi fel

DEBATT. På lördagens Di Debatt svarade civilminister Ardalan Shekarabi (S) på författaren Åsa Mobergs debattartikel om vinst i välfärden. Socialdemokratins förhållande till företagande och entreprenörskap har historiskt sett varit kluvet, skriver näringslivsprofilen Michael Treschow..

DI - 1 timme sedan

Arvid Åhlund: Snabba på bilrevolutionen

LEDARE. I maj avbröt Uber sina testkörningar av förarlösa bilar i Arizona efter att en av dem kört ihjäl en kvinna vid ett övergångsställe. Olyckan uppmärksammades stort, särskilt i USA, trots att där dör över hundra människor i bilolyckor varje dag..

DI - 2 timmar sedan

Henrik Mitelman: Sverige måste prioritera människor före grodor

Sverige har fantastiska möjligheter att bli bäst i ekonomiska test om vi enas om en företagarvänlig linje.  Dessutom måste vi hushålla med skattemedel. Men då bör vi prioritera människor före grodor..

DI - 2 timmar sedan

Hovrätten stöttar nämndemännen i Axismålet

Nämndemännen får upprättelse när Axismålet nått hovrätten. Den högre instansen delar tingsrättens syn, även om straffen i två fall mildras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.