DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 11:16

DI - 12 feb 18 kl. 11:52

Trögt för Gekås i Ullared - bonusarna rykerPersonalen på det folkkära varuhuset blir utan bonus för första gången på nära två decennier efter att försäljningen vek ned under 2017. Enligt Gekås vd Boris Lennerhov är det näthandeln som spökar.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gekås, Ullared, Boris Lennerhov

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trögtför , Gekåsi , Ullared, bonusarna, ryker
GT - 23 apr 14 kl. 21:44

Gekås Ullared blir "shanghaiade" i Kina

GÖTEBORG. Ryktet om Gekås Ullared har spritt sig till försäljare på svenska turistorter. Sportjournalisten Patrick Ekwall fotade en skylt med texten "Billigare än Ullared" när han var i Shanghai.

GT - 13 sep 17 kl. 14:32

Sprängolycka vid Gekås Ullared

Under onsdagen skedde en sprängolycka vid Gekås Ullared.Stenar rasade ner från ett berg och skadade fastigheten, skriver HN.– Det rasade ner stenar från berget och förstörde en lastport som vi använder, säger Jan Wallberg, vd på Gekås, till tidningen..

IT24 - 05 sep 12 kl. 12:42

Gekås Ullared handlar av Office IT-Partner

Återförsäljaren Office IT-Partner har tagit hem en nätverksaffär med Skandinaviens största varuhus - Gekås Ullared..

GT - 18 jul 17 kl. 20:12

JUST NU: Bil har kört in i entrén på Gekås Ullared

En bil ska ha kört in i entrén till Gekås Ullared.– Det ska vara någon form av trafikolycka. En bil har kört in mot utgången, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.

GT - 18 jul 17 kl. 23:41

En bil körde in i Gekås Ullared – det här vet vi

Klockan 19.55 fick polisen in larmet om att en man kört in vid entrén vid Gekås Ullared. Två personer skadades lindrigt vid händelsen.

Expressen - 19 jul 17 kl. 00:28

Ola-Conny om bilkraschen på Gekås Ullared: Det var det värsta jag har hört

En bil körde rakt in i entrén på Gekås Ullared på tisdagskvällen.När Ullareds-profilen får höra om händelsen uttrycker han sina känslor:– Det var det värsta jag hört, säger tv-profilen till Aftonbladet. .

DN - 23 feb 18 kl. 11:08

Quiz: Vad kan du om Gekås Ullared?

Till Gekås Ullared reser människor från hela landet och den populära tv-serien om platsen har visats i flera år. Hur mycket kan du om det välbesökta varuhuset? Testa dina kunskaper i DN:s quiz.

DN - 23 feb 18 kl. 11:08

Vad kan du om Gekås Ullared?

Till Gekås Ullared reser människor från hela landet och den populära tv-serien om platsen har visats i flera år. Hur mycket kan du om det välbesökta varuhuset? Testa dina kunskaper i DN:s quiz.

Expressen - 07 aug 14 kl. 10:51

Misslyckad tjuv slog vakt på Gekås Ullared

ULLARED. En man greps på Gekås i Ullared under onsdagskvällen efter att ha delat ut ett knytnävsslag mot en ordningsvakt. Gärningsmannen och två andra personer blev ertappade av väktare när de stack ner handen i en handväska som var placerad i en kundvagn.

Sydsvenskan - 07 nov 17 kl. 09:13

Vd lämnar Gekås Ullared

Varuhuset Gekås i Ullared sparkar vd:n Jan Wallberg. I ett pressmeddelande skriver företaget att "Gekås styrelse och Jan Wallberg har inte samma syn på hur företaget ska utvecklas och organiseras för framtiden". Under en övergångstid tar därmed tidigare.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

OECD skriver ned global BNP-prognos

Den globala BNP-tillväxten kan ha toppat samtidigt som nedåtriskerna intensifieras. En hög grad av osäkerhet tynger den globala tillväxten, som inte längre är lika brett baserad och utsikterna skiljer sig åt bland de stora ekonomierna, speciellt gäller detta tillväxtmarknaderna. Det skriver OECD i en interimsprognos på torsdagen.

DI - 15 minuter sedan

Sven-Olof Johansson tankar vidare i Fast Partner

Sven-Olof Johansson, största ägare och vd i Fast Partner, har ökat sitt ägande under den senaste veckan, enligt Finansinspektionens insynsregister..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor:

Norska kronan försvagas och norska räntor sjunker efter att Norges Bank som väntat höjt sin styrränta till 0,75 procent, men samtidigt sänkt sin räntebana en aning. Svenska kronan tappar också något efter beskedet..

DI - 30 minuter sedan

Farligt hög USA-ränta kastar mörk skugga på börsen

Den amerikanska tioårsräntan ligger nu över 3 procent. Frågan är när nivåerna börjar bli jobbiga för börsen. Feds räntebesked i nästa vecka blir högintressant..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Gardell lyfter Veoneer

Stockholmsbörsen handlades högre på torsdagsförmiddagen. De större Europabörserna var också upp. .

DI - 30 minuter sedan

Experten varnar: Oljeprisraset är nära

WTI-oljan riskerar att sjunka så långt som till 65 dollar per fat senare i år. Det varnar den globala chefsanalytikern Tom Kloza, enligt Business Insider..

DI - 45 minuter sedan

Plussiffror för brittisk detaljhandel

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, steg 0,3 procent i augusti, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år ökade försäljningen 3,3 procent..

DI - 45 minuter sedan

Söderberg & Partners: Helgar inflationsmålen medlen?

I Söderberg & Partners tredje strategirapport för 2018 konstaterar företaget bland annat att ett inflationsmål överordnat allt annat i kombination med Riksbankens självständighet riskerar att leda till finansiell instabilitet, samt att sämsta miljön för aktier är när BNP-tillväxttakten och inflationstakten faller sekventiellt..

DI - 45 minuter sedan

Dansk finansinspektion granskar Danske

Den danska finansinspektionen återupptar granskningen av penningtvätthärvan i Danske Bank, uppger myndighetschefen Jesper Berg för danska TV2, enligt nyhetsbyrån Ritzau..

DI - 1 timme sedan

Ny trend väcker många frågor

Har du hört talas om OM, ”Orgasmic Meditation”? Jag dök på metoden för några år sedan. Då fanns den ännu inte i Sverige, och jag tror fortfarande inte att den gör det, men några väninnor hade prövat i USA och de var lyriska..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.