DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 04:10

DI - 12 feb 18 kl. 11:18

Nordic Capitals fond lever vidareNordic Capital rullar över innehav värda 22 miljarder kronor ur sin sjunde fond till en fortsättningsstruktur. Goldman Sachs och Coller Capital står redo att lösa ut befintliga andelsägare med kraftig premie i vad som kan bli en av de största transaktionerna i sitt slag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Capitals, Capital, Sachs, Coller Capital

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capitals, fond, lever, vidare
Realtid - 02 maj 18 kl. 10:46

Nordic Capitals rekordaffär med nio bolag

Nyligen genomförde Nordic Capital den största riskkapitalaffären någonsin på den globala andrahandsmarknaden när bolag värda 25 miljarder kronor lades över i en fortsättningsfond eller förlängningsstruktur. Nu berättar Nordic Capitals cfo Klas Tikkanen om bakgrunden, upplägget och detaljerna i affären och den nya fonden CV1..

Affärsvärlden - 16 sep 11 kl. 08:21

Nordic Capitals läkemedelsaffär spricker

Riskkapitalbolaget Nordic Capitals affär av det noterade läkemedelsbolaget spricker. Det uppger en källa till Dagens Industri med insyn i processen..

DI - 13 jun 12 kl. 05:57

Så många miljarder tjänade Nordic Capitals investerare

På två år tjänade riskkapitalbolaget Nordic Capitals investerare över 12 miljarder kronor på lyckade företagsförsäljningar. Det skriver Dagens industri, som tagit del av Skatteverkets revision av riskkapitalbolag..

Realtid - 13 jun 12 kl. 07:46

Guldregn över Nordic Capitals investerare

På två år tjänade riskkapitalbolaget Nordic Capitals investerare över 12 miljarder kronor på lyckade företagsförsäljningar..

The Local - 20 aug 15 kl. 14:47

New US flights take off from Nordic capitals

Three new direct routes are being launched from the Nordic capitals to the United States from next spring as Scandinavian airline SAS aims to boost its long-haul fleet..

DI - 02 jan 18 kl. 19:01

Förlorade miljarder på Nordic Capitals notering av Convatec

En rad tunga amerikanska fonder och danska Novo Holding har förlorat miljarder på riskkapitaljätten Nordic Capitals notering av Convatec i London. De köpte aktier för 10-tals miljarder – sedan kom en vinstvarning precis som i Munters..

Realtid - 13 mar 18 kl. 15:40

Nordic Capital köper tyska Ober Scharrer Group

Riskkapitalbolaget Nordic Capitals Fond IX har förvärvat en tysk kedja med ögonkliniker, Ober Scharrer Group. Säljare är Palamon Capital Partners..

Realtid - 13 mar 14 kl. 13:26

Nordic Capitals åtta målet för KKR

Amerikanska private equity-jätten reser ny europeisk fond..

Realtid - 19 dec 16 kl. 00:00

East Capitals fond först ut i Norden med klimatmärkning

East Capital China Enviromental uppfyller, som första fond i Norden, kriterierna för Luxflags nya märkning..

E24 - 12 maj 11 kl. 09:41

Japaner vill köpa Nordic Capitals Nycomed

Asiens största läkemedelstillverkare Takeda Pharmaceutical sägs vara intresserat av att köpa Nycomed, där svenska Nordic Capital är största ägare. Det spekuleras nu om en prislapp på över 90 miljarder kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 7 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 8 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 8 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 10 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 11 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 11 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 11 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 12 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 12 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.