DI > Ekonomi

Monday, 12 November, 23:43

DI - 12 feb 18 kl. 11:18

Nordic Capitals fond lever vidareNordic Capital rullar över innehav värda 22 miljarder kronor ur sin sjunde fond till en fortsättningsstruktur. Goldman Sachs och Coller Capital står redo att lösa ut befintliga andelsägare med kraftig premie i vad som kan bli en av de största transaktionerna i sitt slag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Capitals, Capital, Sachs, Coller Capital

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capitals, fond, lever, vidare
Realtid - 02 maj 18 kl. 10:46

Nordic Capitals rekordaffär med nio bolag

Nyligen genomförde Nordic Capital den största riskkapitalaffären någonsin på den globala andrahandsmarknaden när bolag värda 25 miljarder kronor lades över i en fortsättningsfond eller förlängningsstruktur. Nu berättar Nordic Capitals cfo Klas Tikkanen om bakgrunden, upplägget och detaljerna i affären och den nya fonden CV1..

Affärsvärlden - 16 sep 11 kl. 08:21

Nordic Capitals läkemedelsaffär spricker

Riskkapitalbolaget Nordic Capitals affär av det noterade läkemedelsbolaget spricker. Det uppger en källa till Dagens Industri med insyn i processen..

DI - 13 jun 12 kl. 05:57

Så många miljarder tjänade Nordic Capitals investerare

På två år tjänade riskkapitalbolaget Nordic Capitals investerare över 12 miljarder kronor på lyckade företagsförsäljningar. Det skriver Dagens industri, som tagit del av Skatteverkets revision av riskkapitalbolag..

Realtid - 13 jun 12 kl. 07:46

Guldregn över Nordic Capitals investerare

På två år tjänade riskkapitalbolaget Nordic Capitals investerare över 12 miljarder kronor på lyckade företagsförsäljningar..

The Local - 20 aug 15 kl. 14:47

New US flights take off from Nordic capitals

Three new direct routes are being launched from the Nordic capitals to the United States from next spring as Scandinavian airline SAS aims to boost its long-haul fleet..

DI - 02 jan 18 kl. 19:01

Förlorade miljarder på Nordic Capitals notering av Convatec

En rad tunga amerikanska fonder och danska Novo Holding har förlorat miljarder på riskkapitaljätten Nordic Capitals notering av Convatec i London. De köpte aktier för 10-tals miljarder – sedan kom en vinstvarning precis som i Munters..

Realtid - 13 mar 18 kl. 15:40

Nordic Capital köper tyska Ober Scharrer Group

Riskkapitalbolaget Nordic Capitals Fond IX har förvärvat en tysk kedja med ögonkliniker, Ober Scharrer Group. Säljare är Palamon Capital Partners..

Realtid - 13 mar 14 kl. 13:26

Nordic Capitals åtta målet för KKR

Amerikanska private equity-jätten reser ny europeisk fond..

Realtid - 19 dec 16 kl. 00:00

East Capitals fond först ut i Norden med klimatmärkning

East Capital China Enviromental uppfyller, som första fond i Norden, kriterierna för Luxflags nya märkning..

E24 - 12 maj 11 kl. 09:41

Japaner vill köpa Nordic Capitals Nycomed

Asiens största läkemedelstillverkare Takeda Pharmaceutical sägs vara intresserat av att köpa Nycomed, där svenska Nordic Capital är största ägare. Det spekuleras nu om en prislapp på över 90 miljarder kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sverige och Frankrike GDPR-granskar mest i hela EU

Datainspektionen är på hugget. Tillsammans med Frankrike är Sverige EU:s mest ambitiösa land när det gäller att kontrollera företagens efterlevnad av GDPR. Annat är det i Belgien som inte ens har en tillsynsmyndighet på plats.

DI - 1 timme sedan

Di:s råd gav en fin resa på 31 procent – och det finns mer att hämta

Uppföljning. Köprekommendationen blev helt rätt tajmad. Ett par svaga kvartalsrapporter under våren och sommaren 2017 hade sänkt aktien till en låg för nivå och Di:s köpråd slog index rejält..

DI - 1 timme sedan

Röd dag när tekniksektorn tyngde Wall Street – S&P 500 föll 2 procent

Måndagen blev en röd dag på Wall Street där tekniksektorn, med Apple i täten, gick i bräschen för nedgången. Vid stängning hade S&P 500 fallit 2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Spelet i gång inför USA:s maktskifte

Två månader återstår innan ledamöterna som röstades fram i mellanårsvalet tar plats i Washington. Men innan dess måste den avgående kongressen komma överens om finansieringen för statsapparaten. Annars väntar en ny nedstängning i december..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Rabobank överväger att sälja USA-verksamhet

Den nederländska banken Rabobank undersöker möjligheten att sälja sin amerikanska förmögenhetsförvaltning och konsumentverksamhet för uppemot 9 miljarder kronor. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 2 timmar sedan

Alfa Lavals vd: ”Konjunkturen håller i sig över 2019”

LUND. Den heta konjunkturen består ett par år till och Alfa Lavals styrka inom miljöteknik ger goda förutsättningar att växa. Den bedömningen gör bolagets vd Tom Erixon inför tisdagens kapitalmarknadsdag..

DI - 3 timmar sedan

Flygräder efter raketstorm från Gaza

Mängder av raketer regnar från Gazaremsan – och Israel svarar med omfattande flyganfall. Tre palestinier har dödats i flyganfallen och en israel skadades svårt när en projektil från Gaza slog ned i en buss..

DI - 3 timmar sedan

Ecoclime vill ta in totalt 66,5 miljoner i nyemissioner

Spotlightbolaget Ecoclime har beslutat om att genomföra företrädesemissioner som ska tillföra bolaget 66,5 miljoner kronor. Likviditeten kommer huvudsakligen att användas till finansiering av en fortsatt förvärvsdriven expansion samt produkt- och projektinvesteringar. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 3 timmar sedan

Instalcos dotterbolag förvärvar bolag med omsättning på 20 miljoner

Instalcobolaget Orab har förvärvat Rör Svets Montage i Piteå, RSM. Bolaget omsatte under verksamhetsåret 2017/2018 20 miljoner kronor och sysselsätter tio personer. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 3 timmar sedan

Trump hoppas att Opec inte sänker oljeproduktionen

USA:s president Donald Trump hoppas att Saudiarabien och Opec inte kommer minska oljeproduktionen. Det skriver han i ett inlägg på Twitter. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.