Mobil > Teknik

Monday, 19 March, 21:14

Mobil - 12 feb 18 kl. 09:46

Uppdaterad V30, men ingen ny toppmodell från LG på MWCMed mer internt lagringsminne och och en smart kamerafunktion ska LG blåsa nytt liv i LG V30 på MWC. Ingen ny flaggskeppstelefon kommer dock lanseras, avslöja källor till Mobil..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
V30, LG, MWC, LG V30, Mobil

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppdaterad, V30men ingen ny , toppmodellfrån LG på , MWC
Mobil - 22 jan 18 kl. 13:35

LG kan lansera uppdaterad V30 på Mobile World

LG:s mobildivision ger intryck av att vara i kaos av de läckta uppgifter som förekommer att döma, och nu verkar det som att plan B är att lansera en ny version av V30 till årets mobilmässa..

IDG - 25 feb 18 kl. 10:26

LG V30S Thinq: AI-uppdaterad fjolårstelefon med krångligt namn


Det blir inget LG-flaggskepp på MWC, men väl en uppdaterad version av förra årets V30-telefon. LG V30S Thinq har främst uppdaterats med AI-funktioner och mer minne..

Mobil - 05 feb 15 kl. 08:05

Xperia Z4 på MWC trots allt?

Det verkar som om Sony släpper en ny toppmodell under Mobile World Congress ändå..

Mobil - 24 feb 15 kl. 16:34

Inför MWC: Så blir HTC One M9

På söndag kommer HTC att visa upp sin nästa toppmodell, men redan nu tror vi oss ha en rätt bra bild av den..

YLE - 25 mar 17 kl. 08:15

Sofia Öster vill bli toppmodell

Vackra läppar och långt hår är ett av Sofia Östers starka kort. Hon är en av tio deltagare som är kvar i den finska versionen av tv-programmet Toppmodell. Hon hoppas att deltagandet kommer att öppna dörren till en framtida plats på catwalken.

Mobil - 29 maj 17 kl. 15:09

LG V30 kan få utskjutbar extraskärm

LG testade med V10 och V20 konceptet med en extra skärm. Nu tycks man vara redo att ta konceptet ännu ett steg med den kommande telefonen V30, som enligt färska uppgifter kan få en utskjutbar extraskärm..

Mobil - 21 jun 17 kl. 09:07

LG V30 lanseras i tre varianter på IFA-mässan

Enligt källor inom industrin ska LG:s nya flaggskepp V30 komma i tre varianter, och samtliga ska presenteras i samband med IFA-mässan i Berlin i september..

Mobil - 30 jun 17 kl. 09:37

LG sägs slopa sekundär skärm med V30

Den andra skärm som LG lanserade med smartphone-modellen V10 kommer inte att finnas kvar på kommande flaggskeppet V30. Det hävdar åtminstone källor till XDA Developers..

Mobil - 13 jul 17 kl. 09:39

LG offentliggör V30 den 31 augusti

LG säger det inte rakt ut, men en allt annat än subtil så kallad teaser avslöjar nu att man kommer att presentera sin nya flaggskeppsenhet V30 i Berlin den 31 augusti..

Mobil - 19 jul 17 kl. 14:39

LG V30 tycks ha dykt upp i benchmark-test

LG:s kommande flaggskeppstelefon V30 bjuder på riktigt imponerande prestanda. Åtminstone om man får tro resultaten av det benchmarktest som telefonen nu ser ut att ha dykt upp i..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 4 timmar sedan

Samsungs chipset långsammare än Snapdragon 845

Ryktena om att Samsungs Exynos-chipset underpresterar får stöd i vår jämförelse av benchmark-tester..

Mobil - 6 timmar sedan

Galaxy S9 Plus kostar cirka 3 100 kronor att tillverka

Tech Insights har gjort en bedömning av vad komponenterna till Samsungs pinfärska flaggskepp Galaxy S9 Plus kostar och kommit fram till en summa som motsvarar cirka 3 100 kronor..

Mobil - 9 timmar sedan

GPS-spåra: Telenor ger hunden mobilabonnemang

Telenor låter dig nu ge hunden ett eget mobilabonnemang med nummer och allt. Tanken är att det ska användas för att spåra hundens position via en gps-sändare, men du kan även ringa hunden och ge den röstkommandon..

Mobil - 11 timmar sedan

Tre släpper obegränsad surf och nya abonnemang

Tre gör om hela sitt abonnemangserbjudande. Nyheterna inkjluderar så väl prishöjningar som -sänkningar och ett nytt abonnemang med obegränsad surfmängd..

Mobil - 11 timmar sedan

Rykte: Apple har börjat tillverka egna Micro LED-skärmar

Enligt uppgifter från källor ”med insyn i saken” så ska Apple ha inlett verksamhet med egen tillverkning av så kallade Micro LED-skärmar. Det är sannolikt Apple Watch som skärmarna är ämnade för initialt, men på sikt kan man förstås även komma att förse Iphone-modeller med Micro LED-skärmar också..

Mobil - 11 timmar sedan

”LG G7 kan få LCD-skärm i stället för OLED”

Enligt källor till flera investerare så ska den koreanska elektronikjätten LG:s kommande flaggskeppstelefon G7 vara rustad med en LCD-skärm snarare än en OLED-skärm, detta primärt för att spara pengar..

Mobil - 12 timmar sedan

Teliakunder surfar fritt även på Snapchat

Telia har lagt till även Snapchat till sitt erbjudande om fri surf på sociala medier. Tjänsten adderas till de tio andra tjänster som redan finns i erbjudandet..

Mobil - 16 mar 18 kl. 15:40

Mobilens batteri: Det här gäller och så får du batteriet att räcka längre

Mobilens batteri åldras för varje laddning, men använder du det på rätt sätt kan du få det att räcka längre..

Mobil - 16 mar 18 kl. 15:05

Bild som påstås föreställa HTC U12 Plus läcker ut

HTC:s nya flaggskeppsenhet U12 Plus ska inte offentliggöras förrän tidigast i maj, men specifikationerna på enheten har redan läckt ut. Och nu tycks vi av allt att döma även ha fått veta hur telefonen ser ut. Detta då den notoriske techläckaren Evan Blass nu publicerat en bild på enheten som förvisso inte håller högsta kvalitet, men som ändå avslöjar en hel del..

Mobil - 16 mar 18 kl. 15:07

Rykte: Iphone-tillverkare använde otillåtna delar

Enligt rapporter från källor som påstås ha insyn i saken ska Iphone-tillverkaren Wistron, vid tillverkningen av Iphone 8 Plus, ha använt komponenter som Apple inte godkänt. Wistron säger att man inte kommenterar uppgifter som rör specifika kunder, men förnekar att något driftstopp ska ha ägt rum till följd av den påstådda upptäckten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.