DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 22:48

DI - 11 feb 18 kl. 22:39

Laberos nya show trollar fram miljoner i VegasGigantiska eldkastare, jet-motorer och en man som blir delad i nio bitar. Magikern Joe Labero har i sin karriär tagit sig hela vägen från Alvesta till Las Vegas. Nu har han haft premiär med showen ”Inferno” i spelmeckat..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vegas, Joe Labero, Alvesta, Las Vegas, Inferno

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Laberosnya , show, trollarfram miljoner i , Vegas
Sydsvenskan - 18 feb 14 kl. 00:15

Fler biljetter trollas fram till Laberos show

Joe Laberos show ”Inferno” har premiär på Malmö opera på tisdagen. Biljetterna är redan slut. Men enligt uppgifter till Sydsvenskan kommer ytterligare ett antal biljetter nu att släppas..

Sydsvenskan - 18 feb 14 kl. 20:49

Inferno på röda mattan till Laberos show

Kön var lång när Joe Laberos show "Inferno" hade premiär i Malmö på tisdagskvällen. Redan ute i kvällsmörkret på gatan möttes besökarna av sprutande eldkvastar när Malmö opera rullade ut den röda mattan. Just elden är temat på magikerns turné som efter Malmö rullar vidare ut i landet..

Dalarnas tidningar - 07 mar 17 kl. 15:59

Ronnie från Mora är djävulen i Joe Laberos show som kommer till Falun

När Joe Labero tar sin show "A magic world" till Falun på fredag så har han med sig Morasonen Ronnie Nilsson som sidekick.
– Jag är en djävulskaraktär i showen som både jävlas, hjälper till och som Labero gör helt sjuka saker med, säger Ronnie..

DalaDemokraten - 07 mar 17 kl. 15:59

Ronnie från Mora är djävulen i Joe Laberos show som kommer till Falun

När Joe Labero tar sin show "A magic world" till Falun på fredag så har han med sig Morasonen Ronnie Nilsson som sidekick.
– Jag är en djävulskaraktär i showen som både jävlas, hjälper till och som Labero gör helt sjuka saker med, säger Ronnie..

UNT - 29 maj 18 kl. 18:00

Laberos nya show till Uppsala

Joe Laberos show ”Inferno” går för fulla hus på Paris Casino i Las Vegas..

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 01:00

Laberos outtömliga trollerilåda

Göran Holmquist var och såg Joe Laberos show..

LV - 22 apr 14 kl. 08:43

Joe Labero bjöd på en het show

Det var många som var spända och exalterade inför Joe Laberos show som höll till på Olsbergs arena i Eksjö under söndags kvällen.
Det var inte många som satt och prata innan showen börja, alla satt och lyssnade och väntade på Joes entré..

Norrtelje Tidning - 10 mar 17 kl. 09:51

Så var Laberos show i Norrtälje

Korttrick, armborst och häpnadsväckande illusioner.
Joe Labero bjöd på en underhållande resa genom sin magiska värld vid showen på Sportcentrum..

Expressen - 29 jul 18 kl. 17:57

Alla Laberos shower i Las Vegas ställs in

Joe Laberos Las Vegas-show ”Inferno” ställs in.105 planerade föreställningar på Paris Theater i Las Vegas blir inte av, och biljettköpare får pengarna åter.I stället tar illusionisten showen till Kina: – Vi får möjlighet att flytta över till Macao, säger ”Inferno”-producenten Patrik Krall.

Barometern - 29 maj 18 kl. 11:32

Just nu: IKO:s hockeykval stoppar Laberos Las Vegas-show

Joe Labero ville komma till Be-Ge Hockey Center med uppföljaren sin spektakulära Las Vegas-show. Men Oskarshamns kommun tvingades tacka nej – på grund av ett eventuellt hockeykval. ”Jättetråkigt, men vi måste vara förnuftiga”, säger fritidschefen Daniel Stenberg..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

SEB får sköta Saabs miljardemission

Styrelsen i krigsmaterieltillverkaren har nu formellt beslutat om mångmiljardemissionen som chockade marknaden. Investor och Wallenbergstiftelserna har lovat teckna, och sfärens bank SEB får ratta emissionen – för en hemlig avgift..

DI - 15 minuter sedan

Starbreeze vd har sålt 4,35 miljoner aktier

Spelbolags-vd:n har sålt för totalt strax under 19 miljoner kronor efter kursraset..

DI - 45 minuter sedan

Teknikaktier sänkte New York-börserna

Nasdaq-börserna tappade mer än 3 procent i ännu en dyster dag för den amerikanska tekniksektorn..

DI - 45 minuter sedan

Hållbarhetschefen: ”H&M har en unik möjlighet”

Med höga ambitioner har klädjätten H&M korats till vinnare i Hållbara bolag 2018. En plats bolaget delar med Electrolux. ”H&M har en unik möjlighet”, säger Anna Gedda, hållbarhetschef..

DI - 45 minuter sedan

Electrolux vd: "Vi tjänar mest pengar på de hållbara varorna"

Electrolux tar hem en tung kategoriseger i Hållbara Bolag 2018. Nu satsar vitvarujätten på att kraftigt minska bolagets koldioxidutsläpp och uppnå Parisavtalet..

DI - 45 minuter sedan

Skanskas vd: Finanskrisen triggade hållbarhetsarbetet

Skanska satsar stort på hållbarhet och räknar nu på hur man ska kunna anpassa verksamheten till målet om max 1,5 graders uppvärmning.  Men på den sociala sidan kan bolaget göra mycket mer, konstaterar vd Anders Danielsson. .

DI - 45 minuter sedan

Stor genomgång: Här är börsens hållbarhetsstjärnor

Stora Enso, Electrolux, H&M och Skanska står som vinnare då resultatet i första upplagan av Hållbara bolag 2018 nu presenteras. Syftet med rankningen – framtagen av Dagens industri och Aktuell Hållbarhet i samarbete med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet – är att ta tempen på börsnoterade bolags hållbarhetsarbete. .

DI - 45 minuter sedan

Stora Ensos vd ryter till: "Skogsindustrin ska inte misshandlas av lagstiftarna"

Trots att Stora Enso på några få år har gått från ett skandalbolag till att prisas för sitt hållbarhetsarbete går omställningen för långsamt, enligt vd:n Karl-Henrik Sundström. ”Min stora utmaning är att få organisationen att vilja förändras snabbare”, säger han..

DI - 1 timme sedan

Catenas ordförande säljer aktier för nästan 50 Mkr

Fastighetsbolaget Catenas ordförande Gustaf Hermelin har sålt 250.000 aktier i bolaget för 198,50 kronor styck, och inhöstar därmed nästan 50 miljoner. Även Starbreeze vd säljer av, men inte för lika mycket pengar..

DI - 1 timme sedan

Fed-ledamot blir ny chef för Financial Stability Board

Federal Reserve-ledamoten Randal Quarles kommer att bli ny chef för det internationella bankorganet Financial Stability Board..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.