DN > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 00:00

DN - 11 feb 18 kl. 17:43

Räkna inte med att börsfrossan är överStor dramatik präglade börsveckan. I New York föll kurserna med tio procent från sin topp i januari. Vad hände och hur går det framöver? DN:s Marianne Björklund svarar på fyra frågor..
Läs mer på DN
Läs mer om:
New York, Marianne Björklund

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räknainte med att , börsfrossanär över
Expressen - 04 jan 16 kl. 15:44

Proffsets varning: Börsfrossan fortsätter

Räkna med fortsatt stökiga tider för aktier. Det varnar Nordnets sparekonom för. – Börsen kommer fortsätta att vara skakig under en ganska lång period framöver, säger Joakim Bornold till Dina Pengar..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Svensk sparrishets torrlägger hela samhällen

Hela byar torkar ut av matjättarnas grönsaksimport från Peru. Svenska livsmedelsföretag känner till problemet men vet inte hur det ska lösas – så de fortsätter importera.  – Det är krisartat.

DN - 7 timmar sedan

Årets mest föräldravänliga arbetsplats

Essity prisas för sina flexibla arbetstider. Hygienbolaget kammar in Unionens årliga pris Guldnappen och blir därmed årets mest föräldravänliga arbetsplats. DN har besökt arbetsplatsen där föräldraskap ses som något positivt.

DN - 9 timmar sedan

Mest arsenik i ekologiskt ris

Trots nya gränsvärden ökar halterna av arsenik i ris. Högst halter finns i de ekologiska varianterna, konstaterar Livsmedelsverket..

DN - 10 timmar sedan

Över 50 miljoner bostäder står tomma i Kina

Antalet tomma bostäder i Kina överstiger med råge 50 miljoner. Det betyder att 22 procent av bostäderna i landets städer står obebodda. Det är slutsatsen i en ny nationell undersökning som släpps inom kort, gjord av en forskare vid ett universitet i sydvästra Kina..

DN - 12 timmar sedan

Politiker vill granska Wahlroos roll i est-härva

Nordeas och Sampos starke man, den finländske huvudägaren Björn Wahlroos, dras nu allt mer in i den avslöjade Danske Bank-härvan i Estland..

DN - 16 timmar sedan

Nordea sänker räntan på flera bolån

Nordea sänker flera boräntor i dag, måndag. Det framgår av ett pressmeddelande från banken. .

DN - Igår: 22:16

Johan Schück: Kommuner kan råka mycket illa ut i veckans unika budget

Dröjsmålet med att få fram en ny regering ställer till ekonomiska bekymmer. Det blir tydligt när en övergångsbudget ska presenteras på torsdag. Till dem som kommer mest i kläm hör landets kommuner och landsting..

DN - Igår: 09:01

Black Friday-oro över Postnords leveranser

Rekordmängden varor som beställdes under rea-dagen Black Friday i fjol skapade kaos i pakethanteringen. Trots ett år av förberedelser finns fortfarande en oro över hur det ska gå att hantera nya rekordvolymer..

DN - Igår: 01:01

Kinesisk shoppinghögtid störst i världen

Den i Sverige relativt okända shoppinghögtiden ”singeldagen”, som infaller på söndagen, har tagit Kina med storm och blivit världens största köpdag. I fjol drog den kinesiska e-handelsjätten Alibaba motsvarande ungefär tio miljarder kronor under reans första minuter..

DN - I förrgår: 08:33

Stora fel på Iphone och MacBook – data kan förloras

Apple har upptäckt stora komponentfel i både Iphone X och MacBook Pro, och varslar nu kunder om att apparaterna ska kunna lagas gratis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.