DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 18:22

Liknande nyheter

Taggar: Skatteverket, medger, bristeri , skatteförslaget
DI - 01 dec 17 kl. 16:43

Republikaner nära nå fram med skatteförslaget

Republikanske senatorn James Lankford ska rösta för skatteförslaget, vilket innebär att det nu bara krävs en röst för att säkra godkännande av förslaget. Det rapporterar Bloomberg News..

UT - 21 jun 18 kl. 01:00

Facket medger brister i förhandlingarna

Kommunal i Ulricehamn medger nu att man har missat att ta in medlemmarnas synpunkter på förslaget till arbetstidsförändringar inom ramen för så kallade hälsosamma scheman..

DrivaEget - 15 okt 14 kl. 13:46

”Nya skatteförslaget är för radikalt”

 Skatt  Förra veckan kom ett förslag om dramatiskt ändrad bolagsbeskattning. Nu får det kritik av en rad experter, bland annat Hans Peter Larsson, skattejurist på PwC, som föreslår flera kompletteringar. Driva Eget var i förra veckan först ut med att rapportera om ett förslag kring dramatiskt ändrad bolagsbeskattning (länk).

SvD - 13 okt 14 kl. 17:54

Skatteförslaget värt att rädda

Förslaget till ny företagsbeskattning är radikalt och förknippat med möjliga problem men också originellt och i grunden sunt, skriver skatteexperter och forskare..

Affärsvärlden - 07 nov 16 kl. 14:38

Bo Lundgren om skatteförslaget: Slår extra hårt mot sparbankerna

Utredningsförslaget om en ny löneskatt för bank- och finanssektorn som presenterades på måndagsförmiddagen skulle vid ett förverkligande leda till färre bankanställda och till sämre servicenivå. Det menar åtminstone Bo Lundgren som är ordförande för Sparbankernas Riksförbund..

E24 - 01 mar 17 kl. 07:30

”Skatteförslaget hotar jobb och tillväxt”

De små, jobbskapande företagen får ta smällen om de föreslagna nya skattereglerna för fåmansbolag blir verklighet. Finansministern måste stoppa förslaget – annars hotas Sveriges ­tillväxt, skriver Företagarnas vd Günther Mårder..

DI - 07 jun 13 kl. 09:34

Debatt: Gör om skatteförslaget

Regeringens nya 3:12-regler måste göras om. Beredningen i finansdepartementet har gått alldeles för fort. De nya reglerna straffar dem som har agerat enligt lagens intentioner.

DI - 19 nov 13 kl. 17:13

Han kan tvinga igenom skatteförslaget

Talman Per Westerberg (M) kan bli indragen i den hetaste riksdagsstriden på länge. Han skulle kunna vägra att ta upp de rödgrönas och SD:s väntade förslag om att stoppa regeringens senaste skattesänkning på 3 miljarder..

Sydöstran - 26 jun 14 kl. 06:52

Skatteförslaget hotar Ecobränsle i Karlshamn

Blekinge Läns tidning - 26 jun 14 kl. 06:52

Skatteförslaget hotar Ecobränsle i Karlshamn

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Uppgifter: May bör avgå om tre månader, enligt hennes ministrar

Theresa May borde lämna sin post senast om tre månader enligt ministrar i hennes regering, erfar The Guardian..

DI - 15 minuter sedan

Europabörser: Stark avslutning på veckan

Europabörserna handlades svagt uppåt på fredagen medan rapporter satte avtryck i enskilda aktier. Positiva toner kring handelsförhandlingarna mellan USA och Kina bidrog till viss optimism. Regionala Stoxx 600 var upp 0,2 procent..

DI - 15 minuter sedan

34-åring slipper megaskattesmocka

Den 34-årige stockholmare som krävdes på närmare en halv miljard kronor i skatt har prutat ned beloppet till 335 000 kronor, något som Dagens Nyheter var först med att rapportera om. Glädjen grumlas möjligen något av en förseningsavgift på 3 750 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Kise och Kjos innehav i Norwegian minskar med över 6 procent

Bjørn Kjos och Bjørn Kises bolag HBK Holding andel i Norwegian minkar från 24,7 till 18,5 procent i och med nyemissionen, enligt ett börsmeddelande från Oslo Börs..

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörser: ISS upp i Köpenhamn på starka utsikter för 2019

De nordiska börserna steg på fredagen och samlingsindexet vinx 30 ökade 0,7 procent till nivån 929. .

DI - 45 minuter sedan

Uppåt i New York efter tecken på framsteg i handelssamtalen

USA-börserna steg på fredagen när marknaden tog fasta på positiv rapportering om handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 45 minuter sedan

Intrum säljer del av spansk fastighetsportfölj enligt plan

Intrum har fullbordat refinansieringen av den fastighetsportfölj som förvärvades av spanska Ibercaja Banco i december i fjol. Kredithanteraren har även sålt en del av aktierna i det bolag som äger portföljen till en medinvesterare, i enlighet med kommunicerad plan..

DI - 1 timme sedan

Rekyl för banker – OMXS30 uppåt för nionde veckan i rad

OMXS30 går mot nionde uppgångsveckan i rad på fredagen, där bankerna rekylerade upp efter tunga ras tidigare i veckan..

DI - 1 timme sedan

Experter: Krävs mer om Swedbank verkligen vill få upp korten på bordet

Den utredning som Swedbank har beställt om misstänkt penningtvätt i Baltikum är för begränsad för att inge förtroende, anser en expert. Valet av revisor kan dessutom väcka misstankar om partiskhet. En annan bedömare anser att banken, om den vill, kan berätta mer om vad den gjort..

DI - 1 timme sedan

Sluta curla bankcheferna

Storbankerna har tilldelats privilegier som vanliga företag bara kan drömma om och har tackat genom att utsätta svensk ekonomi för stora risker. Krisen i Swedbank är det senaste exemplet på att bankdirektörerna skulle må bra av en strängare uppfostran. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.