DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 23:39

DI - 11 feb 18 kl. 16:41

Skatteverket medger brister i skatteförslagetDen nya utflyttningsskatten har tagits fram utan en analys av hur landets företagare drabbas. Det medger Skatteverket, som utarbetat förslaget i nära dialog med finansdepartementet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Skatteverket

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skatteverket, medger, bristeri , skatteförslaget
DI - 01 dec 17 kl. 16:43

Republikaner nära nå fram med skatteförslaget

Republikanske senatorn James Lankford ska rösta för skatteförslaget, vilket innebär att det nu bara krävs en röst för att säkra godkännande av förslaget. Det rapporterar Bloomberg News..

UT - 21 jun 18 kl. 01:00

Facket medger brister i förhandlingarna

Kommunal i Ulricehamn medger nu att man har missat att ta in medlemmarnas synpunkter på förslaget till arbetstidsförändringar inom ramen för så kallade hälsosamma scheman..

DrivaEget - 15 okt 14 kl. 13:46

”Nya skatteförslaget är för radikalt”

 Skatt  Förra veckan kom ett förslag om dramatiskt ändrad bolagsbeskattning. Nu får det kritik av en rad experter, bland annat Hans Peter Larsson, skattejurist på PwC, som föreslår flera kompletteringar. Driva Eget var i förra veckan först ut med att rapportera om ett förslag kring dramatiskt ändrad bolagsbeskattning (länk).

SvD - 13 okt 14 kl. 17:54

Skatteförslaget värt att rädda

Förslaget till ny företagsbeskattning är radikalt och förknippat med möjliga problem men också originellt och i grunden sunt, skriver skatteexperter och forskare..

Affärsvärlden - 07 nov 16 kl. 14:38

Bo Lundgren om skatteförslaget: Slår extra hårt mot sparbankerna

Utredningsförslaget om en ny löneskatt för bank- och finanssektorn som presenterades på måndagsförmiddagen skulle vid ett förverkligande leda till färre bankanställda och till sämre servicenivå. Det menar åtminstone Bo Lundgren som är ordförande för Sparbankernas Riksförbund..

E24 - 01 mar 17 kl. 07:30

”Skatteförslaget hotar jobb och tillväxt”

De små, jobbskapande företagen får ta smällen om de föreslagna nya skattereglerna för fåmansbolag blir verklighet. Finansministern måste stoppa förslaget – annars hotas Sveriges ­tillväxt, skriver Företagarnas vd Günther Mårder..

DI - 07 jun 13 kl. 09:34

Debatt: Gör om skatteförslaget

Regeringens nya 3:12-regler måste göras om. Beredningen i finansdepartementet har gått alldeles för fort. De nya reglerna straffar dem som har agerat enligt lagens intentioner.

DI - 19 nov 13 kl. 17:13

Han kan tvinga igenom skatteförslaget

Talman Per Westerberg (M) kan bli indragen i den hetaste riksdagsstriden på länge. Han skulle kunna vägra att ta upp de rödgrönas och SD:s väntade förslag om att stoppa regeringens senaste skattesänkning på 3 miljarder..

Sydöstran - 26 jun 14 kl. 06:52

Skatteförslaget hotar Ecobränsle i Karlshamn

Blekinge Läns tidning - 26 jun 14 kl. 06:52

Skatteförslaget hotar Ecobränsle i Karlshamn

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Visselblåsaren i Danske-härvan: "Företagskulturen ärvdes från Sampo"

Danske Banks estniska filial, som står i centrum för den omfattande penningtvättshärvan, ärvde sin företagskultur från Sampo Bank. Det uppgav visselblåsaren Howard Wilkinson vid en utfrågning inför det danska parlamentet..

DI - 1 timme sedan

SEB får sköta Saabs miljardemission

Styrelsen i krigsmaterieltillverkaren har nu formellt beslutat om mångmiljardemissionen som chockade marknaden. Investor och Wallenbergstiftelserna har lovat teckna, och sfärens bank SEB får ratta emissionen – för en hemlig avgift..

DI - 1 timme sedan

Starbreeze vd har sålt 4,35 miljoner aktier

Spelbolags-vd:n har sålt för totalt strax under 19 miljoner kronor efter kursraset..

DI - 1 timme sedan

Teknikaktier sänkte New York-börserna

Nasdaq-börserna tappade mer än 3 procent i ännu en dyster dag för den amerikanska tekniksektorn..

DI - 1 timme sedan

Hållbarhetschefen: ”H&M har en unik möjlighet”

Med höga ambitioner har klädjätten H&M korats till vinnare i Hållbara bolag 2018. En plats bolaget delar med Electrolux. ”H&M har en unik möjlighet”, säger Anna Gedda, hållbarhetschef..

DI - 1 timme sedan

Electrolux vd: "Vi tjänar mest pengar på de hållbara varorna"

Electrolux tar hem en tung kategoriseger i Hållbara Bolag 2018. Nu satsar vitvarujätten på att kraftigt minska bolagets koldioxidutsläpp och uppnå Parisavtalet..

DI - 1 timme sedan

Skanskas vd: Finanskrisen triggade hållbarhetsarbetet

Skanska satsar stort på hållbarhet och räknar nu på hur man ska kunna anpassa verksamheten till målet om max 1,5 graders uppvärmning.  Men på den sociala sidan kan bolaget göra mycket mer, konstaterar vd Anders Danielsson. .

DI - 1 timme sedan

Stor genomgång: Här är börsens hållbarhetsstjärnor

Stora Enso, Electrolux, H&M och Skanska står som vinnare då resultatet i första upplagan av Hållbara bolag 2018 nu presenteras. Syftet med rankningen – framtagen av Dagens industri och Aktuell Hållbarhet i samarbete med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet – är att ta tempen på börsnoterade bolags hållbarhetsarbete. .

DI - 1 timme sedan

Stora Ensos vd ryter till: "Skogsindustrin ska inte misshandlas av lagstiftarna"

Trots att Stora Enso på några få år har gått från ett skandalbolag till att prisas för sitt hållbarhetsarbete går omställningen för långsamt, enligt vd:n Karl-Henrik Sundström. ”Min stora utmaning är att få organisationen att vilja förändras snabbare”, säger han..

DI - 1 timme sedan

Catenas ordförande säljer aktier för nästan 50 Mkr

Fastighetsbolaget Catenas ordförande Gustaf Hermelin har sålt 250.000 aktier i bolaget för 198,50 kronor styck, och inhöstar därmed nästan 50 miljoner. Även Starbreeze vd säljer av, men inte för lika mycket pengar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.