DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 04:09

DI - 11 feb 18 kl. 16:41

Skatteverket medger brister i skatteförslagetDen nya utflyttningsskatten har tagits fram utan en analys av hur landets företagare drabbas. Det medger Skatteverket, som utarbetat förslaget i nära dialog med finansdepartementet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Skatteverket

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skatteverket, medger, bristeri , skatteförslaget
DI - 01 dec 17 kl. 16:43

Republikaner nära nå fram med skatteförslaget

Republikanske senatorn James Lankford ska rösta för skatteförslaget, vilket innebär att det nu bara krävs en röst för att säkra godkännande av förslaget. Det rapporterar Bloomberg News..

UT - 21 jun 18 kl. 01:00

Facket medger brister i förhandlingarna

Kommunal i Ulricehamn medger nu att man har missat att ta in medlemmarnas synpunkter på förslaget till arbetstidsförändringar inom ramen för så kallade hälsosamma scheman..

DrivaEget - 15 okt 14 kl. 13:46

”Nya skatteförslaget är för radikalt”

 Skatt  Förra veckan kom ett förslag om dramatiskt ändrad bolagsbeskattning. Nu får det kritik av en rad experter, bland annat Hans Peter Larsson, skattejurist på PwC, som föreslår flera kompletteringar. Driva Eget var i förra veckan först ut med att rapportera om ett förslag kring dramatiskt ändrad bolagsbeskattning (länk).

SvD - 13 okt 14 kl. 17:54

Skatteförslaget värt att rädda

Förslaget till ny företagsbeskattning är radikalt och förknippat med möjliga problem men också originellt och i grunden sunt, skriver skatteexperter och forskare..

Affärsvärlden - 07 nov 16 kl. 14:38

Bo Lundgren om skatteförslaget: Slår extra hårt mot sparbankerna

Utredningsförslaget om en ny löneskatt för bank- och finanssektorn som presenterades på måndagsförmiddagen skulle vid ett förverkligande leda till färre bankanställda och till sämre servicenivå. Det menar åtminstone Bo Lundgren som är ordförande för Sparbankernas Riksförbund..

E24 - 01 mar 17 kl. 07:30

”Skatteförslaget hotar jobb och tillväxt”

De små, jobbskapande företagen får ta smällen om de föreslagna nya skattereglerna för fåmansbolag blir verklighet. Finansministern måste stoppa förslaget – annars hotas Sveriges ­tillväxt, skriver Företagarnas vd Günther Mårder..

DI - 07 jun 13 kl. 09:34

Debatt: Gör om skatteförslaget

Regeringens nya 3:12-regler måste göras om. Beredningen i finansdepartementet har gått alldeles för fort. De nya reglerna straffar dem som har agerat enligt lagens intentioner.

DI - 19 nov 13 kl. 17:13

Han kan tvinga igenom skatteförslaget

Talman Per Westerberg (M) kan bli indragen i den hetaste riksdagsstriden på länge. Han skulle kunna vägra att ta upp de rödgrönas och SD:s väntade förslag om att stoppa regeringens senaste skattesänkning på 3 miljarder..

Sydöstran - 26 jun 14 kl. 06:52

Skatteförslaget hotar Ecobränsle i Karlshamn

Blekinge Läns tidning - 26 jun 14 kl. 06:52

Skatteförslaget hotar Ecobränsle i Karlshamn

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 7 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 8 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 8 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 10 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 11 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 11 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 11 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 11 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 12 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.