DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 13:40

Liknande nyheter

Taggar: Nordkoreahar problem att , betala, FN-avgiften
NSD - 30 apr 12 kl. 12:33

Betala p-avgiften via en app

Inom kort ska trafikanter i Luleå kunna betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon.- Det tycker vi låter jättebra, säger kommunalrådet Karl Petersen (S)..

NSD - 30 apr 12 kl. 14:58

Betala p-avgiften med mobilen

Från lapp - till app. Nu kan trafikanter i Luleå betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon. - Det är otroligt enkelt, säger Mikael Sundvall på Tekniska förvaltningen..

Västerbottens Folkblad - 03 okt 12 kl. 09:34

Dags att betala tv-avgiften i Lycksele

?Tv-pejlaren? kommer till Lycksele nästa vecka.

Jönköpingsnytt - 04 mar 13 kl. 09:00

Ny app gör det enklare att betala p-avgiften

Allt fler i Jönköpings kommun väljer att betala för sin parkering via mobilen. I Jönköping har tjänsten SMS Park använts i ett och ett halvt år, och trenden är tydlig. Det är mobilen som gäller!.

Expressen - 23 okt 13 kl. 14:43

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Radiotjänst har fått in en anmälan att Fredrik Reinfeldt har tv. Nu kommer han ? precis som nio av tio svenska hushåll ?

Expressen - 25 okt 13 kl. 16:09

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Bråket om statsministern Fredrik Reinfeldt, M, tv-licens ser ut att vara löst. Nu ska statsministern börja betala, skriver Aftonbladet.se.

SVT - 25 okt 13 kl. 16:45

Reinfeldt tänker börja betala tv-avgiften

Radiotjänst och regeringskansliet har haft olika åsikter, men nu är de överens: Statsministern ska betala..

Länstidningen i Jämtland - 22 feb 16 kl. 11:05

Förlorar mot radiotjänst – måste betala tv-avgiften

En man som tvistat med radiotjänst om huruvida han behöver betala sin avgift eller inte förlorar nu i kammarrätten..

BT - 13 jul 14 kl. 11:51

Tvingas betala avgifter

Som sjukpensionär kan Jan Nilsson bli befriad på avgiften på sin privata pensionsförsäkring, en rätt Folksam först nekar honom. Men efter att BT kontaktat Folksam görs en ny bedömning. Jan Nilsson kämpar mot sin reumatiska värk och kan i perioder vara sängliggande i dagar.

Computer Sweden - 27 feb 13 kl. 04:00

Radiotjänst jagar datorägare ? måste betala tv-avgiften

Radiotjänst har nu börjat ringa dator- och surfplatteägare för att kräva in tv-avgift. Företag kan däremot slippa undan - om de "plomberar" sina datorer..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Bonnesen: ”Vi visar att kvinnor som bank-vd:ar inte är ett undantag”

Efter en turbulent period med svag aktieutveckling utser Handelsbanken en kvinnlig vd – ett ganska typiskt agerande, visar forskningen. ”Man önskar att kvinnor även fick chansen när det inte är uppförsbacke”, säger Amanda Lundeteg, vd för stiftelsen Allbright..

DI - 15 minuter sedan

Palladium lyfter till nya rekordnivåer

Palladium fortsatte mot nya höjder på måndagen och spotpriset nådde under förmiddagen rekordnoteringen 1.458 dollar per uns. Det rapporterar Reuters.

DI - 15 minuter sedan

Analytiker ser hög sannolikhet för bud på Pernod Ricard

Ett konsortium lett av LVMH och Diageo som lägger bud på sprittillverkaren Pernod Ricard ses som ”högt sannolikt” av Berenbergs analytiker som täcker in sektorn med lyxbolag..

DI - 10 minuter sedan

Lundberg satsar i Linköping – Peab får order värd 344 miljoner

Byggbolaget har fått en order att bygga bostäder och kontor i Lindköping. Ordervärdet uppgår till 344 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Hedgefond vill stämma tyska finansinspektionen för blankningsstopp

Den tyska finansmyndigheten Bafin kan komma att stämmas av en brittisk hedgefond. Beslutet att förbjuda nya blankningar i det skandaldrabbade bolaget Wirecard öppnar för finansiella krav mot myndigheten, enligt hedgefondförvaltaren Crispin Odey..

DI - 30 minuter sedan

Teknisk analys: Köpläge i utbombat krisbolag – ”stor uppsida”

Börsen tuffar på uppåt och kortsiktigt momentum är starkt positivt, enligt Investtech. Analysfirman ser köpläge i ett bolag som fullständigt havererat på börsen – men där investerarna nu börjat svänga. ”Aktien är intressant för såväl kortsiktiga som långsiktiga investerare.

DI - 30 minuter sedan

ChemoTech och ABEX/Gold Lite-koncernen expanderar samarbetet till Vietnam

Idag har ABEX/ Gold Lite -koncernen utnyttjat  sin option, att representera ChemoTech och IQwave™ även i Vietnam. ChemoTech får genom detta avtal ytterligare en order värd ca. 17 000 EURO..

DI - 1 timme sedan

EU redo för motåtgärder om USA inför biltullar

EU-kommissionen upprepade på måndagen sin beredskap att införa motåtgärder mot USA om landet beslutar att införa importtullar på europeiska bilar..

DI - 1 timme sedan

Bundesbank spår fortsatt dämpad tillväxt i Tyskland första halvåret

Tillväxten i Tyskland väntas vara fortsatt dämpad åtminstone första halvåret i år då försämrade företagsförväntningar hotar att dämpa företagens investeringar, även om det ännu inte är bekymmersamt. .

DI - 1 timme sedan

Bostadsfrossan sprider sig – det kan slå hårt mot tillväxten

Året har startat med försiktig optimism när det gäller bostadsmarknaden, men sviterna av prisnedgången 2017 har fortfarande inte värkt ut.  Räkna med svaga siffror över byggandet i veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.