DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 04:12

DI - 11 feb 18 kl. 11:59

Nordkorea har problem att betala FN-avgiftenNordkorea uppger sig ha svårt att betala medlemsavgiften till FN till följd av internationella sanktioner. Landet bad också nyligen FN-direktören Jan Beagle om hjälp. Det rapporterar Reuters. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
FN, Jan Beagle, Reuters

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordkoreahar problem att , betala, FN-avgiften
NSD - 30 apr 12 kl. 12:33

Betala p-avgiften via en app

Inom kort ska trafikanter i Luleå kunna betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon.- Det tycker vi låter jättebra, säger kommunalrådet Karl Petersen (S)..

NSD - 30 apr 12 kl. 14:58

Betala p-avgiften med mobilen

Från lapp - till app. Nu kan trafikanter i Luleå betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon. - Det är otroligt enkelt, säger Mikael Sundvall på Tekniska förvaltningen..

Västerbottens Folkblad - 03 okt 12 kl. 09:34

Dags att betala tv-avgiften i Lycksele

?Tv-pejlaren? kommer till Lycksele nästa vecka.

Jönköpingsnytt - 04 mar 13 kl. 09:00

Ny app gör det enklare att betala p-avgiften

Allt fler i Jönköpings kommun väljer att betala för sin parkering via mobilen. I Jönköping har tjänsten SMS Park använts i ett och ett halvt år, och trenden är tydlig. Det är mobilen som gäller!.

Expressen - 23 okt 13 kl. 14:43

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Radiotjänst har fått in en anmälan att Fredrik Reinfeldt har tv. Nu kommer han ? precis som nio av tio svenska hushåll ?

Expressen - 25 okt 13 kl. 16:09

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Bråket om statsministern Fredrik Reinfeldt, M, tv-licens ser ut att vara löst. Nu ska statsministern börja betala, skriver Aftonbladet.se.

SVT - 25 okt 13 kl. 16:45

Reinfeldt tänker börja betala tv-avgiften

Radiotjänst och regeringskansliet har haft olika åsikter, men nu är de överens: Statsministern ska betala..

Länstidningen i Jämtland - 22 feb 16 kl. 11:05

Förlorar mot radiotjänst – måste betala tv-avgiften

En man som tvistat med radiotjänst om huruvida han behöver betala sin avgift eller inte förlorar nu i kammarrätten..

BT - 13 jul 14 kl. 11:51

Tvingas betala avgifter

Som sjukpensionär kan Jan Nilsson bli befriad på avgiften på sin privata pensionsförsäkring, en rätt Folksam först nekar honom. Men efter att BT kontaktat Folksam görs en ny bedömning. Jan Nilsson kämpar mot sin reumatiska värk och kan i perioder vara sängliggande i dagar.

Computer Sweden - 27 feb 13 kl. 04:00

Radiotjänst jagar datorägare ? måste betala tv-avgiften

Radiotjänst har nu börjat ringa dator- och surfplatteägare för att kräva in tv-avgift. Företag kan däremot slippa undan - om de "plomberar" sina datorer..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 7 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 8 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 8 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 10 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 11 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 11 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 11 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 12 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 12 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.