DI > Ekonomi

Sunday, 25 February, 20:18

DI - 11 feb 18 kl. 11:59

Nordkorea har problem att betala FN-avgiftenNordkorea uppger sig ha svårt att betala medlemsavgiften till FN till följd av internationella sanktioner. Landet bad också nyligen FN-direktören Jan Beagle om hjälp. Det rapporterar Reuters. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
FN, Jan Beagle, Reuters

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordkoreahar problem att , betala, FN-avgiften
NSD - 30 apr 12 kl. 12:33

Betala p-avgiften via en app

Inom kort ska trafikanter i Luleå kunna betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon.- Det tycker vi låter jättebra, säger kommunalrådet Karl Petersen (S)..

NSD - 30 apr 12 kl. 14:58

Betala p-avgiften med mobilen

Från lapp - till app. Nu kan trafikanter i Luleå betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon. - Det är otroligt enkelt, säger Mikael Sundvall på Tekniska förvaltningen..

Västerbottens Folkblad - 03 okt 12 kl. 09:34

Dags att betala tv-avgiften i Lycksele

?Tv-pejlaren? kommer till Lycksele nästa vecka.

Jönköpingsnytt - 04 mar 13 kl. 09:00

Ny app gör det enklare att betala p-avgiften

Allt fler i Jönköpings kommun väljer att betala för sin parkering via mobilen. I Jönköping har tjänsten SMS Park använts i ett och ett halvt år, och trenden är tydlig. Det är mobilen som gäller!.

Expressen - 23 okt 13 kl. 14:43

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Radiotjänst har fått in en anmälan att Fredrik Reinfeldt har tv. Nu kommer han ? precis som nio av tio svenska hushåll ?

Expressen - 25 okt 13 kl. 16:09

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Bråket om statsministern Fredrik Reinfeldt, M, tv-licens ser ut att vara löst. Nu ska statsministern börja betala, skriver Aftonbladet.se.

SVT - 25 okt 13 kl. 16:45

Reinfeldt tänker börja betala tv-avgiften

Radiotjänst och regeringskansliet har haft olika åsikter, men nu är de överens: Statsministern ska betala..

Länstidningen i Jämtland - 22 feb 16 kl. 11:05

Förlorar mot radiotjänst – måste betala tv-avgiften

En man som tvistat med radiotjänst om huruvida han behöver betala sin avgift eller inte förlorar nu i kammarrätten..

BT - 13 jul 14 kl. 11:51

Tvingas betala avgifter

Som sjukpensionär kan Jan Nilsson bli befriad på avgiften på sin privata pensionsförsäkring, en rätt Folksam först nekar honom. Men efter att BT kontaktat Folksam görs en ny bedömning. Jan Nilsson kämpar mot sin reumatiska värk och kan i perioder vara sängliggande i dagar.

Computer Sweden - 27 feb 13 kl. 04:00

Radiotjänst jagar datorägare ? måste betala tv-avgiften

Radiotjänst har nu börjat ringa dator- och surfplatteägare för att kräva in tv-avgift. Företag kan däremot slippa undan - om de "plomberar" sina datorer..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Beslut om nya uppgifter för Bolagsverket väntar

På måndagen fattar regeringen beslut om att ge Bolagsverket nya uppgifter, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 2 timmar sedan

Industrivärdens vd tagen på sängen av Geelys köpräd

Efter att kinesiska Geely har blivit huvudägare i tyska Daimler är Geely-mannen Håkan Samuelssons framtid i AB Volvos styrelse osäker. Volvos röstmässigt största ägare Industrivärden skjuter över ansvaret för frågan på valberedningen. ”Vi agerar rationellt”, säger Industrivärdens vd Helena Stjernholm om situationen i AB Volvo..

DI - 2 timmar sedan

Anders Hägerstrand: Geelys brist på respekt är en stor risk

För AB Volvos aktie är Li Shufus och Geelys intåg i Daimlers ägarlista negativt. Det är nu uppenbart att AB Volvos största ägare, sett till antalet aktier, handlar fullständigt irrationellt och på ett närmast oanständigt sätt köper storposter i konkurrerande europeiska fordonsjättar..

DI - 3 timmar sedan

Pensionärens unika stororder – stickar vantar åt försvaret

I skuggan av Gripen- och Patriotmiljarder har pensionären Gunvor Lundin i Västerbotten tagit hem en stororder från försvaret. ”Det är en kombination av kvalitet och pris”, säger Hans Ivansson på Försvarets materielverk..

DI - 3 timmar sedan

Hur brinner ett ljus?

  När Ebba Busch Thor i en Aktuellt-sändning i höstas inte kunde svara på vem som skrev Gösta Berlings saga utlöstes en kris som nästan var värre än fallet i opinionen. Att inte veta vem som skrivit centrala svenska böcker är ohyggligt pinsamt i en tid då Sverige håller på att återupptäcka sig själv..

DI - 4 timmar sedan

De halverade elräkningen med solceller: "Det bästa vi gjort"

Vid årsskiftet höjdes stödet för att sätta solceller på villatak och bostadsrättsföreningar.  Di Lördag har besökt en familj i Älta som haft sin anläggning i gång i snart ett år. ”Det här är det bästa vi gjort”, säger paret Petter Carlsson och Sofia Modig, som har halverat sin elräkning..

DI - 4 timmar sedan

Miljardstöd ska ge solceller på varje villagata inom två år

Målet att det ska finnas solceller på varje villagata i Sverige inom två år ser ut att vara inom räckhåll.  Skåne, västkusten och Stockholm toppar ligan..

DI - 5 timmar sedan

Baic och Daimler investerar i Kina

Baic Motor och Daimler planerar tillsammans investera motsvarande cirka 16 miljarder kronor i en ny produktionsanläggning i Kina för sitt gemensamma bolag Beijing Benz Automative, uppger Baic..

DI - 5 timmar sedan

Veckans aktie: Köp industriaktien som går under radarn

Solen skiner på Jönköpingbolaget. Och med en stark investeringskonjunktur, förvärv och avknoppningschanser tror vi det dröjer innan den går ned. .

DI - 6 timmar sedan

Svensk kontorsmarknad i Europatopp

Den svenska fastighetsmarknaden för kontor hör till Europas starkaste. Men kommande år väntas hyresökningarna tappa fart enligt en branschrapport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.