DI > Ekonomi

Monday, 12 November, 23:42

DI - 11 feb 18 kl. 11:59

Nordkorea har problem att betala FN-avgiftenNordkorea uppger sig ha svårt att betala medlemsavgiften till FN till följd av internationella sanktioner. Landet bad också nyligen FN-direktören Jan Beagle om hjälp. Det rapporterar Reuters. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
FN, Jan Beagle, Reuters

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordkoreahar problem att , betala, FN-avgiften
NSD - 30 apr 12 kl. 12:33

Betala p-avgiften via en app

Inom kort ska trafikanter i Luleå kunna betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon.- Det tycker vi låter jättebra, säger kommunalrådet Karl Petersen (S)..

NSD - 30 apr 12 kl. 14:58

Betala p-avgiften med mobilen

Från lapp - till app. Nu kan trafikanter i Luleå betala p-avgiften via en app i sin smarttelefon. - Det är otroligt enkelt, säger Mikael Sundvall på Tekniska förvaltningen..

Västerbottens Folkblad - 03 okt 12 kl. 09:34

Dags att betala tv-avgiften i Lycksele

?Tv-pejlaren? kommer till Lycksele nästa vecka.

Jönköpingsnytt - 04 mar 13 kl. 09:00

Ny app gör det enklare att betala p-avgiften

Allt fler i Jönköpings kommun väljer att betala för sin parkering via mobilen. I Jönköping har tjänsten SMS Park använts i ett och ett halvt år, och trenden är tydlig. Det är mobilen som gäller!.

Expressen - 23 okt 13 kl. 14:43

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Radiotjänst har fått in en anmälan att Fredrik Reinfeldt har tv. Nu kommer han ? precis som nio av tio svenska hushåll ?

Expressen - 25 okt 13 kl. 16:09

Nu ska Reinfeldt betala tv-avgiften

Bråket om statsministern Fredrik Reinfeldt, M, tv-licens ser ut att vara löst. Nu ska statsministern börja betala, skriver Aftonbladet.se.

SVT - 25 okt 13 kl. 16:45

Reinfeldt tänker börja betala tv-avgiften

Radiotjänst och regeringskansliet har haft olika åsikter, men nu är de överens: Statsministern ska betala..

Länstidningen i Jämtland - 22 feb 16 kl. 11:05

Förlorar mot radiotjänst – måste betala tv-avgiften

En man som tvistat med radiotjänst om huruvida han behöver betala sin avgift eller inte förlorar nu i kammarrätten..

BT - 13 jul 14 kl. 11:51

Tvingas betala avgifter

Som sjukpensionär kan Jan Nilsson bli befriad på avgiften på sin privata pensionsförsäkring, en rätt Folksam först nekar honom. Men efter att BT kontaktat Folksam görs en ny bedömning. Jan Nilsson kämpar mot sin reumatiska värk och kan i perioder vara sängliggande i dagar.

Computer Sweden - 27 feb 13 kl. 04:00

Radiotjänst jagar datorägare ? måste betala tv-avgiften

Radiotjänst har nu börjat ringa dator- och surfplatteägare för att kräva in tv-avgift. Företag kan däremot slippa undan - om de "plomberar" sina datorer..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sverige och Frankrike GDPR-granskar mest i hela EU

Datainspektionen är på hugget. Tillsammans med Frankrike är Sverige EU:s mest ambitiösa land när det gäller att kontrollera företagens efterlevnad av GDPR. Annat är det i Belgien som inte ens har en tillsynsmyndighet på plats.

DI - 1 timme sedan

Di:s råd gav en fin resa på 31 procent – och det finns mer att hämta

Uppföljning. Köprekommendationen blev helt rätt tajmad. Ett par svaga kvartalsrapporter under våren och sommaren 2017 hade sänkt aktien till en låg för nivå och Di:s köpråd slog index rejält..

DI - 1 timme sedan

Röd dag när tekniksektorn tyngde Wall Street – S&P 500 föll 2 procent

Måndagen blev en röd dag på Wall Street där tekniksektorn, med Apple i täten, gick i bräschen för nedgången. Vid stängning hade S&P 500 fallit 2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Spelet i gång inför USA:s maktskifte

Två månader återstår innan ledamöterna som röstades fram i mellanårsvalet tar plats i Washington. Men innan dess måste den avgående kongressen komma överens om finansieringen för statsapparaten. Annars väntar en ny nedstängning i december..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Rabobank överväger att sälja USA-verksamhet

Den nederländska banken Rabobank undersöker möjligheten att sälja sin amerikanska förmögenhetsförvaltning och konsumentverksamhet för uppemot 9 miljarder kronor. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 2 timmar sedan

Alfa Lavals vd: ”Konjunkturen håller i sig över 2019”

LUND. Den heta konjunkturen består ett par år till och Alfa Lavals styrka inom miljöteknik ger goda förutsättningar att växa. Den bedömningen gör bolagets vd Tom Erixon inför tisdagens kapitalmarknadsdag..

DI - 3 timmar sedan

Flygräder efter raketstorm från Gaza

Mängder av raketer regnar från Gazaremsan – och Israel svarar med omfattande flyganfall. Tre palestinier har dödats i flyganfallen och en israel skadades svårt när en projektil från Gaza slog ned i en buss..

DI - 3 timmar sedan

Ecoclime vill ta in totalt 66,5 miljoner i nyemissioner

Spotlightbolaget Ecoclime har beslutat om att genomföra företrädesemissioner som ska tillföra bolaget 66,5 miljoner kronor. Likviditeten kommer huvudsakligen att användas till finansiering av en fortsatt förvärvsdriven expansion samt produkt- och projektinvesteringar. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 3 timmar sedan

Instalcos dotterbolag förvärvar bolag med omsättning på 20 miljoner

Instalcobolaget Orab har förvärvat Rör Svets Montage i Piteå, RSM. Bolaget omsatte under verksamhetsåret 2017/2018 20 miljoner kronor och sysselsätter tio personer. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 3 timmar sedan

Trump hoppas att Opec inte sänker oljeproduktionen

USA:s president Donald Trump hoppas att Saudiarabien och Opec inte kommer minska oljeproduktionen. Det skriver han i ett inlägg på Twitter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.