SR > Nyheter

Tuesday, 16 October, 05:20

SR - 09 feb 18 kl. 11:39

Tre personer döms i uppmärksammad äggplundringshärvaUnder fredagen kom domarna mot de tre män som misstänkts ha äggplundrat bon från fredade fågelarter..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepersoner , dömsi , uppmärksammad, äggplundringshärva
UNT - 17 feb 17 kl. 16:36

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

UNT - 17 feb 17 kl. 16:42

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige. Nu har häktningsförhandlingen inletts om den fjärde och sista mannen. En 53-årig man, hemmahörande i en förort till Stockholm, är häktad på sannolika skäl misstänkt för vål.

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Fyra häktades i uppmärksammad pedofilhärva

Fyra män har häktats efter misstanke om inblandning i ett pedofilnätverk i Stockholm. Totalt har åtta män delgivits misstanke om olika brott efter ett stort tillslag. Tre av de misstänkta männen är dömda eller har varit misstänkta för sexualbrott mot bar.

Expressen - 18 jul 17 kl. 21:00

Känd skånsk kriminell stämmer tre åklagare

15 personer har åtalats i en uppmärksammad pengatvättshärva i Göteborg. Nu stämmer en känd kriminell man från Skåne de tre åklagarna i målet.– Det är naturligtvis inte särskilt trevligt att bli stämd, men han har inte fog för det han påstår, säger kammaråklagare Jim Westerberg..

Nya Wermlands Tidningen - 05 nov 14 kl. 19:44

Bagarboss hade inte rent mjöl i påsen

En 44-årig Karlstadsföretagare dömdes på onsdagen till fängelse och tre års näringsförbud för grovt bokföringsbrott För några år sedan dömdes han för liknande brott i en uppmärksammad bagerihärva, och fick betala tillbaka 4,5 miljoner kronor..

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 15 kl. 05:00

Polisens varning: Allt fler barn utsatta för sexualbrottslingar på nätet

Antalet barn som utsätts för brottslingar på nätet har ökat i hela landet, så även i länet. Länstidningen har tidigare berättat om en uppmärksammad sexualhärva där 15 personer står misstänkta för sexualbrott mot barn. Tre av männen är i 40-årsåldern och har tagit kontakt med en minderårig flicka i sexuellt syfte.

YLE - 01 mar 17 kl. 19:50

Lojokandidater: Det ska inte kosta att parkera sin bil

Parkeringsavgifterna i centrum är idiotiska. Lojos parkeringsövervakare är världskända för sin snabbhet. Slopa parkeringsavgifterna på alla utom två eller tre gator.

SVT Debatt - 29 maj 13 kl. 15:28

Polisen måste bli öppnare efter skotten i Husby

HUSBY Dödsfall, efterföljande fiffel och milda domar mot poliser är den vanligaste orsaken till kravaller av den typ vi sett i Stockholm. När nu en polisman kommer att delges misstanke om vållande till annans död för dödsskjutningen i Husby måste polisen visa att man tar misstankarna på största allvar. Men istället har polisens utåtriktade kommunikation på olika nivåer präglats av underligheter, skriver Daniel Wiklander.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Kritik mot EU:s nya fiskekvoter

Igår kväll enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Östersjön, däribland för torsken. Men både miljöorganisationer och den svenska fiskerinäringen är kritiska till de nya kvoterna..

SR - 1 timme sedan

Ökat antal allvarliga olyckor på byggen i sommar

Under sommaren ökade antalet anmälda olyckor i byggbranschen med cirka 10 procent jämfört med förra året, det handlade bland annat om fallskador, personer som skadades med verktyg och belastningsskador...

SR - 2 timmar sedan

Rädda barnen: Stoppa återsändandet av unga afghaner

Läger i Afghanistan är farligare än på länge och många av de unga afghaner som sänts tillbaka har utsatts för stora faror enligt den internationella barnorganisationen Rädda barnen, därför måste återsändandet avbrytas..

SR - 4 timmar sedan

Djurantibiotika minskar i EU

Det används allt mindre antibiotika inom djuruppfödningen runtom i Europa, visar en ny rapport från den Europeiska läkemedelsmyndigheten..

SR - 4 timmar sedan

Microsoftgrundare död i cancer

Paul Allen, som tillsammans med Bill Gates grundade datorföretaget Microsoft har gått bort..

SR - 7 timmar sedan

Historiskt beslut – kyrkan i Kiev blir fristående

Den ryska och ukrainska ortodoxa kyrkan kommer att delas. Kyrkan i Kiev blir en egen självständig del av den ortodoxa kyrkofamiljen..

SR - 7 timmar sedan

CNN: Saudiarabien uppges nära erkännande

Saudiarabien gör sig redo för att erkänna att journalisten Jamal Khashoggi dödades under ett förhör som gick fel, rapporterar amerikanska CNN med hänvisning till två anonyma källor, enligt Reuters..

SR - 7 timmar sedan

Telia döms att blockera fildelningssajter

Telia tvingas blockera fyra fildelningssajter efter ett beslut i Patent- och marknadsdomstolen..

SR - 9 timmar sedan

Klart med fiskekvoterna i Östersjön

EU:s fiskeministrar har tidigare än väntat lyckats enas om nästa års fiskekvoter i Östersjön..

SR - 10 timmar sedan

Fortsatta förseningar mellan Stockholm och Göteborg

Över tio tusen resenärer har drabbats av tågförseningarna mellan Stockholm och Göteborg som började i går, och störningarna väntas pågå i flera dagar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.