SR > Nyheter

Saturday, 26 May, 04:24

SR - 09 feb 18 kl. 11:39

Tre personer döms i uppmärksammad äggplundringshärvaUnder fredagen kom domarna mot de tre män som misstänkts ha äggplundrat bon från fredade fågelarter..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepersoner , dömsi , uppmärksammad, äggplundringshärva
UNT - 17 feb 17 kl. 16:36

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

UNT - 17 feb 17 kl. 16:42

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige. Nu har häktningsförhandlingen inletts om den fjärde och sista mannen. En 53-årig man, hemmahörande i en förort till Stockholm, är häktad på sannolika skäl misstänkt för vål.

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Fyra häktades i uppmärksammad pedofilhärva

Fyra män har häktats efter misstanke om inblandning i ett pedofilnätverk i Stockholm. Totalt har åtta män delgivits misstanke om olika brott efter ett stort tillslag. Tre av de misstänkta männen är dömda eller har varit misstänkta för sexualbrott mot bar.

Expressen - 18 jul 17 kl. 21:00

Känd skånsk kriminell stämmer tre åklagare

15 personer har åtalats i en uppmärksammad pengatvättshärva i Göteborg. Nu stämmer en känd kriminell man från Skåne de tre åklagarna i målet.– Det är naturligtvis inte särskilt trevligt att bli stämd, men han har inte fog för det han påstår, säger kammaråklagare Jim Westerberg..

Nya Wermlands Tidningen - 05 nov 14 kl. 19:44

Bagarboss hade inte rent mjöl i påsen

En 44-årig Karlstadsföretagare dömdes på onsdagen till fängelse och tre års näringsförbud för grovt bokföringsbrott För några år sedan dömdes han för liknande brott i en uppmärksammad bagerihärva, och fick betala tillbaka 4,5 miljoner kronor..

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 15 kl. 05:00

Polisens varning: Allt fler barn utsatta för sexualbrottslingar på nätet

Antalet barn som utsätts för brottslingar på nätet har ökat i hela landet, så även i länet. Länstidningen har tidigare berättat om en uppmärksammad sexualhärva där 15 personer står misstänkta för sexualbrott mot barn. Tre av männen är i 40-årsåldern och har tagit kontakt med en minderårig flicka i sexuellt syfte.

YLE - 01 mar 17 kl. 19:50

Lojokandidater: Det ska inte kosta att parkera sin bil

Parkeringsavgifterna i centrum är idiotiska. Lojos parkeringsövervakare är världskända för sin snabbhet. Slopa parkeringsavgifterna på alla utom två eller tre gator.

SVT Debatt - 29 maj 13 kl. 15:28

Polisen måste bli öppnare efter skotten i Husby

HUSBY Dödsfall, efterföljande fiffel och milda domar mot poliser är den vanligaste orsaken till kravaller av den typ vi sett i Stockholm. När nu en polisman kommer att delges misstanke om vållande till annans död för dödsskjutningen i Husby måste polisen visa att man tar misstankarna på största allvar. Men istället har polisens utåtriktade kommunikation på olika nivåer präglats av underligheter, skriver Daniel Wiklander.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

MP-krav: Tillverkare ska redovisa hur länge prylar väntas hålla

Företag som tillverkar till exempel hemelektronik och möbler ska bli skyldiga att ange hur länge sakerna förväntas hålla. Det är ett av Miljöpartiet vallöften, som presenteras på kongressen i dag..

SR - 5 timmar sedan

Första mätningen: Storseger för ja till abort på Irland

En första vallokalsundersökning som tidningen Irish Times gjort visar att 68 procent av väljarna röstade för att lätta abortförbudet på Irland..

SR - 6 timmar sedan

Spänd väntan på Irland – snart stänger vallokalerna

Vid 23.00 svensk tid stänger vallokalerna på Irland. En första prognos om irländarna röstat ja eller nej till att ändra den strikta abortlagen väntas senare under kvällen..

SR - 7 timmar sedan

GDPR gör det lättare att byta digitala tjänster

GDPR gör det nu lättare för konsumenter att byta leverantör av olika tjänster på nätet. Nu kan flera jättar få det hett om öronen..

SR - 8 timmar sedan

Varning: Extrem brandrisk i hela landet

Det råder extrem brandrisk i hela landet, den varningen går nu Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap MSB ut med..

SR - 10 timmar sedan

Osäkra väljare väntas avgöra abortfrågan

Valdeltagandet har varit högt inledningsvis när Irland håller folkomröstning om abort i dag. Väljarna som varit osäkra väntas fälla avgörandet..

SR - 11 timmar sedan

Ingen överraskning att Telia vill köpa TV4

Att Telia skulle göra en stor stor inbrytning på TV-marknaden kom inte helt överraskande. Förhandlingar har pågått sedan i höstas..

SR - 12 timmar sedan

"Nobelcentret kan byggas utanför Stockholm"

Nu öppnar Nobelstiftelsens vd Lars Heikensten för att det kommande Nobelcentret, skulle kunna byggas även utanför Stockholm..

SR - 12 timmar sedan

Åklagare: Hatbrott bakom attack

Tre unga män åtalas idag för att ha kastat flaskor med brinnande vätska mot synagogan i Göteborg och mot parkerade bilar som tillhörde medlemmar i Judiska församlingen..

SR - 14 timmar sedan

Skola stängs ned efter storbråk

Stålforsskolan i Eskilstuna stängs ned för resten av dagen efter att ett stort slagsmål med hundratals elever inblandade brutit ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.