SR > Nyheter

Wednesday, 22 August, 03:51

SR - 09 feb 18 kl. 11:39

Tre personer döms i uppmärksammad äggplundringshärvaUnder fredagen kom domarna mot de tre män som misstänkts ha äggplundrat bon från fredade fågelarter..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepersoner , dömsi , uppmärksammad, äggplundringshärva
UNT - 17 feb 17 kl. 16:36

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

UNT - 17 feb 17 kl. 16:42

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige. Nu har häktningsförhandlingen inletts om den fjärde och sista mannen. En 53-årig man, hemmahörande i en förort till Stockholm, är häktad på sannolika skäl misstänkt för vål.

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Fyra häktades i uppmärksammad pedofilhärva

Fyra män har häktats efter misstanke om inblandning i ett pedofilnätverk i Stockholm. Totalt har åtta män delgivits misstanke om olika brott efter ett stort tillslag. Tre av de misstänkta männen är dömda eller har varit misstänkta för sexualbrott mot bar.

Expressen - 18 jul 17 kl. 21:00

Känd skånsk kriminell stämmer tre åklagare

15 personer har åtalats i en uppmärksammad pengatvättshärva i Göteborg. Nu stämmer en känd kriminell man från Skåne de tre åklagarna i målet.– Det är naturligtvis inte särskilt trevligt att bli stämd, men han har inte fog för det han påstår, säger kammaråklagare Jim Westerberg..

Nya Wermlands Tidningen - 05 nov 14 kl. 19:44

Bagarboss hade inte rent mjöl i påsen

En 44-årig Karlstadsföretagare dömdes på onsdagen till fängelse och tre års näringsförbud för grovt bokföringsbrott För några år sedan dömdes han för liknande brott i en uppmärksammad bagerihärva, och fick betala tillbaka 4,5 miljoner kronor..

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 15 kl. 05:00

Polisens varning: Allt fler barn utsatta för sexualbrottslingar på nätet

Antalet barn som utsätts för brottslingar på nätet har ökat i hela landet, så även i länet. Länstidningen har tidigare berättat om en uppmärksammad sexualhärva där 15 personer står misstänkta för sexualbrott mot barn. Tre av männen är i 40-årsåldern och har tagit kontakt med en minderårig flicka i sexuellt syfte.

YLE - 01 mar 17 kl. 19:50

Lojokandidater: Det ska inte kosta att parkera sin bil

Parkeringsavgifterna i centrum är idiotiska. Lojos parkeringsövervakare är världskända för sin snabbhet. Slopa parkeringsavgifterna på alla utom två eller tre gator.

SVT Debatt - 29 maj 13 kl. 15:28

Polisen måste bli öppnare efter skotten i Husby

HUSBY Dödsfall, efterföljande fiffel och milda domar mot poliser är den vanligaste orsaken till kravaller av den typ vi sett i Stockholm. När nu en polisman kommer att delges misstanke om vållande till annans död för dödsskjutningen i Husby måste polisen visa att man tar misstankarna på största allvar. Men istället har polisens utåtriktade kommunikation på olika nivåer präglats av underligheter, skriver Daniel Wiklander.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Sverige säger nej till migranter från räddningsfartyg

I en hamn på Sicilien ligger ett räddningsfartyg med migranter, utan att människorna ombord får gå i land. Italien hotar med att skicka tillbaka migranterna till Libyen, om inte andra EU-länder ställer upp, men Sverige säger nej..

SR - 5 timmar sedan

Juryn har nått ett beslut i rättegången mot Manafort

Enligt nyhetsbyrån Reuters har de enats om ett utslag i åtta av de 18 åtalspunkterna..

SR - 7 timmar sedan

Trumps tidigare advokat i uppgörelse med åklagare

Från USA kommer uppgifter om att Donald Trumps tidigare advokat Michael Cohen nått en uppgörelse med åklagare..

SR - 7 timmar sedan

Ehec-smittan sprider sig – 30 nya fall bekräftade

Ehec-smittan sprider sig över södra Sverige. 30 nya fall har nu bekräftats vilket innebär att totalt 80 har smittats. – Det verkar bli det största utbrottet, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog, på Folkhälsomyndigheten..

SR - 7 timmar sedan

Fisket i Sydsverige kan försvinna helt

Det lokala fisket i Skåne och Blekinge riskerar att vara helt utraderat inom några år, om inte myndigheterna ändrar det nuvarande regelsystemet..

SR - 8 timmar sedan

Socialdemokraterna utsatta för hackerattacker

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för ännu en riktad överbelastningsattack. Attacken misstänks komma från Ryssland och Nordkorea..

SR - 9 timmar sedan

SKL kritiska: Lägg inte skulden för bostadsbristen på kommunerna

I dag presenterade delegationen Bostad 2030 ett förslag om att kommuner ska kunna bötfällas om de inte garanterar att också de med lägre inkomster ska kunna erbjudas en bostad. Men Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), tycker inte att det är rätt att lägga skulden för bostadsbristen på kommunerna..

SR - 9 timmar sedan

Flygplansmotorer oskyddade mot fågelkrockar

Varje år inträffar hundratals incidenter i Sverige där flygplan krockar med fåglar. Men att det leder till en krasch, som den i Blekinge idag, är ovanligt..

SR - 10 timmar sedan

50 år sedan Warzawapaktens invasion

I dag är det 50 år sedan den så kallade Pragvåren fick ett våldsamt slut. Tjeckien och Slovakien minns idag inmarschen av trupper från Warszawapakten som satte stopp för rörelsen som ville reformera kommunismen inifrån..

SR - 10 timmar sedan

Flera frågetecken kring Tesla

Det hopas flera frågetecken runt den amerikanska elbilstillverkaren Tesla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.