SR > Nyheter

Wednesday, 23 January, 12:11

Liknande nyheter

Taggar: Trepersoner , dömsi , uppmärksammad, äggplundringshärva
UNT - 17 feb 17 kl. 16:36

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

UNT - 17 feb 17 kl. 16:42

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige..

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Tre häktade i uppmärksammad pedofilhärva

Tre män har häktats för inblandning i det misstänkta pedofilnätverket i Sverige. Nu har häktningsförhandlingen inletts om den fjärde och sista mannen. En 53-årig man, hemmahörande i en förort till Stockholm, är häktad på sannolika skäl misstänkt för vål.

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 02:46

Fyra häktades i uppmärksammad pedofilhärva

Fyra män har häktats efter misstanke om inblandning i ett pedofilnätverk i Stockholm. Totalt har åtta män delgivits misstanke om olika brott efter ett stort tillslag. Tre av de misstänkta männen är dömda eller har varit misstänkta för sexualbrott mot bar.

Expressen - 18 jul 17 kl. 21:00

Känd skånsk kriminell stämmer tre åklagare

15 personer har åtalats i en uppmärksammad pengatvättshärva i Göteborg. Nu stämmer en känd kriminell man från Skåne de tre åklagarna i målet.– Det är naturligtvis inte särskilt trevligt att bli stämd, men han har inte fog för det han påstår, säger kammaråklagare Jim Westerberg..

Nya Wermlands Tidningen - 05 nov 14 kl. 19:44

Bagarboss hade inte rent mjöl i påsen

En 44-årig Karlstadsföretagare dömdes på onsdagen till fängelse och tre års näringsförbud för grovt bokföringsbrott För några år sedan dömdes han för liknande brott i en uppmärksammad bagerihärva, och fick betala tillbaka 4,5 miljoner kronor..

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 15 kl. 05:00

Polisens varning: Allt fler barn utsatta för sexualbrottslingar på nätet

Antalet barn som utsätts för brottslingar på nätet har ökat i hela landet, så även i länet. Länstidningen har tidigare berättat om en uppmärksammad sexualhärva där 15 personer står misstänkta för sexualbrott mot barn. Tre av männen är i 40-årsåldern och har tagit kontakt med en minderårig flicka i sexuellt syfte.

YLE - 01 mar 17 kl. 19:50

Lojokandidater: Det ska inte kosta att parkera sin bil

Parkeringsavgifterna i centrum är idiotiska. Lojos parkeringsövervakare är världskända för sin snabbhet. Slopa parkeringsavgifterna på alla utom två eller tre gator.

SVT Debatt - 29 maj 13 kl. 15:28

Polisen måste bli öppnare efter skotten i Husby

HUSBY Dödsfall, efterföljande fiffel och milda domar mot poliser är den vanligaste orsaken till kravaller av den typ vi sett i Stockholm. När nu en polisman kommer att delges misstanke om vållande till annans död för dödsskjutningen i Husby måste polisen visa att man tar misstankarna på största allvar. Men istället har polisens utåtriktade kommunikation på olika nivåer präglats av underligheter, skriver Daniel Wiklander.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Tåg i krock med bil vid obevakad järnvägsövergång

Ett tåg har kört på en personbil vid en obevakad järnvägsövergång i närheten av Kolsebro i Västerviks kommun, enligt SOS..

SR - 1 timme sedan

Professorn: Därför har Maduro fortfarande stöd

En del av Venezuelas befolkning minns de sociala åtgärder som Hugo Chavez kunde genomföra med hjälp av landets oljeintäkter. – De är rädda för vad som skulle ske om Chavinismen, rörelsen eller regimen som Maduro nu leder, skulle försvinna, säger Fredrik Uggla, professor vid Stockholms universitet..

SR - 2 timmar sedan

SOS skickade inte vidare larm om skogsbrand

SOS Alarm skickade aldrig vidare det första larmet om skogsbranden i Enskogen till räddningstjänsten. Det rapporterar SVT:s Uppdrag granskning..

SR - 3 timmar sedan

Vanligt med tarmbakterier i färsk kyckling

Det är vanligt att det finns campylobacter i färsk kyckling som säljs i butik. Av 100 tagna prover var 61 procent positiva för bakterien campylobacter, visar en ny undersökning av Livsmedelsverket..

SR - 4 timmar sedan

Nu är strejken igång – arbetet stoppat i flera hamnar

Klockan sju på morgonen inleddes en tvåtimmars punktstrejk som senare idag ska följas av en lockout. Strejken genomförs i runt 15 svenska hamnar, men nu på morgonen har ett tiotal hamnar tagits ut i strejk..

SR - 5 timmar sedan

Svenska företag dåligt förberedda på Brexit

Har man som svenskt företag inte börjat på sin brexitanalys än, är det dags nu. Det menar Anneli Wengelin som är ämnesråd på Sveriges myndighet för utrikeshandel, Kommerskollegium..

SR - 5 timmar sedan

Hamnstrejk och lockout väntas i flera hamnar

Allt tyder på att en strejk bryter ut i ett tiotal svenska hamnar på onsdagsmorgonen. Det är en två timmar lång punktstrejk som följs av en lockout.

SR - 6 timmar sedan

Landsomfattande demonstrationer mot Maduro väntas

I dag har Venezuelas nye oppositionsledare Juan Guaido uppmanat till landsomfattande fredliga demonstrationer mot president Nicolas Maduros regim. Demonstrationerna sker på årsdagen då venezolaner för exakt 61 år sedan reste sig mot den dåvarande diktaturen i landet..

SR - 6 timmar sedan

Ökat engagemang bland Sri Lankas unga

I Sri Lanka har vinterns politiska turbulens lett till att fler unga engagerar sig i politiska frågor, och många har nu börjat läsa landets författning..

SR - 6 timmar sedan

Regeringens mål om lägst arbetslöshet i EU borta

Regeringens och statsminister Stefan Löfvens mål att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020 finns inte längre med som målsättning för det kommande året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.