SVT > Inrikes

Monday, 16 July, 08:28

SVT - 08 feb 18 kl. 22:14

Åkesson och Lövin drabbade samman om SverigebildenSverige som framgångsrikt och välskött – eller ett land på väg ned i djupaste förfall? Åsikterna gick ordentligt isär när Isabella Lövin (MP) och Jimmie Åkesson (SD) möttes i Aktuellt för att diskutera Sverigebilden. Isabella Lövin (MP) varnade Jimmie Åkesson för att måla upp Sverige i så mörka färger. – Det ger människor en känsla av att det inte finns lösningar som samhället kan stå till tjänst med – och det är farligt, sade Lövin..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lövin, Sverigebilden, Isabella Lövin, Jimmie Åkesson, Aktuellt, Sverige

Dela artikeln

3324 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkessonoch , Lövin, drabbade, sammanom , Sverigebilden
Expressen - 22 maj 18 kl. 19:10

Lööf och Åkesson drabbade samman

I den fjärde duellen mellan Jimmie Åkesson och Annie Lööf bränner det till om integration och invandring.Återigen diskuteras de 9 000 ensamkommande afghanerna som nu ska ges möjlighet att stanna i Sverige. Trots att Centern stöttar regeringens förslag säger Annie Lööf att det handlar om en engångsföreteelse.

GöteborgsPosten - 11 sep 14 kl. 13:57

Åkesson och Ullenhag drabbar samman i Borås

Jimmie Åkesson och integrationsminister Erik Ullenhag drabbar i dag samman på Högskolan i Borås. Trots tidigare hård kritik mot en liknande debatt..

Sydsvenskan - 11 sep 14 kl. 14:07

Ullenhag (FP) fick publikens stöd mot Åkesson (SD)

Jimmie Åkesson (SD) och Erik Ullenhag (FP) drabbade samman i en fullsatt aula på Katedralskolan i Lund. Att döma av applåder och jubel tilldömde eleverna Ullenhag en solklar seger..

Sydsvenskan - 11 sep 14 kl. 14:07

Ullenhag (FP) fick publikens stöd mot Åkesson (SD)

Jimmie Åkesson (SD) och Erik Ullenhag (FP) drabbade samman i en fullsatt aula på Katedralskolan i Lund. Att döma av applåder och jubel tilldömde eleverna Ullenhag en solklar seger..

SR - 30 sep 16 kl. 13:46

Åkesson och Shekarabi i duell

Det blev storpublik i lilla skånska Bromölla när SD-ledaren Jimmie Åkesson drabbade samman med civilminister Ardalan Shekarabi. Debatten handlade om regeringen lagförslag mot social dumpning i offentliga sektorn, ett förslag som SD bestämt sig för att fälla..

Aftonbladet - 30 sep 16 kl. 11:01

Åkesson och Shekarabi drabbar samman

BT - 11 sep 14 kl. 20:16

Ullenhag blottade Åkessons "vi och dom"

Det var fullsatt i aulan i Högskolan i Borås när Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson på torsdagseftermiddagen drabbade samman med integrationsminister Erik Ullenhag (FP). Statsvetaren Andreas Johansson Heinö som också är krönikör vid BT:s ledarsida modererade och han påpekade att detta var den tredje debatten på kort tid mellan de två. Erik Ullenhag, som lätt kan framstå som en kall besserwisser, genomgick dessutom en förvandlig till ideologisk agitator när han debatterade med Åkesson.

DI - 22 maj 18 kl. 18:46

Så var partiledarduellen mellan Lööf och Åkesson

Klockan 19.00 på tisdagen drabbade SD:s Jimmie Åkesson och C:s Annie Lööf samman i en partiledarduell i Di TV och Expressen TV. Så här var den..

Expressen - 09 feb 18 kl. 02:07

Åkesson: ”Sverige är ett land i förfall”

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin delar inte alls samma bild av Sverige. Det blev tydligt i torsdagskvällens debatt i SVT:s Aktuellt.Enligt Åkesson är Sverige ett land i förfall.

BT - 25 feb 14 kl. 18:31

Jimmie Åkesson till Borås i morgon: "Han har bett om att få besöka..."

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är just nu på Sverigeturné. I dag besökte han Örebro och i morgon kommer han till Borås. Jimmie Åkesson ska besöka högskolan i Borås och SP, Sveriges tekniska forskningsinstitut.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Tina förlorar halva skörden i torkan: ”Sämsta året jag kan minnas”

Torkan fortsätter att slå hårt mot landets bönder. Höstens spannmålsskörd beräknas bli trettio procent lägre än normalt. – Det är det absolut sämsta året jag kan minnas, säger lantbrukaren Tina Rudolphsson till SVT Nyheter..

SVT - 1 timme sedan

Lantmännen: ”Kan behöva importera 800 000 ton spannmål”

Den svåra torkan gör att den svenska spannmålsskörden blir drygt trettio procent lägre än normalt. Det visar Lantmännens skördeprognos för 2018 som SVT tagit del av. Det är den sämsta skörden i Sverige sedan 1992 – då landet också drabbades av torka..

SVT - 3 timmar sedan

Norska helikoptrar ska släcka skogsbränderna

Under måndagen ska norska helikoptrar sättas in i släckningen av de skogsbränder som rasar på flera platser i landet. – Jag hoppas att vi kan få ytterligare resurser under dagen till Ängra, säger Torbjörn Wannqvist, befäl i beredskap..

SVT - 9 timmar sedan

Dystra drunkningssiffror i sommarvärmen

Den fina sommaren har en baksida – antalet drunkningar ökar. Under maj och juni omkom 39 personer, fem var barn. Det är lika många omkomna barn som under hela förra året..

SVT - 16 timmar sedan

Svenska Freds om ryska atomubåten inför toppmötet: ”Oroande”

Svenska Freds säger att det är ”oroande” att den tidigare olycksdrabbade ryska atomubåten ”Örnen” passerat in i Östersjön och på väg in i Finska viken inför toppmötet i Helsingfors på måndag mellan Putin och Trump..

SVT - 14 timmar sedan

Läkaren tipsar hur du klara extremhettan

Rådande värmebölja är inte enbart förenat med badväder och kliande solbränna. Risken att drabbas av uttorkning och vätskebrist ökar i den solgassande hettan. Läkarens tips för att inte bli sjuk är: Vistas i skuggan och ta en slurk vatten då och då..

SVT - 15 timmar sedan

Sol eller skugga? SVT Nyheter på plats vid stranden

De extremt höga temperaturerna har lockat soldyrkare till stränder i hela landet. SVT:s reporter åkte till Långholmsbadet i Stockholm för att stämma av läget. – Det är varmt och svettigt, men väldigt härligt, säger Agnes och Ebba.

SVT - 16 timmar sedan

Regeringen förbereder stödpengar till lantbrukare

Regeringen förbereder ekonomiskt stöd till de lantbrukare som drabbats av torkan. – Vi måste ställa ekonomiska medel till förfogande från statsbudgeten, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S)..

SVT - 21 timmar sedan

SMHI höjer varningsgraden för extremvärmen

Den ihållande värmen runt 30 grader i Mälardalen har resulterat i varningar för extremt höga temperaturer. Nu utfärdar SMHI klass 2-varning för dagstemperaturer på uppemot 33 grader på sina håll i östra Svealand..

SVT - 22 timmar sedan

Skogsavverkning pausas dagtid — risk för gnistbildning

Det lyser illrött och orange över större delen av Sverigekartan som visar skogsbrandsrisken. Den långvariga torkan och de höga temperaturerna påverkar i högsta grad skogsnäringen, som redan i maj tvingades vidta säkerhetsåtgärder. Avverkningar, gallringar och markberedning har stoppats på de torraste markerna, skogsmaskiner körs utan kedjor eller metallband för att undvika gnistbildning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.