Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 23 May, 04:56

Dagens Media - 05 feb 18 kl. 08:07

Här är juryn i Strategy AwardsPlanning Awards byter namn till Strategy Awards och presenterar årets jury..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Strategy Awards, Awards

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är juryni , Strategy, Awards
Dagensanalys.se - 05 feb 18 kl. 08:51

Här är juryn i Strategy Awards

Strategy Awards har utsett den jury som tillsammans med juryordförande Jerker Winther ska utse vinnarna i årets tävling. Tävlingen premierar de strategiska vägval samt den lösning som dessa ledde till. Tävlingen, som tidigare hette Planning Awards, har säkrat kontinuiteten genom att ca 1/3 jury-medlemmar även var med förra året.

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 17:33

Här är juryn för Strategy Awards

Årets jury, med Therese Bohlin som ordförande, består av konsulter och uppdragsgivare med strategisk profil från kommunikationsbyråer och branscher med olika inriktning. Tävlingen belönar lösningar som leder till framgång tack vare de strategiska vägval som gjordes under arbetets gång. Och dess kategorier är indelade efter syfte, det vill säga efter vad som ska uppnås.

Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 14:15

Planning Awards byter namn till Strategy Awards

För att belönas i Strategy Awards framöver krävs att tävlande beskriver framgångskedjan på ett
trovärdigt sätt. De ska visa hur lösningen påverkar människor, och hur just denna påverkan leder till det förutbestämda syftet. I det ligger att beskriva arbetet med att utforska och besluta om strategiska vägval.

Dagensanalys.se - 01 mar 19 kl. 13:03

Hon tar över klubban i Strategy Awards

Therese Bohlin, blir ordförande i juryn för Strategy Awards 2019. Therese är VD för kommunikationsbyrån Prime och har en bakgrund som strategisk chef på Storåkers McCann, Lowe, DDB och har genom att brygga över strategi till kreation skapat några av världens främsta kommunikationscase. Therese driver även frågor för branschen genom exempelvis styrelseledamot Sveriges Kommunikatörer, Handelshögskolans i Stockholm Advisory board och KOMMs effektkommitté.

Dagensanalys.se - 22 mar 18 kl. 13:55

Här är vinnarna i årets Strategy Awards

Igår genomfördes eventet Strategy Awards, som syftar till att sätta planerings- och strategiarbetet i kommunikationskampanjer på kartan. Vinnare i sju olika kategorier skulle utses, dessvärre gick bara sex vinnare hem med priser. Eventet hölls i handelshögskolans anrika lokaler, något som även pekade på den koppling till den akademiska världen som Strategy Awards strävar efter.

Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 21:44

Strategy Awards och Google prisar bästa marknadsföringsuppsatsen

Priset delas ut till en uppsats som belyser strategiska vägval av betydelse för kommunikationens framgång. Juryn har granskat de tolv bachelor och masters uppsatser som fått högsta betyget och funnit en vinnare. Strategy Awards, Google och Handelshögskolan har gemensamt beslutat att årets uppsats i marknadsstrategi ska tilldelas Izabell Jissbom och Matilda Björklund och med titeln Never Mind(set) the Number.

Dagens Media - 01 mar 19 kl. 09:59

Hon blir ny juryordförande för Strategy Awards

Therese Bohlin, vd på Prime, blir ordförande i juryn för Strategy Awards 2019..

Dagensanalys.se - 17 maj 19 kl. 00:23

Här är alla vinnare i Strategy Awards 2019

Kategorierna i Strategy Awards skiljer sig från andra tävlingar genom att de utgår från syftet, eller den utmaning arbetet ska möta. Bidrag kan tävla i sju olika kategorier. Dessa är utformade för att – så långt det går – ställa likvärdigt analys- och insiktsarbete mot varandra i jurybedömningen.

Dagens Media - 02 feb 18 kl. 16:22

Här är årets jury i Strategy Awards

Strategy Awards har utsett den jury som tillsammans med juryordförande Jerker Winther ska utse vinnarna i årets tävling. Tävlingen prisbelönar de strategiska vägval och den lösning som dessa ledde till..

Dagens Media - 21 mar 18 kl. 17:30

Här är alla vinnare i Strategy Awards

Prime Weber Shandwick tar hem flest priser när vinnarna i Strategy Awards presenteras..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 13 timmar sedan

De vann årets säljorganisation under OOH Mecca

20 mediebyråer har röstat fram JCDecaux som det utomhusbolag med bäst säljorganisation..

Dagens Media - 14 timmar sedan

SVT bemöter Jan Schermans EU-kritik

REPLIK. I en debattartikel i Dagens Media riktade Jan Scherman stark kritik mot SVT:s EU-bevakning. I en replik svarar nu SVT på kritiken..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Dagens Media släpper ny podd

Podden ”Allt om Esport” som görs av Fragbite i samarbete med Dagens Media ska få annonsörer att greppa den växande esportsmarknaden..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Hon blir ny försäljningsdirektör på Acast

Acast anställer ny försäljningsdirektör med erfarenhet från mediebyråsidan..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Drum vinner OLW och Ballerina

Omnicom-byrån Drum ska hjälpa OLW och Ballerina på sociala medier. Dessutom vinner byrån det globala uppdraget för Cederroth..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Det kan annonsörer lära av Gants filmsatsning

DAGENS MEDIA INSIKT. Två år har gått sedan Gant sjösatte konceptet ”Never stop learning” och lanserade en egen tv-serie. Den globala marknadschefen Eleonore Säll delar med sig av sina lärdomar och tips i Dagens Media Insikt..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Ny global vd på IPG-byrån Huge

IPG-byrån Huge har utsett en ny vd i form av Pete Stein..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Anitha Clemence om hatet och kärleken i sociala medier

Veckans avsnitt av ”Uppstickarna” gästas av Antiha Clemence som bland annat snackar influencer marketing och hur hon hanterar hat och hot på nätet..

Dagens Media - 21 timmar sedan

”De byråer som blundar för inhousetrenden kommer få jätteproblem”

Inhousetrenden fortsätter med oförminskad styrka. Motorn är digitaliseringen snarare än konjunkturen, menar experterna..

Dagens Media - I förrgår: 09:33

UPPDATERAD: Toppanalytiker lämnar Ica för Aller

UPPDATERAD. Aller media knyter till sig en ny analyschef från Ica. ”Det känns helt rätt, i hjärnan, hjärtat och i magen”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.