Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 16 October, 06:24

Sydsvenskan - 02 feb 18 kl. 10:13

Nordic Sugars VD: Inga uppsägningar i Arlöv”Det var skönt att kunna ge det starka budskapet till personalen.”.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sugars VD, Arlöv

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, SugarsVD , Inga, uppsägningari , Arlöv
Resume - 24 sep 13 kl. 15:55

Inga uppsägningar på Göteborgsposten


Det blir inga uppsägningar på Göteborgsposten. 14 personer har valt att sluta med växlingserbjudandet och därmed har GP-ledningen beslutat att arbetsstyrkan inte behöver minskas ytterligare..

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 13 kl. 10:56

Inga uppsägningar kvar i Lund

Alla de 33 sjuksköterskor på barnintensiven (Biva) i Lund som sade upp sig i samband med en konflikt har nu tagit tillbaka sina uppsägningar. Tiden gick ut vid midnatt och på skärtorsdagens morgon stod det klart att ingen av de 33 står fast vid sin uppsägning, rapporterar Dagens Medicin på nätet..

SmålandsPosten - 21 nov 13 kl. 10:47

Inga uppsägningar på biblioteken

Minskade besparingskrav innebär att biblioteken klarar sig utan att säga upp personal. Det står klart efter kulturnämndens sammanträde. Kommunfullmäktiges beslut i våras om en bantning på två procent inom kultur och fritidsförvaltningen innebar 740 000 kronor för biblioteksenheten.

YLE - 20 mar 13 kl. 15:49

Uppsägningar på Viking Line

Arton anställda på Viking Line i Stockholm blir utan arbete. Orsaken är att delar av reseförsäljningen läggs på entreprenad. Uppsägningarna gäller Viking Lines resetjänst i Stockholm.

Nyan - 16 dec 14 kl. 14:20

Posten undvek uppsägningar

Det blir inga uppsägningar vid Posten Åland Frimärken.
Det står klart efter att samarbetsförhandlingarna avslutats..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jun 17 kl. 16:29

Inga uppsägningar på boendet Poeten

När boendet Poeten avvecklades blev de anställda utan jobb och det var frågan om de skulle omplaceras eller varslas om uppsägning som övertaliga. Nu står det klart att ingen varslas om uppsägning..

Sydöstran - 26 okt 16 kl. 19:00

Det blir inga uppsägningar på Telenor

Uppsägningarna som var planerade på Telenor blir inte av. Många anställda tog del av företagets avgångsvederlag och slutar frivilligt. Dock slutar fler än vad som först planerades..

YLE - 18 okt 13 kl. 12:53

Inga uppsägningar i Hangö

Inga samarbetsförhandlingar behövs med Hangö stads personal, trots att staden riskerar bli en kriskommun. Antalet tjänster minskar naturligt till följd av många pensioneringar. - Tack vare att så många går i pension så klarar vi oss utan samarbetsförhandlingar, berättar Jouko Kavander (SDP), som är ordförande för stadsstyrelsen i Hangö.

Sydsvenskan - 02 feb 18 kl. 10:13

Nordic Sugars VD: Inga uppsägningar i Arlöv

”Det var skönt att kunna ge det starka budskapet till personalen.”.

SmålandsPosten - 29 aug 13 kl. 06:44

Ekonomisk balans ska förhindra uppsägningar

Kommunens ekonomi ska gå med 20,7 miljoner plus i år. Vid halvårsskiftet är det ett minus på 9,6 miljoner. Majoriteten tror på ekonomi i balans till årsskiftet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Sverige världsledande inom digitala betalningar

Kontantbetalningarna fortsätter att minska i världen och Sverige går i täten. För första gången går svenskarna om amerikanerna i antalet kontantlösa betalningar per person, enligt en ny rapport. Under 2016 gjorde den genomsnittlige svensken 461,5 digita.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Kronjuvelen på Hallandsåsen har fått nya ägare

Kronjuvelen på Hallandsåsen såld för 24 miljoner kronor..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fler skadades på byggen i somras

Antalet anmälda skador i samband med arbetsplatsolyckor inom byggbranschen ökade med omkring tio procent i somras, jämfört med motsvarande period förra året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Under juni, juli och augusti anmäldes 802 allvarliga olyckor.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Vårdpersonal dödad av terrorister i Nigeria

En kvinnlig vårdarbetare vid Röda Korset har dödats av terrorrörelsen Boko Haram i norra Nigeria, meddelar landets regering. Kvinnan har hållits gisslan tillsammans med en annan kvinnlig vårdanställd sedan i mars, då de kidnappades under ett pågående ar.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

H65 Höör reser 800 mil för två matcher

H65 Höör har en minst sagt lång vecka framför sig. Efter en resa på 300 mil tur och retur till Boden väntar 500 mil tur och retur till Antalya i helgen. Att kombinera ligaspel med EHF-cupen sätter klubben på prov.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Bob Dylans skilsmässoplatta blir film

Bob Dylans ikoniska album "Blood on the tracks" från 1975 filmatiseras. I en intervju med New York Times avslöjar regissören Luca Guadagino, känd för succén "Call me by your name", att han arbetar på en filmatisering av plattan tillsammans med manusförf.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Wall Street inledde börsveckan nedåt

New York-börsens viktigaste index gick ned på veckans första handelsdag. Nedgång i tekniksektorn tyngde medan kurserna i försvarsindustrin lyfte. Oron över stigande räntor och låga förväntningar inför veckans rapportflod bidrog till nedgångarna.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ymer om vändningen: "Slet ut mitt hjärta"

Elias Ymer var uträknad i avgörande set i första omgången av Stockholm Open-tennisen. Då kom vändningen. – Jag slet ut mitt hjärta.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Rysk-ortodoxa kyrkan bryter med Konstantinopel

Den rysk-ortodoxa kyrkan klipper alla band till patriarkatet i Konstantinopel, sätet för ortodoxins främste andlige ledare i Istanbul. Detta i protest mot att Ukrainas ortodoxa kyrka ska erkännas som fristående. Det var vid ett ekumeniskt kyrkomöte förr.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Mindre antibiotika till djur

Bruket av antibiotika i djuruppfödningen har minskat med 20 procent i 25 länder sedan 2011, visar en rapport från Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) skriver Dagens Nyheter. – Överlag när jag tittar på rapporten så går det åt rätt håll, många länder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.