Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 23 January, 13:07

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, SugarsVD , Inga, uppsägningari , Arlöv
Resume - 24 sep 13 kl. 15:55

Inga uppsägningar på Göteborgsposten


Det blir inga uppsägningar på Göteborgsposten. 14 personer har valt att sluta med växlingserbjudandet och därmed har GP-ledningen beslutat att arbetsstyrkan inte behöver minskas ytterligare..

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 13 kl. 10:56

Inga uppsägningar kvar i Lund

Alla de 33 sjuksköterskor på barnintensiven (Biva) i Lund som sade upp sig i samband med en konflikt har nu tagit tillbaka sina uppsägningar. Tiden gick ut vid midnatt och på skärtorsdagens morgon stod det klart att ingen av de 33 står fast vid sin uppsägning, rapporterar Dagens Medicin på nätet..

SmålandsPosten - 21 nov 13 kl. 10:47

Inga uppsägningar på biblioteken

Minskade besparingskrav innebär att biblioteken klarar sig utan att säga upp personal. Det står klart efter kulturnämndens sammanträde. Kommunfullmäktiges beslut i våras om en bantning på två procent inom kultur och fritidsförvaltningen innebar 740 000 kronor för biblioteksenheten.

YLE - 20 mar 13 kl. 15:49

Uppsägningar på Viking Line

Arton anställda på Viking Line i Stockholm blir utan arbete. Orsaken är att delar av reseförsäljningen läggs på entreprenad. Uppsägningarna gäller Viking Lines resetjänst i Stockholm.

Nyan - 16 dec 14 kl. 14:20

Posten undvek uppsägningar

Det blir inga uppsägningar vid Posten Åland Frimärken.
Det står klart efter att samarbetsförhandlingarna avslutats..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jun 17 kl. 16:29

Inga uppsägningar på boendet Poeten

När boendet Poeten avvecklades blev de anställda utan jobb och det var frågan om de skulle omplaceras eller varslas om uppsägning som övertaliga. Nu står det klart att ingen varslas om uppsägning..

Sydöstran - 26 okt 16 kl. 19:00

Det blir inga uppsägningar på Telenor

Uppsägningarna som var planerade på Telenor blir inte av. Många anställda tog del av företagets avgångsvederlag och slutar frivilligt. Dock slutar fler än vad som först planerades..

YLE - 18 okt 13 kl. 12:53

Inga uppsägningar i Hangö

Inga samarbetsförhandlingar behövs med Hangö stads personal, trots att staden riskerar bli en kriskommun. Antalet tjänster minskar naturligt till följd av många pensioneringar. - Tack vare att så många går i pension så klarar vi oss utan samarbetsförhandlingar, berättar Jouko Kavander (SDP), som är ordförande för stadsstyrelsen i Hangö.

Sydsvenskan - 02 feb 18 kl. 10:13

Nordic Sugars VD: Inga uppsägningar i Arlöv

”Det var skönt att kunna ge det starka budskapet till personalen.”.

SmålandsPosten - 29 aug 13 kl. 06:44

Ekonomisk balans ska förhindra uppsägningar

Kommunens ekonomi ska gå med 20,7 miljoner plus i år. Vid halvårsskiftet är det ett minus på 9,6 miljoner. Majoriteten tror på ekonomi i balans till årsskiftet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Malmöföretag slår ett slag för fler hållbara jobbresor

Nytt projekt ska få fler att välja bort bilen..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

EU lovar fiskestöd vid brexit utan avtal

Om Storbritannien lämnar EU utan ett färdigt avtal lovar EU-kommissionen stöd till de fiskare som eventuellt stängs ute från brittiska fiskevatten. Samtidigt öppnas för att släppa in brittiska fiskare till EU-vatten under hela 2019, om britterna gör lik.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Väg 11 avstängd i höjd med Veberöd

Strax innan klockan 11.30 på onsdagen inträffade en singelolycka på väg 11..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dahlin förlänger med Malmö FF

Målvakten Johan Dahlin förlänger sitt kontrakt med Malmö FF. När 32-åringen återvände till MFF sommaren 2017 skrev han på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen 2020, men nu har Dahlin signerat ett avtal som sträcker sig till och med 2023, uppger k.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Turistnätterna ökar i Sverige

Antalet turistövernattningar i Sverige ökade med tre procent under 2018, betydligt mer än de 0,5 procent som övernattningarna ökade med året innan. Enligt ny samlad statistik från Eurostat ligger Sverige på tolfte plats bland de 28 EU-länderna med drygt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Aten kan sätta punkt för namnbråk med grannen

Vad ska egentligen Greklands norra grannland kallas? Frågan har splittrat de två nationerna i över 20 års tid och gett upphov till stora protester. Men nu har det blivit dags för parlamentet i Aten att fälla sin dom över Makedoniens namnbyte.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hamnkonflikten – en strid med tydliga politiska undertoner

Detta är vad hamnkonflikten handlar om..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Försäljningsfall på norsk bostadsmarknad

Försäljningen av nya bostäder i Norge föll 10 procent i årstakt i december, medan byggstarterna ökade med 25 procent enligt månadsstatistik från branschorganisationen NHBA. För hela 2018 innebär det en nedgång för försäljningen av nya bostäder med 1 pro.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Buss välte av vägen – två till sjukhus

En buss från UL-trafiken med sju passagerare och förare ombord har vält ner i ett dike nära Vattholma norr om Uppsala. Polisen skriver på sin hemsida att föraren och fem av passagerarna kunde ta sig ur bussen på egen hand. – Chauffören och personerna om.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nya tågperronger vid Köpenhamns flygplats

Köpenhamns flygplats växer och nu vill den danska regeringen att den byggs ut med två nya tågperronger och ett parkeringshus med plats för 2 000 bilar. Bakgrunden är flygplatsens tillväxt och risken för att trängsel ska bli ett hinder för den. "Det är a.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.