DN > Nyheter

Tuesday, 22 May, 16:04

DN - 31 jan 18 kl. 21:41

LAS-rapport: Sänk kostnaden för uppsägningarDe svenska LAS-reglerna är alltför strikta och behöver reformeras, menar nationalekonomen Eva Uddén Sonnegård - tidigare statssekreterare (M) i arbetsmarknadsdepartementet.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
LAS, Eva Uddén Sonnegård

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LAS-rapport, Sänk, kostnadenför , uppsägningar
Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Fler nyheter från DN

DN - just nu

Familjen vill ha privat begravning för Avicii

Fans och medier kommer inte att kunna närvara vid housestjärnan Tim ”Avicii” Berglings begravning. Begravningen blir inte offentlig, meddelar familjen i ett pressmeddelande..

DN - 15 minuter sedan

Mardrömsläsning för Teslas fans

Här är testet som kommer vid värsta tänkbara tid för Elon Musk och Tesla: inflytelserika tidningen Consumer Reports i USA riktar skarp kritik mot Teslas nya Model 3..

DN - 15 minuter sedan

Stockholmarna uppmanas att snåla med vattnet

Värmen i Stockholm gör att stockholmarna använder ovanligt mycket vatten, enligt Stockholm vatten och avfall. Nu uppmanar det kommunala bolaget invånarna att ”inte använda vatten i onödan”..

DN - 15 minuter sedan

Bara två överlevande efter kraschen på Kuba

En av de tre kvinnor, en 23-åring, som överlevde flygkraschen nära Havanna har avlidit, meddelar kubanska myndigheter..

DN - 30 minuter sedan

Konsertrecension: Sleep hittar det innerliga tunggunget i hettan

När stonerbandet Sleep spelar i Stockholm är det så varmt i lokalen att extranumret uteblir, men det som hinner vibrera innan dess är basdjupt och långsamt nog..

DN - 45 minuter sedan

Agnes Lidbeck: Undergången är ett bi som faller mot fönsterbrädet

I romanerna bygger undergången nästan alltid på en tydlig katastrof. I verkligheten kommer den kanske smygande, som ett bi som dör..

DN - 1 timme sedan

Flera skogsbränder och brandrisk i stora delar av Sverige

Sommarens ankomst har inte bara betytt sol och värme. Skogsbränder har också drabbat landet och nu råder eldningsförbud på flera platser. Samtidigt väntar fortsatt värme och brandrisken tros bli ännu större..

DN - 1 timme sedan

Man döms till fem års fängelse efter att ha främjat det tibetanska språket

Kina har dömt en tibetansk aktivist till fem års fängelse sedan han i en intervju med The New York Times talat om sina försök att bevara det tibetanska språket. Domen för Tashi Wangchuk lyder ”anstiftan till separatism” och har omedelbart mötts av fördömande från omvärlden..

DN - 1 timme sedan

Zuckerberg möter EU-ledamöter i Bryssel

Facebooks vd och grundare Mark Zuckerberg väntas be om ursäkt för att inte ha skyddat användarnas personuppgifter tillräckligt när han träffar gruppledarna i EU-parlamentet i Bryssel i kväll..

DN - 1 timme sedan

Morrissey till Dalhalla i sommar

Den brittiske rockstjärnan Morrissey kommer till Dalhalla för en exklusiv spelning i Sverige i sommar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.