Expressen > Nyheter

Sunday, 19 May, 16:38

Expressen - 27 jan 18 kl. 13:49

V vill utöka investeringsstödetVänsterpartiets krav i vårbudgetförhandlingarna med regeringen är ett utökat investeringsstöd på 2 miljarder kronor som ska ge 7000-8000 nya hyresrätter per år.– Det är i dag en succé och det vill vi bygga ut, säger Vänsterledaren Jonas Sjöstedt, i Ekots lördagsintervju. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vänsterledaren Jonas Sjöstedt, Ekots

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: V vill utöka, investeringsstödet
DN - 25 okt 17 kl. 07:43

Livh (V): Staten behöver se över investeringsstödet

Det statliga investeringsstödet fungerar inte i Stockholm, menar bostadsborgarrådet Ann-Margarethe Livh som tillbakavisar Peter Erikssons kritik. – Se över det här stödet, uppmanar hon ministern..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jul 13 kl. 10:35

Investeringsstödet gav bra effekt

Det statliga regionala investeringsstödet gav under budgetåret 2012 god effekt i Värmland. I Värmland uppnådde man den näst största sysselsättningsökningen i landet efter Norrbotten, eller totalt 145 nya arbetstillfällen mot Norrbottens 169 arbetstillfällen..

DN - 09 mar 19 kl. 13:32

Regeringen återinför investeringsstödet

Med M- och KD-budgeten försvann investeringsstödet till byggande av hyresrätter, men januariöverenskommelsen mellan S, MP, C och L innebär att det ska komma tillbaka. Bostadsminister Per Bolund (MP) säger i Ekots lördagsintervju att det blir redan i vårbudgeten..

Västerbottens Folkblad - 13 jan 19 kl. 18:00

[PLUS] ”Vi hade inte byggt lika mycket utan investeringsstödet”

I en handvändning försvann investeringsstödet för hyreslägenheter. Folkbladet har tagit reda på....

DI - 15 maj 19 kl. 19:30

Slopa investeringsstödet för en bättre solcellsmarknad

Dagens investeringsstöd för solcellsanläggningar skapar köer, osäkerhet och en dåligt fungerande marknad. Det är ett av skälen till att vi väntat med att satsa på solel i Sverige. Ta bort stödet och ersätt det med rotavdrag för anläggningen, skriver Lena Herder och Jonas Carlehed, Ikea..

Supermiljöbloggen - 24 aug 15 kl. 08:57

Solelkommissionen: ”Solel behöver inte mer investeringsstöd”

Regeringens förslag stoppar utbyggnaden av solceller på skolor, sjukhus och andra större fastigheter. Det skriver Magnus Ulaner, miljöchef HSB, Mats Fagerström, vd Telge Energi och Johan Öhnell, ordförande Solkompaniet, som alla är med i nätverket Solelkommissionen. Sverige ligger långt efter övriga Europa med utbyggnaden av solel.

Supermiljöbloggen - 02 sep 17 kl. 14:53

Solcellsstödet fördubblas – till nästan en miljard om året

Att investera i egna solceller blir alltmer populärt. Kostnaden har sjunkit rejält de senaste åren, och nu blir det ännu billigare. Investeringsstödet för solceller höjs och det totala stödet är mer än en fördubbling från tidigare.

Skånskan - 28 jul 16 kl. 10:41

Regeringen ger nytt investeringsstöd till äldreomsorgen

Med stöd av Vänsterparitet så har regeringen tagit ett beslut om att ge ett nytt statligt stöd till byggen av äldre- och trygghetsboende.Regeringen har för 2016 satt undan 150 miljoner kronor för det nya investeringsstödet som börjar gälla i november. – Vi genomför nu historiska satsningar på äldreomsorgen, särskilt på just fler äldrebostäder och mer personal i äldreomsorgen.

Regeringen - 21 mar 18 kl. 13:44

Investeringsstöd för hyresbostäder utökas och påbyggnadsbonus införs

Regeringen har i dag den 21 mars beslutat om en ändring i förordningen om statligt investeringsstöd för hyresbostäder och bostäder för studerande. I och med ändringen utökas både stödnivån och den tillåtna normhyresnivån för investeringsstödet i samtliga geografiska områden. Syftet är att göra det möjligt att bygga bostäder på fler platser och i fler lägen till en lokalt anpassad hyra.

Regeringen - 29 sep 16 kl. 11:00

Regeringen tillför förnyad kraft i rekordbyggandet genom investeringsstöd

I dag har regeringen fattat beslut om två förordningar som ska ge ett långsiktigt stöd åt byggandet av hyresrätter och studentbostäder. Investeringsstödet på totalt 11,3 miljarder kronor för 2016-2019 är den största delen av det bostadspolitiska paket som regeringen presenterade i mars 2015..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

NYHETSDAGEN: Sverigedemokrater vill sälja SVT2 och P3 • Minst 17 skadade i explosion på turistbuss i Egypten • Ny betalsmäll kan drabba svenska bilister

I en ny motion föreslår flera tunga sverigedemokrater en försäljning av SVT2 och P3. En explosion har inträffat vid en turistbuss i Egypten – minst 17 är skadade, uppger säkerhetskällor för AFP. En extra vägavgift för samtliga utländska fordon väntas slå hårt mot bilister som bara är ute på en endagsutflykt.

Expressen - 15 minuter sedan

Torbjörns stora ilska mot vandalerna: ”Meningslöst”

Sedan i höstas har vandaler förstört värden för hundratusentals kronor på Bollebygdsskolan.Torbjörn Eriksson, fastighetschef på kommunen har ledsnat och en diskussion har påbörjats om att sätta upp övervakningskameror.– Jag tycker det är så meningslöst, det kostar bara massa pengar till ingen nytta.

Expressen - 30 minuter sedan

Larm om voltad bil – ambulans på väg

Två personer uppges vara inblandade i en singelolycka på söndagen.Bilen har voltat..

Expressen - 30 minuter sedan

Tre personer till sjukhus – bil voltade flera varv

Tre personer har förts till sjukhus efter en singelolycka på väg 55 norr om Örsundsbro. Bilen ska ha voltat flera varv – men personerna ska ha kunnat ta sig ut på egen hand, skriver P4 Uppland..

Expressen - 45 minuter sedan

Maria sa upp sig som förskollärare för hälsans skull

I höstas fick Maria Rönning, 48, nog.Då sa hon upp sig som förskollärare – för sin hälsas skull.– Man ska le och säga att allt är bra fast det egentligen är skit, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Uppgifter om explosion vid pyramiderna

En explosion uppges ha inträffat vid en turistbuss i Egypten, rapporterar flera medier.Det är oklart hur många som skadats..

Expressen - 1 timme sedan

Mc och lastbil i krock – stopp i trafiken

En motorcykel och en personbil har krockat på en avfart till Västerleden vid Fiskebäcksmotet.– Själva avfarten är helt avstängd för trafik, säger Mathias Kapocs, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Ny betalsmäll kan drabba svenska bilister: ”Orimligt”

Att ta bilen till Danmark nästa år kan bli en kostsam historia.En extra vägavgift för samtliga utländska fordon väntas slå hårt mot bilister som bara är ute på en endagsutflykt.– Det vore orimligt om de ska betala 250 kronor i extra avgift för att köra på danska vägar under bara en eller två dagar, säger Caroline Ullman-Hammer, vd för Öresundsbrokonsortiet till Sydsvenskan..

Expressen - 2 timmar sedan

Kranbil och personbil i krock – trafikstörningar

En kranbil och en personbil har krockat på väg 44 utanför Uddevalla.– Det är begränsad framkomlighet på platsen, men det går att ta sig fram, uppger SOS Alarm..

Expressen - 3 timmar sedan

Oro efter flera mystiska bränder

Skumplastboden i Gislaved brann så våldsamt att delar av huset tvingades rivas.Natten mot söndagen brann ett förråd i närheten ner. Nu växer oron för att en pyroman härjar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.