DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 09:31

DI - 24 jan 18 kl. 08:34

Swedbank: Priserna ska ned ytterligare 5 procentEtt stort utbud i kombination med det skärpta amorteringskravet väntas få bostadspriserna i storstäderna att sjunka med ytterligare 5 procent, innan priserna stabiliseras under loppet av 2018. En stark konjunktur gör dock att påverkan på ekonomin i stort blir begränsad..
Läs mer på DI

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbank, Prisernaska , ned, ytterligare5 procent
Dagens PS - 15 jun 17 kl. 08:22

Borallyt över? Nu vänder priserna nedåt

Nya siffror från Svensk mäklarstatistik, som citeras av Sveriges Radio, visar att priserna på bostadsrätter står still i hela landet, den senaste månaden. Tittar man bara på Stockholm ligger snittpriset i huvudstadens centrala delar dock nu på 94.000 kronor per kvadratmeter vilket är några hundra kronor mindre än i februari i år.

Sydsvenskan - 13 dec 11 kl. 13:32

Swedbank skär ned

Swedbank drar ned antalet anställda med 600 personer i Sverige och Baltikum, uppger storbankens finanschef för nyhetsbyrån Reuters.
STOCKHOLM. Åtgärden väntas kosta 330 miljoner kronor, vilket drar ned resultatet för fjärde kvartalet, rapporterar Reuters med hänvisning till bankens finanschef Göran Bronner.

Affärsvärlden - 18 nov 11 kl. 07:00

Swedbank drar ned analys och mäkleri

Swedbank drar ned på personal inom analys och mäkleri. Det rapporterar Dagens Industri på fredagen..

DI - 07 maj 15 kl. 10:40

Swedbank drar ned Skanska

Swedbank drar ned riktkursen på byggbolaget Skanska från 200 till 180 kronor.Rekommendationen är kvar på neutral..

E24 - 02 feb 12 kl. 05:48

Italien: obligationsrÄntor mÅste ned ytterligare - monti

Räntorna på italienska statsobligationer måste ned ytterligare för att minska landets upplåningskostnader..

DI - 31 maj 12 kl. 14:05

Scania drar inte ned ytterligare i Brasilien

Scania har just nu inga planer på att dra ned ytterligare på bemanningsstyrkan i Brasilien..

SvD - 13 nov 14 kl. 10:07

Varför sänker Swedbank priserna på indexfonderna?

Swedbank gick igår ut med nyheten att banken sänker avgiften på fyra indexfonder, en blandfond och två räntefonder. "Efterfrågan har ökat", säger Swedbank Roburs informationschef Pär Bäckman..

Cornucopia - 13 mar 15 kl. 13:00

Swedbank tror på ytterligare räntesänkningar nästa vecka

Schibsted/SvD rapporterar att Swedbank tror att Riksbanken sänker styrräntan reporäntan till -0.20% nästa vecka. SEB håller dock inte med, utan tror på ytterligare kvantitativa lättnader istället.

Affärsvärlden - 05 aug 11 kl. 10:13

SEB och Swedbank justerar ned ränteprognos

I går var det Swedbank som skrev ned sin prognos inför framtiden. Nu sänker även SEB förväntningarna..

Affärsvärlden - 29 sep 17 kl. 14:25

Swedbank flaggar ned i Doro

Swedbank Försäkring har för kunders räkning flaggat ned i Doro..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Morakniv täljer ny marknad – med 1.300 procents tillväxt

Moraknivs vd, Henk Noback, öppnade dörren för ortens flyktingar – och fann en ny marknad. På mindre än två år har försäljningen i Mellanöstern ökat med 1.300 procent..

DI - 12 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 12 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 13 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 14 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 15 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 16 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 16 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 17 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 17 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.