Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 22 May, 11:56

Liknande nyheter

Taggar: Alliansens, löftetill , Malmöborna, 100, kommunala, ordningsvakterska , anställas
SVT - 13 aug 14 kl. 13:40

Alliansens löfte: 100 timmar mer skolidrott

Den borgerliga alliansen är nu överens och kommer att gå till val på mer idrott i skolan. De vill öka antalet idrottslektioner med 20 procent..

YA - 26 aug 14 kl. 12:53

Löfte om kommunalt avlopp på landet sveks

Foto: Mark Hanlon
Inför valet 2010 lovade Moderaterna att bygga ut det kommunala avloppet på landsbygden. Men ännu har ingenting hänt.– Jag beklagar det, säger kommunalrådet Kristina Bendz (M), som garanterar att både den politiska viljan och pengarna finns kvar.

BT - 24 jun 14 kl. 14:41

Löfvens löfte: Sänk pensionärskatten

Socialdemokraterna vill sänka skatten för pensionärerna. Till en början för dem med lägst pension. Men statsminister Fredrik Reinfeldt säger att förslaget bygger på bluffinansiering.

BT - 26 aug 14 kl. 20:38

Partiledare dömer ut skattehöjningar på 100 miljarder

Det behövs skattehöjningar på 100 miljarder kronor, anser Konjunkturinstitutet (KI). Men i valrörelsens Sverige utlovades nya karriärtjänster för lärare och en miljardsatsning på skogen. Statliga KI bedömer att det behövs rejäla skattehöjningar framöver.

Expressen - 23 jan 18 kl. 10:40

JUST NU: Alliansens förslag – 100 nya väktare i Malmö

Under våren kommer Alliansen presentera sitt valmanifest för 2018.
Första punkten är trygghetslöftet.
– Hela Malmö ska vara en trygg plats att vistas på oavsett tid på dygnet, säger Torbjörn Tegnhammar.

BT - 03 jul 14 kl. 17:49

Reinfeldt tar strid om bostäder

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) satsar på bostäder som en stor valfråga. Han lovar 20 000 studentlägenheter utöver Alliansens löfte om 100 000 bostäder. Studentlöftet får dock kritik för att vara "luftliknande".

BT - 03 jul 14 kl. 17:45

Reinfeldt tar strid om bostäder

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) satsar på bostäder som en stor valfråga. Han lovar 20 000 studentlägenheter utöver Alliansens löfte om 100 000 bostäder. Studentlöftet får dock kritik för att vara "luftliknande".

BT - 12 sep 14 kl. 21:00

Tunga frågor i slutbatalj

Med bara två dagar kvar till valet möts i kväll samtliga riksdagspartiers ledare i SVT:s slutdebatt. De sju männen och den enda kvinnan började med att debattera jämställdhet. Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt fick frågan om hur jämställdheten utvecklats.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 06:42

Startskottet har gått

Redan på torsdagskvällen kom hösten. Mulet, mörkt, blåsigt. Inte som en dag i början av juli.

Alliansfritt Sverige - 20 aug 12 kl. 09:34

Allt färre nya studentbostäder i Stockholm

BYGGEN. Stockholms Studentkårers Centralorganisation (SSCO) publicerar återigen hur det går med alliansens vallöfte om 4300 studentbostäder till 2015. Sådär, visar det sig.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Stemme sjunger gärna mer i Sverige

Hon har aldrig fått så många gratulationer som för Birgit Nilsson-priset. Nina Stemme känner sig hjärtevarm och "inte så lite ödmjuk". Nu fortsätter hon med Wagner i München men skulle gärna sjunga mer i Sverige.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Uppmaning om bojkott av VM-invigning

Människorättsorganisationen Human Rights Watch, HRW, uppmanar världens ledande politiker att bojkotta invigningen av fotbolls-VM i Ryssland om inte "illdåden" mot civila i Syrien upphör. "Världens ledare borde signalera till president (Vladimir) Putin a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Socialdemokrater vill satsa på äldreidrott

Socialdemokraterna vill förbättra hälsan och bryta ensamheten bland de äldre. Därför går partiet till val på att satsa 20 respektive 10 miljoner kronor för att stimulera föreningsidrott och friluftsliv bland de äldre. Därutöver ska 30 miljoner kronor –.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sverige möter decimerad sydkoreansk VM-trupp

En sydkoreansk knäskada kan ge Sverige bättre förutsättningar i fotbolls-VM i Ryssland. Sydkorea, som spelar i samma grupp som Sverige, kommer att få klara sig utan Lee Keun-Ho som missar VM på grund av ett skadat ledband. Lee, som spelar för Gangwon FC.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”Malmö är en fantastisk plattform att verka utifrån”

Proad rekryterar toppinfluencer och Ehrenstråhle växer ur sina lokaler..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Värmen når nya höjder i helgen

SMHI utser brandrisk som mycket stor eller lokalt extremt stor i Skåne..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Klart: Speljätten Avalanche startar studio i Malmö

Spelstudion som idag har 320 anställda i Stockholm och New York storsatsar nu i Malmö..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser"

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att utfärda tillträdesförbud till vissa platser för "moralpoliser", enligt partiet främst personer i utsatta områden som försöker hindra kvinnor att leva och klä sig som de vill. Partiet vill också göra det.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Lund och Vellinge prisas för svensk ekologisk mat

Nästan hälften av de offentliga matinköpen är svensk ekomat..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Fortsatt sug efter Harry Potter

Suget efter Harry Potter-böcker håller sig – snart 20 år efter det att den första boken släpptes. Förlaget Bloomsbury kan redovisa ett tioprocentigt vinstlyft för det brutna räkenskapsåret som avslutades 28 februari. Vinsten före skatt landade därmed på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.