Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 24 February, 23:13

Liknande nyheter

Taggar: Alliansens, löftetill , Malmöborna, 100, kommunala, ordningsvakterska , anställas
SVT - 13 aug 14 kl. 13:40

Alliansens löfte: 100 timmar mer skolidrott

Den borgerliga alliansen är nu överens och kommer att gå till val på mer idrott i skolan. De vill öka antalet idrottslektioner med 20 procent..

YA - 26 aug 14 kl. 12:53

Löfte om kommunalt avlopp på landet sveks

Foto: Mark Hanlon
Inför valet 2010 lovade Moderaterna att bygga ut det kommunala avloppet på landsbygden. Men ännu har ingenting hänt.– Jag beklagar det, säger kommunalrådet Kristina Bendz (M), som garanterar att både den politiska viljan och pengarna finns kvar.

BT - 24 jun 14 kl. 14:41

Löfvens löfte: Sänk pensionärskatten

Socialdemokraterna vill sänka skatten för pensionärerna. Till en början för dem med lägst pension. Men statsminister Fredrik Reinfeldt säger att förslaget bygger på bluffinansiering.

BT - 26 aug 14 kl. 20:38

Partiledare dömer ut skattehöjningar på 100 miljarder

Det behövs skattehöjningar på 100 miljarder kronor, anser Konjunkturinstitutet (KI). Men i valrörelsens Sverige utlovades nya karriärtjänster för lärare och en miljardsatsning på skogen. Statliga KI bedömer att det behövs rejäla skattehöjningar framöver.

Expressen - 23 jan 18 kl. 10:40

JUST NU: Alliansens förslag – 100 nya väktare i Malmö

Under våren kommer Alliansen presentera sitt valmanifest för 2018.
Första punkten är trygghetslöftet.
– Hela Malmö ska vara en trygg plats att vistas på oavsett tid på dygnet, säger Torbjörn Tegnhammar.

BT - 03 jul 14 kl. 17:49

Reinfeldt tar strid om bostäder

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) satsar på bostäder som en stor valfråga. Han lovar 20 000 studentlägenheter utöver Alliansens löfte om 100 000 bostäder. Studentlöftet får dock kritik för att vara "luftliknande".

BT - 03 jul 14 kl. 17:45

Reinfeldt tar strid om bostäder

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) satsar på bostäder som en stor valfråga. Han lovar 20 000 studentlägenheter utöver Alliansens löfte om 100 000 bostäder. Studentlöftet får dock kritik för att vara "luftliknande".

BT - 12 sep 14 kl. 21:00

Tunga frågor i slutbatalj

Med bara två dagar kvar till valet möts i kväll samtliga riksdagspartiers ledare i SVT:s slutdebatt. De sju männen och den enda kvinnan började med att debattera jämställdhet. Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt fick frågan om hur jämställdheten utvecklats.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 06:42

Startskottet har gått

Redan på torsdagskvällen kom hösten. Mulet, mörkt, blåsigt. Inte som en dag i början av juli.

Alliansfritt Sverige - 20 aug 12 kl. 09:34

Allt färre nya studentbostäder i Stockholm

BYGGEN. Stockholms Studentkårers Centralorganisation (SSCO) publicerar återigen hur det går med alliansens vallöfte om 4300 studentbostäder till 2015. Sådär, visar det sig.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Demokraterna släpper pm om Ryssutredning

Demokraterna i underrättelseutskottet i det amerikanska representanthuset har offentliggjort en promemoria om den pågående Rysslandsutredningen. Dokumenten är ett svar på Republikanernas nyligen släppta pm, där högt uppsatta personer inom FBI och justit.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Mariette och Rolandz till final i Melodifestivalen

Dansbandet Rolandz och deras "Fuldans" är vidare till final i Melodifestivalen. Med ett bidrag kantat av glitter och ”ett jävla hålligång” vann schlagerdebutanterna det svenska folkets hjärtan. Med sig till Friends arena den 10 mars får de Mariette och.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Enigt säkerhetsråd antog Syrienresolution

Efter långa och intensiva förhandlingar antog till slut FN:s säkerhetsråd en resolution om minst 30 dagars humanitär vapenvila i Syrien. Resolutionen, vars underlag Sverige tillsammans med Kuwait tagit fram, antogs enhälligt. In i det sista verkade det.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Rögle allt närmare nytt SHL-kontrakt

Rögle tog en mycket viktig seger i bottenstriden av SHL när Mora bortabesegrades med 3–2. En seger som innebär tre nya poäng till Skånelaget, som nu lyfter allt längre upp från kvalstrecket. Det märks tydligt att Rögle nu fått ordning på sitt spel som v.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Läkare med indragen legitimation i Norge och Danmark jobbar vidare i Skåne

”Mycket lättare återkalla legitimationer i grannländerna”..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Grav med 40 sarkofager upptäckt i Egypten

En gravplats med 40 stensarkofager och runt 1 000 statyetter har upptäckts i Egypten, meddelar landets myndigheter. Utgrävningarna vid platsen, som ligger på Nilens västra strand ungefär 30 mil söder om huvudstaden Kairo, har precis påbörjats och väntas.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

De njöt av vintervädret på isen

Strålande sol och minusgrader lockade många skridskosugna till Häckebergasjöns is..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Högerextrema och antifascister på marsch

Polisen har rustat inför en rad antifascistiska och högerextrema demonstrationer på olika platser i Italien. Våldet mellan de två rörelserna har trappats upp dramatiskt inför parlamentsvalen i nästa vecka. Den värsta våldshändelsen inträffade i staden M.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nytt ryskt Syrien-veto väntas i FN:s säkerhetsråd

I FN-högkvarteret i New York pågår in i det sista intensiva förhandlingar om ett svenskt resolutionsförslag om vapenvila i Syrien. – Vår känsla är att Ryssland kommer att använda sig av sitt veto, säger en UD-källa till TT. Förhandlingarna om resolution.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Så tar du bästa naturbilderna med mobilkameran

Sydsvenskan följde med på en fotovandring i Skrylle..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.