DI > Ekonomi

Sunday, 25 February, 10:57

DI - 23 jan 18 kl. 05:58

Henrik Mitelman: Mörka moln på börshimlenPolitiska problem i USA och uppdrivna förväntningar. Nu ökar riskerna för en korrigering på börsen. Statsobligationsmarknaden dikterar villkoren för aktieägare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mitelman, USA

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Henrik, Mitelman, Mörka, moln, börshimlen
DI - 30 okt 17 kl. 19:58

Henrik Mitelman: Mörka moln på bomarknaden

Nu faller bostadsutvecklarnas aktiekurser brant, samtidigt som Riksbanken bedyrar att räntan förblir negativ. Är Sverige ett nytt Spanien? Sannolikt inte, men det finns ett riktigt skräckscenario..

Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 09:30

Föreningar ska stärka integration

Foto: Annica Jönsson
Nu riktas blickarna mot hur föreningar i Kristianstad engagerar sig i att välkomna nyanlända flyktingar. Länsstyrelsen har börjat samarbeta med ideella krafter i kommunen för att stärka integrationen.
När Länsstyrelsen i Skåne och Arbetsförmedlingen ville öka nyanlända flyktingars kontakter med samhället började de samarbeta med ideella föreningar.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 12 kl. 14:56

Solen lämnar plats för moln och skurar

Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
Solen bli något mindre synlig under helgen, samtidigt som SMHI har utfärdat en klass 1-varning. Kraftig åska och regnskurar är på ingång.
Lördagen inleds med sol men framåt eftermiddagen blir det mer ostadigt väder, då det kommer in ett regnoväder västerifrån.

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 08:37

Henrik "Baggis" i "Kikkiland"

Foto: Tommy Svensson
Han blev ”Baggis” med Barbackapubliken. Och det var till Barbacka han nyligen återvände med egna monologen ”Tommynator”. Men efter åren på Scenskolan i Stockholm kallar Henrik Knutsson – tillfälligt – Göteborg hemma.

Barometern - 29 okt 13 kl. 16:54

Henrik Nilsson tar över IFK Oskarshamn

Erland Gandskog lämnar som bekant tränarjobbet i IFK Oskarshamn. Henrik Nilsson, senast i Ariel, ersätter. Elitfyrannykomlingen byter alltså tränare för tredje säsongen i rad.

Barometern - 29 okt 13 kl. 16:54

Henrik Nilsson tar över IFK Oskarshamn

Erland Gandskog lämnar som bekant tränarjobbet i IFK Oskarshamn. Henrik Nilsson, senast i Ariel, ersätter. Elitfyrannykomlingen byter alltså tränare för tredje säsongen i rad.

Nya Wermlands Tidningen - 17 dec 12 kl. 22:28

BIK leder allsvenskan ? "Björka" poängligan

BIK Karlskoga leder hockeyallsvenskan med 62 poäng på 30 matcher efter 9-0-vinsten mot Troja/Ljungby. Och Henrik Björklund toppar seriens poängliga med 35 poäng - 13 mål och 22 målpass. ?

DN - 25 aug 13 kl. 13:48

?Avskedandet kan stärka regeringen?

Avskedandet av Angeles Bermudez-Svankvist kan på sikt stärka regeringen. Det menar Henrik Oscarsson, professor i statsvetenskap..

SVT Debatt - 21 jan 14 kl. 12:57

Extra partimiljoner bör stärka folkstyret

VALMANIFEST Inför varje riksdagsval delar partierna ut extramiljoner till sig själva för särskilda informationsinsatser. Det har handlat om mångmiljonbelopp som de sedan inte kan redovisa hur de använts. Vi föreslår en alternativ användning av medlen som på ett enkelt sätt stärker den svenska valdemokratin: att skicka ut partiernas valmanifest till alla hushåll i Sverige, skriver statsvetarna Henrik Ekengren Oscarsson och Stefan Dahlberg.

Nya Wermlands Tidningen - 09 apr 14 kl. 14:53

"Björka" snart helt återställd efter armbågsskadan

Efter två skadetyngda år hoppas målfarlige forwarden Henrik Björklund få revanschera sig och fullfölja nästa säsong. Om det blir i BIK Karlskoga återstår dock att se. – Jag ligger lågt om framtiden just nu och fokuserar på att bli helt återställd efter den armbågsskada jag åkte på i februari, informerar ”Björka”..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Vänskap väckte nya drömmar

För Steffen Sander var det en självklarhet att bli mentor, men vad han inte visste var att det skulle ge honom mycket tillbaka. För adepten Marko Gorgis har vägledningen lett till såväl sommarjobb som till nya drömmar..

DI - 30 minuter sedan

SEB:s vd Johan Torgebys viktigaste tips till elever inför gymnasievalet

Som jobbmentor på högstadiet vill SEB:s vd Johan Torgeby peppa ungdomar inför deras gymnasieval. ”Det viktigaste är inte alltid att vara smart eller duktig i skolan, utan att aldrig ge upp”, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Mexiko och Kanada i Nafta-samtal med USA

Mexiko och Kanada avser omarbeta Nafta-delar tillsammans med USA i samband med att nya samtal inleds under dagen. .

DI - 45 minuter sedan

Stark tro på Indiens BNP-utveckling

Indien väntas växa vidare och ambitionen är att BNP överstiger 10 biljoner dollar 2030, vilket skulle betyda att ekonomin växer fyra gånger. Det uppgav en grupp företagsledare vid ett seminarium på fredagen i New Delhi. Det rapporterar Times of India.

DI - 1 timme sedan

Kylie Jenners tweet fick Snapchat att rasa

Snap, bolaget bakom den populära appen Snapchat, sjunker 6 procent efter negativt uttalande av realitystjärnan Kylie Jenner. Ett glatt besked för blankarna som tjänade 163 miljoner dollar..

DI - 1 timme sedan

Geely uppges möta Daimler nästa vecka

Geely uppges möta Daimler-chefer nästa vecka, och har även förhoppningar om att träffa tyska regeringsföreträdare i Berlin. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Sony Music-ordförande lämnar

Apple Musics styrelseordförande Doug Morris lämnar musikförlaget Sony Music i slutet av mars för det nya skivbolaget 12 Tone som har ett samarbete med Apple. Det rapporterar Engadget.  .

DI - 2 timmar sedan

Här är pensionsproffsets tips för att vässa ditt sparande

Två av tre personer saknar kunskap kring hur de ska placera sitt pensionssparande för att få avkastning. Det visar en ny undersökning. Här är expertens råd som får ditt pensionskapital att växa.

DI - 14 timmar sedan

Pop-up-galleria öppnar i Stockholm

Som ett livsstilsmagasin som varje månad byter innehåll. Och där den klassiska butikshandeln möter den digitala. Så beskriver Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter, den nya gallerian ”The Lobby” som slår upp sina portar i centrala Stockholm i början av april..

DI - 15 timmar sedan

Finanskändisar öppnar dörrar för utländsk kompetens

På återvinningsbolaget Stena Metall vill man kunna bidra till integrationen och att uppnå affärsnytta på samma gång. Ett nytt traineeprogram, helt inriktat på personer med internationell bakgrund, har nu startat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.