Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 25 February, 14:31

Blekinge Läns tidning - 23 jan 18 kl. 05:00

Nytt vrakmuseum kopplas till BlekingeNya sensationella vrakfynd i Östersjön lägger grund för ett nytt museum i Marinmuseums familj. Och Blekinge lär få en betydande roll i projektet..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekinge, Östersjön, Marinmuseums

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, vrakmuseum, kopplastill , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 06 okt 15 kl. 16:44

Nytt sjukhus i Blekinge?

Så har vi då i Blekinge, som är Sveriges minsta län och därmed landsting, två sjukhus, där det är en viss konkurrens om flera specialiteter, inte minst akutsjukvården..

Blekinge Läns tidning - 26 jun 17 kl. 15:53

Nytt beslut i Blekinge tingsrätt om PFAS

Blekinge tingsrätt har beslutat att PFAS-föreningens stämning mot Ronneby Miljöteknik, hänskjuts till Högsta domstolen när båda parter har lämnat in sina ståndpunkter i målet..

Blekinge Läns tidning - 04 sep 14 kl. 12:12

Bygg ett nytt sjukhus i Blekinge

Blekinge Läns tidning - 26 okt 17 kl. 14:50

Nytt parti i Blekinge

Blekinge Läns tidning - 26 okt 17 kl. 20:58

Nytt parti i Blekinge

Siktet är inställt på kommunfullmäktige i Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 10 mar 16 kl. 19:16

Nytt namn i tränarkaosets Palermo

Oscar Hiljemark och Robin Quaison har förmodligen vant sig, men här är det senaste tränarnamnet som ska kopplas till ett nytt ansikte: Walter Novellino, 62. Han blir Serie A-klubben Palermos fjärde tränare för säsongen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 17 aug 16 kl. 02:20

Nytt makabert "kannibaldåd" i USA

En tonåring bet av bitar av ansiktet från en man, i ett makabert dubbelmord i Florida som kopplas till en syntetisk drog..

Blekinge Läns tidning - 24 aug 17 kl. 17:56

Nytt fynd på svenskt vatten - polisen på väg

Svensk polis har fått tips om något som kan vara en del av en människa - kriminaltekniker skickas till platsen för att kontrollera fyndet och avgöra om rättsläkare ska kopplas in. Fyndet gjordes vid strandkanten i Höllviken och dansk polis har underättats om ärendet.(TT).

Blekinge Läns tidning - 23 nov 15 kl. 14:50

Guldrånare kopplas till fler våldsamma brott

23-åringen sitter kvar i häkte, misstänkt för guldrånet i Kungsmarken. Och kopplas samtidigt till ytterligare brutala rån i Skåne..

Blekinge Läns tidning - 07 dec 15 kl. 13:44

Myggsmitta kopplas till fosterskador

Ett virus som nu sprider sig snabbt i Sydamerika kopplas till en viss typ av fosterskador. Tidigare i år konstaterades förekomsten av zikaviruset för första gången i Sydamerika. Samtidigt har antalet barn som föds med mikrocefali ökat drastiskt, skriver forskare i Science.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Stina Nilsson fick sitt brons på avslutningen

Nu har den olympiska elden släckts i Pyeongchang och vinter-OS är över. Men inte förrän Stina Nilsson tagit emot sin bronsmedalj och publiken fått hylla Marit Bjørgen en sista gång.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vården i allvarlig kris

Länets sjukvårdskris ett faktum! Sjukvården i Blekinge är i kris. Allvarlig kris.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Många stödjer minklantbruk

Djurens rätts ordförande liknar häpnadsväckande nog svenskt lantbruk - en av världens mest kontrollerade och reglerade verksamheter - vid kriminell verksamhet. Det är magstarkt, men inte oväntat om man vet att Djurens rätts uttalade huvudmål är att stoppa all djurhållning och att vi alla ska bli veganer..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Lejoninna med man förbluffar i USA

Den 18-åriga lejoninnan Bridget har fått såväl veterinärer som besökare på Oklahoma City Zoo i USA att klia sig i huvudet. Detta eftersom en man håller på att växa ut runt hennes nacke och huvud. Bridgets nya hårväxt började märktes i slutet av fjolåret och nu pågår flera olika undersökningar av lejondamen.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Räddad från sjunkande fiskebåt

En fiskebåt sjönk i dag i havet väster om Skärhamn på Tjörn i Bohuslän. Fiskaren som var ensam ombord undsattes av Sjöräddningssällskapet som ryckt ut efter fiskarens larm. På morgonen började fiskebåten att ta in vatten, mer än vad pumparna kunde länsa ut, rapporterar Kustbevakningen.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Graffitin sprider sig i byn

Kunskapen kring graffiti ska sprida sig till ungdomarna på fritidsgården Växtverket. Graffitikonstnärerna Anton Larsson och Nicklas Hansson började på gårdens väggar och nu ska en studiecirkel dras igång..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ny skiva för Kylie Minogue

Skriv upp den 6 april om du gillar Kylie Minogue. Då släpper den australiska popstjärnan nämligen en ny skiva. "Golden" är Minogues 14:e album i ordningen, och släpps den 16 april.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Hederskoppling bakom 14-årings bortförande

Fyra män i 18-årsåldern har häktats vid Göteborgs tingsrätt misstänkta för människorov. Männen ska ha fört bort en 14-årig pojke, mot hans vilja, från en högstadieskola i Göteborgstrakten i slutet av januari.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sopsugna råttor skjuts av vid psykklinik

Skyddsjägare har satts in för att få bort råttorna vid ingången till psykiatriska kliniken vid Skånes universitetssjukhus i Malmö. Gnagare i stora mängder har lockats av sopor som blivit stående alltför länge i alltför få kärl, skriver Sydsvenskan.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Slet av guldhalsbandet

Offret kände igen tjuven och följden blev husrannsakan med flera fynd än halsbandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.