Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 22 February, 08:54

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 18 kl. 05:00

Nya bostäder kan försenasTrelleborgshem kan få svårt att få fram de 95 bostäder per år som man planerar, eftersom kommunen flyttar fram planeringen av nya områden. Att dessutom ta fram ytterligare 60 nya bostäder för nyanlända under detta år är omöjligt, menar bolaget..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya bostäderkan , försenas
Alingsås tidning - 01 mar 18 kl. 08:00

Plan rivs upp – bygge av bostäder försenas

Mark- och miljödomstolen upphäver kommunens beslut om ny detaljplan för kvarteret Farkosten – därmed försenas det planerade bygget av ett 30-tal lägenheter. Det var för drygt ett år sedan som samhällsbyggnadsnämnden antog en ny detaljplan som skulle göra det möjligt att bygga bostäder på parkeringen utanför Utbildningens hus, längst ner på Östra Ringgatan. Den nya detaljplanen gav klartecken till trevåningshus, med indragen vindsvåning.

Dalarnas tidningar - 15 apr 16 kl. 11:07

Planerna på 330 nya bostäder försenas

DT har vid flera tillfällen berättat om planerna för det nya bostadsområdet vid Kungsgårdsvägen, där 330 nya bostäder ska byggas..

GöteborgsPosten - 16 dec 16 kl. 15:08

Permanenta bostäder hotas av flyktingboenden

De rödgrönas desperata jakt på temporära bostäder för nyanlända hotar stadsutvecklingen vid Masthuggskajen. 1 200 permanenta bostäder försenas kraftigt för ett hundratal temporära boenden, skriver Magnus Nylander (M) och Hampus Magnusson (M)..

Corren - 13 feb 17 kl. 11:15

Här försenas 1 200 bostäder

Överklaganden försenar bygget av nästan 1 200 bostäder i Linköping..

Sydöstran - 11 mar 17 kl. 10:00

Detaljplan för nya bostäder överklagas

Vårens första vitsippor är viktigare än nya bostäder. Det anser en granne till det planerade bostadsområdet Stenåsa i Bräkne-Hoby, som nu har överklagat detaljplanen. Nu kan byggstarten försenas med ett par år..

GöteborgsPosten - 17 feb 18 kl. 09:55

Bostäder i Frihamnen försenas – nu hoppar projektledaren av

Projektledaren hoppar av samtidigt som Älvstranden tvingas till ett ordentligt omtag. Målet om bostäder i Frihamnen till jubileumsåret 2021 är allt mer avlägset..

Jönköpingsnytt - 18 sep 18 kl. 06:09

Bostäder försenas – Vätterhem får vite

Redan i juni 2016 fick Vätterhem en markanvisning på en fastighet på Samset för bygge av 120 nya lägenheter med tillhörande anläggningar. Bygget har försenats och nu har tekniska nämnden beslutat att ge Vätterhem ett vite på 300 000 kronor.
.

Dalarnas tidningar - 02 dec 16 kl. 19:15

Tunabyggens renovering av bostäder på Tjärna Ängar försenas i ett halvår

Tunabyggen miljardsatsar på Tjärna Ängar i Borlänge. Den andra etappen i renoveringen försenas dock. Detta efter att förvaltningsrätten underkänt upphandlingen..

SN - 09 jun 12 kl. 12:15

P-tvist fördröjer bostäder i centrala Nyköping

De nya bostäderna i kvarteret Åkroken i Nyköping försenas minst två år. Anledningen är en tvist mellan Nyköpings kommun och Rydbergs Bygg AB. Läs mer - klicka här.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Boende i Brönnestad utan internet – vid flera tillfällen

Boende i Brönnestad har vid ett flertal tillfällen den senaste tiden blivit av med sin internetuppkoppling, till följd av en kabel som skadades vid fiberdragning..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Nygammal bilfirma öppnar i april

2010 lämnade Peugeot Västra industriområdet efter många år i Trelleborg. Men nu är firman på väg tillbaka och öppnar 1 april..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Ny mittback gör debut mot Silkeborg

På fredagen träningsmatchar TFF vidare, denna gång mot danska Silkeborg. Det lär då bli debut för nye mittbacken Hugo Andersson..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Succén på museet – besöksrekord efter tre dagar

Många barn har begett sig till Trelleborgs Museum för att leta gosedjursmöss bland museets utställningar. Aldrig tidigare har en sportlovsaktivitet varit så populär bland museibesökarna. .

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Dyrare hjälpmedel för trelleborgare som höftopereras

Ett paket med fyra olika hjälpmedel som behövs efter en höft- eller knäledsoperation kostar 950 kronor för den som bor i Trelleborgs kommun. I grannkommunen Skurup lånas sakerna i stället ut helt gratis..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Ny bok: Ögonöppnare om vår skaparkraft

Varför skapar vi människor saker hela tiden? Är det som vi tror för att lösa problem? Designern och konstnären Axel Brechensbauer samlade sina funderingar och aha-upplevelser i en ny bok, och fann att vi för det mesta bedrar oss själva.

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Mörka inte vad välfärden faktiskt kostar

Skola, vård och omsorg kan verka nästan gratis, men kostar i själva verket massor. Vi borde tydligare informeras om priset och dessutom tydligare få se vad vi betalar i skatt..

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Väloljat maskineri bakom framgångsrik operationsverksamhet i Trelleborg

Varje år gör personalen på Trelleborgs lasarett höft- eller knäoperationer på över 1 400 patienter. Det innebär att Trelleborg har en av landets största operationsavdelningar för ledplastik. Dessutom visar man väldigt bra resultat i jämförelse med andra som gör motsvarande operationer..

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Operationen som förändrade Bengts liv – ”Rörda till tårar”

Bengt Nilsson från Eslöv har haltat i stort sett hela sitt liv. För ett och ett halvt år sedan gjorde han en höftledsoperation i Trelleborg och kan sedan dess gå vanligt, och utan smärta..

Trelleborgs Allehanda - 22 timmar sedan

Trelleborgslopp utsett till Sveriges bästa

Trelleborgsloppet Backyard Ultra Sydkusten har blivit utsedd till Årets lopp i tidningen Spring. ”Det är fantastiskt roligt”, säger Marcus Ekenstierna, som arrangerar loppet tillsammans med sin fru Petra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.