Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 26 May, 00:42

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 18 kl. 05:00

Nya bostäder kan försenasTrelleborgshem kan få svårt att få fram de 95 bostäder per år som man planerar, eftersom kommunen flyttar fram planeringen av nya områden. Att dessutom ta fram ytterligare 60 nya bostäder för nyanlända under detta år är omöjligt, menar bolaget..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya bostäderkan , försenas
Alingsås tidning - 01 mar 18 kl. 08:00

Plan rivs upp – bygge av bostäder försenas

Mark- och miljödomstolen upphäver kommunens beslut om ny detaljplan för kvarteret Farkosten – därmed försenas det planerade bygget av ett 30-tal lägenheter. Det var för drygt ett år sedan som samhällsbyggnadsnämnden antog en ny detaljplan som skulle göra det möjligt att bygga bostäder på parkeringen utanför Utbildningens hus, längst ner på Östra Ringgatan. Den nya detaljplanen gav klartecken till trevåningshus, med indragen vindsvåning.

Dalarnas tidningar - 15 apr 16 kl. 11:07

Planerna på 330 nya bostäder försenas

DT har vid flera tillfällen berättat om planerna för det nya bostadsområdet vid Kungsgårdsvägen, där 330 nya bostäder ska byggas..

GöteborgsPosten - 16 dec 16 kl. 15:08

Permanenta bostäder hotas av flyktingboenden

De rödgrönas desperata jakt på temporära bostäder för nyanlända hotar stadsutvecklingen vid Masthuggskajen. 1 200 permanenta bostäder försenas kraftigt för ett hundratal temporära boenden, skriver Magnus Nylander (M) och Hampus Magnusson (M)..

Corren - 13 feb 17 kl. 11:15

Här försenas 1 200 bostäder

Överklaganden försenar bygget av nästan 1 200 bostäder i Linköping..

Sydöstran - 11 mar 17 kl. 10:00

Detaljplan för nya bostäder överklagas

Vårens första vitsippor är viktigare än nya bostäder. Det anser en granne till det planerade bostadsområdet Stenåsa i Bräkne-Hoby, som nu har överklagat detaljplanen. Nu kan byggstarten försenas med ett par år..

GöteborgsPosten - 17 feb 18 kl. 09:55

Bostäder i Frihamnen försenas – nu hoppar projektledaren av

Projektledaren hoppar av samtidigt som Älvstranden tvingas till ett ordentligt omtag. Målet om bostäder i Frihamnen till jubileumsåret 2021 är allt mer avlägset..

Dalarnas tidningar - 02 dec 16 kl. 19:15

Tunabyggens renovering av bostäder på Tjärna Ängar försenas i ett halvår

Tunabyggen miljardsatsar på Tjärna Ängar i Borlänge. Den andra etappen i renoveringen försenas dock. Detta efter att förvaltningsrätten underkänt upphandlingen..

SN - 09 jun 12 kl. 12:15

P-tvist fördröjer bostäder i centrala Nyköping

De nya bostäderna i kvarteret Åkroken i Nyköping försenas minst två år. Anledningen är en tvist mellan Nyköpings kommun och Rydbergs Bygg AB. Läs mer - klicka här.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

Jönköpingsnytt - 07 dec 17 kl. 09:37

Bostadsbygge försenas – tar längre tid

Norrahammars kommunala bostäder, NKBo, vill ha mer tid på sig med detaljplanearbetet innan de skriver ett marköverlåtelseavtal med kommunen. Planen är att bygga 100-120 bostäder vid Åsabadet i Taberg.<br/> – Det är en av våra större investeringar, säger Reine Johansson, vd för NKBo.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Politikerna måste börja om från början

I mitten av april konstaterar länsstyrelsen återigen samma sak som Söderslättspartiet länge hävdat. Underlaget som kommunfullmäktige gick till beslut på om den östra hamninfarten var undermåligt och inte utrett på ett sätt som länsstyrelsen och Trafikverket kräver..

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Upp till varje kommuninvånare att ta sitt ansvar för att handeln i kommunen

Detta är våra svar på de frågor som fanns i Näringslivsbilagan (den 7 maj)..

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Ellen elva månader

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Alba ett år

Ingress här....

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Satsar för att undvika personalflykt

Trots en satsning i lönerevisionen blev utfallet inte som väntat. Nu vill regionen satsa mer på medicinska sekreterare — för att inte hamna i samma situation som med sjuksköterskorna..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Otursdrabbad triatlet hoppas på stolpe in

Den gångna helgen gjorde idrottsprofilen och triatleten Patrik Ericsson årets första tävling i ett soligt Barcelona. Ett oturligt missöde höll honom däremot borta från kampen om de bättre platserna. – Jag får hoppas på lite mer stolpe in i framtiden istället, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Joakim Broman: Är stormen över för Sveriges skogsägare?

Det har blåst stormvindar i skogspolitiken under mandatperioden. Med flera besked under den senaste veckan vill regeringen lugna ner debatten. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Olyckor på löpande band när räddningstjänsten övar

Bilar krockar och välter, människor blir hotade med kniv, ramlar i vattnet eller stängs inne av rök och eld. En olycka kommer knappast ensam när de fyra kårerna i Trelleborgs räddningstjänstområde övar i grupper under hela sex dagar. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Fina fisken när ettorna lärde sig om livet på sjön

Den gamla fisketraditionen får inte glömmas bort. Det tycker eldsjälarna i Sirmiones Skeppslag som bjuder in båtlaster med skolbarn för att prata fisk och sjöliv..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Kräldjur och fyrbenta lockade på Fagerängsdagen

Kramas med en orm, ta en tur på en ponny eller kasta blöta svampar på en clown. Det var några av de aktiviteter besökarna kunde roa sig med när den tolfte Fagerängsdagen drog igång på fredagseftermiddagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.