Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 20 August, 12:43

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 18 kl. 05:00

Nya bostäder kan försenasTrelleborgshem kan få svårt att få fram de 95 bostäder per år som man planerar, eftersom kommunen flyttar fram planeringen av nya områden. Att dessutom ta fram ytterligare 60 nya bostäder för nyanlända under detta år är omöjligt, menar bolaget..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya bostäderkan , försenas
Alingsås tidning - 01 mar 18 kl. 08:00

Plan rivs upp – bygge av bostäder försenas

Mark- och miljödomstolen upphäver kommunens beslut om ny detaljplan för kvarteret Farkosten – därmed försenas det planerade bygget av ett 30-tal lägenheter. Det var för drygt ett år sedan som samhällsbyggnadsnämnden antog en ny detaljplan som skulle göra det möjligt att bygga bostäder på parkeringen utanför Utbildningens hus, längst ner på Östra Ringgatan. Den nya detaljplanen gav klartecken till trevåningshus, med indragen vindsvåning.

Dalarnas tidningar - 15 apr 16 kl. 11:07

Planerna på 330 nya bostäder försenas

DT har vid flera tillfällen berättat om planerna för det nya bostadsområdet vid Kungsgårdsvägen, där 330 nya bostäder ska byggas..

GöteborgsPosten - 16 dec 16 kl. 15:08

Permanenta bostäder hotas av flyktingboenden

De rödgrönas desperata jakt på temporära bostäder för nyanlända hotar stadsutvecklingen vid Masthuggskajen. 1 200 permanenta bostäder försenas kraftigt för ett hundratal temporära boenden, skriver Magnus Nylander (M) och Hampus Magnusson (M)..

Corren - 13 feb 17 kl. 11:15

Här försenas 1 200 bostäder

Överklaganden försenar bygget av nästan 1 200 bostäder i Linköping..

Sydöstran - 11 mar 17 kl. 10:00

Detaljplan för nya bostäder överklagas

Vårens första vitsippor är viktigare än nya bostäder. Det anser en granne till det planerade bostadsområdet Stenåsa i Bräkne-Hoby, som nu har överklagat detaljplanen. Nu kan byggstarten försenas med ett par år..

GöteborgsPosten - 17 feb 18 kl. 09:55

Bostäder i Frihamnen försenas – nu hoppar projektledaren av

Projektledaren hoppar av samtidigt som Älvstranden tvingas till ett ordentligt omtag. Målet om bostäder i Frihamnen till jubileumsåret 2021 är allt mer avlägset..

Dalarnas tidningar - 02 dec 16 kl. 19:15

Tunabyggens renovering av bostäder på Tjärna Ängar försenas i ett halvår

Tunabyggen miljardsatsar på Tjärna Ängar i Borlänge. Den andra etappen i renoveringen försenas dock. Detta efter att förvaltningsrätten underkänt upphandlingen..

SN - 09 jun 12 kl. 12:15

P-tvist fördröjer bostäder i centrala Nyköping

De nya bostäderna i kvarteret Åkroken i Nyköping försenas minst två år. Anledningen är en tvist mellan Nyköpings kommun och Rydbergs Bygg AB. Läs mer - klicka här.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

Jönköpingsnytt - 07 dec 17 kl. 09:37

Bostadsbygge försenas – tar längre tid

Norrahammars kommunala bostäder, NKBo, vill ha mer tid på sig med detaljplanearbetet innan de skriver ett marköverlåtelseavtal med kommunen. Planen är att bygga 100-120 bostäder vid Åsabadet i Taberg.<br/> – Det är en av våra större investeringar, säger Reine Johansson, vd för NKBo.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

”Jag vill inte bo här mer”

Nattens brand i livsmedelsbutiken Trelleborgs baazar på Fagerängen har skapat stor oro bland boende i närheten. – Det känns otryggt. Jag går inte ut om kvällarna längre, säger Jan- Åke Nilsson.

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Tv: Räddningstjänsten jobbar vid resterna av nerbrunna butiken

Trelleborgs bazaar på Fagerängen utsattes för rån och mordbrand. Se här när räddningstjänsten arbetar på platsen. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Jubilar: Föreningsliv ligger Ola varmt om hjärtat

Ola Olssons hjärta klappar för föreningslivet – och lite extra för fotbollen. Han önskar att fler skulle engagera sig i frågor som de brinner för. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Brott: Knivattack och strypgrepp – flera personer misshandlade

Polisen i Trelleborg har fått in flera anmälningar om misshandel efter ett bråk i helgen. En man ska ha gått till attack med kniv. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Hemmahoppet vann utmattande tävling

De hade aldrig träffats innan. Men Fifi Andersson Thysell från Trelleborg vann tillsammans med lagkamraten Dennis Andersson Crossfit Sydkustens uppmärksammade träningstävling. – Det var jobbigt, säger hon efter söndagens final..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Rivning av Övre startar inom kort

Nu börjar nedmonteringen av den gamla bussknuten. Arbetet med att riva och göra i ordning Övre för nästa steg startar inom kort..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Brand i livsmedelsbutik

Räddningstjänsten ryckte ut till en livsmedelsbutik på Fagerängen i Trelleborg sent på söndagskvällen..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Klasseger i Ironman för Trelleborgs brandman

Han har vunnit Gladiatorerna, genomfört en svensk klassiker och nu också vunnit en klasseger i Ironman. Wictor Magnusson Broder på räddningstjänsten i Trelleborg kom etta för herrar 30 i helgens Ironman i Kalmar. – En av mitt livs bästa prestationer, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Pingvin krossade West Gota

Ett tufft spelschema som slutade med maximal utgång för Pingvins damer. Under veckans andra match vann de med klara 46–0 mot West Gota från Göteborg..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Tränaren tvingades hoppa in när Pelister förlorade

MF Pelister höll 0–0 länge mot topplaget BK Flagg hemma på Ymorvallen. Sen tvingades tränaren Goran Popovski hoppa in på grund av spelarbrist. Då gjorde BK Flagg mål och vann med 2–0 (0–0)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.