YA > Nyheter

Saturday, 20 October, 13:44

Liknande nyheter

Taggar: Här är de nya stjärnskotten
Trelleborgs Allehanda - 02 jun 17 kl. 21:40

Stjärnskotten gjorde upp i Stadsparken

Tre Trelleborgsungdomar kämpade i tävlingen Stjärnskott vars delfinal avgjordes i Stadsparken under fredagskvällen..

SVT - 07 jun 18 kl. 07:00

19.45: Se de svenska stjärnskotten tävla i Diamond League

Diamond League går vidare med Bislett Games i Oslo. Till start kommer inte mindre än fem svenskar – några etablerade i världseliten, några nya spännande stjärnskott. Här är hålltiderna att hålla reda på..

Resume - 04 sep 13 kl. 11:20

Kanal 5 ger Youtube- stjärnan egen talkshow


Clara Henry är ett av de starkaste stjärnskotten på Youtube. Efter ett lyckat pilotavsnitt väljer Kanal 5 att sända nio avsnitt av hennes talkshow "Med Clara Henry".  .

Expressen - 25 apr 14 kl. 15:39

Klar för Köpenhamn: "Stjärnskott i Europa"

Magic Tonight är klar för Copenhagen Cup. - Efter uppvisningen på Färjestad är Magic Tonight en av de hetaste stjärnskotten i Europa, säger Flemming Sunn, sportchef på Charlottenlund..

Trelleborgs Allehanda - 31 mar 17 kl. 14:00

Stjärnskottet Carl Stanley på turné

Ända sedan genombrottet med vlogginlägget "Sverige är fullt!" 2016 har Helsingborgaren och komikern Carl Stanley tagit ett stadigt grepp om humor-Sverige som en av det starkast stigande stjärnskotten just nu..

Sydsvenskan - 07 jan 13 kl. 06:30

De glänste mest av alla stjärnskotten

Baltiska hallen och Skånecupen betyder något speciellt för Gustav Faxius.
??Jag har spelat här alla år sedan jag var nio år..

SvD - 10 mar 14 kl. 19:39

Stjärnskotten tjänar miljoner på Youtube

Bygger sina varumärken online..

ÖstersundsPosten - 20 jan 16 kl. 14:00

Då kommer hiphop-stjärnskotten Erik Lundin och Michael Dida till länet

► Gilla ÖP Nöje på Facebook för fler nöjesnyheter..

Aftonbladet - 05 feb 16 kl. 15:16

Stjärnskotten som ska erövra Europa

”Nye Neymar” – jagas av nästan alla europeiska storklubbar.

Dalarnas tidningar - 21 mar 16 kl. 15:16

Leksand om talangsatsningen – och hur klubben ska locka största stjärnskotten

Se hela intervjun med Christer Siik. Han pratar om hur Leksand ska fortsätta sin talangsatsning och varför det är viktigt att plocka talanger från närområdet..

DalaDemokraten - 21 mar 16 kl. 15:16

Leksand om talangsatsningen – och hur klubben ska locka största stjärnskotten

Se hela intervjun med Christer Siik. Han pratar om hur Leksand ska fortsätta sin talangsatsning och varför det är viktigt att plocka talanger från närområdet..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Rasism mot apoteksanställda ökar

Anställda som utsätts för rasism av kunder är ett växande problem, enligt flera Apotekskedjor som SVT Nyheter varit i kontakt med. Kunderna kräver bland annat att personalen tar av sig slöjan eller kräver att bli expedierade av en "svensk". - Vi kan tyvärr se en ökning på våra apotek.

YA - 45 minuter sedan

Kreml avfärdar nya anklagelser om valpåverkan

Ryssland kritiserar USA för utredningen av en rysk kvinna som misstänks ha försökt påverka det kommande amerikanska mellanårsvalet den 6 november.(TT).

YA - 1 timme sedan

Ingen ny salmonella - hästar får åka hem

Delar av specialisthästsjukhuset i Helsingborg har hållits isolerade sedan en häst insjuknat i salmonella i förra veckan. Hästen har avlivats och i väntan på provsvar fick ett antal andra hästar på sjukhuset varken flyttas eller besökas.(TT).

YA - 1 timme sedan

Svårt sjukt barn fick överdos på Sahlgrenska

Ett barn som var svårt sjukt i astma fick en sex gånger för hög dos av läkemedlet magnesiumsulfat på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten. Det ledde till att andningen blev sämre samtidigt som barnets medvetande sjönk.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Svensk elbil blir internationell

Det skånska elbilsprojektet Uniti blir alltmer internationellt. Samtidigt står det klart att tidigare presenterade tidplaner varit för optimistiska. Nu är målet att kunna visa upp två färdiga bilmodeller i december 2019.

YA - 1 timme sedan

Norén tappade i Sydkorea

Alex Norén hade tätkänning efter en 65-runda på den andra dagen av PGA-tävlingen i Jeju, Sydkorea. Han har ingen tätkänning efter dag tre. En tredjerunda på ett över par (73 slag) innebär att svensken tappar i resultatlistan i sin första start sedan Ryder cup.

YA - 1 timme sedan

Ilska och sorg efter tågolycka i Indien

Borde tågföraren ha känt till att det stod folk på spåren, eller var det upp till arrangörerna att varna om den årliga festivalen? Tågmyndigheter och lokala företrädare beskyller varandra efter den värsta tågolyckan på flera år i Indien.(TT).

YA - 2 timmar sedan

En allvarligt skadad i trafikolycka

Två personer har förts till sjukhus, varav en med allvarliga skador, efter en trafikolycka på länsväg 273 i Märsta norr om Stockholm. - Det är två fordon som har kolliderat. En person är allvarligt skadad och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus, säger polisens presstalesperson Mats Eriksson.

YA - 1 timme sedan

Gyllenhammar: SD är fascister

Tidigare Volvochefen Pehr G Gyllenhammar sällar sig inte till den skara i näringslivet som anser att Alliansen bör samarbeta med Sverigedemokraterna. - Jag vill absolut förkasta ett sådant förslag.(TT).

YA - 1 timme sedan

TV: Se båten som väcker uppmärksamhet i hamnen

Peter Borg gillar motorer. Och båtar. Så när han köpte en trampbåt så satte han förstås en motor på den.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.