Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:58

Liknande nyheter

Taggar: Bili , brand, Rosengård
Skånskan - 19 jun 16 kl. 10:30

Bil på Rosengård brann

MALMÖ En personbil totalförstördes vid en brand på Hårds väg på Rosengård vid tretiden under natten mot söndagen.
Räddningstjänsten och polisen kallades till platsen och när de anlände var bilen övertänd. Branden kunde dock släckas utan att den spred sig till några träd som stod i närheten.

Sydsvenskan - 27 maj 17 kl. 17:20

Övertänd bil vid Rosengårdsbadet

En bil har börjat brinna på parkeringen vid Rosengårdsbadet. Branden började strax efter klockan 17..

Expressen - 16 jun 15 kl. 12:09

Lastbil i krock med en bil vid Rosengård

En lastbil och en personbil har krockat vid Rosengårds centrum..

Sydsvenskan - 24 aug 16 kl. 00:40

Två bilar i brand vid midnatt

Först brann en bil i Rosengård strax före midnatt på tisdagen. En halvtimme senare hade en av kommunens hemtjänstbilar stuckits i brand vid Oxie centrum..

GöteborgsPosten - 14 feb 17 kl. 00:50

Fullt utvecklad brand - risk för explosion

Det var sent under måndagskvällen som polisen larmades om en brinnande bil i Rosengård. Det visade sig senare att bilen som brann ska ha befunnit sig i en större industrilokal och branden ska ha spridit sig i byggnaden. Polisen ska ha spärrat av ett stort område på grund av explosionsrisk.

Sydsvenskan - 23 okt 15 kl. 02:48

Bilbrand i Rosengård

Natten mot fredagen eldhärjades en bil i Rosengård..

Expressen - 30 aug 15 kl. 19:10

Moped i krock med bil – en allvarligt skadad

Två yngre män har förts till sjukhus efter att deras moped kolliderat med en bil på Rosengård i Malmö. – En har förts till Lund med allvarliga skador, säger Nils Norling på polisens ledningscentral..

Expressen - 14 jul 16 kl. 18:26

Tre personer har gripits i stulen bil

Tre personer har gripits i en stulen bil på Rosengård. – Bilen upptäcks och den ju anmäld stulen, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral..

Sydsvenskan - 12 jun 17 kl. 01:10

Kastade in smällare i bil

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse efter att någon eller några kastat in smällare i en parkerad bil på Rosengård..

Expressen - 15 dec 17 kl. 21:02

Explosion vid parkerad bil

En explosion skadade på fredagskvällen en parkerad bil på Rosengård i Malmö.– Vi tror att det är någon som har kastat en banger, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd..

Sydsvenskan - 11 jul 17 kl. 20:23

Detonation vid bil på Rosengård

Vid klockan 19.27 larmades polisen till Ramels väg på grund av en hög smäll. Polisen misstänker att något exploderat vid bilen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Avhopparna kräver Horace Engdahls avgång

Sara Danius, Kjell Espmark och Peter Englund kräver att Horace Engdahl lämnar Svenska Akademien. Det skriver de i ett brev till den tillförordnande ständige sekreteraren Anders Olsson, som SvD tagit del av..

Expressen - 15 minuter sedan

Zuckerberg inför EU: ”Förväntar mig svar”

Efter skandalerna – Mark Zuckerbergs charmoffensiv fortsätter.På tisdagskvällen talar Facebookgrundaren inför EU-parlamentet i Bryssel.– Jag förväntar mig att Zuckerberg ger oss klara och tydliga svar under kvällens utfrågning, säger svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström i ett pressmeddelande..

Expressen - 15 minuter sedan

15-åring startade brand – får betala 310 miljoner i böter

En 15-årig pojke erkände sig skyldig till en omfattande skogsbrand i USA i september förra året.Nu har han fått sitt straff: Motsvarande 310 miljoner kronor i böter.– Det är svårt att föreställa sig något mer meningslöst än att tvinga en minderårig att betala 311 miljoner, säger pojkens advokat till lokaltidningen The Oregonian..

Expressen - 15 minuter sedan

Trump möter Sydkorea inför mötet med Jong-Un

Sydkoreas president Moon Jae-in är på besök i Vita huset för att träffa Donald Trump.Nyckelfrågan: att försöka utröna Kim Jong-Uns avsikter – efter hotet om att ställa in det historiska mötet mellan USA och Nordkorea..

Expressen - 15 minuter sedan

Stefan Löfven flög gratis med IT-miljardär

Statsminister Stefan Löfven flög gratis med it-miljardären Dan Olofssons privatjet avslöjar Svenska Dagbladet.Resan gick från Nelson Mandelas begravning i Sydafrika 2013.– Vi bad om att få betala men någon sådan faktura har inte kommit till Socialdemokraterna, säger statsministerns pressekreterare Ingela Nilsson, snart fem år senare, till SvD..

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: Tonåring rånad på sin jacka

En pojke rånades på tisdagseftermiddagen på sin jacka utanför en butik i Malmö.Rånarna flydde men spårades av offret – en av dem är gripen..

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: Polisbil har krockat med personbil

En polisbil har kolliderat med en personbil i Malmö på tisdagen. Det är i nuläget oklart om polisbilen var på utryckning när olyckan skedde. – Jag vet inte vad det var för status på patrullen, säger Fredrik Bratt, polisens presstalesperson i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Nu har 36 305 bilar körförbud – få ägare vet att de drabbats

När de nya besiktningsreglerna började gälla fick 36 305 svenskregistrerade bilar, och nästan 7 000 A-traktorer, automatiskt körförbud. Men inte alla ägarna vet att de nu kör olagligt. – Orsaken är vanligtvis att man glömt beställa tid eller att man inte vill besikta bilen eftersom man inte tror att den kommer att godkännas, säger Anders Gunneriusson på Transportstyrelsen..

Expressen - 1 timme sedan

Gryningspyromanen säger inget i rätten

Den så kallade "Gryningspyromanen" Ulf Borgström, 54, vägrade svara på åklagarens frågor när han på tisdagen stod inför rätta i Västerås.– Om du fortsätter fråga det här så kommer jag att föra mig illa, sa han enligt Sveriges Radio P4 Västmanland.Borgströms advokat konstaterar att det är hans rättighet att vara tyst..

Expressen - 1 timme sedan

Polisjakt vid skola i centrala Malmö

När en polispatrull skulle stoppa en bil för kontroll smet bilföraren. men övergav bilen i närheten av Rörsjöskolan i centrala Malmö.– En person är gripen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.