Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 22 February, 09:56

Liknande nyheter

Taggar: Falskt, larmfrån , sjukhuset
Nerikes Allehanda - 29 maj 15 kl. 19:17

Två kvinnor åtalas för falskt larm

De två kvinnorna ringde in ett hysteriskt samtal till SOS om en pågående knivskärning på nyårsnatten. Men larmet var falskt. Nu åtalas kvinnorna, som är i 20-årsåldern, misstänkta för falskt larm.

Skånskan - 08 nov 16 kl. 15:28

Beväpnade poliser stormade skola – var falskt larm

Malmö Vid lunchtid under tisdagen fick polisen ett larm om att en beväpnad person rörde sig inne på Borgarskolan i Malmö. En stor polisinsats följde, men larmet visade sig snart vara falskt. ERWP.

YA - 16 sep 13 kl. 20:54

Falskt larm om bomb på tågstationen

Någon ringde in ett bombhot mot järnvägsstationen i Ystad i fredags kväll. Länsvakthavande befäl på polisen gjorde bedömningen att hotet inte var seriöst.
?

NSD - 27 feb 12 kl. 21:35

Knivbråk var falskt larm

Polisen fick larm om knivbråk och två patruller skickades till Svartbjörnsbyns skolgård.Men det visade sig vara falskt larm - av en flicka i 18-årsåldern.- Det är allvarligt när två bilar inte kan nyttjas till vår övriga verksamhet, säger länsvakthavande befäl Thomas Schäufele..

Västerbottens Folkblad - 18 feb 18 kl. 08:10

Ryckte ut till falskt larm

Räddningstjänsten i Umeå ryckte efter midnatt natten mot söndag ut mot Gammlia efter ett larm om en brand ute. Det visade sig dock snabbt vara ett falskt larm. – Det var en som tankande på OK som såg en rökpelare upp mot Gammlia.

YLE - 22 feb 18 kl. 12:36

Falskt larm om flygolycka fick 14 räddningsenheter att åka till Helsingfors-Vanda: "Dylikt borde inte få hända"

Mellersta Nylands räddningsverk fick larm om en stor luftfartsolycka vid Helsingfors-Vanda flygplats i förmiddags. Det var fråga om falskt larm, ingen olycka hade inträffat..

Expressen - 23 aug 11 kl. 00:28

Falskt larm om man överbord

Sjöräddningen larmades sedan Silja Line hade rapporterat om att en person hade fallit överbord från färjan Festival i kväll. Men det visade sig vara falskt larm. .

Nyhetskanalen - 26 mar 12 kl. 19:21

Bombhotet i Östersund avblåst - man i 20-årsåldern gripen misstänkt för grovt falskt larm

Efter ett bombhot i morse mot centralstationen i Östersund har all tågtrafik till och från stationen varit avstängd. Strax före klockan 19 blåste polisen dock faran över och avspärrningarna hävdes.- Bombgruppen har sökt igenom lokalen och området runtomkring och inte påträffat något farligt föremål, säger Helena Hroh.

Nyhetskanalen - 26 mar 12 kl. 19:21

Bombhotet i Östersund avblåst - ung man gripen misstänkt för grovt falskt larm

Efter ett bombhot i morse mot centralstationen i Östersund har all tågtrafik till och från stationen varit avstängd. Strax före klockan 19 blåste polisen dock faran över och avspärrningarna hävdes.- Bombgruppen har sökt igenom lokalen och området runtomkring och inte påträffat något farligt föremål, säger Helena Hroh.

Dalarnas tidningar - 12 jun 13 kl. 11:33

Polis ryckte ut på falskt larm

En 39-årig man är misstänkt för falskt larm..

DN - 20 mar 14 kl. 11:48

Stort polispådrag efter falskt larm

Uppgifter om en beväpnad man orsakade ett stort polispådrag i Uddevalla på förmiddagen. Men det visade sig vara falskt larm. ”Det är en fyllegrej”, säger Björ Blixter på polisen i Västra Götaland.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.