Mobil > Teknik

Sunday, 25 February, 11:00

Mobil - 22 jan 18 kl. 15:10

Rykte om smartphone med fem kameralinser från NokiaNokia har i alla tider varit ett varumärke som man på telefonsidan har associerat med modern kamerateknologi. Och nu gör rykten gällande att en ny och helt banbrytande telefon med hela fem kameralinser är på gång från HMD Global..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Nokia, HMD Global

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rykteom , smartphonemed , fem, kameralinserfrån , Nokia
Nyteknik - 21 feb 18 kl. 08:32

Nästa Nokia-telefon kan få fem kameralinser

En ny läcka visar en Nokia-mobil med fem linser. Kanske är det en av telefonerna som kommer att lanseras på Mobile World Congress nästa vecka..

IDG - 29 maj 13 kl. 08:44

Rykte: HTC kan vara på gång med smartphone i glasmetall

Nästa steg för HTC kan vara att bygga smartphone med amorfa metaller, även känt som glasmetall och liquidmetal. .

Mobil - 29 mar 17 kl. 09:44

Rykte: Ny HTC U får tryckkänsligt hölje

Iphone 8 och Galaxy S8 i all ära, men möjligen blir det taiwanesiska HTC som släpper årets mest innovativa smartphone. Åtminstone om man får tro färska uppgifter från personer med insyn i HTC:s lanseringsplaner..

Mobil - 25 sep 17 kl. 09:08

Rykte: Vikbar Galaxy X kan vara på gång inom kort

Rykten om att Samsung har en vik- och böjbar smartphone på gång har cirkulerat flitigt under de senaste två åren. Och nu kommer uppgifter som tyder på att just en sådan enhet skulle kunna vara på gång redan i år, alternativt tidigt under 2018..

IDG - 18 dec 12 kl. 10:56

Samsung släpper ny Galaxy-smartphone

Samsung lanserade i dag Galaxy Grand, en smartphone i Galaxy-serien med en bildskärm på fem tum..

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 01:53

Många barn har smartphone


Nio av tio elvaåringar har en egen smart mobil medan drygt hälften av alla femåringar har tillgång till surfplatta. Det framgår av en undersökning från TNS-Sifo gjord på uppdrag av Telenor.I förra årets mätning hade åtta av tio barn tillgång till smartphone.

NT - 24 mar 14 kl. 01:53

Många barn har smartphone

Nio av tio elvaåringar har en egen smart mobil medan drygt hälften av alla femåringar har tillgång till surfplatta, enligt TNS-Sifo. I förra årets undersökning var det åtta av tio som hade en smartphone.(TT).

UNT - 24 mar 14 kl. 01:53

Många barn har smartphone

Nio av tio elvaåringar har en egen smart mobil medan drygt hälften av alla femåringar har tillgång till surfplatta, enligt TNS-Sifo. I förra årets undersökning var det åtta av tio som hade en smartphone.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 14 kl. 01:55

Många barn har smartphone

Nio av tio elvaåringar har en egen smart mobil medan drygt hälften av alla femåringar har tillgång till surfplatta. Det framgår av en undersökning från TNS-Sifo gjord på uppdrag av Telenor. I förra årets mätning hade åtta av tio barn tillgång till smartphone.

BT - 24 mar 14 kl. 01:53

Många barn har smartphone

Nio av tio elvaåringar har en egen smart mobil medan drygt hälften av alla femåringar har tillgång till surfplatta. Det framgår av en undersökning från TNS-Sifo gjord på uppdrag av Telenor. I förra årets mätning hade åtta av tio barn tillgång till smartphone.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 45 minuter sedan

Här är LG:s nya variant av V30

LG har offentliggjort sin uppdaterade version av toppmodellen V30, som blir företagets dragplåster på Mobile World Congress i Barcelona..

Mobil - 15 timmar sedan

Alcatels nya budgetlurar: 18:9-skärmar och Android 8

Trots billigt pris levererar Alcatels nya billiga smartphones såväl senaste Android-version som skärmar i 18:9-format..

Mobil - Igår: 15:41

"Ny version av Apple Airpods i år"

En rapport från Bloomberg berättar om nyheterna i både nästa och nästnästa version av Apples Airpods..

Mobil - Igår: 14:59

LG lanserar nya K8 och K10

Knappt hann vi gissa att LG skulle visa upp nya K8 och K10-mobilerna på MWC förrän de blev officiella..

Mobil - Igår: 13:29

Följ mobil.se på mässan på Instagram

Snart drar årets stora mobilmässa igång. Förutom här på mobil.se kan du även följa vår bevakning i bildform på Instagram..

Mobil - Igår: 12:08

Här är schemat för helgens lanseringar

På måndag börjar Mobile World Congress 2018, men redan på söndag drar lanseringarna i gång, med Samsung Galaxy S9 som höjdpunkt. Här är vad vi väntar oss de närmaste dagarna..

Mobil - I förrgår: 06:23

Jämförande test: Bästa mobilerna under 4000 kr

Med en prislapp på under 4000 kronor kommer du långt. Vi jämför mobilerna som kostar under hälften av vad dagens flaggskepp betingar och ser vad du faktiskt får för pengarna..

Mobil - I förrgår: 09:10

IOS och Android har nu gemensam marknadsandel på 99,9 procent

Analysfirman Gartner har publicerat färska siffror rörande marknadsandelarna för de mobila operativsystemen i världen. Och de två jättarna Android och IOS står nu för en rekordhög gemensam andel på hela 99,9 procent..

Mobil - I förrgår: 09:16

Galaxy S9 och S9+ tycks bli mycket dyra enheter

Den oftast korrekt underrättade techläckaren Evan Blass har nu publicerat läckta uppgifter om europriserna på Samsungs kommande flaggskepssenheter Galaxy S9 och S9+. Båda telefonerna blir förhållandevis dyra, om uppgifterna är att lita på..

Mobil - I förrgår: 14:13

HTC säger upp folk i USA – slår ihop avdelningar

HTC har sagt upp ett flertal personer i USA. Detta till följd av en omorganisation som bland annat innebär att företagets VR-division slås samman med den övriga verksamheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.