Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 22 February, 09:27

Liknande nyheter

Taggar: Det hänger, håretpå nya , verket
YLE - 20 maj 17 kl. 14:38

Restaurangdagen gör comeback – ordnas igen fyra gånger om året

I fjol meddelade organisatörerna att matkarnevalen i fortsättningen officiellt bara skulle ordnas bara en gång om året, i stället för fyra. Efterfrågan visade sig ändå vara så stor att man nu med nya, frivilliga krafter bestämt sig för att återgå till det gamla schemat. Den första Restaurangdagen någonsin ordnades i Finland för sex år sedan.

BT - 13 jan 14 kl. 07:51

Så mycket makt ska inte flyttas tolv gånger om året

I dag inleds Europaparlamentets januarimöte i Strasbourg. Samtidigt som BT landar på frukostborden i Borås och Sjuhärad rullar långtradarna in här med sin last av papper och politiker. Taxichaufförer, servitriser och hotellreceptionister gnuggar händerna.

Nerikes Allehanda - 29 jan 14 kl. 08:30

"Borde spela här två gånger om året"

Lif Lindesberg återvände till Idrottshuset och Örebro. Och om Jacob Nelson och Richard "Solis" Eriksson får bestämma blir det fler gånger..

Sydsvenskan - 18 aug 14 kl. 10:07

Sill bara två gånger om året

Livsmedelsverket varnar unga kvinnor att inte äta för mycket sill och strömming. Som mest bör de äta det två, tre gånger per år. .

ÖstersundsPosten - 20 sep 13 kl. 09:51

Strömfel stänger elljusspåret

Elljusspåret i Stugun är avspärrat av räddningstjänsten då delar av området är strömförande..

PrivataAffärer - 23 jan 17 kl. 07:43

Bolagen som delar ut flera gånger om året

Att som aktieägare få ett jämnt kassaflöde av utdelningar över året kan underlätta. Detta oavsett om du lever på dina utdelningsinkomster eller vill ha utdelningarna för att köpa fler aktier....

DN - 16 mar 18 kl. 19:00

Isabella Lövin: ”Vi behöver verkligen inte flyga fem gånger om året för att uppleva avkoppling”

Den växande debatten om flygets klimateffekter ger hopp till Miljöpartiet i opinionskrisen. Språkröret Isabella Lövin vill att människor ska resa långsammare eller kortare. – Vi behöver inte åka så långt varje gång vi vill ha en solsemester, säger hon..

YLE - 21 apr 17 kl. 15:54

Betygsfest året om vid Axxell

Yrkesutbildaren Axxell uppvaktar studerande som får sina slutbetyg, flera gånger om året. I stället för två betygsfester, bjuds det numera på fem dimissioner under ett läsår vid Axxell. Studierna är årskurslösa och också tidigare har studerandena kunnat få sina betyg under olika tider på året, men de som inte avslutat sina studier i maj eller december har blivit utan kaka, kaffe, tal och rosor.

Sydsvenskan - 14 dec 13 kl. 06:30

Musikåret 2013

Januari: Det var David Bowies födelsedag, ändå var det han som kom med överraskningen. Plötsligt damp comebacksingeln ”Where Are We Now?” ner på Itunes och videon på Youtube.

SmålandsPosten - 22 mar 14 kl. 09:50

Legionellabakterier stänger bassäng

Simbassängen på Kvarndammskolan i Hovmantorp har stängts på grund av legionellabakterier. Beslutet fattades omedelbart när analyssvaret blev känt. – Provet togs den 11 mars och analyssvaret fick vi i dag (läs fredag), säger Ullabritt Rundqvist, miljöchef i Lessebo kommun som direkt beslutade att stänga bassängen.

DN - 17 jun 16 kl. 12:03

Kalmar förlänger med Rasmus Elm

Mittfältaren Ramus Elm förlänger sitt kontrakt med allsvenska klubben Kalmar FF. Elm som återkom till klubben i januari 2015 efter flera år utomlands satt på ett utgående kontrakt men förlänger nu året ut..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.