Dagens Media > Ekonomi

Monday, 20 August, 12:43

Liknande nyheter

Taggar: Facebooksnya , dragska , ranka, medier
Opinionen.se - 27 mar 14 kl. 14:50

Facebooks kommande sociala medier på steroider


Facebook köper Oculus Rift för två miljarder dollar. Många höjer på ögonbrynen, men köpet är en naturlig konsekvens av aktuella tekniktrender. Runt hörnet väntar sociala medier i en helt ny dimension..

Dagensanalys.se - 27 jan 17 kl. 15:19

Längre videos prioriteras i Facebooks senaste uppdatering av nyhetsflödet

Facebooks nyhetsflöde – alltså ”startskärmen” där vänners och sidors aktiviteter visas – har fått en ny uppdatering. Att man prioriterar videos är kanske ingen överraskning. Men istället för att satsa på korta videos (som konkurrenten Snapchat) så ska man ranka längre videoklipp – men bara de folk har tittat igenom.

Dagensanalys.se - 13 apr 17 kl. 12:31

Facebooks senaste förändringar för annonsörer

Facebook införde en hel del förändringar i samband med kritiken i slutet av förra året. Nu uppdaterar de ånyo Pages Insight, lägger till några funktioner och tar bort andra. Alla ändringar hittar du här.

Cornucopia - 05 mar 18 kl. 13:51

Facebooks nya algoritm - halverad trafik från Facebook

Redan nu syns resultaten av Facebooks nya algoritmer, som prioriterar ner externa länkar om dessa inte är betalade för. För bloggen är resultatet tydligt. Trafiken från Facebook (utan klickmonster) i form av antalet användare har nu åtminstone halverats under februari.

Dagensanalys.se - 22 feb 17 kl. 16:32

Google låter medieråd granska mätmetoderna för annonsplattformar

Det har under hösten skrivits mycket om Facebooks massiva felmätningar, något som nyligen slutat i att man låter MRC (Media Rating Council) göra en oberoende granskning av deras mätningar. Nu tar konkurrenten Google efter – och ska bevisa att deras mätningar också stämmer. Google har öppnat upp videoplattformen YouTubes annonsinnehåll, och annonsköptjänsterna AdWords och DoubleClick Manager för MRC.

HBL - 05 okt 12 kl. 20:00

Facebooks policychef vill utbilda användarna

Nätverkssajten har fått kritik för att personalen inte går att nå och att ändringar på sajten ställer till det. Ett av företagets få ansikten utåt säger att rykten om läckta meddelanden är missförstånd.? Det fanns ingen läcka.

DN - 24 jan 18 kl. 17:37

Martin Jönsson: Facebooks senaste åtgärd andas ren panik

Det är inte så lite uppseendeväckande att Facebook nu tar en enkel enkät till hjälp för att kunna ranka olika nyhetskällors trovärdighet, skriver Martin Jönsson..

Entreprenör24 - 20 dec 13 kl. 13:07

8 sociala medier-nyheter under 2013

Sociala medier har aldrig varit så viktiga som de är nu. Och under året har det hänt mycket, vi listar de största nyheterna inom sociala medier.  Här kommer de 10 viktigaste nyheterna under året.

Entreprenör24 - 20 dec 13 kl. 13:07

Så utvecklas dina sociala medier under 2014

Sociala medier har aldrig varit så viktiga som de är nu. Och under året har det hänt mycket, vi listar de största nyheterna inom sociala medier.  Här kommer de åtta viktigaste nyheterna under året.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Drag queens rasar efter Facebooks hot

Facebook har blockat drag queens från att använda sina artistnamn. De får bara använda deras "riktiga" namn, trots att flera identifierar sig med ett annat, skriver sajten Daily Dot. Den kända HBTQ-personen Sister Roma fick sitt konto blockerat efter att ha använt sitt drag queen-namn.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

De stod för årets mest lyssnade sommarprat

Anders Berglund, Bianca Ingrosso och Sara Danius toppar årets listorna över de mest populära programmen i årets Sommar i P1..

Dagens Media - 1 timme sedan

Arla påminner om att "bara mjölk smakar mjölk"

Tillsammans med nya byråpartnern Åkestam Holst lanserar Arla Mjölk nu sitt nya reklamkoncept. Kärnan i idén handlar om att lyfta fram den unika mjölksmaken..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Gullers Grupp köper Humbly

Gullers Grupp genomför sitt tredje byråförvärv i år. Genom köpet av den strategiska designbyrån Humbly stärker Gullers Grupp sitt digitala erbjudande och etablerar sig i Umeå..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Blockets vd byts ut

Jan Prokopec, vd för Blocket, byts ut men än är ingen permanent vd utsedd..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Aller Media kapar 90 tjänster

Nu är förhandlingarna om Aller medias stora omorganisation klara. 90 tjänster sägs upp, av dem är 45 redaktionella..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Marika Långström till TV4

TT:s nyhetschef, Marika Långström, rekryteras till TV4..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Under 15: "Problemet med Bitcoin är bristen på kunskap"

PODD. "Under 15" möter åter blockchain-experten Ivan Liljeqvist som driver Youtubekanalen ”Ivan on Tech”, med 184,000 prenumeranter, för att diskutera Bitcoin och dess potential att bli en global digital valuta..

Dagens Media - I förrgår: 07:00

Bella Goldman: "Handlar alltid om effekten"

HELGLÄSNING. Bella Goldman klev i höstas in som strategi- och kommunikationschef för Lidl – och blev som 51-åring anställd för första gången i sitt liv. Efter provokativa koncept som "Dill" och "Le Bon" är hennes uppdrag att hitta en enhetlig Lidl-röst..

Dagens Media - I förrgår: 13:04

3 tips inför höstens nyheter

BLOGG. Emma Blom ger dig tre handfasta tips på hur du slipper stressen över att inte hänga med i svängarna..

Dagens Media - 17 aug 18 kl. 09:05

Discovery säkrar innebandy-rättigheter

Discovery sänder från och med september Svenska Superligan och de svenska matcherna från innebandy-VM..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.