Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 26 May, 00:38

Dagens Media - 22 jan 18 kl. 14:37

Facebooks nya drag – ska ranka medierHär är planen för att sätta stopp för fake news..
Läs mer på Dagens Media

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebooksnya , dragska , ranka, medier
Opinionen.se - 27 mar 14 kl. 14:50

Facebooks kommande sociala medier på steroider


Facebook köper Oculus Rift för två miljarder dollar. Många höjer på ögonbrynen, men köpet är en naturlig konsekvens av aktuella tekniktrender. Runt hörnet väntar sociala medier i en helt ny dimension..

Dagensanalys.se - 27 jan 17 kl. 15:19

Längre videos prioriteras i Facebooks senaste uppdatering av nyhetsflödet

Facebooks nyhetsflöde – alltså ”startskärmen” där vänners och sidors aktiviteter visas – har fått en ny uppdatering. Att man prioriterar videos är kanske ingen överraskning. Men istället för att satsa på korta videos (som konkurrenten Snapchat) så ska man ranka längre videoklipp – men bara de folk har tittat igenom.

Dagensanalys.se - 13 apr 17 kl. 12:31

Facebooks senaste förändringar för annonsörer

Facebook införde en hel del förändringar i samband med kritiken i slutet av förra året. Nu uppdaterar de ånyo Pages Insight, lägger till några funktioner och tar bort andra. Alla ändringar hittar du här.

Cornucopia - 05 mar 18 kl. 13:51

Facebooks nya algoritm - halverad trafik från Facebook

Redan nu syns resultaten av Facebooks nya algoritmer, som prioriterar ner externa länkar om dessa inte är betalade för. För bloggen är resultatet tydligt. Trafiken från Facebook (utan klickmonster) i form av antalet användare har nu åtminstone halverats under februari.

Dagensanalys.se - 22 feb 17 kl. 16:32

Google låter medieråd granska mätmetoderna för annonsplattformar

Det har under hösten skrivits mycket om Facebooks massiva felmätningar, något som nyligen slutat i att man låter MRC (Media Rating Council) göra en oberoende granskning av deras mätningar. Nu tar konkurrenten Google efter – och ska bevisa att deras mätningar också stämmer. Google har öppnat upp videoplattformen YouTubes annonsinnehåll, och annonsköptjänsterna AdWords och DoubleClick Manager för MRC.

HBL - 05 okt 12 kl. 20:00

Facebooks policychef vill utbilda användarna

Nätverkssajten har fått kritik för att personalen inte går att nå och att ändringar på sajten ställer till det. Ett av företagets få ansikten utåt säger att rykten om läckta meddelanden är missförstånd.? Det fanns ingen läcka.

DN - 24 jan 18 kl. 17:37

Martin Jönsson: Facebooks senaste åtgärd andas ren panik

Det är inte så lite uppseendeväckande att Facebook nu tar en enkel enkät till hjälp för att kunna ranka olika nyhetskällors trovärdighet, skriver Martin Jönsson..

Entreprenör24 - 20 dec 13 kl. 13:07

8 sociala medier-nyheter under 2013

Sociala medier har aldrig varit så viktiga som de är nu. Och under året har det hänt mycket, vi listar de största nyheterna inom sociala medier.  Här kommer de 10 viktigaste nyheterna under året.

Entreprenör24 - 20 dec 13 kl. 13:07

Så utvecklas dina sociala medier under 2014

Sociala medier har aldrig varit så viktiga som de är nu. Och under året har det hänt mycket, vi listar de största nyheterna inom sociala medier.  Här kommer de åtta viktigaste nyheterna under året.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Drag queens rasar efter Facebooks hot

Facebook har blockat drag queens från att använda sina artistnamn. De får bara använda deras "riktiga" namn, trots att flera identifierar sig med ett annat, skriver sajten Daily Dot. Den kända HBTQ-personen Sister Roma fick sitt konto blockerat efter att ha använt sitt drag queen-namn.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 8 timmar sedan

Oddsets nya reklamfilm: Så ska Sverige ta VM-guld

Landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz förklarar hur Sverige ska lyckas under sommarens fotbolls-VM i Oddsets nya reklamfilm. Se filmen här..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Emma Broms blir ny byråchef på OTW

Contentbyrån OTW anställer Emma Broms som ny byråchef och vice vd. Hennes uppgift blir att ta byråns erbjudande vidare och utveckla Stockholmskontoret..

Dagens Media - 10 timmar sedan

"Aktien handelsstoppades så det är tydligt att marknaden spekulerar"

Telia bekräftar att samtal förs med Bonnier. Men en eventuell affär är långt ifrån klar, enligt analytiker. "Inte ens Telia vet hur det kommer sluta", säger Stefan Billing på Kepler Chevreux..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Här är Julas nya koncept

Tillsammans med nya byrån Garbergs lanserar Jula sitt nya kommunikationskoncept "Inget kan stoppa dig nu"."Vi vill motivera människor att fixa saker själva och ta tag i sina projekt, " säger Julas marknadschef Jonas Järrenfors..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Telia nära att köpa upp Bonnier Broadcasting

Telia är nära att fullfölja köp av TV4, C More och MTV3, enligt tidningen Resumé..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Nytt mentorprogram för marknadsförare

Dagens Media och Sveriges Marknadsförbund lanserar ett mentorprogram. ”Deltagarna kommer att få vara med på en häftig personlig resa”, säger Francesca O'Brien Apelgren, vd på Sveriges Marknadsförbund..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Publicister kritiska till Facebooks nya policy

Sociala medier-jättens arbete med nya regler och policys gällande politiskt annonsering möts av kritik från publicister – igen..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Så mycket har de digitala reklamintäkterna ökat i Europa

BLOGG. Sverige är den sjätte största digitalmarknaden i Europa, skriver Charlotte Thür i IAB-bloggen..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Forsman & Bodenfors till Singapore

Forsman & Bodenfors tar steget utanför Sverige och slår upp dörrarna till nytt kontor i Singapore i augusti. Den mångåriga medarbetaren Susanna Fagring utses till vd för verksamheten..

Dagens Media - Igår: 15:58

Bizkit Havas: "Det är Google som förlorar på det här"

Varken TV4 eller Schibsted går med på Googles annonspolicy i samband med GDPR. Mediebyråerna Bizkit Havas och PHD ger sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.